صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ياروآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 17 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 44
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 20:03
 2 سال و 2 ماه پيش

مخمل نوشته بود:

یارو سعی کن همیشه قبل از انتقاد کردن از ارسالهای یه نفر لااقل دو سه تا ارسالشو بخونی تا انتقادت اینقدر بی مورد نباشه Confused

پيش از گسترده‌تر شدن حجم اعتراضات، اعلام مي‌کنم که قصد من فقط شوخي بود و بس. اما انگار علامت Whistle براي نشان ادن اين واقعيت کافي نبوده است.

در پاسخ به مخمل بايد بگويم که با وجود اين که مدت کمي است که به سايت ملحق شده‌ام، از پست‌هاي harvard حداقل صدتايي را خوانده‌ام. اصلاً شايد سر همين قضيه بود که بيخودي خودم را اين‌قدر با او صميمي احساس کردم. احتمالاً کاربران فعال سايت به جز مورد من شاهد موارد ديگري هم بوده‌اند که يک نفر هنوز از راه نرسيده با آنها پسرخاله شده است. به هر حال اين مسئله‌اي است که celebrityها هميشه با آن دست به گريبانند. بالاخره شهرت خرج دارد. Wink

حالا که فرصتي پيش آمد که از بيرون شاهد اين قضيه باشم، سعي مي‌کنم حواسم را بيشتر جمع کنم. به نظرم بهتر است براي جلوگيري از اين سوءتفاهمات، راهنماي کاربران جديد را غني‌تر کنيد. متلاً خود من حالا بهتر مي‌دانم که بايد بيشتر از شکلکها استفاده کنم؛ در صورتي که بهتر بود اين مسئله در بدو ورود، در راهنماي کاربران به من توصيه مي‌شد.

حالا جدا از اين مورد خاص، به نظرم فضاي اين فروم نسبت به فروم‌هاي مشابه، از حساسيت بيشتري برخوردار است. مبناي اظهار نظرم اين است که از ارسال‌هاي اندکم تعداد زيادي با اعتراض سايرين مواجه شده‌ است؛ مسئله‌اي که قبلاً در هيچ فضاي مجازي به اين شدت رخ نداده بود.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3421
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 20:15
 2 سال و 2 ماه پيش

يارو نوشته بود:

...
حالا جدا از اين مورد خاص، به نظرم فضاي اين فروم نسبت به فروم‌هاي مشابه، از حساسيت بيشتري برخوردار است. مبناي اظهار نظرم اين است که از ارسال‌هاي اندکم تعداد زيادي با اعتراض سايرين مواجه شده‌ است؛ مسئله‌اي که قبلاً در هيچ فضاي مجازي به اين شدت رخ نداده بود.

از نظر من هيچ کدوم از ارسالهاي شما مشکل حادي نداشته!
اگه داشت سانسورش ميکردم Laughing
از اينکه سايت ما رو انتخاب کرديد خيلي متشکرم Applause

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 20:23
 2 سال و 2 ماه پيش

اول یک تذکر به خودم و بقیه دوستان که بحث داره منحرف میشه .
ثانیا من واقعا نفهمیدم یارو شوخی کرد یا جدی گفت به همین خاطر ترجیح دادم سکوت کنم تا منظورشان روشن بشه . به هر حال یارو ی عزیز با توجه به اینکه خود من نیز زود پسر خاله میشم Wink مطمئن باش بهم بر نخورده . و از لطف دوستان هم نسبت به خودم تشکر میکنم .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
جوادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385
مجموع ارسالها: 320
ارسال پنجشنبه 06 ارديبهشت 1386، ساعت 15:05
 1 سال و 7 ماه پيش

احسان نوشته بود:
بعضيها (از جمله همين چند دقيقه پيش) (جوجه) هکرهايي اينجا يافت مي شوند که با استفاده از روشهاي فوق مبتديانه اي سعي ميکنن اينجا رو هک کنن!
خواستم به اون هکر محترمي که اينجا رو ميخونه بگم خواستم بگم تنها راه هک کردن اينجا مدتهاست که بسته شده! بيخيال بابا! به خدا سرور ما پاسارگاد نيست!
حداقل روشهاي خفن تري به کار ببريد که آدم دلش نسوزه! آخي نازي! Laughing

اقا احسان جوجه هکر پيدا کردي بدش دست من بلدم چطور باهاش کنار بيام . روزگاري دور دوران جاهليت رو با هک مي گذرونديم .

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است من پرسپوليسي خفن هستم
1
پاسخها: 9 بیننده: 353 نویسنده: snoopy

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی