| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3392 اعتبار کسب شده: 3583 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 09 مهر 1387، ساعت 20:16 |
|
 |
3 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3219 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 مهر 1387، ساعت 21:32 |
|
 |
3 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3392 اعتبار کسب شده: 3583 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 09 مهر 1387، ساعت 22:07 |
|
 |
3 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1159 اعتبار کسب شده: 3991 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 مهر 1387، ساعت 23:10 |
|
 |
3 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
رئيس جمهور ايران؟؟؟؟
نخست وزير چين در نطق 1400 کلمه اي خود 35 بار واژه چين را به کار برد. رئيس جمهور ايران در سخنراني 3200 کلمه اي خود فقط 5 بار از کلمه "ايران" استفاده کرد که "4″ بار آن تنها در يک پاراگراف براي توصيف فشار آژانس بين المللي انرژي هسته اي و حمايت مردم از انرژي هسته اي احمدي نژاد است، يعني تنها جايي که او نيازمند نمايش کاذب حمايت ملي است. آيا نبايد نتيجه گرفت که رئيس جمهور ايران از بردن نام کشورش بيزار است؟ درست به همين دليل تنها "6″ بار از ايرانيان ياد مي کند و بازهم براي توصيف حمايت ايشان از برنامه هسته اي و ديگر هيچ. 3200 کلمه و تنها يک بار ذکر نام ايران، و آن هم به دليل موضوع انرژي هسته اي. دومين واژه سخنراني نخست وزير چين "چين" است، مي دانيد اولين استفاده از واژه "ايران" چندمين لغت سخنراني آقاي احمدي نژاد است – واژه شماره 1810 او. و مي دانيد واژه "فلسطين" چندمين واژه است؟ 157 امين واژه . و مي دانيد دردآور ترين بخش داستان کجاست؟ آنجا که همه رهبران سخنران مجمع عمومي، در نخستين دقيقه نطق با افتخار نام سرزمين خود را بردند، مانند رهبر چين. اما اين محمود احمدي نژاد بود که به عنوان تنها موجود حاضر در جلسه 3200 واژه غريب و غيرمعمول را بر زبان راند تا از تلفظ نام کشور خويش فرار کند. نخست وزير چين حتي از يک کشور ديگر جهان به جز چين نام نبرد، رئيس جمهور ايران، فردي که تنها 5 بار از کشور خودش نام برده است، 6 بار واژه فلسطين، 4 بار عراق، 2 بار افغانستان و لبنان و شش بار صهيونيسم را به کار برد. او حتي به اين بسنده نکرد و سراغ گرجستان و آبخازياي جنوبي رفت و سري هم به آفريقا زد و درباره استعمار آفريقا، آمريکاي لاتين و کشورهاي آسيايي سخن گفت، اما تنها از يک واژه مثل طاعون گريخت: ايران.
http://rashedan.com/dialogue/?p=8 |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1905 اعتبار کسب شده: 4735 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 مهر 1387، ساعت 16:20 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1223 اعتبار کسب شده: 5249 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 مهر 1387، ساعت 0:08 |
|
 |
2 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1287 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 مهر 1387، ساعت 7:54 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
pantea آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 1269 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 22 مهر 1387، ساعت 23:47 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
| TITAN نوشته بود: |
رئيس جمهور ايران؟؟؟؟
نخست وزير چين در نطق 1400 کلمه اي خود 35 بار واژه چين را به کار برد. رئيس جمهور ايران در سخنراني 3200 کلمه اي خود فقط 5 بار از کلمه "ايران" استفاده کرد که "4″ بار آن تنها در يک پاراگراف براي توصيف فشار آژانس بين المللي انرژي هسته اي و حمايت مردم از انرژي هسته اي احمدي نژاد است، يعني تنها جايي که او نيازمند نمايش کاذب حمايت ملي است. آيا نبايد نتيجه گرفت که رئيس جمهور ايران از بردن نام کشورش بيزار است؟ درست به همين دليل تنها "6″ بار از ايرانيان ياد مي کند و بازهم براي توصيف حمايت ايشان از برنامه هسته اي و ديگر هيچ. 3200 کلمه و تنها يک بار ذکر نام ايران، و آن هم به دليل موضوع انرژي هسته اي. دومين واژه سخنراني نخست وزير چين "چين" است، مي دانيد اولين استفاده از واژه "ايران" چندمين لغت سخنراني آقاي احمدي نژاد است – واژه شماره 1810 او. و مي دانيد واژه "فلسطين" چندمين واژه است؟ 157 امين واژه . و مي دانيد دردآور ترين بخش داستان کجاست؟ آنجا که همه رهبران سخنران مجمع عمومي، در نخستين دقيقه نطق با افتخار نام سرزمين خود را بردند، مانند رهبر چين. اما اين محمود احمدي نژاد بود که به عنوان تنها موجود حاضر در جلسه 3200 واژه غريب و غيرمعمول را بر زبان راند تا از تلفظ نام کشور خويش فرار کند. نخست وزير چين حتي از يک کشور ديگر جهان به جز چين نام نبرد، رئيس جمهور ايران، فردي که تنها 5 بار از کشور خودش نام برده است، 6 بار واژه فلسطين، 4 بار عراق، 2 بار افغانستان و لبنان و شش بار صهيونيسم را به کار برد. او حتي به اين بسنده نکرد و سراغ گرجستان و آبخازياي جنوبي رفت و سري هم به آفريقا زد و درباره استعمار آفريقا، آمريکاي لاتين و کشورهاي آسيايي سخن گفت، اما تنها از يک واژه مثل طاعون گريخت: ايران.
http://rashedan.com/dialogue/?p=8 |
درسته که از اين پست تيتان يک چند روزي مي گذره اما مقاله کامل رو امروز وقت کردم بخونم
دليل اينکه ديد کلي که نسبت به خاورميانه اي ها و ايرانيها تو اينور آب هست (حالا جو تلخ سويد رو که دارم مي بينم - نمي دونم آمريکا يا کاناداش چطوريه) دليلي جز اين سخن ها و تفکر عمومي نداره
من موندم با مردم صحبت کنم بگم چي؟ کشورمو دوست دارم (فکر مي کنه يه چيزي مثل احمدي نژاديم)
کشورمو دوست ندارم (که بدتر!)
يا هم بايد بشينم واسه هر کس يک ساعت از سياست حرف بزنم که ايراني با ايران خيلي فرق داره!
بايد باشين تا ببينيد! من که مجبور شدم تا اونجا که هست از خاورميانه اي ها دور باشم!
از دوستاي اونوري و اينوري واسه من تازه غربت زده چه توصيه اي دارين ! که نمي دونم جمعه شب هامو تو بار با ۵۰۰ کرون يا ۷۰ دلار آمريکا پول صرف نوشيدني (۲ ودکا - ۶ تا آب جو و يک شراب قرمز- اعصاب معصاب خرابه حسابي!) با چندتا دختر خوشگل و پسر ايراني صرف کنم و بزنم برقصم بهتره يا نه برم بازار ارزون و خودتون مي دونيد ديگه! خاورميانه اي که شنبه ها و يکشنبه ها جنس مفت مي ده ؟!؟!

توضيح (عکس بازار رو من نگرفتم ولي عکس بار از خودمه!
توضيح بيشتر واسه دوستان
عکس بازار مربوط به عکس بازار يه روستا تو ايران نيست بلکه عکس يه بازار در شهريه که من الان هستم
اين بازار من ديروز رفتم (يکشنبه)و بدون خريد چيزي برگشتم سريع! (کلا ۱۰ دقيقه فقط مات مونده بودم!)
(عکس بار هم مربوط مي شه به بار هارد راک که در حدود ۴ تا ۵ ساعت -- مي خنديدم و مي رقصيدم!) |
يکم مسخره ميرسه که کاراکتري و شماره اي با يه سخنراني رفتار کنيم!
قضيه رييس جمهور و مملکت نياز به بحث و توضيح زيادي نداره! خيلي وقته که به بحثاي بدون شرح! پيوسته! و روي اعصابه!
ولي درمورد توضيحات ايراني و ايراني بودن خيلي مسائل وجود داره!
يکي اينکه به خاطر مسائل ديني و تاريخي و حوادث سياسي کلا ديد مناسبي به ايران و مردمش نيست خوب اين ريشه در بروز و نحوه نمايش فرهنگ ما در دنياي واقعي داره . ما فقط در اسناد و مدارک و تاريخچه ها ادعاي تمدن و فرهنگ داريم ولي واضحا مدتهاست که راه برعکسي رو براي رشد فرهنگي و تمدني داريم سير مي کنيم که دلايلش هم به نوعي واضحه!
خوب کسي دوست نداره به مليت اش توهين بشه يا واضحا بشينه ازش بد بگه چون شخصيت خودش زير سوال ميره!
يه عده اي که سيب زميني با اين قضيه برخورد مي کنن و مي گن به فلان که اينجوري بگن يا فکر کنن يه عده اي هم طبيعتا ناراحت ميشن و غبطه کي خورن که چرا بايد اينطوري باشه!
....
خاورميانه اي ها خوب سرشار از عقده هستند!(هستيم) و فرقي نمي کنه کجاي دنيا باشيم ! ممکنه با گذر زمان و دوري از شرايط فعلي و تجربه شرايط بهتر پاره اي از اين عقده ها بعد از مدتها سر باز کردن برطرف بشه ولي ته ته همه اينا هميشه يه چيزايي ازش باقي مي مونه...
خوب بروز اين عقده ها که هم جو داخلي رو بهم زده و هم در جوامع ديگه توو زمينه هاي مختلف فرهنگي معيشتي اجتماعي بروز مي کنه نهايتا چهره خوبي از ما و ساير خاور ميانه اي ها بجا نميذاره...
ولي من اکثر کساني رو که ديدم زماني در ايران زندگي نکردن شديدا تاکيد دارن که در دوستي و اعتماد و روابط دور ايران يها رو بايد خط کشيد! خوب دليلش هم همون بروز عقده ها در يک جامعه آزاده!
و .... |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 آبان 1387، ساعت 14:05 |
|
 |
2 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
بر بامزه دستمزد سه ميلياردي کوفي عنان
ببخشيد دست خودم نبود. تصادفي با دختر خانمي از خبرگزاري فارس روبهرو شدم. پرسيد آيا شما خبر سه ميليارد پولي که آقاي کوفي عنان براي آمدن به تهران را گرفته، تکذيب ميکنيد؟ گفتم نه. گفت پس گرفته؟ گفتم نه. گفت پس چرا تکذيب نميکنيد؟ گفتم قرار نيست ستادهاي بياخلاق و دروغگو هر روز خبر جعل کنند و ما هي تکذيب کنيم. آقاي خاتمي هم چند روز پيش اين خبر را از قول هفته نامهي صبح صادق در روزنامهي کارگزاران خوانده بود و کلي از اين همه جعل خبر و دروغ صريح ناراحت بود. من معتقد بودم نبايد پاسخ داد. آقاي خاتمي ميگفت جعل اين خبر دروغ در نشريهي رسمي سپاه صورت گرفته. لابد آقاي خاتمي فکر ميکرد که وقتي مجلهاي به يک نهاد رسمي مربوط باشد نميتواند خبر جعل کند. گفتم اينها وقتي براي يک رئيس کشور دست چندم دنيا کلي کمکهاي بلاعوض و باعوض از بودجهي بيتالمال صرف ميکنند تا قبول کند که به ايران بيايد، حق دارند که فکر کنند حتماً اين همه آدم مهم در اين شرايط بدون گرفتن پول به ايران نيايند. قيمت را هم دولتي حساب کردهاند. اين حرفها را به آقاي خاتمي زدم ولي واقعاً هرچه فکر کردم نفهميدم چگونه اين دروغ صريح در مجلهاي که به نام نهاد رسمي سپاه پاسداران منتشر ميشود، جعل ميشود؟! به آن خانمه از خبرگزاري فارس هم گفتم اگر خبرگزاري فارس حداقل تعهد خبري دارد، از کساني که اين خبر را دروغ را نوشتهاند، پيگيري کنند که چرا اين دروغ را گفتهاند و در خبرگزاري نتيجه را اعلام کنند. تازه اگر دليل و مدرکي دارند، فارس آن را منتشر کند کلي آقاي خاتمي در ذهن مردم خراب ميشود. مشوق خوبيه. مگه نه؟ واقعاً در برابر جعل خبر بايد تکذيب کرد و اين مسابقه هر روز ادامه يابد؟ البته اين خوبي در اين دوران بر عکس دوران اصلاحات هست که ديگر از مجله صبح صادق که به هر حال يک مجله است، دادستان به عنوان مدعيالعموم شکايت نميکند. اين قسمت مطلب مجلهي صبح "صادق" خيلي بامزه است، حيفم آمد که شما نخوانيد: "برگزارکنندگان اين همايش که اصرار داشتند بگويند حضور چهرههاي مطرح بينالمللي در تهران به جهت شخصيت مصالحهجوي خاتمي است آيا به اين پرسش پاسخ ميدهند اگر مبلغي براي ميهمانان در نظر گرفته نميشد و يا مبلغ پرداختي کمتر از مطالبه آن چهرههاي بينالمللي بود، آيا باز هم اين شخصيتها به تهران سفر ميکردند؟"
يادتون هست که در ضربالمثلهاي فارسي ميگويند بعضيها همه را به کيش خود ميپندارند.
منبع: وبلاگ ابطحي http://webneveshteh a.com/ |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1134 اعتبار کسب شده: 5258 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 آبان 1387، ساعت 15:47 |
|
 |
2 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
حمله فيزيکي به نماينده دولت پيرامون استيضاح کردان
به گزارش ايرنا اين حادثه روز چهارشنبه درحالي اتفاق افتاد که آقاي عباسي سعي داشت قانونگذاران را به دادن راي منفي به طرح استيضاح وزير کشور قانع کند.
آقاي کردان که اذعان کرده است مدرک دکتراي افتخاري وي از دانشگاه آکسفورد جعلي است قرار است هفته آينده (14 آبان) در همين ارتباط با راي اعتماد مجلس روبرو شود.
آقاي عباسي گفت: "نمايندگان دولت در مجلس وظيفه انتقال نقطه نظرات دولت به مجلس و همچنين انعکاس پيشنهادات و نظرات نمايندگان به مجموعه دولت را بر عهده دارند و مذاکره اينجانب با نمايندگان مجلس نيز در همين راستا صورت مي گيرد."
او افزود: "در حالي که بنده درباره اسيتضاح وزير کشور با تعدادي از نمايندگان در حال رايزني بودم، اين نماينده تهران به من حمله کرد و مرا مورد ضرب و شتم قرار داد و در پاسخ به اعتراض اينجانب، به من اهانت کرد."
علي رياض از نمايندگان مجلس به خبرگزاري آسوشيتدپرس گفت که علي اصغر زارعي نماينده اي بود که به صورت عباسي سيلي زد.
آقاي زارعي علل درگيري خود با نماينده دولت در مجلس را در گفتگو با خبرگزاري فارس تشريح کرد.
وي ظاهرا در اشاره به آقاي عباسي گفت مساله اين است که "يکي از کارکنان دفتر دولت در مجلس وقتي که در هنگام پرداخت چک کمکهاي 5 ميليوني براي مساجد حوزههاي انتخابيه، هنگام اخذ رسيد، امضاي دو برگه را از دو نفر از نمايندگان گرفته که يکي از برگهها مربوط به امضاي پس گرفتن استيضاح بوده، اين نمايندگان شکايت داشتند از اينکه اطلاع از موضوع نداشتهاند و گرفتن اين امضا را خلاف روش اخلاقي ميدانستند."
آقاي زارعي گفت که رئيس جمهور از اين اقدام نمايندگي خود در مجلس خبر نداشته است.
هرچند اين نماينده گفت با محمود عباسي "برخورد" کرده است اما نگفت که او را مورد ضرب و شتم قرار داده است و افزود: "اينکه الان ايشان رفته بيمارستان، صحت ندارد."
منبع: بي.بي.سي فارسي
|
|
_________________ دنيابراي پادشاهان به نحو عجيبي ساده شده و تمام مردم فقط يک مشت رعيت به حساب ميآيند.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 848 اعتبار کسب شده: 7861 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 14 آبان 1387، ساعت 14:55 |
|
 |
2 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
طبق اخرين اخبار کردان برکنارشد
فکر کنم اين دوازدهمين تغيير در کابينه بود و اگه بشه سيزده تا دولت بايد از اول راي اعتماد بگيره! |
|
_________________ آره وضع تالار خوبه و اکثر کاربراى اسپمر هم گم و گور شدن.
نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1905 اعتبار کسب شده: 4735 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 آبان 1387، ساعت 15:04 |
|
 |
2 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
مارمولک جونم خبرت درسته!
کردان برکنار شد!
مجلس شوراي اسلامي امروز - سه شنبه - پس از چند ساعت بحث و بررسي به استيضاح علي کردان ، وزير کشور ، راي مثبت داد.
واحد مرکزي خبر : از مجموع 247 راي ماخوذه ، نمايندگان مجلس با 188 راي سفيد، 14 راي زرد و 45 راي کبود به اين استيضاح راي موافق دادند.
بر اين اساس علي کردان موفق به کسب راي اعتماد نمايندگان مردم در مجلس هشتم نشد.
در اين جلسه 256 کارت ميان نمايندگان توزيع شده بود .[/color]
منبع: http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=171155 |
|
_________________ دل من گاراژ است
امشب اما تو نبايد در آن پارک کني,
ظرفيت تکميل است!
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 848 اعتبار کسب شده: 7861 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 14 آبان 1387، ساعت 15:34 |
|
 |
2 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
البته ميدونين که اگه اين مدت کوتاه وزارت هيچي واسش نداشته باشه همين که با گروه فکر کنم 19 مياد بيرون واسه اش کلي ميارزه
ميدونين که در جاهاي اداري پرسنل گروه دارن مثلا يه کارشناس در بدو ورود گروه 8 ميگيره و هر چهارسال با هزار تا شرط و شروط گروهش يه دونه افزايش پيدا ميکنه
مثلا نماينده هاي مجلس در بدو ورود گروهشون 19 ميشه و وقتي هم بيان بيرون همون گروه رو خواهند داشت
وزير هم که جزو بالاترين رده هاي اجتماعي است گروه بالايي داره که من چون الان يادم نيست فرض ميکنيم همون 19 باشه
ميدونين چقدر واسه اش امتياز بزرگيه همچين گروهي ! يعني هرجا بره حقوقش اندازه يه وزيره!
خب مگه يه خدمتگذار ملت چيزي غير از اين ميخواد؟ |
|
_________________ آره وضع تالار خوبه و اکثر کاربراى اسپمر هم گم و گور شدن.
نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 472 اعتبار کسب شده: 3078 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 آبان 1387، ساعت 20:34 |
|
 |
2 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
مارمولک جونم خبرت درسته!
کردان برکنار شد!
مجلس شوراي اسلامي امروز - سه شنبه - پس از چند ساعت بحث و بررسي به استيضاح علي کردان ، وزير کشور ، راي مثبت داد.
واحد مرکزي خبر : از مجموع 247 راي ماخوذه ، نمايندگان مجلس با 188 راي سفيد، 14 راي زرد و 45 راي کبود به اين استيضاح راي موافق دادند.
بر اين اساس علي کردان موفق به کسب راي اعتماد نمايندگان مردم در مجلس هشتم نشد....
|
خيلي حيف شد!!
يکي از بهترين سوژه هاي SMS ، جوک و کاريکاتور از بين ما رفت... |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1134 اعتبار کسب شده: 5258 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 آبان 1387، ساعت 12:16 |
|
 |
2 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|