| نویسنده |
پیغام |
يارو  سال صفري!
تاريخ عضويت: جمعه 17 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 20:03 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 20:15 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| يارو نوشته بود: |
...
حالا جدا از اين مورد خاص، به نظرم فضاي اين فروم نسبت به فرومهاي مشابه، از حساسيت بيشتري برخوردار است. مبناي اظهار نظرم اين است که از ارسالهاي اندکم تعداد زيادي با اعتراض سايرين مواجه شده است؛ مسئلهاي که قبلاً در هيچ فضاي مجازي به اين شدت رخ نداده بود. |
از نظر من هيچ کدوم از ارسالهاي شما مشکل حادي نداشته!
اگه داشت سانسورش ميکردم
از اينکه سايت ما رو انتخاب کرديد خيلي متشکرم |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 20:23 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
اول یک تذکر به خودم و بقیه دوستان که بحث داره منحرف میشه .
ثانیا من واقعا نفهمیدم یارو شوخی کرد یا جدی گفت به همین خاطر ترجیح دادم سکوت کنم تا منظورشان روشن بشه . به هر حال یارو ی عزیز با توجه به اینکه خود من نیز زود پسر خاله میشم مطمئن باش بهم بر نخورده . و از لطف دوستان هم نسبت به خودم تشکر میکنم . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 ارديبهشت 1386، ساعت 15:05 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
بعضيها (از جمله همين چند دقيقه پيش) (جوجه) هکرهايي اينجا يافت مي شوند که با استفاده از روشهاي فوق مبتديانه اي سعي ميکنن اينجا رو هک کنن!
خواستم به اون هکر محترمي که اينجا رو ميخونه بگم خواستم بگم تنها راه هک کردن اينجا مدتهاست که بسته شده! بيخيال بابا! به خدا سرور ما پاسارگاد نيست!
حداقل روشهاي خفن تري به کار ببريد که آدم دلش نسوزه! آخي نازي!  |
اقا احسان جوجه هکر پيدا کردي بدش دست من بلدم چطور باهاش کنار بيام . روزگاري دور دوران جاهليت رو با هک مي گذرونديم . |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |