| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 مهر 1384، ساعت 18:28 |
|
 |
3 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
برگزاری افطاری برای نيازمندان
در يکي از مدارس پايين شهر شيراز
در صورت تمايل براي کمک ميتوانيد کمک هاي نقدي خود را حداکثر تا تارِيخ يکشنبه 8 آبان به افراد زير تحويل دهيد:
وحيد دانشمند (ارشد 84)، برهان کظيمي فرد(ورودي 81)، محمد امين راستگو(ورودي 82)، هادي رحمت خواه(ورودي 83) زينب ايراندوست(ورودي 80)، بهروز نصيحت کن (ارشد 84)، سارا خذاعي(ورودي 82)، |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ چهارشنبه 11 آبان 1384، ساعت 13:31 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 مهر 1384، ساعت 20:07 |
|
 |
3 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من نفس کمک کردن در انجام کارهاي خير مخصوصاً در ماه مبارک رمضان خيلي مهم تر از ميزان کمک کردن هست. هر کس هر چقدر مي تونه، کم يا زياد، کمک کنه که تو اين کار خير سهيم باشه. يه کمک خيلي کوچک مثلاً حتي 500 تومن ممکنه براي ما ناچيز باشه، اما براي خانواده هاي نيازمند ممکنه افطاري يک شب همه شون باشه. پس بهتره هر چقدر که مي تونيم کمک کنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 آبان 1384، ساعت 10:27 |
|
 |
3 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
کساني که مي خوان کمک کنن اما موقعيتشون جوري نيست که الان کمکشون رو دست مسئولين جمع آوري برسونن، مي تونن مبلغ مورد نظرشون رو به بنده بگن تا از طرف اونها مبلغ رو بذارم و بعد با هم حساب کنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 02 مهر 1386، ساعت 17:27 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
مراسم امسال هم ايشالله طبق سنت هر ساله هفته آخر ماه رمضون برگزار مي شه. زمان و محل دقيقش رو به اميد خدا به زودي اعلام مي کنيم. ظرف اين چند دقيقه اي که اطلاعيه رو توي صفحه اول گذاشتم، دو تا از دوستان شماره حساب گرفتن که کمکهاي نقديشون رو واريز کنن. ازشون خيلي ممنونيم. اياشلله بقيه دوستان هم در اين امر خير سهيم بشن. |
|
|
|
|
|
|
 |
حافظ بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا اين دنيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 02 مهر 1386، ساعت 18:37 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
حالا چرا هفته آخر؟
اون موقع کمي دير نيست؟
اين کمک بايد وقتي به دست صاحبش برسه که بتونه سر سفره افطارو سحر ازش استفاده بشه !
اينطور نيست؟
وگرنه روزهاي آخر ماه رمضون اون کسي که نداره ، تحت فشار قرار گرفته و کمک شما گره زيادي ازکارش وا نمي کنه!
پيشنهاد مي کنم حتي الامکان سريع تر کمک ها رو به دستشون برسونيد.
حد اقل بين 15 تا 20 رمضان! |
|
_________________ به تو از تو مي نويسم، به تو اي هميشه در ياد
اي هميشه از تو زنده لحظه هاي رفته بر باد ...
----------------------
عشق يعني صداقت
---------------------------
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 11:55 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
در مورد زمان برگزاري برنامه هنو به توافق نرسيده ايم اما گرچه صحبت حافظ کاملا درست و متين مي باشد مستلزم اين است که پول مورد نظر براي اجراي برنامه در اسرع وقت جمع شود که اين موضوع خيلي هم تحت کنترل ما نيست . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 12:21 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
همون جور که حافظ مي گه اگه مي شد زودتر برنامه رو راه انداخت خيلي بهتر بود؛ اما متأسفانه به هيچ وجه فرصت کافي نداريم. امروز که 13 ام ماه رمضونه. شبهاي قدر هم که در پيشه و عملاً از 19 ام تا 23 ام نمي تونيم برنامه بذاريم. فکر مي کنم حتي اگه شنبه 24 ام يا يکشنبه 25 ام ماه رمضون هم جور بشه، خوبه. در ضمن مقدار جنسي که به هر نفر داده مي شه حداکثر در حدود دو وعده غذاي کامل يه خانواده 6 نفره مي شه که قاعدتاً از 24 ام تا آخر ماه رمضون مصرف مي شه. اجناسي هم که داده مي شه طبق سنت هر ساله احتمالاً اين موارد مي تونه باشه:
- برنج
- مرغ
- عدس، لوبيا
- روغن
- ماکاروني
- رب گوجه فرنگي
- خرما |
|
|
|
|
|
|
 |
خورشيد خانم  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آسمان سن: 23 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 23:59 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
شايد اون چيزي که توي اين جور برنامه ها خيلي مهم تره جمع شدن يه عده جوون دور هم براي کمک کردن به هم نوع هاي خودشونه. به نظرمن وقتي آدم کار خيري، از هر نوعي و به هر شکلي، براي کمک به هم نوعش انجام ميده، داره يه جورايي به خودش کمک ميکنه. اين که هميشه خدا رو شاکر باشيم و به ياد بياريم خيلي از لطف هايي رو که خدا در حق ما کرده و ما به راحتي از کنارش گذشتيم و فراموششون کرديم. و البته مراقب باشيم که دچار عجب و غرور نشيم يا اينکه کارهامون به قيمت تحقير ديگران تموم نشه.
شايد يکي از دلايلي که اين مراسم رو به تاخير انداخته اينه که، تقريبا ده روزي از ماه مبارک مي گذشت که کلاسهاي شروع شد و بچه اومدن دانشگاه و نمي شد کاريش کرد. ولي اميدوارم به خوبي برگزار بشه. |
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مهر 1386، ساعت 0:57 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
غريب اشنا به نظرم اگه شماره حساب اعلام مي کردي خوب بود چون بعضي ها در دسترس نيستن شايد بخوان کمک کن ؟؟؟ |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 04 مهر 1386، ساعت 1:11 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| جواد نوشته بود: |
| غريب اشنا به نظرم اگه شماره حساب اعلام مي کردي خوب بود چون بعضي ها در دسترس نيستن شايد بخوان کمک کن ؟؟؟ |
در صفحه اول تالار ذکر شده:
| نقل قول: |
| دوستاني که مايل هستند از طريق واريز مبلغ به حساب در برگزاري مراسم همکاري نمايند، با "غريب آشنا" تماس بگيرند. |
شماره حساب رو از طريق پيغام خصوصي در اختيار دوستان مي ذاريم. |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مهر 1386، ساعت 1:16 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| جواد نوشته بود: |
| غريب اشنا به نظرم اگه شماره حساب اعلام مي کردي خوب بود چون بعضي ها در دسترس نيستن شايد بخوان کمک کن ؟؟؟ |
در صفحه اول تالار ذکر شده:
| نقل قول: |
| دوستاني که مايل هستند از طريق واريز مبلغ به حساب در برگزاري مراسم همکاري نمايند، با "غريب آشنا" تماس بگيرند. |
شماره حساب رو از طريق پيغام خصوصي در اختيار دوستان مي ذاريم.  |
بابا پولت رو که بالا نمي شکن اگه تو نمي دي من بدم شايد خيلي ها نتونن با تو تماس بگيرن
موجودي حسابت رو بگير
هرچي بعدش زياد شد مال کمک هست |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مهر 1386، ساعت 5:45 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
گروه علمي بخش مهندسي و علوم کامپيوتر دانشگاه شيراز در نظر دارد بر طبق سنت هر ساله در نيمه دوم ماه مبارک رمضان در يکي از مدارس مناطق محروم شيراز مراسم افطاري برگزار نمايد. از کساني که مايل به شرکت در اين کار خير هستند درخواست مي شود به اشخاص زير مراجعه نمايند:
وحيد دانشمند، کارشناسي ارشد ورودي 84 / فاطمه ترابي عصر، کارشناسي ارشد ورودي 86 / سارا خذاعي، کارشناسي ورودي 82 / محمد امين راستگو، کارشناسي ورودي 82
دوستاني که مايل هستند از طريق واريز مبلغ به حساب در برگزاري مراسم همکاري نمايند، با "غريب آشنا" تماس بگيرند. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1111 اعتبار کسب شده: 5591 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 14:25 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 15:12 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
زمان مراسم افطاري نيازمندان ايشالله شنبه 14 مهرماه مصادف با 24 رمضان هست. دوستاني که مايل به همکاري و کمک در اين زمينه هستن، لطفاً زودتر اقدام کنن. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 11 مهر 1386، ساعت 21:27 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
برنامه ايشالله روز شنبه برگزار خواهد شد. روال هم به اين صورته که يه مقدار مواد عذايي خام به ازاي تعداد محدودي خانواده _حدود 70 نفر_ در نظر گرفته شده که بين خانواده هاي نيازمند که از قبل شناسايي و معرفي شدن توزيع مي شه. اگه کسي از دوستان مي خواد کمکي کنه، فرصت زيادي نمونده. ما در خدمتيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|