| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4055 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 1:57 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
وارد صقحه مورد نظر که مي شي، يه همچين پيغامي نشون مي ده:
| نقل قول: |
| نظرسنجی مورد نظر شما يافت نشد. |
|
ببخشيد
اين نظر سنجي در همان صفحه اول آفتاب نيوز است .
اما لينک نتايج : http://www.aftabnews.ir/vote.html?p=d0b5xty |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 ارديبهشت 1385، ساعت 11:48 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
همسر الهام و «احمدينژاد، معجزه هزاره سوم»
كتاب «احمدي نژاد، معجزه هزاره سوم» به قلم فاطمه رجبي همسر غلامحسين الهام رئيس دفتر رئيس جمهور در روزهاي آينده وارد بازار كتاب خواهد شد.
به نوشته روزنامه «اسرار»، اين كتاب كه در ستايش ششمين رئيس جمهور ايران نگاشته شده، در حال آماده سازي و اخذ مجوز از وزارت ارشاد است.
فاطمه رجبي در اين كتاب براي اينكه اعتقادات و استدلالهاي خود را ثابت كند، احمدينژاد را معجزه هزاره سوم كره زمين بيان كرده است.
منبع: بازتاب |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 16:35 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
نامه سرگشاده يك اسير جنگي دوران جنگ ايران و عراق به آقاي احمدي نژاد!
300 هزار مردم جنوب كرمان در نوبت شورش شهري اند!
نامه "احمدي يوسف زاده" مدير مسئول نشريه "رودبارزمين" كه خود از اسراي دوران جنگ با عراق بوده، خطاب به رئيس جمهور، كه قرار است در ادامه سفرهاي استاني راهي كرمان شود را در زير مي خوانيد. اين نامه سرگشاده است و روي برخي سايت هاي اينترنتي قرار گرفته اما مطبوعات داخل كشور اجازه انتشار آن را نيافته اند!
جناب آقاي احمدي نژاد، رئيس جمهور محترم
8 سال خشكسالي مستمر در كرمان غم انگيز است. شايد تدبير خشكسالي براي جنابعالي كه مي گويند خداوند در حال سخنراني( در سازمان ملل) شما را در هاله اي از نور قرار داد و سران كشورهاي اسلامي را انگار دستي غيبي به صندلي هاي سازمان ملل سفت چسباند و فرصت حتي يكبار مژه زدن را در طول سخنراني به آنها نداد، چندان كار سختي نباشد.
(موضوع معروف «هاله نور» را از آن جهت روايت كردم كه شما هيچ وقت قاطعانه آن را رد نكرديد و اجازه داديد كه ما آن را باور كنيم و كرديم)
براي حضرتعالي كه در هر سفرهاي استاني دهها مصوبه، با هزينه هاي ميلياردي به جاي مي گذاريد و سخنگوي دولتتان هم اخيرا بر اجراي آن مصوبات در حد اجراي قانون اساسي تاكيد دارد و قول تحقق وعده ها را مي دهد، لزوما نبايد رسيدگي به قربانيان خشكسالي كه عمدتا همان 300هزار نفر كپرنشين هستند گره اي باز نشدني باشد.
آقاي رئيس جمهور!
از تلويزيون جمهوري اسلامي شنيديم كه نامه شما به بوش يكي از نشانه هاي ظهور حضرت مهدي جانمان فدايش باد است. خواهش مي كنيم حتي در اين صورت هم، ما را از رنج خشكسالي نجات دهيد، وام هاي بلاعوض را زياد كنيد، وام هاي گذشته شكست خوردگان طبيعت را ببخشائيد، كه از قديم حكما و فقها گفته اند: «المفلس في امان ا...» در اين صورت اگر حدس صدا و سيما هم درست از كار درنيامد، لااقل شيعيان تشنه لب به نوايي رسيده باشند.
جناب آقاي احمدي نژاد!
شما در يكي از سفرهاي استاني آرزو كرديد كه نوكر مردم باشيد و كوچه هايشان را جارو كنيد، در سفر ديگري اعلام آمادگي كرديد، كه رئيس اداره آب شهرستان بشويد و در سفري ديگر اعلام كرديد كه خودتان و وزرايتان افتخار مي كنيد براي مردم كارگري كنيد. ما، اما همچنين انتظارهاي نابجايي كه در شأن رئيس جمهور ايران نيست را از شما نداريم. ما مي خواهيم شما مثل يك رئيس جمهور مقتدر، روز آخري كه از كرمان مي رويد توي سالن استانداري كرمان در حلقه وزيرانتان بنشينيد و قاطعانه بر دردهاي ناشي از خشكسالي، به ويژه در جنوب استان را مرهم بگذاريد و براي آينده هم نسخه اي قابل اطمينان بپيچيد تا دعاي كپرنشينان سيصد هزار نفري بدرقه راهتان بشود. فقط جسارتا نسخه اي نپيچيد كه دواي آن در هيچ دواخانه اي يافت نشود، اين مردم كه 8 سال است شكست پشت شكست را تحمل كرده اند، به نسخه اي آني با شفامندي مداوم نياز دارند و گرنه نوشدارو بعد از مرگ سهراب چه فايده اي دارد؟
شما در نامه به رئيس جمهور آمريكا گفته ايد آموزگار هستيد. نمي دانم هيچ وقت آموزگار دانش آموزي مثل آن كودك كهنوجي بوده ايد كه خانم معلمش رو در رو به من گفت: «سر كلاس درس (بخوانيد داخل كپر) ديدم رنگ از رخساره يكي از بچه ها پريده، هيچ توجهي به درس ندارد و عنقريب است كه غش كند. گفتم حامد حالت خوب نيست؟ معصومانه گفت: نه خانم سرم گيج مي ره، گفتم: صبحانه خورده اي؟ آهسته كه ديگران نشنوند گفت: خانم صبحانه كه نخورده ام هيچ ديشب شام هم نخورده ام، چيزي نداشتيم بخوريم!! از توي كيفم يك اسكناس 500 توماني درآوردم گفتم: برو از مغازه روستا كيك و آبميوه اي بگير بخور بعد بيا بنشين سر كلاس، اما طبع بلند و جنوبي كودك مگراجازه داد كه دست كوچك نيازش را به طرف من دراز كند؟!
شما كه آموزگار بوده ايد، تا به حال چنين دانش آموزاني هم داشته ايد؟! شما در طول دوره آموزگاري تان دانش آموزي داشته ايد، يا ديده ايد، يا حتي شنيده ايد كه مثل دانش آموزان قلعه گنجي و رودباري مدرسه را فقط به خاطر نداشتن يك جفت كفش براي هميشه ترك كند؟ دانش آموزي داشته ايد كه مدرسه اش سايه كهوري پير و صندلي اش حلب روغن 17 كيلويي و كيفش كيسه برنج پاكستاني باشد كه برنجش را ديگري خورده باشد. آستين هاي بلند لباس گل و گشادش از دور داد بزند كه پيراهن نيمدار پدرش را پوشيده است؟! اصلا شما پسر بچه دانش آموز 15 ساله اي را ديده ايد كه با دمپايي مادرش سر كلاس حاضر شود و از شادي هاي زنگ تفريح محروم شود مبادا كه رازش برملا شود و مضحكه همكلاسي ها شود؟! ديده ايد و يا اينكه دانش آموزان و دانشجويان شما دغدغه شان فقط رژيم نامشروع اسرائيل است كه البته آن هم حساسيت به جايي است؟
آقاي رئيس جمهور!
اگر حل مشكل مردم استان كرمان به خصوص جنوب پهناور آن، بويژه در ارتباط با خشكسالي، ناامني و بي شغلي براي دولت شما به طور كامل مقدور نيست، استدعا دارم به كرمان سفر نكنيد تا تصوير شما به عنوان يك ناجي در ذهن مردم فقير مخدوش نشود، لااقل در ذهن آن كشاورز شكست خورده كه خودم شنيدم، يك روز جلو ميز رئيس بانك كشاورزي مي گفت: «حالا شما وام هاي ما را نبخشيد، بالاخره يه روزي هم احمدي نجات مي آيه»
شايد او بتواند چند صباحي ديگر با اميد به وعده هاي شما زنده بماند، اما اگر آمديد و اميدش نااميد شد مثل همان پيرمرد قلعه گنجي توي باغ خشك شده اش دق مي كند و مي ميرد. (داستانش را از قلعه گنجي ها بپرسيد)
جناب رئيس جمهور!
آيت ا... جنتي پير قوم است. حداقل مردم منطقه ما او را كه خطيب جمعه ام القراي ايران است به عنوان نماد دين مي شناسند. آن بزرگوار فرمودند كه نامه شما به رئيس جمهور آمريكا از الهامات خداوندي بوده است. يعني ايشان معتقدند كه نامه شما به رئيس جمهور آمريكا براي دعوت او و همفكرانش به مكتب پيامبران الهي، الهامي بوده كه از جانب خداوند به شما رسيده و تاكيد كردند كه آن نامه به طور مكرر از صدا و سيما پخش شود و در آينده هم در كتاب هاي درسي چاپ بشود تا همان دانش آموزاني كه حال و روزشان را گفتم در كتابشان بخوانند و احتمالا بعضي از فرازهاي آن جزو سوالات امتحاني شان هم شود. مشكل اينجاست كه اگر روزي به توصيه آقاي جنتي عمل شد و دانش آموزان موصوف الحال نامه شما را در كتاب فارسي، يا اصلا چرا فارسي، در كتاب ديني خودشان خواندند، آيا اين سوال برايشان پيش نمي آيد كه چرا خداوند به رئيس جمهور الهام نكرد كه مشكل شام شب ما را حل كند؟!
اگر آمدن و رفتن شما مشكل مردم را به طور كامل و ريشه اي حل نمي كند به كرمان نيائيد و نگذاريد يك مشكل عقيدتي هم به انبوه مشكلات معاش اين مردم اضافه شود.
آقاي احمدي نژاد!
من يك آزاده ام، 8 سال درد فقر و گرسنگي را كشيده ام، يك روز در اسارت و در سن 17 سالگي از سر بيكاري نشستم و وصله هاي لباسم را شمردم، 23 وصله داشت! 8 سال سر گرسنه به بالين گذاشتم و هنوز هر شب از كابوس آن روزهاي مرد افكن راحت نمي خوابم. طبيعي است كه درد دردمندان را بهتر از خودشان با تك تك سلول هاي بدنم مي فهمم، در انتخابات رياست جمهوري هم به شما راي ندادم، اما امروز شما را به عنوان رئيس جمهور هفتاد ميليون ايراني كه كمترين آنها خودم هستم قبول دارم و تقاضا دارم شما به وعده هايتان عمل كنيد. شما مردم ما را از اين زندگي پرمرارت نجات دهيد، شما رنگ سرخ نشاط را جايگزين زرد رويي كودكان ما بكنيد. آن وقت نامه دومتان را با خيال راحت به پاپ يا كوفي عنان يا هر شخصيت ديگري از جهان كه صلاح دانستيد بنويسيد و مشكل بشريت را كه بيشتر ناشي از بي عدالتي و كمتر در نتيجه دوري از سيره انبياست يكجا حل كنيد، ما كه بخيل نيستيم، اما يادتان باشد اول چراغ خانه، بعد چراغ مسجد.
من آنچه شرط بلاغ است با تو مي گويم
تو خواه از سخنم پند گير ،خواه ملال
والسلام علي عبادا... الصالحين
آرزومند موفقيت روزافزون شما
كهنوج- احمد يوسف زاده
نقل از : شیرازی ها |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7220 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 16:54 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
کلاس سازندگي و پيشرفت رو بعضي ها ميزارن، زحمتش ميفته گردن بعضيهاي ديگه! خوشحالم اينو نوشتي تا دفعه ديگه براي ثابت کردن هنر دولتهاي قبلي نخوام دليل بيارم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 19:54 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
300 هزار مردم جنوب كرمان در نوبت شورش شهري اند! |
مشکل ما اينه که از همه چيز مي خوايم يه چماق بسازيم و تو سر جناح مخالف سياسيمون بزنيم! يه بار دقيق متن نامه رو بدون ديد سياسي بخونين. واقعاً درد آوره. الان مهم اينه که اين دردها وجود داره و بايد برطرف بشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7220 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 20:10 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
300 هزار مردم جنوب كرمان در نوبت شورش شهري اند! |
مشکل ما اينه که از همه چيز مي خوايم يه چماق بسازيم و تو سر جناح مخالف سياسيمون بزنيم! يه بار دقيق متن نامه رو بدون ديد سياسي بخونين. واقعاً درد آوره. الان مهم اينه که اين دردها وجود داره و بايد برطرف بشه. |
کاملا حرف درستيه. اين مشکلات وجود داره و اگه تصميم بگيريم عملکرد دولتهاي قبلي رو نبش قبر کنيم، شايد تغييري در وضعيت ايجاد نشه. اين رو هم بگم شخصا اميد ندارم 3 يا 4 سال ديگه وضعيتمون بهتر از ايني که هست شده باشه، اما کارهايي که داره انجام ميشه عموما ميتونه نويد بخش باشه. تاکيد بر اتمام پروژه ها به جاي شروع پروژه هاي جديد، تمرکز زدايي از تهران (نه به صورت شعار بلکه به صورت عملي) و ... که نميدونم چرا خيلي از رسانه ها اين موارد رو نميبينن يا شايد نميخوان ببينن. به هر حال فکر ميکنم مردم جنوب کرمان، بايد برن يقه کسايي رو بگيرن که اين نوبت رو بهشون داده! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 10:33 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
رحيمي: يک سوري به من گفت اگر بنا بود پيامبري بيايد، آن احمدينژاد بود.
رييس ديوان محاسبات كل كشور گفت: ديوان فقط به بحث نظارت نميپردازد،از كارها گرهگشايي ميكند
به گزارش ايسنا رييس ديوان محاسبات كشور طي سخناني با ابراز خشنودي از حضور رييسجمهور در همايش این دیوان گفت: در سال گذشته نيز همايش اين ديوان با حضور دكتر حدادعادل برگزار شد و من در همان همايش عرض كردم كه در سال آينده در دولت جديد با تخلفات كمتري مواجه هستيم. در آن همايش، گزارش مشروحي از تخلفاتي كه در سالهاي گذشته صورت گرفته بود، به دكتر حدادعادل دادم، ولي در خدمت شما آماري ارايه نميدهم؛ چرا كه مطمئن هستم دولت جنابعالي مملو از وزيران كارآمد، كاردان و پاكدامن است كه تخلفات در آن به شدت كاهش پيدا ميكند.
رحيمي با بيان اينكه ديوان محاسبات خود را موظف و مكلف ميداند كه با دولت مردمي و برآمده از مردم با تمام وجود همكاري كند، خطاب به رييسجمهور گفت: وجود مبارك جنابعالي را محترم ميشمرم. ما خود را پارهاي از دولت جنابعالي ميدانيم و در سراسر كشور در عرصههاي اجرايي با جنابعالي همراهي و سعي خواهيم كرد تا اگر گرهاي در كار اجرايي وجود داشته باشد، آن را بگشاييم.
وي افزود: به زودي از طريق نوشتهاي به مديران اعلام ميشود كه اگر گرفتاري در اجراي قانون دارند، ديوان محاسبات با تمام وجود آمادگي دارد آنها را در حل اين گرفتاري و مشكل و گرهگشايي همراهي كند.
رحيمي با بيان اينكه اعتقاد قلبي وي اين است كه بايد با دولت احمدينژاد بيشتر از دولتهاي گذشته همكاري كرد، گفت: البته ما با دولتهاي قبلي نيز همكاري كردهايم، ولي اكنون اين كار را به صورت ويژه ادامه خواهيم داد.
وي گفت: قطعا برخوردهاي ديوان به شما گزارش ميشود، اما گرهگشاييهاي ديوان به شما گفته نميشود. در ماههاي اخير بهويژه دو ماه اخير، ديوان محاسبات 800 ميليارد ريال از دستگاههاي اجرايي گرهگشايي كرده است و رقمي را كه اين دستگاهها موظف بودند به خزانه برگردانند، از راه قانوني در اختيار آنها براي حل مشكلات و عمران و كمك به دولت جنابعالي قرار داده كه از جمله اين گرهگشاييها را ميتوان در استان گرگان، آموزش و پرورش، خراسان جنوبي و شمالي مشاهده كرد و اين رقمي بود كه خود مسوولان مربوطه نيز ميگفتند در صورت عدم تامين اعتبار با مشكل مواجه ميشود.
وي افزود: ما تا آنجايي كه خداي نخواسته مديري ريخت و پاش و حيف و ميل نكند، او را راهنمايي ميكنيم، اما اگر كار خلافي انجام دهد با وي برخورد ميكنيم، ولي در عين حال اين فضا را فراهم ميكنيم كه مديران با خيال راحت به اقدام مناسب و سالم دست بزنند.
رييس ديوان محاسبات كشور با بيان اينكه اين ديوان با دولت همكاري دارد و تمام معاونان، مستشاران و دادستانهاي اين ديوان از پايين به بالا و از بالا به پايين معتقدند كه اين دولت، دولت خدمتگزار و پرتلاش است، اظهار داشت: در دو سفر اخير كه به تركيه و سوريه داشتم، دو نكته توجه من را جلب كرد. در يكي از سفرها كه آقاي جعفري نيز همراه من بود، شاهد بوديم كه آنجا مردم به وجود شما افتخار ميكردند و حتي در يك جا و محله به بركت وجود شما به ما هديه دادند و گفتند رييسجمهور شما كسي است كه يك تنه، در برابر استكبار و آمريكا ايستاده است.
وي افزود: در سوريه در شهر تاريخي بصرا كه اسم آن را بعضا ممكن است نشنيده باشيد، يكي از مسلمانان به من گفت كه من معتقدم اگر بنا بود بعد از پيامبر، پيامبري بيايد، آن احمدينژاد بود و اين ابراز احساسات براي ما افتخار بزرگي است. در حلب ما افتخار ميكرديم؛ چرا كه در اين شهر وقتي راه ميرفتيم همه به ما احترام ميگذاشتند و به بركت وجود شما، ما را مورد نوازش و احترام قرار ميدادند و حتي در جاهايي ما را به چاي و بستني دعوت ميكردند و ميگفتند دكتر احمدينژاد رييسجمهور ماست. در اين كشورها حال و هواي ديگري حاكم بود.
رحيمي افزود: در اين شهرها ما را مورد نوازش قرار ميدادند و شما را به خاطر اقداماتتان مورد ستايش.
وي افزود: البته من اينها را اينجا نبايد عرض ميكردم، ولي عمدا گفتم و تاكيد دارم كه ديوان با دولت شما بيشترين همكاري را خواهد داشت. به شما ميگويم كه ديوان در خدمت شما خواهد بود. ديوان جايي است كه به هيچ دستگاهي نيازمند نيست، اما ما در كنار شما خواهيم بود. در گذشته ما در كنار دولتها بوديم و در آينده نيز خواهيم بود. ما با عزم و جزم زياد در كنار شما خواهيم بود.
رييس ديوان محاسبات ادامه داد: البته ديوان وظيفه دارد اجازه ندهد كاري خلاف قانون انجام شود و اگر مسالهاي هست بايد اصلاح شود.
وي در پايان گفت: ما با تمسك به قانون ميتوانيم جلو برويم و جلوي بسياري از مشكلات را بگيريم.
منبع: بازتاب |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 06 تير 1385، ساعت 12:33 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خبرنگار ترک: روسری ام را بردارم؟/ مشایی: بله اينجا ايران آزاد است.
معاون رییس جمهور: حجاب در ایران آزاد است./ توریست های ایرانی در ترکیه می توانند با مایو بگردند.
خبرگزاري انتخاب : روزنامه «صباح» چاپ تركيه در گفت و گو با «اسفندیار رحیم مشایی» معاون اول رییس جمهور ایران و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، نوشت: «استفاده از حجاب در ايران آزاد است.»
به گزارش خبرگزاری «انتخاب»، مشایی در پاسخ به سوال «اليف كورپا» خبرنگار زن روزنامه صباح، که «آيا مي توانم روسري ام را بردارم»، گفته است: «بله، اينجا ايران آزاد است.»
وي اضافه كرد:در ايران استفاده از حجاب بدون اجبار است و هيچ فشاری از طرف حکومت در استفاده از حجاب اعمال نمی شود ، اين يک انتخاب کاملا شخصی است ، اگر شما در ايران از روسری و حجاب استفاده نکنيد هيچ مقام دولتی به شما تذکری نخواهد داد ، البته شايد به شما بگويند که اين کار برخلاف عرف و عادات ملی ماست و اگر استفاده کنيد بهتر است ، ولی باز تاکيد می کنم که هيچ اجباری در کارنيست.
خبرنگار می پرسد: «ايرانی هايی که به قصد تفريح به ترکيه می آيند ، يعنی توريستهای ايرانی در ترکيه، مشروبات الکلی استفاده می کنند و حجابی هم ندارند و در آب، خانمها با مايو می روند. اين شما را ناراحت نمی کند؟»
مشایی با خنده زیاد می گوید: اين مسائل شخصی شان هست و اگر دوست دارند ميتوانند هم مشروبات الکلی استفاده کنند و هم بی حجاب باشند و هم با مايو بگردند! درايران بخاطر دستورات دينی استفاده از مشروبات الکلی ممنوع است به همين علت ايرانی ها ميتوانند در خارج از ايران از اين نوشيدنی ها استفاده کنند . اين يک ترجيح شخصی است، الگوی ما در صنعت توريسم کشور ترکيه است!
مشایی در ادامه در مورد لغو پروازهای تهران - آنتالیا تاکيد می کند: اين لغو پروازها هيچ ارتباطی به من و يا آقای احمدی نژاد ندارد . من مشاور رئيس جمهور و مسئول توريسم در ايران هستم و مطمئن باشيد که آقای احمدی نژاد هيچ دستوری برای لغو اين پروازها نداده است، اين کار کسان ديگر است! و ما اين کار را انجام نداده ايم ولی برای حل شدن اين مشکل حداکثر تلاش خود را انجام می دهيم .
جالب اينجاست كه «كورپا» در پايان مصاحبه مي نويسد: تاكيد آقاي مشايي مبني بر اين كه اگر در محافل عمومي ايران بي حجاب باشيد كسي حق برخورد و بازداشت شما را ندارد، برايم بسيار عجيب بود.
خبرنگار ترک می گوید: ايشان صراحتا می گفتند و می خواستند که حجابم را همين جا هم ميتوانم بردارم و اينکه هيچ اجباری در کار نيست ، اما برای من که چند دقيقه پيش همان خانم را ديده بودم بسيار تعجب آور بود!
گفتني است بنا بر شنيده ها در پي توصيه يكي از وزرا به مشايي مبني بر تكذيب اين خبر، وي گفته است: اين اخبار چندان اهميتي ندارد كه بخواهم آن را تكذيب كنم.
منبع: انتخاب |
|
|
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 154 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 06 تير 1385، ساعت 22:14 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بدون شرح!
|
|
|
|
|
|
|
 |
پاسارگاد  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 01 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 12 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 15 تير 1385، ساعت 18:19 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
گزارش بازرسي شهرداري تهران به شوراي شهر
تخلف ميلياردي برادر رييس جمهور
اداره بازرسي شهرداري تهران درگزارشي که اخیرا در اختيار اعضاي شواري شهر و شهردار تهران قرار داده، تصریح کرده است که بردار بزرگ محمود احمدي نژاد به نام داوود احمدي نژاد که مجري طرح ميدان نور تهران بوده است در اين ميدان تخلفي بيش از دو ميليارد تومان انجام داده است. داوود احمدي نژاد هم اکنون رئيس دفتر بازرسي نهاد رياست جمهوري است که وظيفه رسيدگي به تخلفات ديگر دستگاه هاي اجرايي را عهده دار است.
به گزارش خبرنگار روز، پیمانکاری ساخت اين ميدان در دوره احمدي نژاد به مانند بسياري از پروژه هاي شهري ديگر به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپرده شده بود. ازسوی دیگرمجري طرح تمامي پروژه هاي شهري سپاه در تهران هم برادر بزرگ محمود احمدي نژاد شهردار وقت تهران بود. پروژه ميدان نور با فشار محمدباقر قاليباف شهردار جديد تهران به سپاه سرانجام در اواخر سال 84 تکميل و راه اندازي شد و ليکن تاکنون چندين نقطه از پل هاي اين ميدان به صورت خطرناکي دچار ريزش شده که بعضا آسيب هايي را به شهروندان وارد آورده و سپاه، هيچ گونه عملي را براي بازسازي اين نقاط که براي يک پل نوساز بسيار عجيب مي نمايد انجام نداده است.
سخن ازاختلاف رقم دومیلیاردی درحالی مطرح می شود که طی روزهای گذشته خبر بی سند بودن بیش از 350 میلیارد تومان از هزینه های شهرداری در زمان محمود احمدی نژاد، شوکی را به شورای شهر تهران وارد کرد. نادر شريعتمداری عضو شورای شهر تهران گفته است که با به کارگیری سیستم جدید شفاف حسابداری که درشهرداری تهران، معلوم شده سيصد و پنجاه ميليارد تومان هزينه گشته بدون آن که سند داشته باشد. اوگفت که اين مقدار از درآمدهای شهرداری تهران در ميان اسناد گم شده و پيدا نيست که کجا و به دستور چه کسی و برای چه منظوری هزينه شده است. وی برای اینکه مشخص کند چه مقدار ازاین پول به زمان قبل وچه مقدار به بعد از دوران احمدی نژاد برمی گردد گفته است اگر بخواهيم ارقام قطعی را بگوئيم می توان پذيرفت که پنجاه ميليارد اين رقم ممکن است متعلق به قبل از شهرداری احمدی نژاد باشد ولی شک نيست که سيصد ميليارد مربوط به زمان احمدي نژاد است.
محمود احمدی نژاد درمیان کاندیداهای ریاست جمهوری تنها کاندیدایی بود که از شغل خود استعفا نداد ودرعین اینکه کاندیدا بود اسناد مالی شهرداری تهران را نیز امضا می کرد. همزمان برادر وی نیز یکی ازنزدیکترین افراد به وی در پروژه های بزرگ شهری به شمار می رفت. درهمان در خصوص اینکه چگونه احمدی نژاد هزینه های گزاف تبلیغات خود را که تا روستاهای کوچک نیز امتداد داشت، علی رغم عدم حمایت گروه های اصلی محافظه کار، تامین می کند، اخبار غير رسمي زیادی جریان داشت. رییس جمهوری هنوز به هیچ کدام از خبرهای یاد شده واکنش نشان نداده است.
منبع : روز roozonline.com
۱۵ تیر ۱۳۸۵ |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4055 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 تير 1385، ساعت 22:48 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
احمدی نژاد وبلاگ نویس شد
آفتاب: محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران نیز به جمع وبلاگ نویسان پیوست. احمدی نژاد در وبلاگ خود که نام «یادداشت های شخصی محمود احمدی نژاد» را بر آن نهاده است به تشریح زندگی خود از دوران کودکی تا امروز پرداخته است.نظرسنجی این وبلاگ نیز در نوع خود جالب توجه است. رییس جمهوری ایران از بازدیدکنندگان وبلاگ خود می خواهد که به پرسشی در زمینه هدف آمریکا و اسراییل از تجاوز به لبنان پاسخ دهند. آیا هدف کلید زدن جنگ جهانی دیگری است یا خیر ؟
روند حضور سیاستمداران ایرانی در فضای مجازی و استفاده از جذابیت های وبلاگ برای برقراری ارتباطی دو سویه و مستقیم با مخاطبان نخستین بار توسط محمد علی ابطحی ، معاون پارلمانی وقت سید محمد خاتمی آغاز شد. پس از آنکه وبلاگ ابطحی که با انتقادات فراوان سیاستمداران داخلی همراه بود به موفقیت چشمگیری رسید در سال های گذشته جمعی دیگر از سیاستمداران عمدتا اصلاح طلب نیز به جمع وبلاگ نویسان پیوسته اند. در میان این افراد می توان به سید محمد خاتمی و عطاالله مهاجرانی به عنوان مشهورترین چهره ها اشاره کرد.
حضور احمدی نژاد در عرصه وبلاگ نویسی را اما می توان نخستین حضور جدی یک چهره اصولگرا دانست. استاد سابق دانشگاه علم و صنعت و شهردار تهران پس از آن که وارد دفتر ریاست جمهوری شد بارها از کاهش ارتباط مستقیم خود با مردم شکوه کرده بود. وبلاگ نویسی آقای رییس جمهور شاید بتواند ارتباط مستقیمی میان وی و مردم، به دور از انبوه محافظان و همراهان همیشگی، برقرار کند.
برای مشاهده وبلاگ رییس جمهوری ایران بر روی لینک زیر کلیک کنید. |
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 15:16 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
کمخوری و کمخوابی رئیسجمهور
آفتاب: ابراهیم شیبانی رئيس كل بانك مركزي در یکی از سخنرانیهای عمومی خود، هنگام تشریح برخي ويژگيهاي دولت نهم اعلام کرده است که «شهادت ميدهم در دولت نهم رئيس جمهور سه ساعت و وزرا 5 تا 6 ساعت در شبانه روز استراحت دارند». |
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 17:44 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
آفتاب: ابراهیم شیبانی رئيس كل بانك مركزي در یکی از سخنرانیهای عمومی خود، هنگام تشریح برخي ويژگيهاي دولت نهم اعلام کرده است که «شهادت ميدهم در دولت نهم رئيس جمهور سه ساعت و وزرا 5 تا 6 ساعت در شبانه روز استراحت دارند». |
البته كم خوري و كم خوابي و پركاري چيز خيلي خوبيه؛ اما توجه كنين تو اين يك سال و چند وقتي كه دولت جديد سر كار اومده، از اين جور تعريف ها چقدر زياد شده! يعني واقعاً دولت چيز ديگه اي براي تعريف كردن نداره كه همه اش روي كم خوري و كم خوابي و پركاري و از اين جور چيزها بايد مانور بدن و تبليغ كنن؟! سطحي نگري تا چه حد؟! جالب اينجاست كه اين جور تعريفها از طرف خود اعضاي دولت و بزرگان دور و برشون انجام مي شه! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 18:55 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
البته كم خوري و كم خوابي و پركاري چيز خيلي خوبيه؛ اما توجه كنين تو اين يك سال و چند وقتي كه دولت جديد سر كار اومده، از اين جور تعريف ها چقدر زياد شده! يعني واقعاً دولت چيز ديگه اي براي تعريف كردن نداره كه همه اش روي كم خوري و كم خوابي و پركاري و از اين جور چيزها بايد مانور بدن و تبليغ كنن؟! سطحي نگري تا چه حد؟! جالب اينجاست كه اين جور تعريفها از طرف خود اعضاي دولت و بزرگان دور و برشون انجام مي شه! |
1- فرمول عرضه و تقاضا ساده هست، وقتي مردم به دنبال شنيدن چنين حرفهايي باشن، خب مسئولين هم ميگن!
2- تقاضاي مردم همينطوري الکي الکي ايجاد نشده، زبونم لال حتما دولتهاي قبلي کمي تا قسمتي کم کاري و زياده خواري داشتن. فور مور اينفورميشن کليک هير: http://www.persianbb.com/t568.html
3- بعضي ها روزي ميگفتن مخالف هاشمي، دشمن پيغمبر است!!!
4- بعضيها وقتي پيش علما ميرفتن ابطحي رو فرزند آيت الله ابطحي معرف (که با امام زمان ملاقات داشته) معرفي نميکردن! |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 20:31 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| توجه كنين تو اين يك سال و چند وقتي كه دولت جديد سر كار اومده، از اين جور تعريف ها چقدر زياد شده! يعني واقعاً دولت چيز ديگه اي براي تعريف كردن نداره كه همه اش روي كم خوري و كم خوابي و پركاري و از اين جور چيزها بايد مانور بدن و تبليغ كنن؟! |
هر روز داخل سايت هاي مختلف اخباري از کار هاي کوچک و بزرگ دولت ميخونم اما براي شلوغي تالار مجبورم فقط اخبار ناب را بگذارم .
| به نظرم بهتره براي جلوگيري از شلوغي بي دليل تالارهاي گفتمان، از ارسال مطالب خبري معمولي در هر زمينه اي، سياسي، علمي، ورزشي، فرهنگي، هنري و ساير زمينه ها جداً خود | | |