صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 01 شهريور 1387، ساعت 23:30
 3 ماه پيش

دوستان اصلا نگران نباشيد...
جاتون خالي اين چند وقت رفته بودم خمارلو مرز ايران و ارمنستان همه ضد جمهوري و اسلامي و... با دکتري که اونجا طرح داشت حرف ميزدم(اشنام بود)گفت زمان انتخابات مجلس و رياست جمهوري هيچ کس نيست که راي نده حتي مريضاشون رو از تخت بلند ميکردن و ميبردن تا راي بدن
حالا ميگيم تو مجلس قضيه قومي قبيله اي تو رياست جمهوري اين مردم چي ميگن؟!!
فکر هم نکنين ميرن به اصلاحات راي ميدن هر دکتري که اون جا باشه و بگه به اقاي ايکس تو رياست جمهوري راي بدين به همون راي ميدن!!
عمق فاجعه رو ميشه تو شهرستانا و دهستانا فهميد ما بيشترمون تو شهراي پر جمعيت هستيم ميگيم راي ما فلان خاک بر سر بهمان بيشتر مردم فرق احمدي نژادو با خاتمي رو تشخيص نميدن!
کلا اميدي نداشته باشين به اين انتخابات به قول يکي از دوستام که تو 18 تير هم تو کوي بوده و يدي تو سياست داره بايد بزاريم يه حدقل 8 سالي اصولگرا ها خودشونو زخمي کنن اون موقع به فکر تغيير بيفتيم!

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
گروه فرارسي ديجيتالآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 29
ارسال شنبه 02 شهريور 1387، ساعت 1:26
 3 ماه پيش

مسافر کوير نوشته بود:
گروه فرارسي ديجيتال نوشته بود:

تيتان عزيز،
رهبران ايران اغلب در تلاش اين هستند که با سياستهاي نادرستشان حقوق مسلم و قانوني شان را پنهان کنند.آنها با اين حيله وانمود ميکنند که جامعۀ بين الملل قصد محروم کردن ايران را از داشتن انرژي هسته اي دارد البتهاين ادعا از حقيقت بسيار دوراست.
اتفاقاً آمريکا بيشتر ممالک جهان از جمله ايران را به داشتن انرژي صلح آميز هسته اي تشويق ميکند. ايالات متحده استفاده هاي صلح آميز از فن آوري هسته اي را تا زماني که کشورهاي دست در کار الزامات بين المللي خود را محترم بشمارند و معيارهاي بين المللي را در زمينه ايمني، عدم گسترش، کنترل صادرات، و امنيت فيزيکي رعايت کنند، تشويق و حمايت مي کند. هدف مجازات مردم ايران نيست. هدف همانا تغيير محاسبه راهبردي از طرف رهبران آنها است. اگر رهبران ايران دنبال جلب احترام هستند، اگر رهبران ايران خواستار امنيت هستند، و اگر رهبران ايران در پي نيروي برق هسته اي غيرنظامي هستند، بايد به انتخاب هايي که در جلوي رويشان قرار دارد نظري بيندازند، و به جاي تحريم هاي جهاني وانزواي بيشتراز سوي جهان مذاکره و مزاياي مترتب بريک برنامه هسته اي غير نظامي را برگزينند. رهبران ايران هر آنچه که در حقيقت اميد بخش ترين فرصت دست يافتني در جهت توسعه يک برنامۀ توليد نيروي هسته اي صلح آميز قانوني است، رد مي کنند.
http://www.america.gov/st/peacesec-persian/2008/August/20080811133816naisrep0.5617945.html?CP.rss=true

گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

سلام !
هر وقت ارسالهاي شما رو ميخونم ياد اين ضرب المثل مي افتم که يک کلمه هم از مادر عروس!! Very Happy
ميشه بگيد مشکلات مملکت ما چه ربطي به شما داره؟

دوست گرامي،
اتفاقاً که مسائل هسته اي ايران به جامعۀ بين الملل مربوط ميشود و به همين دليل باعث تحريمهاي سازمان ملل
شده است . آيا بهترنيست که ايران با جامعه بين الملل همکاري کند تا که در انزوا باشد. آيا شما فکر نميکنيد که انزواي ايران توسط رهبران ايران بوجود آمده است وتا بحال براي مردم ايران هزينۀ عظيمي بوده است ؟
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

1
1
0
usofanآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384
مجموع ارسالها: 85
ارسال يکشنبه 03 شهريور 1387، ساعت 20:56
 2 ماه و 28 روز پيش

اميدوارم يادتان نرفته باشد که شب شمارش آراي مرحله‌ي اول انتخابات و چه زماني و در هنگام خوانده شدن آراي کجا نتيجه‌ي انتخابات کلي تغيير کرد آن هم به نفع شهردار..

1
1
0
E}{$/\Nآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 176
ارسال دوشنبه 04 شهريور 1387، ساعت 1:34
 2 ماه و 28 روز پيش

به يک هفته هم نکشيد که دستور رئيس جمهور آن هم توسط معاون حقوقي خودش زيرپا گذاشته شد! در «روز خبرنگار» آقاي احمدي نژاد از دستگاههاي دولتي خواست تا از رسانه ها شکايت نکنند و شکايات قضايي خود را پس بگيرند. اما به فاصله چند روز، دکتر رحيمي معاون حقوقي رئيس جمهوري ، با شکايت از سايت الف بخاطر افشاي جعلي بودن دکتراي وزير جديد کشور، موجب مسدود شدن اين سايت گرديد و دستور احمدي نژاد را زيرپا گذاشت!

عليرضا زاکاني ديگر نماينده اصولگراي مجلس هشتم، خبر داده که دکتراي محمدرضا رحيمي (معاون حقوقي احمدي نژاد) هم تقلبّي است Razz و او بخاطر جلوگيري از اينکه مبادا دامنه اين بحثها، دامان خودش را هم بگيرد، از سايت الف شکايت کرده و آن را مسدود کرده است! Mr. Green Mr. Green

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 1035
ارسال دوشنبه 04 شهريور 1387، ساعت 11:35
 2 ماه و 28 روز پيش

احسان جان! ذهنت را درگير از اين چرت پرتا نکن و ثانيه هاي عمرت و صرف تکرار مکررات نکن عزيزم؛ فکر چيزهاي بهتر مثل دختراي خشگل صادقيه و پاساژ گلديس باش. Cool

به پروفسور نيا و تک تک همکلاسيهاش از قول من بگو: «دوسست دارم، لا مصب!» Smile (فقط به سنگتراش نگو خطرناکه حسن!)

1
1
0
E}{$/\Nآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

ارسال دوشنبه 04 شهريور 1387، ساعت 23:10
 2 ماه و 27 روز پيش

اي شير پير بيشه شيران! اي بچه برقي ! اي رفيق ناباب!
درگير نمي کنيم . ولي باور کن هيچ طنزي باحالتر از دنبال کردن اين اخبار نيست! Razz واقعا نيست. اما متاسفانه ديگه طوري شده که ما از عجيب ترين اخبار هم تعجب نمي کنيم . وقتي چيزاي عجيب هر روز اتفاق بيفته تکراري وعادي ميشه و اونوقت چيزايي که قبلا عادي بود عجيب ميشه Whistle . حالا يه لحظه اينو داشته باش:

پرويز پرستويي، عزت​الله انتظامي و کيومرث پوراحمد به خاطر تلاش براي نجات جان بهنود شجاعي (نوجوان محکوم به اعدام) از طريق جمع​آوري ديه، متهم به تلاش براي تلطيف احساسات عمومي شدند. اقدام انساني سه هنرمند سينماي ايران که با افتتاح حساب بانکي قصد داشتند پولي به عنوان ديه از افراد خير جمع آوري کنند و يک جوان محکوم به قصاص را از چوبه دار نجات بدهند، تلاش غيرقانوني قلمداد شده و بازپرس دادسراي جنايي تهران براي هر سه هنرمند، احضاريه يي صادر کرده و دستور مسدود کردن حساب بانکي آنان را داده است.

Image

خداييش خنده دار تر از اين اتهام شنيدي؟ من تشويش اذهان عمومي شنيده بودم اما تلطيف در هيچ کجاي دنيا و حتي ايران به عنوان جرم تعريف نشده بود که شد!! تلطيف از باب تفعيل و از ريشه لطف هست. لطف هم که از ازل تا حالا بار معنايي مثبت داشته. خلاصه اينکه اگه فردا روزنامه نگاري را به اتهام راستگويي گرفتن تعجب نمي کنيم. Mr. Green

=============================================

اما بازم تو راست ميگي ،‌ نميدونم چرا اون دختراي لا مصب هيچ وقت تکراري نميشن. اما فعلن اون طرفا نيستم و يحتمل به سواحل نيلگون (کيش) ميرم.شايد آخر اين هفته برگردم و دختراي اونجا رو در يابم! سنگتراش هم که پيش خودت اهواز بايد باشه. تو بهش مديوني ، يادت که نرفته جريان بليط قطار و... Mr. Green يه thank you party واسش تو هتل بگير Dancing

1
1
0
گروه فرارسي ديجيتالآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 29
ارسال سه‌شنبه 12 شهريور 1387، ساعت 19:06
 2 ماه و 19 روز پيش

دوستان گرامي،
آقاي علي اکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتى رئيس جمهور با گروه فرارسي ديجيتال وزارت امور خارجه آمريکا
مناظره اينترنتى داشت. لطفاً به لينک زير مراجعه فرماييد.
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا
http://www.iran-newspaper.com/1387/870606/html/politics1.htm

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1103
اعتبار کسب شده: 5816
ارسال چهارشنبه 13 شهريور 1387، ساعت 21:06
 2 ماه و 18 روز پيش

چه قضه باحالي شده اين مدرک جناب وزير کشور

جاسبي در ادامه در خصوص مدرک کردان، وزير کشور اظهار داشت: خوشبختانه کردان از دانشگاه آزاد اسلامي هيچ گونه مدرک رسمي دريافت نکرده و هر چه پشت تريبون گفته شده دروغ است.

منبع: ايسنا

وزير کشور ديپلمه تشريف دارن داااااااش
Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause

اين هم براي خالي نبودن عريضه: Mr. Green

4
4
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2175
ارسال جمعه 15 شهريور 1387، ساعت 22:21
 2 ماه و 16 روز پيش

Image

Pray

3
3
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1132
اعتبار کسب شده: 3864
ارسال شنبه 16 شهريور 1387، ساعت 21:38
 2 ماه و 15 روز پيش

اگه "گروه فرارسي ديجيتال ، وزارت امور خارجۀ آمريکا " توي اين پست فضولي کنه من پاکش ميکنم، والا!!

++18

اينهم يک انشاء از يک دختر کوچولو 10 ساله

از زبان معلم اين دانش آموز: مسلما اين موضوع انشاء براي هزارمين بار تکرار شده ، فقط براي اينکه تغييري ايجاد بشود موضوع را اين جوري پاي تخته نوشتم " مي خواهيد در آينده چه کاره بشويد . الگوي شما چه کسي است ؟
" و برايشان توضيح دادم الگو يعني اينکه چه کسي باعث شده شما تصميم بگيريد اين شغل را انتخاب کنيد . انشاء ها هم تقريبا همان هايي هستند که هزار ها بار تکرار شده اند ، با اين تفاوت که چند تا شغل جديد به آن ها اضافه شده که بطور مثال ميتوان اين رشته ها را نامبرد:
از زبان يک دانش آموز: من گفتم دوست دارم که مهندس هوا و فضا شوم ولي پدرم مي گويد الان ام وي ام ( منظور همان
MBA
است ) که بهترين رشته ي دنيا است و خيلي پول دارد.
از زبان ديگر دانش آموز ميشنويم : دوست دارم مهندسي اتم بخوانم ولي پدرم دوست ندارد مي گويد اگر آشپزي بخوانم بيشتر به دردم مي خورد و ...

ولي اعتراف مي کنم از همه تکان دهنده تر اين يکي است " مي خواهم فاحشه بشوم " شايد اولين باراست که يک دختر بچه ده ساله چنين شغلي را انتخاب کرده .
" خوب نمي دانم که فاحشه ها چه کار مي کنند ... ( معلومه که نمي داني ) ولي به نظرم شغل خوبي است . خانم همسايه ما فاحشه است .اين را مامان گفت . تا پارسال دلم مي خواست مثل مادرم پرستار بشوم . پدرم هميشه مخالف است . حتي مامان هم ديگر کار نمي کند .من هم پشيمان شدم . شايد اگر مامان هم مثل خانم همسايه بشود بهتر باشد او هميشه مرتب است . ناخن هايش لاک دارند و هميشه لباس هاي قشنگ مي پوشد . ولي مامان هميشه معمولي است . مامان خانم همسايه را دوست ندارد . بابا هم پيش مامان مي گويد خانم خوبي نيست . ولي يک بار که از مدرسه بر مي گشتم بابا از خانه آن خانم بيرون آمد . گفت ازش سوال کاري داشته . باباي من ساختمان مي سازد . مهندس است . ازش پرسيدم يعني فاحشه ها هم کارشان شبيه مهندس هاي ساختمان است ؟ خانم همسايه هنوز دم در بود . فقط کله اش را مي ديدم . بابا يکي زد در گوشم ولي جوابم را نداد . من که نفهميدم چرا کتکم زد . بعد من را فرستاد تو و در را بست .
... من براي اين دوست دارم فاحشه بشوم چون فکر مي کنم آدم هاي مهمي هستند . مامان هميشه مي گويد که مردها به زن ها احترام نمي گذراند .ولي مرد ها هميشه به خانم همسايه احترام مي گذارند مثلا همين باباي من . زن ها هم هميشه با تعجب نگاهش مي کنند ، شايد حسودي شان مي شود چون مامانم مي گويد زنها خيلي به هم حسودي مي کنند . خانم همسايه خيلي آدم مهمي است . آدم هاي زيادي به خانه اش مي آيند . مه شان مرد هستند . براي من خيلي عجيب است که يک زن رئيس اين همه مرد باشد . بعضي هايشان چند بار مي آيند . بعضي وقت ها هم اين قدر سرش شلوغ است که جلسه هايش را آخر شب ها تو خانه اش برگزار مي کند . همکار هايش اينقدر دوستش دارند که برايش تولد گرفتند . من پشت در بودم که يکي از آنها بهش گفت تولدت مبارک . بابا مي خواست من را ببرد پارک ، بهش گفتم امروز تولد خانم همسايه است . گفت مي داند . آن روز من تصميم گرفتم فاحشه بشوم چون بابا تولد مامان را هيچ وقت يادش نمي ماند .
تازه خانم همسايه خيلي پول در مي آورد . زود زود ماشين هايش را عوض مي کند . فکر کنم چند تا هم راننده داشته باشد که مي آيند دنبالش . اين ور و آن ور مي برند .
من هنوز با مامان و بابا راجع به اين موضوع صحبت نکردم . اميدوارم بابا مثل کار مامان با کار من هم مخالفت نکند "

خلاصه فهش گذاشتم، گفته باشم

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1431
ارسال يکشنبه 17 شهريور 1387، ساعت 18:11
 2 ماه و 14 روز پيش

TITAN نوشته بود:

خلاصه فهش گذاشتم، گفته باشم

19تمام

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
ارسال دوشنبه 18 شهريور 1387، ساعت 0:18
 2 ماه و 14 روز پيش

حداد عادل: من فرم اطلاعات اقتصادي را نديده ام تا آن را پر کنم/ نمي خواستم ميزان دارايي هايم مشخص شود
رييس کميسيون فرهنگي مجلس اعلام کرد که تاکنون فرم اطلاعات اقتصادي را نديده ام و پر هم نکرده ام ، چرا که معتقدم اگر قرار است به کسي کمک شود به امثال بنده نبايد کمک شود.

غلامعلي حداد در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال که به دليل اين که در فرم هاي اطلاعات اقتصادي ميزان دارايي مردم مشخص مي شد، شما نمي خواستيد ميزان دارايي شما مشخص شود، با لبخند پاسخ داد: نه نمي خواستم مشخص شود.

حداد در پاسخ به سوالي درباره نقد و انتقاد گفت: عده اي هيچ حسني را نمي بينند و هميشه عيب جويي مي کنند و عده اي ديگر عيبي را نمي بينند و فقط دنبال تعريف و تمجيد هستند.

وي تصريح کرد ، هر دو حالت اشتباه است و روش کار اين است که عيب کار را بگوييم و نخواهيم دولت را تضعيف کنيم، تضعيف هر دولت اشتباه است اما بيان عيب وظيفه است و اين غير از تضعيف است.

وي افزود: مقام معظم رهبري فرمودند "دولت را تضعيف و تخريب نکنيد تا بتواند کشور را اداره کند" بنابراين بايد عيب و اشکال را منصفانه گفت و حسن کار را هم بيان کرد.

حداد با ذکر مثال گفت: درست است که به نتايج المپيک اعتراض داريم اما بايد موفقيت ورزشکاران در بسکتبال و واليبال را تحسين کنيم.

وي خاطرنشان کرد: اگر کسي فقط ضعف ها را ببيند معلوم مي شود که قصد تخريب دارد، هر کس که مي خواهد انتقاد کند بايد خودش را جاي مسوولين بگذارد و فکر کند دوست داشت چگونه با او رفتار کنند.

نماينده مردم تهران افزود: دولت هم بايد خود را جاي ديگران بگذارد که اگر جاي مردم و نمايندگان بود دوست داشت چگونه انتقاد کند.

رييس کميسيون فرهنگي مجلس در پاسخ به اين سوال که آيا برخي گروه هاي سياسي از شما براي انتخابات رياست جمهوري دعوت بعمل آورده اند، گفت: من خبر ندارم .
منبع انتحاب
ياد روزي افتادم که احمدي نژاد دارايي هاي خودشو اعلام کرد و حدادعادل اعلام امادگي کرد که دارايي هاي خودشو هم اعلام کنه

1
1
0
E}{$/\Nآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 19 شهريور 1387، ساعت 15:04
 2 ماه و 13 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
چه قضه باحالي شده اين مدرک جناب وزير کشور

قوه قضاييه از سايت دانشگاه آکسفورد و مسوولان آن خواست هرچه سريعتر بيانيه تکذيبي مدرک کردان را از روي سايت بردارند وگرنه به اتهام نشر اکاذيب محاکمه خواهند شد! Mr. Green

وزير کشور ما دکتراي واقعي از آکسفورد دارد و تازه هميشه 20 هم مي آورده و کارت هاي صدآفرينش هم موجود است.
کردان در کنار مسئولان دانشکده مدرک به دست، ديديد؟

Image

اين را هم ببينيد: کردان در مراسم فارغ التحصيلي، عجب دانشجوهايي!

Image

نکند فکر کرديد فقط آکسفورد بوده است؟ مدرکي معتبر از دانشگاهي معتبرتر :

Image

به هر حال ايشان وزير کشور شد و عکس العملش بعد از احراز اين سمت را نيز مي توانيد اينجا ببينيد.

1
1
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1132
اعتبار کسب شده: 3864
ارسال سه‌شنبه 02 مهر 1387، ساعت 8:44
 1 ماه و 29 روز پيش

توضيح:
عکس رئيس جمهور عکس سمت راست مي باشد

Image

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1886
اعتبار کسب شده: 4939
ارسال سه‌شنبه 09 مهر 1387، ساعت 15:23
 1 ماه و 21 روز پيش

کردان جعلي بودن مدرک تحصيلي خود را تائيد کرد

خبرگزاري فارس: وزير کشور در نامه‌اي به رئيس جمهور جعلي بودن مدرک تحصيلي خود را تائيد کرده و نوشت: از فردى که مدعى نمايندگى دانشگاه آکسفورد در تهران بوده، شکايت کرده است.

به گزارش خبرنگار سياسى خبرگزاري فارس، احمدى نژاد در هامش اين نامه دستور داده که نسخه‌اى از گزارش على کردان جهت اطلاع نمايندگان در اختيار رئيس مجلس شوراى اسلامى قرار گيرد و رونوشتى از آن نيز با تأکيد بر تعقيب قضايى متخلفان و جلوگيرى از تکرار سوء استفاده براى رئيس قوه قضائيه ارسال شود.
در اين نامه با بيان گزارشى از سير پيگيرى اين پرونده، خطاب به رئيس جمهورى آمده است: در جريان رأى اعتماد نمايندگان محترم مجلس شوراى اسلامى به اينجانب که در فضايى آزاد و با اظهار نظرات موافق و مخالف و طرح موضوعات گوناگون همراه بود، موضوع دکتراى افتخارى بنده مطرح و مورد تشکيک قرار گرفت مدرکى که در هشت سال پيش با ملاحظه سوابق مديريتى و تجارب اجرايى اينجانب و ارائه رساله به نام دانشگاه آکسفورد لندن به واسطه فردى که از دانشگاه مذکور در امور زبان انگليسى در تهران دفتر نمايندگى تأسيس کرده بود، صادر گرديده است.
وى با تأکيد بر اينکه «در طول هشت سال گذشته هرگز مسئله اى که صحت مدرک ياد شده را مورد سؤال قرار دهد در ذهنم خطور نکرده بود و لذا همواره به صحت مدرک مذکور اعتقاد و اطمينان کامل داشتم»، افزوده: بر اساس همين باور و درحالى که ضرورتى هم نداشت، در ايام رأى اعتماد نسبت به ارائه آن اقدام نمودم. اما با طرح برخى نظرات ترديدآميز نسبت به مدرک ياد شده، احساس کردم ضرورى است تا در باب اثبات صحت آن، مستندات هرچه بيشترى را ارائه نمايم.
در ادامه اين نامه آمده است: اين امر نه از جهت اهميت مدرک مذکور براى خود، بلکه از بابت رفع اتهام «جعل» بود که در برخى اظهارات متوجه اينجانب شده بود. اتهامى که براى حقير بسيار سنگين مى نمود. لذا همان گونه که حضرتعالى در جريان قرار داشتيد، نسبت به ارزيابى مجدد مسير اخذ مدرک اقدام نمودم.
کردان با اشاره به پيگيرى‌هاى خود در اين زمينه آورده است: در اين جهت از رابط ارائه کننده مدرک خواستم تا با مراجعه به دانشگاه ياد شده، نسبت به اخذ مستندات تأييد کننده اقدام نمايد. وى ضمن اطمينان دادن مجدد به اينجانب نسبت به صحت مدرک مذکور، موضوع را از طريق وکيل دادگسترى کشور انگليس پيگيرى نموده و ضمن ارائه اختيارات قانونى وکيل مذکور، تأييديه وى مبنى بر صحت مدرک را براى اينجانب ارسال کرد.
وى افزود: تا اين مرحله اينجانب بيش از گذشته نسبت به صحت مدرک اطمينان پيدا کردم و موضوع را مجدداً به استحضار شما رساندم. لکن از آنجا که شخصاً براى کسب اطمينان کامل و هميشگى، تأييديه مستقيم دانشگاه را لازم مى ديدم نماينده اى را به دانشگاه مذکور اعزام کردم تا نسبت به اخذ تأييديه اقدام نمايد.
کردان با اعلام اينکه «با مراجعه نماينده اينجانب به يکباره و با ناباورى کامل با عدم تأييد دانشگاه مواجه شدم» تصريح کرد: لذا تلاش کردم تا چگونگى مسئله را از رابط مورد اشاره جويا شوم. لکن هر چه کوشيدم ايشان را نيافته و متوجه شدم که وى تخلف کرده است.
وزير کشور در ادامه خطاب به رئيس جمهورى آورده است: بر اين اساس طى نامه شماره 20‎/12180‎/87 مورخ 24 شهريور سال جاري در دادسراى عمومى و انقلاب تهران عليه مشاراليه شکايت کيفرى نمودم تا تحت تعقيب قضايى قرار گيرد و اکنون پرونده در جريان رسيدگى است.
وى همچنين در اين گزارش تأکيد کرده است: اينجانب بر خود فرض مى دانم از همه عزيزان و به ويژه جنابعالى که انگيزه اين تحقيق و روشن شدن حقيقت را براى بنده فراهم آورديد صميمانه سپاسگزارى نموده و بر اين موضوع تأکيد و تصريح نمايم که بررسى هاى به عمل آمده پس از اخذ رأى اعتماد به روشنى نشان مى دهد که اينجانب در طول دوره خدمت در صداوسيما و هيچ گونه وجهى از بابت مدرک دکتراى افتخارى دريافت نکرده ام.
در پايان اين نامه آمده است: بديهى است اينجانب با قدرشناسى از حسن اعتماد رياست محترم جمهورى و مجلس شوراى اسلامى، با احساس آمادگى و انگيزه بيشتر، در خدمت اهداف بلند انقلاب و نظام مقدس جمهورى اسلامى ايران خواهم بود و تمامى تلاش خود را در خدمت به کشور و مردم عزيز به کار خواهم بست.
رئيس جمهورى اسلامى ايران گزارش وزير کشور پيرامون پيگيرى هاى صورت گرفته خود درباره مدرک تحصيلى اش را براى رئيس مجلس شوراى اسلامى و نيز رئيس قوه قضائيه ارسال کرد.

منبع

به فرض درست بودن اين ادعا ( انگار جناب کردان مردم رو کور و کر و نفهم فرض کرده ) :

آيا ايشون بعد از گرفتن مدک دکترا !!!!! نميبايست نسبت به ارزيابي اون از طريق وزارت علوم اقدام ميکردند؟
آيا ايشون با اين همه سوابق انقلابي , اجرايي و تجارب عظيم در امور مديريت بايد گول يک فرد متقلب رو بخورند؟ واقعا اينقدر ساده لوح تشريف دارند؟ آيا چنين فردي واقعا ميتونه امين آراي مردم و حافظ نظم و جان و مال و ناموس مردم باشه؟؟
گيريم که ايشون در اين قضيه کاملا بي گناه باشند , تکليف مدارک ليسانس و فوق ليسانس ايشون چي ميشه در صورتي که دکتر جاسبي اعلام کردند که ايشون هيچ مدرکي از دانشگاه آزاد دريافت نکرده اند!! حتما يه دانشگاه آزاد تقلبي براي ايشون مدرک جور کرده بوده!
در پايان باز هم مردم ايران قاق فرض شدند!!! آيا مردم ايران لايق يه عذر خواهي خشک و خالي نبودند؟ چرا وقتي ايشون به رييس جمهور نامه مينويسه و ازشون تشکر ميکنه!!!! نبايد يه نامه خطاب به مردم بنويسه و ازشون عذر خواهي کنه؟

فراموش نکنيم که دروغ مادر همه ي فساد هاست.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: اخبار تالارهاي گفتمان
5
پاسخها: 135 بیننده: 5478 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است به احمدي نژاد راي ندهيد
3
پاسخها: 46 بیننده: 2156 نویسنده: تنها با تمام دردها
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است افتخارات دولت احمدي نژاد (طنز)
3
پاسخها: 41 بیننده: 3321 نویسنده: Bayas Gool
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است احمدي نژاد vs خاتمي..
1
پاسخها: 5 بیننده: 501 نویسنده: majidjon13

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی