| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1134 اعتبار کسب شده: 5258 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 مهر 1386، ساعت 21:32 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
بايد يه شماره حساب اعلام مي کرديد که همه بتونن کمک کنن.
ايشالا خدا يک در دنيا و صد در آخرت به همه بانيان و شرکت کنندگان در اين برنامه خير عطا کند. |
|
_________________ دنيابراي پادشاهان به نحو عجيبي ساده شده و تمام مردم فقط يک مشت رعيت به حساب ميآيند.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6244 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 مهر 1386، ساعت 12:15 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
بايد يه شماره حساب اعلام مي کرديد که همه بتونن کمک کنن.
ايشالا خدا يک در دنيا و صد در آخرت به همه بانيان و شرکت کنندگان در اين برنامه خير عطا کند. |
بنده که عرض کردم شماره حساب اگه کسي لازم داره با من تماس بگيره. اتفاقاً چند نفر از دوستان همين کار رو کردن و کمک کردن.
خدا رو شکر مراسم به خوبي برگزار شد. شايد از خيلي لحاظ بهتر از اوني که تصور مي کرديم. حساب و کتابهاي برنامه هنوز به طور کامل انجام نشده. ايشالله در اولين فرصت گزارش اون خدمت دوستان عرض مي شه. از همه دوستاني که در اين کار خير به هر نحو همکاري و مشارکت کردن، به سهم خودم تشکر مي کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 مهر 1386، ساعت 13:46 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم از اينکه شما باني خير شديد تشکر مي کنم . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |