صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2168
اعتبار کسب شده: 4732
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 29 دي 1386، ساعت 16:07
 7 ماه و 3 روز پيش

Image

بدون شرح

3
1
2
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
اعتبار کسب شده: 4983
ارسال شنبه 29 دي 1386، ساعت 18:06
 7 ماه و 3 روز پيش

majidjon13 نوشته بود:
يک پوستر با طرح «نفت بر سر سفره مردم»
بدون شرح

هر چند اين شعار انتخاباتي احمدي‌نژاد نبود (شعار او اين بود: مي‌شود و مي‌توانيم.) ولي امثال بازتاب و تابناک و سايت ‌هاي زرد Mr. Green مرتب اين رو تکرار مي‌کنن که شعار احمدي‌نژاد اين بود! اون هم با يک عکس! به عنوان مدرک!
در هر صورت، سهام عدالت، محقق کردن بخشي از مطالبات درست مردم محرومه، و اگر درست اجرا بشه، مي‌تونه بخشي از مشکلاتي که به خصوص با روند توسعه ي ناپايدار دوره ي سازندگي و اصلاحات بيشتر از قبل شده، حل کنه.

Image

1
-2
3
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1015
اعتبار کسب شده: 6435
ارسال يکشنبه 30 دي 1386، ساعت 1:16
 7 ماه و 3 روز پيش

خوب... جناب امير حسين سهام عدالت رو منتشر کردن و به زودي همه مشکلات اقتصادي قشر آسيب‌پذير (مستضعف سابق) به کلي به تاريخ مي‌پيونده همي.

آيا؟

4
3
1
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1817
اعتبار کسب شده: 4886
ارسال يکشنبه 30 دي 1386، ساعت 6:14
 7 ماه و 3 روز پيش

نقل قول:
در هر صورت، سهام عدالت، محقق کردن بخشي از مطالبات درست مردم محرومه، و اگر درست اجرا بشه، مي‌تونه بخشي از مشکلاتي که به خصوص با روند توسعه ي ناپايدار دوره ي سازندگي و اصلاحات بيشتر از قبل شده، حل کنه.

بله موافقم.40 هزار تومن در سال وقعا واقعا بخش عمده اي از مشکلات قشر محروم جامعه رو بر طرف کرده.يعني هرماه دقيقا 3333 تومن .بسيار بسيار خداوند خيرشان دهاد.

3
2
1
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 30 دي 1386، ساعت 16:29
 7 ماه و 2 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
نقل قول:

بله موافقم.40 هزار تومن در سال وقعا واقعا بخش عمده اي از مشکلات قشر محروم جامعه رو بر طرف کرده.يعني هرماه دقيقا 3333 تومن .بسيار بسيار خداوند خيرشان دهاد.

جالبه که اين دفعه نگفتين «کو»؟ «ما نديديم»؟! و از اين حرف‌ها. ياد اون دفعه مي‌افتم که تو نظرسنجي نوشته بودم که به نظر شما آيا سفرهاي استاني مي‌تواند در آشنايي مسئولين دولت با مشکلات مردم مؤثر باشد؟ اين سؤال بديهيه که جوابش مثبته؛ درسته که ممکنه مشکلاتي باشه که اين طوري نشه فهميدشون؛ ولي به هر حال جواب منفي به اين سؤال يک طورايي جالبه! Mr. Green
اگه کسي توقع داره که همه‌ي مشکلات مردم سه سوت! حل بشه و همه‌ي دستاوردهاي 16 سال گذشته در توسعه‌ي فقر حل بشه، مشخصه که نمي‌شه!
اگر کارهاي مختلف دولت، از همين 40 هزار تومن-که براي شما هيچي نيست و براي بعضي‌ها يک کمک هزينه است- به علاوه‌ي تلاش براي بيمه‌ي همه‌ي افراد کشور و طرح‌هاي اشتغال‌زايي زودبازده و ... رو در نظر بگيريم، مي‌بينيم که روند مثبتيه.
زمان آقاي رفسنجاني، دولت يک استراتژي اقتصادي داشت و اون هم «تعديل اقتصادي» پيشنهادي بانک جهاني بود که متأسفانه آقايون به نمونه‌هاي ناموفقش در کشورهايي مثل آرژانتين کاري نداشتن و زيرسبيلي ردش مي‌کردن.
آرژانتين مي‌خواست با وام‌هاي بانک جهاني و با آزادسازي نرخ ارز و ... ظرف مدت کوتاهي به رشد اقتصادي خوبي برسه. مردم بايد يک مدت سختي رو تحمل مي‌کردن تا بعدش به اقتصاد باز و توسعه برسن. ولي نتيجه‌ي اين سختي‌ها، جز ورشکستگي اقتصادي براي آرژانتين نبود.
البته مسؤولين بعد از يک مدت فهميدن جريان چيه و آقايون «کارگزاران سازندگي» هم خودشون فهميدن که چه گندي زدن و بعد از يک مدت خصوصي‌سازي (بخونيد فروختن به فک و فاميل و آشناها) کنار گذاشته شد.
تورم، مشکل بزرگيه و به اقشار ضعيف جامعه فشار مي‌آره. جالبه که همين دار و دسته‌ي کارگزاران الآن به تورم بيست درصدي گير مي‌دن و بدون توجه به عوامل زايش اين تورم، شروع مي‌کنن به فحش دادن! يکي نيست بگه که تورم‌هاي چند صد درصدي زمان هاشمي يادتون رفته؟ حتماً اون موقع بايد مردم جور سازندگي رو مي‌کشيدن، نه؟
زمان آقاي خاتمي دولت همون استراتژي اقتصادي غلط رو هم نداشت! چپ با گرايش ليبرالي متکي به استراتژي اقتصاد بازار دولتي! خنده‌دارتر از همه اينه که جناب خاتمي ادعا مي‌کنن که دولت ما بابرنامه‌ترين دولت از اول تا حالا بوده! واضحه که هيچ ماست فروشي نمي‌گه ماست من ترشه!
خواستم در مورد فساد اقتصادي در دوره اصلاحات بنويسم، ديدم که مطالبي در اين باره در تالار هست. براي نمونه قضيه‌ي کرسنت رو ببينيد و البته برخورد دولت نهم با اين قضيه.

2
-1
3
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 7:07
 7 ماه و 2 روز پيش

آهااااان!پس اينجوريه!پس سهام عدالت چه خوووووووبه.
خدا من رو ببخشه که اشتباه فکر ميکردم.از روشنگري شما در اينباره ممنونم. چقدر خوب دليل مياريد.متشکرم که من رو راهنمايي کرديد. Angel

2
1
1
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 7:29
 7 ماه و 2 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:
مسافر کوير نوشته بود:
نقل قول:

جالبه که اين دفعه نگفتين «کو»؟ «ما نديديم»؟! و از اين حرف‌ها. ياد اون دفعه مي‌افتم که تو نظرسنجي نوشته بودم که به نظر شما آيا سفرهاي استاني مي‌تواند در آشنايي مسئولين دولت با مشکلات مردم مؤثر باشد؟ اين سؤال بديهيه که جوابش مثبته؛ درسته که ممکنه مشکلاتي باشه که اين طوري نشه فهميدشون؛ ولي به هر حال جواب منفي به اين سؤال يک طورايي جالبه! Mr. Green
[/url].

دوست عزيز و جوان من.اين طرز تفکر شماست که براي من يه طورايي! جالبه.
عذر ميخوام ،ببخشيدا ، ولي هرچقدر فکر ميکنم نميتونم حتي تصور کنم که يه آدم چقدر ميتونه به اندازه ي شما خود خواه و خودبين باشه.
شما به چه حقي فکر ميکنيد بقيه بايد مثل شما فکر کنند؟
شما به چه حقي فکر ميکينيد چيزي که از نظر شما درسته بايد از نظر بقيه هم درست باشه؟
مگه شما کي هستيد؟ چرا اينقدر از موضع بالا به پايين به بقيه نگاه ميکنيد؟ فکر ميکنيد چون طرز فکرتون در خط دولت هست حق داريد هر طور که خواستيد با بقيه برخورد کنيد؟
اگر به نظرتون اين سوال بديهيه که جوابش مثبته ،ديگه چرا براش نظر سنجي گذاشتيد؟حالا هم که نظر سنجي گذاشتيد حاضر نيستيد نظر بقيه رو بپذيريد.خودتون فهميديد چي کار داريد ميکنيد؟
يه کم به خودتون بيايد.براي يک لحظه هم که شده بيشتر فکر کنيد.
به خودم قول داده بودم هرگز با شما دهن به دهن نشم اما زير قولم زدم.براي خودم متاسفم Brick wall . مطمئن باشيد هر جوابي به من بديد ، در مقابلش جوابي از من دريافت نخواهيد کرد.شما رو با طرز تفکرتون که يه طورايي! جالبه تنها ميزارم .اميدوارم يه روزي به خودتون بيايد و اندکي بيش از اين دور و برتون رو ببينيد.
يا علي
مسافر کوير

3
2
1
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2168
اعتبار کسب شده: 4732
ارسال پنجشنبه 04 بهمن 1386، ساعت 19:22
 6 ماه و 28 روز پيش

Shocked گوشه اي از دلايل حذف برخي(عمدتا اصلاح طلب) داوطلبان نامزدي مجلس

اعتياد يا قاچاق موادمخدر، محکوميت به حدود شرعي، وابستگي به رژيم سلطنتي، اقدام عليه جمهوري اسلامي، عدم اعتقاد و التزام عملي به اسلام و نظام جمهوري اسلامي، عضويت يا هواداري از گروههاي "تجزيه طلب و تروريستي"، وابستگي و ارتباط با سرويسهاي اطلاعاتي بيگانه، اهانت به مقدسات ديني، محکوميت به اغتشاش در کشور و هواداري از "فرق منحرف مذهبي".

Think بنظر شما ايا اصولا اين افراد ايراني بوده اند؟؟

يکي از وزراي سابق هم به علت اعتياد رد صلاحيت شد. d'oh!

پي اس:اغلب نمايندگان ردصلاحيت شده را اعضاي اقليت اصلاح طلب مجلس تشکيل مي دهند

پي اس 2: تقريباً تمامي داوطلباني که از جانب جبهه مشارکت و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي ثبت نام کرده بودند ردصلاحيت شده اند

1
0
1
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 بهمن 1386، ساعت 19:56
 6 ماه و 28 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
آهااااان!پس اينجوريه!پس سهام عدالت چه خوووووووبه.
خدا من رو ببخشه که اشتباه فکر ميکردم.از روشنگري شما در اينباره ممنونم. چقدر خوب دليل مياريد.متشکرم که من رو راهنمايي کرديد. Angel

از دلايل شما هم خيلي در و گهر مي‌باره! Applause
من هم از شما ممنونم. فقط اين رو نگفتين که وقتي 60 هزار تومن سود سهامه، قيمت اصليش چقدره! البته واگذاري 500 هزار تومن سهام به هر نفر و تا سقف 2.5 ميليون تومان و دو برابر شدنش براي مددجويان بهزيستي (که معادل 5 ميليون تومان خواهد بود) براي هر خونواده همون 3 هزار تومن شماست. فقط روش چرتکه انداختنتون خيلي بامزس!
2.5 ميليون تومان -> 3 هزار تومان Laughing
محاسبات دقيق و بسيار عالي شما، مرا به ياد نوابيغ دينبلي مي‌اندازد. بهتره اين موضوع جالب رو هم ببينين. نوابيغ در تالار کم نيستند و از اين بابت بايد به تالار افتخار کرد. Applause

Image

به مجيد جون هم به خاطر به ثمر نرسيدن جنبش ثبت نام تسليت مي‌گم. Confused با توضيحات ايشون فهميديم که تو ايران دزد و توهين کننده به پيامبر و مقدسات و ... پيدا نمي‌شه! Not talking

1
-2
3
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 14:32
 6 ماه و 3 روز پيش

مدتي قبل که احمدي‌نژاد به يکي از کشورهاي عربي رفته بود، عکسي منتشر شده بود که پرچمي در آن ديده مي‌شد که روي آن نوشته شده بود: «کشورهاي عربي خليج». برخي به اشتباه و شايد هم به عمد آن را حضور احمدي‌نژاد در کنار پرچم حاوي نام جعلي خليج عربي خواندند و با اين خبر اشتباه، طبق معمول هياهوي زيادي برپا شد.
اين دفعه، اين عکس جالب را از نخست وزير امارات در جوار «خليج فارس» ببينيد.

Image

«محمد بن راشد آل مکتوم» نخست وزير امارات متحده عربي هنگام ديدار با احمدي نژاد

منبع: خبرگزاري فارس

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1015
اعتبار کسب شده: 6435
ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 17:32
 6 ماه و 2 روز پيش

سلام اميرحسين

مطمئن باش اگه ملت اون قضيه رو توي بوق و کرنا نميکردن، مسئولين هم جناب شيخ رو نمياوردن بنشونن زير نوشته "خليج فارس".
مسئولين تبليغاتي مملکت کم‌کم دارن تبليغات صحيح رو از ملت ياد ميگيرن. چهار بار ديگه از اين کارها انجام بدن ديگه شيوخ مجبور ميشن کوتاه بيان.

در ضمن عبارت "کشورهاي عربي خليج" هم يه پاش لنگه. توي اين عنوان عمدا اسم خليج رو ننوشتن. (خليج مکزيک، خليج خوکها، يا که چي؟)

2
2
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 528
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 1:03
 6 ماه و 1 روز پيش

محمود احمدي نژاد،رئيس جمهوري ايران،روز چهار شنبه بار ديگر با محکوم کردن رژيم صهيونيستي آن را ميکروبي کثيف و حيواني وحشي خواند.

به گزارش خبرنگار سرويس بين الملل خبرگزاري انتخاب به نقل از ترکيش پرس،محمود احمدي نژاد ،رئيس جمهوري ايران در سخنراني خود در بندر عباس گفت:غرب ميکروب سياه و کثيفي با نام صهيونيست ،ايجاد کرده و مانند حيوان وحشي آن را به جان کشورهاي منطقه انداخته است.

برپايۀ اين گزارش،احمدي نژاد ،رئيس جمهوري ايران،به دليل اظهارات اش دائر بر محو قريب الوقوع اسرائيل ،مورد اعتراضات شديدي از سوي جامعۀ جهاني قرار گرفته است.وي همچنين با انکار فاجعۀ هولوکاست خشم بسياري از يهوديان را برانگيخته است.

به گزارش خبرنگار سرويس بين الملل خبرگزاري انتخاب به نقل از ترکيش پرس،فرماندۀ سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران،محمد علي جعفري،روز دوشنبه اظهار داشت که حزب الله لبنان در آيندۀ نزديکي رژيم صهيونيستي را از بين خواهد برد.

احمدي نژاد همچنين با متهم کردن قدرتهاي غربي مبني بر تجهيز رژيم صهيونيستي ،اسرائيل را مترسکي براي کشورهاي غربي خواند که خواهان ايجاد رعب و وحشت در منطقه است.

بر پايۀ اين گزارش،احمدي نژاد، يک هفته بعد از ترور فرماندۀ ارشد حزب الله لبنان در دمشق که ايران وي را شهيد بزرگي لقب داده که توسط رژيم صهيونيستي به شهادت رسانده است،سخنان شديد اللحن خود را عليه اسرائيل از سر گرفته است.

رژيم صهيونيستي هرگونه دخالت در ترور مغنيه را انکار کرده است.

احمدي نژاد گفت:آنها يکي از پرهيزگارترين و خالص ترين افراد را ترور کرده وهمانند قتل پسر لبناني که در برابر تهاجم وحشيانۀ رژيم صهيونيستي مقابله کرده و ابهت صهيونيست را در هم شکست ،آن را جشن مي گيرند.

به گزارش خبرنگار سرويس بين الملل خبرگزاري انتخاب به نقل از ترکيش پرس؛ايالات متحدۀ امريکا،ايران و سوريه را به حمايت از حزب الله لبنان،گروه شبه نظامي شيعه، متهم کرده و ايران و سوريه را عامل ايجاد بحران سياسي ماه هاي اخير در لبنان مي داند.

ايرانيان، ازحزب الله به دليل ايستادگي و مقاومتش در حملۀ اسرائيل به اين کشور در سال 2006 تقدير کرده و اعلام کرده اند که حمايت ايران از حزب الله سياسي بوده است نه نظامي.

الف/رز-الف

1
1
0
وحيدآنلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 839
اعتبار کسب شده: 9308
ارسال سه‌شنبه 11 تير 1387، ساعت 18:32
 1 ماه و 19 روز پيش

چند سوال از رئيس‌جمهور
يادداشت تند "رسول منتجب نيا" در "روزنامه اعتماد ملي" در باره ادعاهاي ارتباط با امام زمان از سوي احمدي نژاد
Image

شنيده ها حاکيست احتمالاً اين يادداشت باعث توقيف ارگان رسمي "حزب اعتماد ملي" به دبيرکلي "مهدي کروبي" خواهد شد.

اين مطلب به دنبال طرح برخي مباحث خرافه‌گرايانه در سال‌هاي اخير در کشور نگارش يافته و به نقد اين انديشه‌ها پرداخته است. که در ادامه آن با طرح چند سوال از رئيس‌جمهور و استمداد از علما و مراجع تقليد آفات رواج اين خرافات گوشزد شده است. بدون شک علماي بزرگوار شيعه در طول تاريخ تشيع، پاسداران حريم عقايد و احکام اسلا‌م و مذهب شيعه بوده و در برابر هرگونه کج‌انديشي و کجروي به شدت مقابله کرده و در اين راه جمع زيادي از بهترين آنان به شهادت رسيده‌اند.

يکي از انحرافات و کج‌انديشي‌هاي ديني، ظهور بدعت در دين و افزودن به مفاهيم و احکام اسلا‌م و مذهب توسط شيادان و فرصت‌طلبان بوده است که به حکم <اذا ظهرت البدع فللعالم ان يظهر علمه و الا‌ فعليه لعنه الله> عالمان ديني با تمام قدرت بدعت‌ها و نوآوري‌هاي غيرديني به نام دين را زدوده و دست پليد بدعت‌گذاران را کوتاه کرده‌اند. از اين رو، سلا‌طين، پادشاهان و قدرت‌هاي جهاني تاکنون نتوانسته‌اند ساحت مقدس اسلا‌م، تشيع و اهل بيت عصمت و طهارت را ملکوک و مخدوش سازند. يکي از عقايد شيعه که مي‌توانست وسيله سوءاستفاده شيادان واقع شود اعتقاد به اصل مهدويت و انديشه مترقي و حرکت‌ساز انتظار فرج است که همه طرفداران اديان آسماني به نحوي اين عقيده را داشته و در انتظار منجي عالم بشريت مي‌باشند. در روايات رسيده از ائمه طاهرين عليهم السلا‌م، ضمن تاکيد فراوان بر اصل مهدويت و بشارت قطعي به ظهور حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف، به منظور پيشگيري از هرگونه انحراف و سوءاستفاده افراد از اين عقيده ريشه‌دار، توصيه‌هاي اکيدي به عمل آمده است، از جمله: ‌

1- نهي از تعيين زمان ظهور آن حضرت و بيان اينکه اين امر از اسرار الهي است و کسي جز خداوند نسبت به آن آگاهي ندارد با اين عبارت که <ما اهل بيت هرگز زمان ظهور را تعيين نخواهيم کرد> يا <دروغ مي‌گويند تعيين‌کنندگان زمان براي ظهور حضرت ! دروغ مي‌گويند...! دروغ مي‌گويند...>! ‌

2- توصيه به تکذيب هر کسي که ادعاي مشاهده و زيارت حضرت مهدي(عج) را بکند و او را کاذب و افترازننده معرفي کردن. ما در يادداشت قبلي برخي از روايات فوق را به‌طور مستند از کتاب‌هاي معتبر روايي نقل کرديم. نقل قول‌ها و شايعات: از زمان روي کار آمدن آقاي احمدي‌نژاد و دولت ايشان، در ميان خواص و اخيرا عامه مردم، يعني مردم کوچه و بازار مطالبي به نقل از رئيس‌جمهور و برخي معاونين و نزديکان ايشان، روي زبان‌ها جاري است و بسياري از آن مطالب به صورت مستند و با ذکر زمان و مکان و گوينده‌هاي آنها نقل مي‌شود. از باب مثال:

الف: در سال اول رياست‌جمهوري آقاي احمدي‌نژاد، با دو واسطه نقل شد که ايشان در سفر استاني به سيستان و بلوچستان و در پاسخ به اعتراض يکي از معاونين که اعتبارات کشور محدود است و چرا اين همه وعده‌هاي ده‌ها ميليارد توماني به هر شهر داده مي‌شود، گفته است: <نگران نباشيد دو سال ديگر امام زمان (عج) ظهور مي‌کند و همه مشکلا‌ت را حل مي‌کند.>

ب: نماينده‌اي از شوراي اسلا‌مي، نقل مي‌کرد روزي در ملا‌قات رئيس‌جمهور با مقام معظم رهبري ايشان نسبت به اظهاراتش و وعده ظهور حضرت در دو سال ديگر مورد اعتراض شديد رهبري واقع شد و در جواب گفت: <کساني که با ايشان در تماس هستند، گفته‌اند> و پس از خروج از دفتر رهبري، اظهار کرده است: <ايشان تصور مي‌کند من رئيس‌جمهور او هستم، من رئيس‌جمهور امام زمان(عج) مي‌باشم!!> ‌

ج: پس از سفر به نيويورک و شرکت در اجلا‌س سازمان ملل، در ملا‌قات با آيت‌الله جوادي‌آملي، اظهار کرده است: <هنگام سخنراني ‌هاله‌اي از نور اطراف سر و صورت خود مشاهده کردم و همه مخاطبان ميخکوب شده و مجذوب من گرديدند> که مورد انتقاد و بي‌اعتنايي آيت‌الله جوادي‌آملي قرار گرفت و سي‌دي اين ملا‌قات در سطح وسيع در ميان مردم پخش شده است. ‌

د: بين خواص شايع است که گاهي سر سفره خوراک، يک بشقاب و قاشق و چنگال را در جاي خالي کنار گذاشته و اظهار مي‌کنند اين براي آقا امام زمان است. ‌

هـ : شخصي نقل کرده است، روزي يکي از نزديکان رئيس‌جمهور من را دعوت به شرکت در نماز جماعت آقا کرد و من به تصور اينکه امام جماعت، مقام رهبري است با او به محلي رفتيم. وقت نماز مشاهده کردم صف نماز تشکيل شد در حالي که امام جماعت حضور ندارد و فقط سجاده‌اي پهن است، وقتي سوال کردم که رهبري کي تشريف مي‌آورند؟ گفتند: هيس ! امام جماعت، حضرت ولي عصر(عج) است.

و: اخيراً بارها در اظهارات رئيس‌جمهور، معاونين، مشاورين و... اين جمله فراوان به کار مي‌رود که اين دولت را امام زمان(عج) مديريت يا اداره مي‌فرمايد. و موارد فراوان ديگر.

ز: در روزهاي گذشته آقاي رئيس‌جمهور کساني را که ‌هاله نور را انکار مي‌کنند به مخدوش بودن عقيده متهم کرده است و مشاور رئيس‌جمهور در امور روحانيت طي مصاحبه‌اي، از تقدير و تشکر مراجع عظام و علما و روحانيون از رئيس‌جمهور در خصوص مورد عنايت ولي عصر(عج) بودن و استقبال فضلا‌ از سخنان رئيس‌جمهوري، حکايت کرده و منتقدان را به <مشکل داشتن در اصل مهدويت> و <ترديد در اعتقاد به ولي عصر (عج>) متهم کرده و دستور داده است که <بايد در اعتقادات خود تجديدنظر کنند.> ‌

چند سوال از رئيس‌جمهور: ‌

صرف‌نظر از اينکه چنين شايعاتي چگونه اعتقادات مردم و نسل جوان را تضعيف مي‌کند و مورد استهزا و تمسخر دستگاه‌هاي تبليغاتي بيگانه و دشمنان اسلا‌م و تشيع قرار گرفته است و قطع نظر از اينکه نتيجه اين سخنان، انتساب همه ضعف‌ها، کاستي‌ها، سوءمديريت‌ها، افزايش تورم و گراني و... به حضرت ولي‌عصر(عج) مي‌باشد و اين بزرگ‌ترين ظلم و جفا و توهين به ساحت آن حضرت است.

1- آيا اين نقل قول‌ها و شايعات در محافل خصوصي و عمومي راست است يا دروغ؟ خواهش مي‌کنيم خيلي صريح و شفاف پاسخ دهيد و از کلي‌گويي يا فرافکني يا متهم کردن ديگران پرهيز کنيد. ‌

2- اگر حتي يک مورد آن راست و صادق است شما اين عقيده را که برخلا‌ف نظريه همه علماي شيعه از صدر تاکنون است، از کجا آورده‌ايد و در برابر آن همه روايت معتبر و فرمايشات بزرگان شيعه چه پاسخي داريد؟ ‌

3- اگر راست است، مقصود شما از بيان اين مطالب غيرواقعي چيست؟ آيا تصور مي‌کنيد اين سخنان، مي‌تواند نارضايتي و اعتراضات مردم را نسبت به گراني، تورم و سوءمديريت دولت توجيه کند؟ ‌

4- اگر راست است، پس از گذشت 3 سال و کذب بودن اين وعده‌ها، مسوول مخدوش شدن عقايد مردم و جوانان چه افرادي خواهند بود؟! ‌

چند سوال از مراجع تقليد و فضلا‌: ‌

1- آيا دستور فرموده‌ايد درباره اين نقل‌قول‌هاي شايع و رايج بررسي کنند؟! ‌

2- آيا به نظر مبارک آقايان تمامي اين نقل‌ها دروغ و کذب است؟! ‌

3- اگر حتي يک مورد از اين ادعاها، صحت نقل داشته باشد، آيا جاي آن نيست که در برابر آن با شدت و قاطعيت ايستادگي کنيد و از حريم عقايد اسلا‌مي و شيعي ناب پاسداري فرماييد؟ ‌

4- آيا نقل قول مشاور رئيس‌جمهور، مبني بر <استقبال فضلا‌ از سخنان رئيس‌جمهوري و تقدير مراجع عظام، علما و روحانيون از رئيس‌جمهور در خصوص مورد عنايت حضرت ولي‌عصر(عج) بودن> صحيح است يا دروغ؟ ‌

5- اگر صحيح است چرا؟ و اگر دروغ و تهمت است چرا تکذيب نمي‌فرماييد؟!

منبع: روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي
http://www.roozna.com/Negaresh_site/FullStory/?Id=62866

2
2
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1322
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال چهارشنبه 12 تير 1387، ساعت 5:54
 1 ماه و 19 روز پيش

طرح مجازات اعدام براي اخلالگران امنيت رواني

براساس اين طرح، مجازات اعدام همچنين شامل حال داير کنندگان وبلاگ ها و وبسايت هاي پورنوگرافي و همچنين آنهايي که "مروج الحاد" تشخيص داده شوند خواهد شد.

تنظيم اين طرح را حميد رضا حاجي بابايي نماينده همدان و عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرگزاري مهر فاش کرده است. اين طرح توسط 20 نماينده تنظيم شده است.

در اين طرح که ظاهرا از حمايت علي لاريجاني رئيس مجلس برخوردار است، آمده: "مرتکبان جرايمي که مصداق اخلال در امنيت رواني جامعه تشخيص داده مي شوند محارب شناخته شده و به اعدام محکوم خواهند شد."

اين نماينده مجلس افزود: "براساس اين پيشنهاد جرائم مخل امنيت رواني جامعه شامل راهزني، سرقت مسلحانه، تجاوز به عنف، تشکيل خانه فساد و فحشا، داير کردن وبلاگ و وبسايت مروج فساد و فحشا، الحاد و قاچاق انسان به منظور سوءاستفاده جنسي، شرارت، آدم ربايي به قصد تجاوز يا اخاذي خواهد بود."

جمهوري اسلامي از سوي برخي گروه هاي عمده حقوق بشر با اين انتقاد مواجه بوده است که از قوانين و اتهامات مبهم همچون "تشويش اذهان عمومي" براي سرکوب هرگونه مخالفتي استفاده مي کند.

اگر طرح کنوني مجلس به تصويب برسد، ستادهاي ويژه اي در مراکز استان ها تشکيل خواهد شد که وظيفه آنها "کشف جرم و ساماندهي مبارزه با جرائم و احکام" خواهد بود.

فرمانده نيروي انتظامي، معاون اول قوه قضاييه، دادستان کل کشور، معاون امنيت وزارت اطلاعات، معاون امنيت وزارت کشور، فرمانده سپاه، فرمانده نيروي مقاومت بسيج و رئيس سازمان صدا و سيما در هر استان اعضاي چنين ستادي خواهند بود.

به گفته آقاي حاجي بابايي وظيفه اين ستادها تعيين مصاديق جرائم مخل امنيت رواني جامعه، تعقيب و مجازات مرتکبان و اجراي مجازات آنان خواهد بود.

به گزارش روزنامه "اعتماد" چاپ تهران آقاي لاريجاني رئيس مجلس طي سخناني در همايش "اسلام و آسيب هاي اجتماعي" از تشديد مجازات اخلالگران در امنيت اجتماعي دفاع کرده است.

وي گفت: "حکومتي خوب است که براي آسيب هاي اجتماعي فرمول حکومتي مطلوب داشته باشد؛ به ويژه در شرايط دوران مدرنيته که با آسيب ها متنوع تري روبرو هستيم."

او افزود: "نبايد منتظر بمانيم عده اي از افراد شرور و ناهنجار، عده زيادي را دچار آسيب رواني و اجتماعي کنند و فقط چند سال زندان و جريمه نقدي شوند."

او جاي ديگري تاکيد کرد: "کساني که با آرامش رواني جامعه بازي و نگراني ايجاد مي کنند مصداق مفسد في الارض هستند، چرا که آنها با اقدام خود به جامعه ظلم مي کنند."

اعتماد نوشت که به نظر مي رسد تنظيم اين طرح پاسخي به کاستي ها در طرح امنيت اجتماعي باشد که از قبل اجرا مي شد اما برخي قضات گزارش مي دادند که قانون روشني براي تعيين مجازات مجرمان اجتماعي وجود ندارد.

به نوشته اين روزنامه تعدادي از جرائم ذکر شده در اين طرح در قوانين ايران وجود داشته و مجازات آنها مشخص بوده است اما افزودن جرايم مربوط به وبلاگ و وبسايت ها جديد است.
[url=http://www.bbc.co.uk/persian/iran/story/2008/07/080701_si-majles-security.shtml]
منبع: بي بي سي پرشي[/url]ن

سوال : آيا آقاي سردار عزيز هم شامل همين بند مي شود يا با ايشون جور ديگري بايد رفتار کرد؟ معاون دفن شهداي وزير خوب علوم چطور؟

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

2
2
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 13 تير 1387، ساعت 16:49
 1 ماه و 17 روز پيش

برگ زرين ديگري در پرونده دولت مهرورز در جهت رفع مشکلات معيشتي مردم Applause Applause

نرخ تورم به 21 درصد نزديک شد

بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران نرخ تورم در دوازده ماهه منتهي به خردادماه جاري را 20.7 درصد اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاري مهر ، خلاصه نتايج به دست آمده از شاخص بهاي کالاها و خدمات مصرفي در مناطق شهري ايران بر اساس سال پايه 100=1383 ( 359 قلم کالا و خدمت) نشان مي دهد شاخص بهاي کالاها و خدمات مصرفي در مناطق شهري ايران در خرداد ماه 1387 نسبت به ماه قبل 2.2 ( دو و دو دهم ) درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل 26.4 درصد افزايش يافت.

ميزان تورم در دوازده ماه منتهي به خرداد ماه سال 1387 نسبت به دوازده ماه منتهي به خرداد ماه سال 1386 معادل 20.7 درصد مي باشد.

به گزارش مهر، نرخ تورم در فروردين ‌86 معادل 12.8 درصد، در ارديبهشت ‌13.6 درصد، در خرداد 14.2 درصد، در تير 14.8 درصد، در مرداد 15.4 درصد، درشهريور 15.4 درصد، در مهرماه 16.2 درصد، در آبان ماه 16.8 درصد، در آذرماه 17.2 ، در دي ماه 17.5 درصد، در بهمن 17.8 درصد، در اسفند 86 معادل 18.4 درصد، در فروردين 87 معادل 19.1 درصد و در ارديبهشت سال جاري 19.8 بوده است. Cool Dancing Applause
معاون اقتصادي بانک مرکزي 80 درصد تورم موجود در کشور را متاثر از نقدينگي دانسته است. رامين پاشايي فام معاون اقتصادي بانک مرکري در گفتگو با مهر گفته است: 17 درصد تورم موجود کشور ناشي از قيمتهاي جهاني و بقيه نيز متاثر از عوامل داخلي و خارجي است.

به گفته پاشايي فام، به رغم مشکلات موجود، حجم نقدينگي در کشوردر سالهاي اخير رشد چشمگيري داشته است. معاون اقتصادي بانک مرکزي تاکيد دارد: اگر نقدينگي کنترل شود پيش بيني مي شود نرخ تورم به 16 درصد کاهش يابد.

همچنين رئيس موسسه عالي بانکداري از افزايش حجم نقدينگي از حدود 60 هزار ميليارد تومان در پايان سال 84 به 159 هزار ميليارد تومان در پايان فروردين ماه سال جاري خبر داده است.

منبع: خبرگزاري مهر

خوب اگر فکر ميکنيد اين توروم ناشي از بالا رفتن قيمت جهاني نفته اينجا رو ببينيد:

ا‏يران در سال 2007 پنجمين کشور دنيا در تورم بود
در جديدترين رتبه بندي کشورها از نظر داشتن نرخ تورم کمتر، ايران با داشتن نرخ تورم 19 درصدي در پايان سال 2007 ميلادي در رديف 176 اين کشور در ميان 180 کشور جهان قرار گرفت.

به گزارش "الف" به نقل از پايگاه اطلاع رساني صندوق بين المللي پول، در اين رتبه بندي تنها چهار کشور اريتره، گينه، ميانمار، زيمباوه با داشتن نرخهاي تورم به ترتيب (22.7، 23.4، 36.9 و 16170 درصد) از ايران تورم بيشتري داشتنه اند و 175 کشور ديگر جهان از نرخ تورمي کمتر از ايران برخوردار بوده اند.

منبع: سايت الف

توي ليست کشورها ميتونيد به دنبال کويت , عربستان , عراق , قطر و....و حتي سوريه بگرديد و جايگاه اونها ر