| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 شهريور 1384، ساعت 23:22 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
روزي تو خواهي آمد ...
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ شنبه 02 مهر 1384، ساعت 0:29 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 27 شهريور 1384، ساعت 21:58 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
تو را "غايب" ناميده اند. چون "ظاهر" نيستي؛ نه اينکه "حاضر" نباشي.
غيبت به معناي "حاضر نبودن"، تهمت ناروايي است که به تو زده اند و آنان که بر اين پندارند فرق ميان "ظهور" و "حضور" را نمي دانند.
آمدنت که در انتظار آنيم به معناي "ظهور" است نه "حضور" و دلشدگانت که هر صبح و شام تو را مي خوانند، ظهورت را از خدا مي طلبند نه حضورت را.
وقتي ظاهر مي شوي، همه انگشت حيرت به دندان مي گزند و با تعجب مي گويند که تو را پيش از اين هم ديده اند.
و راست مي گويند؛ چرا که تو در ميان مايي؛ زيرا امام مايي.
http://www.rahpouyan.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=539 |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 شهريور 1384، ساعت 1:45 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
به نام خدا ...
بار خدايا به دستهاي ضعيف،قلب پر از شور و اشتياق و افکار هميشه منتظرم توانائي ده تا بتوانم احساسم را براي عزيزترين بارقه قلبم بنويسم .
سلام،سلام بر خورشيد پر از نور عدالت ،سلام بر شعاعهاي نوراني تو که در پشت ابرهاي صبر خداوند مي درخشند و اميدي کوچک، اما قشنگ و پر از انتظار را براي منتظرانت به ارمغان مي آورند. آنگاه که در پشت پنجره کوچک قلبم به آمدن و ديدارت فکر ميکنم آنچنان شوري در من ايجاد ميشود که دوست دارم پنجره انتظار درونم را بگشايم و چون کبوتري سبک بال به سويت پر بزنم. اما خوب مي دانم که دراين سرزمين بسيارند کساني که همه زندگيشان آرزوي پايان انتظار و ديدن جمال نوراني توست و با خود ميگويم بار خدايا حال آن منتظران چگونه است؟! خوب ميدانم آنان انتظار را تا آخرين فصل کمال و معنا آموخته اند وچون عاشقان براي روئيت جمالت درحال کندن بيستون هستند... شنيده بودم آنگاه که جهان پر از ظلم شود حتما مي آيي و با آمدنت ظلم و ظالم را ازبين ميبري. نميدانم پايان انتظار در کجاي زمان افتخار پايان يافتن دارد. اما اکنون که ظلم و نابرابري همه جا را فرا گرفته زمان رويت پرچم عدالت توست. خدا ميداند... ولي اي کاش مي آمدي تاکودکان فلسطيني و افغاني که در اين شبهاي سرد جز اندوه و درد کسي همبسترشان نيست، قباي سبز گرما بخشت را برايشان مي گستراندي وآنان را به آرامش، که شايسته وحق دلهاي پاک و بي گناهشان است مي رساندي. هر چند که مي دانم اکنون نيز از دور مراقبشان هستي و برايشان اشک ميريزي. اما آمدنت روياي ديگريست که يقين دارم هيجکس نميتواند توصيفش کند. اي محبوب من تنها به وعده خداوند که انسانها رابه آن اميدوار کرده است زندگي مي کنم وچون منتظرانت انتظار آمدنت را در ذره ذره وجودم معنا ميکنم و از خداوند ميخواهم که پايان اين انتظار را نزديکتر گرداند واين افتخار را نصيبمان کند که گرد و غبار پر از آرامش همراهان واقعيت را برجسم و روح ما بنشاند تا شايد ما نيز بتوانيم در آخر صف بعد از همه صالحان و پاکان همراهت به ايستيم و در جشن پايان يافتن ظلم درجهان درجهان شريک باشيم. پس اي باران رحمت اي بارقه همه قلبهاي شکسته، اي زندگي دوباره بيا که ما منتظران تنها بانام توست که زنده ايم و انتظار رامعنا کرده ايم.
به اميد آن روز. ان شاالله اللهم عجل فرج المهديمتن
از دوستي که نميخواهد نامش برده شود.
----------------------
متن فوق، انشاي دانش آموزييست که از طريق يک دوست - که اي کاش ميدانستم اکنون کجاست - سالها پيش برايم ارسال شده بود. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 شهريور 1384، ساعت 2:01 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
من نيز به نوبه خودم فرارسيدن سالروز ولادت امام زمان را به شما عزيزان و تمامي مسلمانان تبريک ميگويم
اي کاش روزي شاهد برقراري حکومت عدالت گستر آن غايب هميشه حاضر باشيم
به اميد آن روز
يا علي |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |