| نویسنده |
پیغام |
گير سه پيچ  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 22 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: N/A جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 01 تير 1382، ساعت 17:48 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
بابا جون مادرتون اين keyLogger ها رو از تو بخش جمع کنيد. جونمون در اومد از بس Password عوض کرديم.
شما که ادعاتون تو شبکه و شبکه داري پوز بيل گيتز رو هم پوکونده ! جمع کنيد اين آشغالا رو از تو بخش !
نمي دونم !! شايد اگه منم از صبح تا شب تو اوون سوراخ Admin چپيده بودم عين !!! خيالم هم نبود چي داره به سر ملت مي آد !
|
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 تير 1382، ساعت 19:08 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
|
حالا چرا اين قدر عصباني شدي؟ يه خورده آروم تر! خيلي وقتها از کلمات قشنگ تر و مودبانه تري هم ميشه واسه رسوندن پيام استفاده کرد. مگه نه؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
گير سه پيچ  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 22 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: N/A جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 02 تير 1382، ساعت 12:23 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
سلام جناب غريب آشنا ... هر چند مي شناسمت. يعني همه مي شناسنت. اما خوب بهتره فعلا فرض رو بر اين
بذاريم که غريب ناآشنايي ! اينطوري بهتره !
مي خواستم بپرسم جناب مودب کدوم قسمت حرفاي بنده بي ادبي بود ؟ راستش من که هر چي پيغام خودم
رو خوندم چيزي دستگيرم نشد ! نکنه از کلمه "سوراخ Admin" دلت گرفته ! بابا بي خيال ! اين چيزا رو زياد به دل نگير !
يه کم عادت کنيد از تو حرفاي مردم اصل موضوع رو برداشت کنيد. بنده نه گفتم جنابعالي KeyLogger نصب ميکني و نه اينکه خواستم خداي نکرده از ادعاهاتون کم کنيد. عرض کردم حالا که ادعاتون داره چشم فلک رو در مي آره، حداقل يه کاري کنيد "Ali_H" از پايتخت به ريشتون نخنده ! واسه خودتون ميگم !
حالا خود داني عزيز ! مي خواي تا آخر عمرت بشين اوون گوشه و درس ادب بده... ميخواي هم حرف گوش کن ! حداقل جرات گوش کردن رو داشته باش. حالا عمل پيشکش مرامتون رفيق !
2 تا نکته کوچيک و ظريف هم خدمت کليه آقايان و خانوماي مهندسين (يا مهندسون )
اول اينکه : جهت رفاه حال بعضي از دوستان، زين پس به جاي واژه غريب و نامانوس "سوراخ Admin"(کنايه از اتاق Admin" ) بفرمائيد
"غار حرا "
دوم هم اينکه :عزيزان من ! اينجا تالار انتقادات و پيشنهاداته ! از کليه دوستاني که تا حالا از مامان جونشون از گل نازکتر نشنيدن و جنبه
شنيدن انتقاد رو ندارن خواهش ميشه جهت حفظ سلامت خودشون توي اين تالار تشريف نيارن !
سوم هم اينکه : جناب غريب آشنا محبت کردن يک سري کلاس آموزش ادب و معرفت تو بخش داير فرمودن ! از کليه دانشجوياني که احساس مي کنن مثل بنده يه کم يا بيشتر بي ادب هستن دعوت ميشه توي اين کلاسها حتما شرکت کنن.
حق نگهدارتون |
|
|
|
|
|
|
 |
Ali  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 49 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 02 تير 1382، ساعت 14:08 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
فکر مي کنم يه تالار براي مشکلات شبکه راه انداختيما ....
ضمنآ اگه کسي لطف کنه يه Keylogger به من نشون بده ظرف 24 ساعت نسل اون keylogger رو مي سوزونم |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 02 تير 1382، ساعت 18:03 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
| گير سه پيچ نوشته بود: |
سلام جناب غريب آشنا ... هر چند مي شناسمت. يعني همه مي شناسنت. اما خوب بهتره فعلا فرض رو بر اين
مي خواستم بپرسم جناب مودب کدوم قسمت حرفاي بنده بي ادبي بود ؟ راستش من که هر چي پيغام خودم
رو خوندم چيزي دستگيرم نشد ! نکنه از کلمه "سوراخ Admin" دلت گرفته ! بابا بي خيال ! اين چيزا رو زياد به دل نگير !
يه کم عادت کنيد از تو حرفاي مردم اصل موضوع رو برداشت کنيد. بنده نه گفتم جنابعالي KeyLogger نصب ميکني و نه اينکه خواستم خداي نکرده از ادعاهاتون کم کنيد. عرض کردم حالا که ادعاتون داره چشم فلک رو در مي آره، حداقل يه کاري کنيد "Ali_H" از پايتخت به ريشتون نخنده ! واسه خودتون ميگم !
حالا خود داني عزيز ! مي خواي تا آخر عمرت بشين اوون گوشه و درس ادب بده... ميخواي هم حرف گوش کن ! حداقل جرات گوش کردن رو داشته باش. حالا عمل پيشکش مرامتون رفيق !
.... |
من کي جسارت کردم و گفتم تو بي ادبي؟ منظورم اين بود که وقتي ميشه از کلمات و عبارتهاي قشنگ تري استفاده کرد، چرا نکنيم؟ ضمنآ اين موضوع keylogger هيچ ربطي به من نداره که من بخام ناراحت بشم يا نشم. اگه هم ربط داشت، ناراحت نمي شدم. ما اصلآ اين تالارهاي گفتمان رو واسه همين چيزها راه انداختيم ديگه! يه چيز ديگه هم بگم. باور مي کني من فقط از روي لحن اين 2 تا پيغامت دقيقآ فهميدم که تو کي هستي؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
يلدا  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 116 اعتبار کسب شده: 512 محل سکونت: ايران زمين جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 08 مرداد 1382، ساعت 9:48 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
.... |
! يه چيز ديگه هم بگم. باور مي کني من فقط از روي لحن اين 2 تا پيغامت دقيقآ فهميدم که تو کي هستي؟ |
اگه تو از لحن دو سه تا پيغام فهميدي من همون اول از اسمش فهميدم کيه!
البته اينو بگم که من تا حالا اين اسمو از خودش نشنيده بودم!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 08 مرداد 1382، ساعت 13:24 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| يلدا نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
مي خواستم بپرسم جناب مودب کدوم قسمت حرفاي بنده بي ادبي بود ؟ راستش من که هر چي پيغام خودم رو خوندم چيزي دستگيرم نشد ! نکنه از کلمه "سوراخ Admin" دلت گرفته ! بابا بي خيال ! اين چيزا رو زياد به دل نگير !.... |
! يه چيز ديگه هم بگم. باور مي کني من فقط از روي لحن اين 2 تا پيغامت دقيقآ فهميدم که تو کي هستي؟ |
اگه تو از لحن دو سه تا پيغام فهميدي من همون اول از اسمش فهميدم کيه!
البته اينو بگم که من تا حالا اين اسمو از خودش نشنيده بودم!!! |
همه که IQشون مثل شما بالا نيست! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|