صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 21 تير 1386، ساعت 21:52
 1 سال و 6 ماه پيش

نقل قول:
اگر چه عرض هنر پيش يار بي‌ادبيست

اکتيو شاعر بزرگ تالار است و هر جا که شعري نوشته ميشه حتما بايد نظري بدهد
ربطي هم به شخصش نداره. نظرش را من جواب ندادم چون نخواستم کش دار بشه همان طور که عاشق تنها هم گفتن اينجا جاي مشاعره است نه ايراد گرفتن اگه از نظر شاعر بزرگ شعري شعر نيست و شر است نخونن . البته حالا ديگه مدير محترم تالار مشاعره قديمي را هم راه انداختن فقط به پاسداشت بازگشت شاعر بزرگ اکتيو.

moji عزيز، من شاعر نيستم، بزرگ هم نيستم.
در مورد اشعار هم جايي که قانون داره يا نظم خاصي براش پيشنهاد شده، پيشنهاد ميدم که بهتر بشه.
با هيچ کس هم دشمني شخصي ندارم. زماني که مشاعره رو راه انداختيم، براي آشنايي بيشتر بچه ها با ادبيات و تلاش براي جستجو در اشعار شاعران بزرگ کشورمون بود. متأسفم که در نبود من 2-3 بار موضوعات جديدي درست شد و قفل شد و دوباره ساخته شد. و گرنه در همون 72 صفحه هم تلاش ميکردم که بچه ها شعر تکراري ندن و اشتباه ننويسن و مشاعره رو به مسخره و جنگ نکشن.
براي شوخي و طنز و شعر روز موضوعات مختلفي وجود داره.

در مورد پيشنهادات جديدي که براي مشاعره موضوعي يا بر اساس سبک، يا به انحاي ديگه ارائه شده، متأسفانه کسي پايه نشد. زماني خودم اينکار رو شروع کرده بودم که کسي همراه نشد، الان هم پيداش نميکنم. (ظاهراً حذف شده)

ما تنها چيزي که داريم، ادبياتمونه. که عشقمون، که وطنمون، که ايمانمون، که فرهنگمون، که تاريخمون رو نگه داشته. و در اين روزگار، تهاجم اشعار لوس آنجلسي، و لغات علمي و تجاري جديد، و بيخيالي برخي، و ناآگاهي برخي ديگر، داره تيشه به ريشه ما ميزنه.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
mojiآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385
مجموع ارسالها: 148
ارسال جمعه 22 تير 1386، ساعت 2:35
 1 سال و 5 ماه پيش

خوب شد که موضوع را اينجا ادامه داديد.
اول عذر خواهي!
شايد شاعر نباشي ولي حتما بزرگ هستي که ادمين عزيز براي حضور مبارک شما تلاش ميکنه Wink
ولي از اشعاري که مي فرستي و تاپيک هاي که مي سازي معلومه آشنايي خوبي با ادبيات داري ادبيات فعلا تنها چيز با ارزشيه که داريم. موافقم.
ولي دليلي نداره که به قول شما شر هايي که من فکر مي کنم شعر هستند را حذف کنيد (جواب مشاعره من را ندادي و از شعر قبلي شروع کردي) مي توانستيد اخطار دهيد تا ديگه از اين به قول شما شر ها ننويسم. چشم ديگه هم سعي مي کنم ننويسم.
البته من سعي مي کنم که در مشاعره اشعار کمتر آشنا ولي به نظرم زيبا را بزارم تا بچه ها با شعرهاي بيشتري آشنا بشن تا اين سرمايه مان ديرتر فراموش بشه.
آخه اينجا مشاعره offline است مسابقه يا رکوردي در کار نيست به نظرم به قول خودت فقط براي آشنايي بيشتر بچه ها با ادبيات و تلاش براي جستجو در اشعار شاعران بزرگ کشورمون است.

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 22 تير 1386، ساعت 18:53
 1 سال و 5 ماه پيش

من شعر شما رو حذف نکردم، شعر يکي ديگه رو حذف کردم که تو مايه هاي آبگوشتي بود. تا اومدم جواب بدم، ديدم شما پست زدي. ديگه نه حوصله ويرايش شعر خودم رو داشتم، نه حذف شعر شما.

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 22 تير 1386، ساعت 18:56
 1 سال و 5 ماه پيش

و لطفاً نفري 10 تا پست در روز توي مشاعره نزنيد! Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

به جز خودم، بقيه حداکثر 2 تا 3 پست در روز توي مشاعره بزنن. Shame on you Shame on you Shame on you

خودم هم اگه لازم نشه، روزي بيشتر از يکي نميزنم.

به هر حال کسي زورش نميرسه به من گير بده. Mr. Green

1
1
0
mojiآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385
مجموع ارسالها: 148
ارسال سه‌شنبه 26 تير 1386، ساعت 22:15
 1 سال و 5 ماه پيش

s.m.s جان عزيز
اين شعرهايي که گفتي از نظر شعري، شعري کامل هستن
به خصوص شعر فريدون مشيرِي که بدون عبارت سه آفتاب تصويرگري (آرايه ايماژ) که مورد نظر شاعر است کامل نمي شه.
اما در مورد اشعار "حافظ به روايت کيارستمي" را تا حدودي قبول دارم چون اينها اغلب شبيه هايکو هستند البته از نظر من هايکو هم شعر است ولي خوب خيلي ها هم قبول ندارند که شعر هست. نظر شما را در اين مورد مي پذيرم.
قبلا هم گفتم هدف من از مشاعره همون طور که اکتيو هم گفته آشنايي با شاعران بيشتر است.نه اينکه فقط حافظ وسعدي را بنويسيم. من در حد سواد خودم سعي مي کنم از شاعران ديگه و نوع ديگر اشعار را بنويسم تاديگران با هم آشنا بشن.
اما....
آن دو تا هايکو کيارستمي را نوشتم به دليل اينکه باعث ميشه آدم يه جور ديگه حافظ را ببينه و بخونه واقعا جالب هستن. برخي از حافظ پژوه ها هم اين را گفتن مثل خرمشاهي. فقط مي خواستم بچه ها هم اگه دوست داشته باشن يه حالي ديگه باحافظ بکنن البته با نگاه کيارستمي. کيارستمي در واقع مصرع هايي يا بخشي از ابيات حافظ را قاب گرفته و به ما عرضه مي کنه. براي من که لذت بخش بود اميدوار بودم براي برخي از اهالي مشاعره هم جذاب بوده باشه.

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 26 تير 1386، ساعت 22:43
 1 سال و 5 ماه پيش

s.m.s عزيز.
تالار مشاعره براي لذت بردن کساني است که از چيزي غير از جدل بي نتيجه و يا BULLSHIT خوششون مياد.
لذا کسي تصميم گيري نميکنه. کاري که من در ابتدا ميکردم و شما بعد از من ادامه دادين، مديريت نظم اين بحث و راهنمايي و احياناً ارائه اطلاعات بيشتر هست، خصوصاً که بعضي دوستان از همون اوان تالار عنايتي در به هم ريختن اين نظم داشتن، و برخي ديگه هم خوب علاقه به افزايش تعداد پست دارن.
تا جايي که يادمه هيچ کس از بچه ها محدوديتي بر روي نوع شعر نذاشتن، يعني از ابتدا هم شعر موزون و مقفّي، هم موزون نو و هم شعر غيرموزون (شعر سفيد و آزاد) در اين تالار استفاده شده.
در مورد هايکو به شخصه فکر ميکنم از لحاظ معنا به شعر بيشتر نزديکه تا به نثر. اگه کسي نظر ديگه اي داره خوشحال ميشم بدونم.

از لحاظ اندازه هم، خب جاي يک شعر کامل اينجا نيست. معمولاً چيزي در حد 1 يا 2 بيت ذکر ميشده.
اما در مورد اينکه مفهوم ناقص نباشه، من با شما هم عقيده هستم.
بعضي دوستان يک بيت شعر يا بخشي از شعر نو مينويسن که معناي بسيار ناقصي داره و شايد با بيت بعد، يا با بيت قبل مفهومتر مي شده. فکر ميکنم در چنين شرايطي بهتره دو بيت به جاي يک بيت آورده بشه.

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 26 تير 1386، ساعت 22:46
 1 سال و 5 ماه پيش

يه چيز ديگه.
س.م.س جان؟

تصميم گيري نهايي بگيرن؟؟؟؟ Whistle Whistle

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 895
ارسال چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 19:56
 1 سال و 5 ماه پيش

من هم فقط نظرم رو گفتم و ميخواستم نظر شما رو هم بدونم.حالا هم همونطور مشاعره رو ادامه ميديم.

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شليک به چشم فتنه! - در حاشيه فيلم توهين آميز "فتنه"
1
پاسخها: 2 بیننده: 275 نویسنده: وحيد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مشاعره [نسخه قديمي]
1
پاسخها: 1073 بیننده: 11243 نویسنده: اکتيو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مشاعره به سبک تالار ادبيات!
1
پاسخها: 30 بیننده: 1284 نویسنده: احسان
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. مشاعره!
2
پاسخها: 1066 بیننده: 11170 نویسنده: سياسفيد

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد