| نویسنده |
پیغام |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 12 مهر 1384، ساعت 19:23 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اثبات!
اگر x=y باشد y=x هم درست است.و x+y=y+x است.
اگه قبول دارید بقیه اش رو بخونید اگه نه که واقعا من حرفی برای گفتن ندارم!
اگر 2=-7 باشه پس -7=2 است.
در نتیجه
2+(-7)=-7+2
در نتیجه
-5=-5 بدست میاید که با کمی توجه متوجه میشوید که دو طرف مساوی است.پس میفهمیم که -7=2 است.
به همین راحتی اثبات شد!
نکته:تمام اعداد با هم مساوی هستند,میگید نه همین کارو بکنید,من نمیدونم چرا مردم انقدر گیجن که این همه
اعداد مختلف بکار میبرند اگه شما میدونید به من هم بگید. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3434 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 مهر 1384، ساعت 22:48 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
در پست قبلي ديديد که چطور armoazn براي قضيه "تساوي همه اعداد حقيقي" اثبات جديد و کوتاهي رو ارائه داد. اين قضيه معروف تا حالا با چندين روش مختلف اثبات شده ولي من در اينجا ميخوام با يک روش پارامتري که حاصل تلاش بي وقفه بنده در ساليان گذشته بوده است، مساله رو اثبات کنم.
فرض کنيد W متغيري است با مقدار دلخواه غير صفر، يعني مقدار متغير W (ماداميکه غير صفر باشد) تاثيري ندارد اما اسم متغير مهم است.
حالا متغيري به اسم V اختيار ميکنيم که همان مقدار W را دارد. يعني:
V = W
(به اين نکته توجه کنيد که V هم مقداري غير صفر دارد)
با توجه به اصل "بسط متغير بر اساس شکل ظاهري" واضح است که ميتوان بجاي W دو تا V قرار داد. يعني:
V = 2V
و چون V مقداري غير صفر دارد، ميتوان دو طرف تساوي بالا را بر آن تقسيم کرد و نتيجه زير را به دست آورد:
1 = 2
و حالا اثبات قضيه در حالت کلي، يعني اثبات اينکه هر عدد حقيقي a با هر عدد حقيقي ديگر b مساوي است، بسيار ساده ميشود: کافيست V را برابر با bW / 2a قرار دهيد (چرا؟).
|
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 مهر 1384، ساعت 19:56 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
در پست قبلي ديديد که چطور armoazn براي قضيه "تساوي همه اعداد حقيقي" اثبات جديد و کوتاهي رو ارائه داد. اين قضيه معروف تا حالا با چندين روش مختلف اثبات شده ولي من در اينجا ميخوام با يک روش پارامتري که حاصل تلاش بي وقفه بنده در ساليان گذشته بوده است، مساله رو اثبات کنم.
فرض کنيد W متغيري است با مقدار دلخواه غير صفر، يعني مقدار متغير W (ماداميکه غير صفر باشد) تاثيري ندارد اما اسم متغير مهم است.
حالا متغيري به اسم V اختيار ميکنيم که همان مقدار W را دارد. يعني:
V = W
(به اين نکته توجه کنيد که V هم مقداري غير صفر دارد)
با توجه به اصل "بسط متغير بر اساس شکل ظاهري" واضح است که ميتوان بجاي W دو تا V قرار داد. يعني:
V = 2V
و چون V مقداري غير صفر دارد، ميتوان دو طرف تساوي بالا را بر آن تقسيم کرد و نتيجه زير را به دست آورد:
1 = 2
و حالا اثبات قضيه در حالت کلي، يعني اثبات اينکه هر عدد حقيقي a با هر عدد حقيقي ديگر b مساوي است، بسيار ساده ميشود: کافيست V را برابر با bW / 2a قرار دهيد (چرا؟).
 |
در پستي که mhaji زده بود.يک قضه جديد رو اثبات کرد !
که من از اين همه هوش متحير ميگردم
ولي يک نتيجه ي ديگه که ميتوان گرفت اين است که (البته تناقض هم دارد)V=7
w=7هم در نظر گرفت يا به عبارتي ساده تر 7 =2*7
يعني به عبارتي ساده تر دو برابر 7 مساوي است با خود هفت! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3434 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 مهر 1384، ساعت 20:20 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
نه دوست عزيز!
اين تناقض نيست؛ بلکه دقيقا همون چيزي هست که قضيه ميخواد بگه: "برابري همه اعداد".
اهميت اين قضيه به اينه که مفاهيم والايي همچون عدالت و برابري رو به دنياي رياضيات معرفي ميکنه، و با قاطعيت فرياد ميزنه: "تمام اعداد بدون توجه به شکل ظاهري، طول، علامت و ... برابرند"
|
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 مهر 1384، ساعت 17:04 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
من پيشنهاد ميکنم با ياري و همکاري دوستان گرامي؛ طرح عدالت و برابري کامل انسانها، مردهاي 105 سال به بالا، حيوانات، انگلوساکسونها، پشه آفريقايي و آنفلانزاي مرغي با اعداد هم پيگيري بشه تا مشکلات بهداشت جهاني، ويروس ايدز، تبعيض نژادي و نسبيت انيشتين با چند سلسله استدلالهاي قوي رياضياتانه حل بشه و مردم دنيا با اتکا به تواناييهاي دانش بندان ما زندگي در صلح و صفا داشته باشند. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 مهر 1384، ساعت 17:25 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
برابري انسانها با اعداد اولين خواسته ما در مبارزه با گسترش سلاحهاي دموکراتيک هستهاي است!
و ما تا برابري اعداد و هسته زردآلو که پاياني بر دوران سلاح هسته ايست ادامه ميدهيم.
ما بر تلاش بشريت در ساخت آلبالوهاي بدون هسته اصرار ميورزيم.
زنده باد جهاني که در آن انسانها، اعداد، هستهها و ساير موارد ديگر برابر و برادر زندگي ميکنند. |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 16 مهر 1384، ساعت 18:23 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 16 مهر 1384، ساعت 20:14 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
رائيل؛ رائيل؛ رائيل رائيل رائيل رائيل...ئيل ئيل، ئيل ئيل؛ ئيل ئيل، ئيل ئيل!
ئيل ئيل ئيل ئيل
ل ل ل ل ل ل ل للللللللللل! |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 16 مهر 1384، ساعت 20:21 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 17 مهر 1384، ساعت 11:07 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 17 مهر 1384، ساعت 14:35 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 19 مهر 1384، ساعت 20:11 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
بعله
دنیای جدید علوم روانشناسی نوین ثابت کرده که خشونت خوب نیست .
دوما:اقا تو جمع که ابروی یه عدد رو که نمیبرند اون هم تو ماه مبارک! تو دل اونو شکستی باید قیامت جواب بدی و... اصلا به من چه تو دودستی خودتو بنداز تو چاه!
بعد درمورد اون موز میدونم که موز هسته نداره,اون موزی که داشت باهاش راه میرفت ناقص بود از نظر توانایی جسمی در سطح پایینی قرار داشت واتفاقا هسته هم داشت(عجیب الخلقه بود).
بعد فهمیدم که اون میخواسته باکمک سیب (30b) به اون کمک کنند!
بعدم اصلا به من چه هر گّلی میخوای به سر خودت بزن من case های دیگه ای هم سراغ دارم اگه خواستی
خبرم کن.
سوما:کی گفته بانی اعداد یکه بانی اعداد بلکه بانی اعداد خداشونه ...که بهش میگن بینهایت
اگه من بخوام به مقالت رای بدم صفر هم نمیدم منفی رای میدم بعد هم با کاغذاش رو برای چهارشنبه سوری
استفاده میکنم یا راه دوم میدمم به یه میوه فروشی باکلاس که باهاش گلابی بپیچه!
چارما:من عدد ی هستم که جذر رو عددی به حساب نمیاره که بخواد منو بگیره
میخوام که صد سال مشتق نگیری از اون عزیزت با اون همه اعشارش!
به سلامت!
منو پیشکسوتو بگو که میخواستم در حق اعداد دیگه لطف کنم he! |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3392 اعتبار کسب شده: 3583 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 مهر 1384، ساعت 23:44 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
معرکه بود به خدا |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 20 مهر 1384، ساعت 14:08 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
بعله
دنیای جدید علوم روانشناسی نوین ثابت کرده که خشونت خوب نیست .
دوما:اقا تو جمع که ابروی یه عدد رو که نمیبرند اون هم تو ماه مبارک! تو دل اونو شکستی باید قیامت جواب بدی و... اصلا به من چه تو دودستی خودتو بنداز تو چاه!
بعد درمورد اون موز میدونم که موز هسته نداره,اون موزی که داشت باهاش راه میرفت ناقص بود از نظر توانایی جسمی در سطح پایینی قرار داشت واتفاقا هسته هم داشت(عجیب الخلقه بود).
بعد فهمیدم که اون میخواسته باکمک سیب (30b) به اون کمک کنند!
بعدم اصلا به من چه هر گّلی میخوای به سر خودت بزن من case های دیگه ای هم سراغ دارم اگه خواستی
خبرم کن.
سوما:کی گفته بانی اعداد یکه بانی اعداد بلکه بانی اعداد خداشونه ...که بهش میگن بینهایت
اگه من بخوام به مقالت رای بدم صفر هم نمیدم منفی رای میدم بعد هم با کاغذاش رو برای چهارشنبه سوری
استفاده میکنم یا راه دوم میدمم به یه میوه فروشی باکلاس که باهاش گلابی بپیچه!
چارما:من عدد ی هستم که جذر رو عددی به حساب نمیاره که بخواد منو بگیره
میخوام که صد سال مشتق نگیری از اون عزیزت با اون همه اعشارش!
به سلامت!
منو پیشکسوتو بگو که میخواستم در حق اعداد دیگه لطف کنم he! |
حالتو ميگيرم! اما عجالتاً وقت ندارم؛ باشه سر فرصت! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 21 مهر 1384، ساعت 0:10 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
قضاياي خود را به ما بسپاريد، ما آنها اثبات ميکنيم
اثبات قضيه سوم و چهارم فرما با روش مهندس جعفري
فرمولهاي کاربردي براي توليد کليه اعداد اول، دوم و سوم
تثليث زاويه به چهار قسمت مساوي فقط با گونيا