| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4250 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 02 مهر 1386، ساعت 22:46 |
|
 |
11 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
نظرات خواندني کاربران پربيننده ترين سايت خبري ترکيه درباره احمدي نژاد
پربازديدکننده ترين خبر 31 مي 2007 يکي از سايت هاي خبري معروف ترکيه، مربوط به چهار عکس از رئيس جمهوري اسلامي ايران بود.
به گزارش رجانيوز به نقل از وبلاگ صداي ما، با وجود اينکه اين عکسها جنبه ي خبري نداشته و فقط چند تصوير آرشيوي بوده اند، حدود 90 هزار بازديدکننده از آن ديدن کرده و از نظر تعداد بازديدکننده حتي بالاتر از خبرهاي مهم ديگر روز ترکيه، مانند خبر تصويب تغيير قانون اساسي ترکيه در مجلس قرار گرفت! از سوي ديگر حجم بالايي از نظرات کاربران (250 نظر) در ذيل اين خبر قرار گرفته و بيش از 80 درصد اين نظرات، رويکرد موافق داشته اند. ترجمه تعدادي از اين نظرات در ادامه آمده است: توضيح : منظور نويسندگان پيامها از کلمه ي "رهبر"، مفهوم رئيس و حکمران است، نه کلمه ي "رهبر" که در داخل ايران استفاده مي شود. - کاش رهبران کشور ما هم چنين بودند. - در ايران، احمدي نژاد و در فلسطين، هنيه. دنياي اسلام کم کم دارد روسايش را پيدا مي کند. - احمدي نژاد روستا زاده است، ولي واقعاً مرد جنگ است. - مانند پيامبرمان، زندگي ساده و متواضعانه اي دارد. - خوش به حال کساني که در ايران زندگي مي کنند. همان طور که رسول الله فرموده: بر شما همان طور حکومت مي شود که خود خواسته ايد. مردم ايران لايق اويند. به نظر من او رهبر همه ي مسلمانان است. - چنين رهبرهايي اند که پادويي ديگر کشورها را نمي کنند. - اگر نخست وزير ما اين کار را مي کرد، به جرم ارتجاع اعدام مي شد!! - اين تصاوير مرا واقعاً تحت تأثير قرار داد. ادعا مي کنم در دنياي امروز، هيچ رهبري نمي تواند به عنوان تظاهر (ريائاً)، چنين رفتاري داشته باشد. - يک مسلمان - "دنيا براي ديگران باشد، آخرت براي ماست" - کساني که درهاي عقل را بسته اند، از اينکه او شناخته شود، مي ترسند. - اينکه عقايدش را قبول دارم يا نه، مسئله اي ديگر است... اما از صميميت و تواضعش تقدير مي کنم. - من به اين آدم افتخار مي کنم. فقط در عصر حاضر، دولتمردي مانند او بايد بيشتر به ظاهر خود برسد تا بيشتر بتواند بر انسانها تأثير بگذارد. - شعر: اي شاگرد مرحوم امام خميني! راهت باز باشد اي کسي که بر زمين سخت مي خوابي! راهت باز باشد. اي کسي که نان و زيتون مي خوري! تو را دوست داريم. - - اينکه از ميان پادشاهان و حکمرانان، کسي مانند احمدي نژاد پيدا شود، از الطاف خداوند است. - احمدي نژاد جنبه هاي ديگري هم دارد که در اين نوشته نيامده. اين آدم در اين دنيا فقط يک خانه دارد و يک ماشين مدل 1979. طبيعي است که چنين آدمي شجاع باشد. - اين آدم مي تواند موجب وحدت مسلمانها شود. - برادرم احمد! خدا يارت! - اگر کسي بتواند با آمريکا دربيفتد، تويي. - کاش شيعيان علوي کشور ما هم مانند شيعيان جعفري ايران، در دين شان صادق بودند. - مگر مي شود خدا به چنين انساني کمک نکند!؟
احمدي نژاد و احمد نجدت سزار، اسمشان به هم شبيه است. اما زندگي شان هيچ شباهتي به هم ندارد. - مگر محمد رسول الله که لباس پينه دار مي پوشيد و غذايش را با فقرا تقسيم مي کرد، پيامبر ما و احمدي نژاد نيست؟ "به جاي اينکه از همه بترسي، فقط از خدا بترس" - در جواب انتقادات نوشته: مي گوييد که او اهل سنت نيست. در حالي که به خاطر التزامش به سنت، با ورود وقت نماز، کاپشن اش را زيرش انداخته و نماز خوانده. ملتزم به سنت است. خيلي راستگو و صريح است. سياست نمي کند، بلکه کشورش را اداره مي کند. همه ي ايرانيها را به يک چوب نزنيد. - در جواب انتقادات نوشته: دوست من! اگر رهبر تو نمي تواند چنين رفتاري داشته باشد، لازم نيست حسادت کني! اگر مي گويي تظاهر است، به من بگو که چرا رهبر تو نمي تواند چنين تظاهري بکند؟ - نيازي به گفتن سخن زياد نيست. يک کلمه: آدم کوتاه قد بزرگ. - رئيس جمهور ما حتي وقتي به تشييع جنازه مي رود هم نماز نمي خواند! مردم بايد از رهبرشان الگو بگيرند؛ نمي دانم ما از چه چيز رئيس جمهورمان مي توانيم الگو بگيريم؟ احمدي نژاد يک رهبر است. يک انسان. در برابر غرب، سر خم نمي کند. براي مردمش زندگي مي کند و مردمش تا آخر از او حمايت مي کنند. در جواب انتقادات نوشته: کسي گفته بود که ايران در تاريکي قرون وسطي، سير مي کند. بله! ترکيه بدون اجازه ي آمريکا نمي تواند قدم بردارد؛ ايران قرون وسطايي، پروژه ي اتمي اش را تکميل مي کند. سلاح هاي ترکيه وارداتي است؛ ايران قرون وسطايي موشک هايي مي سازد که به تل آويو هم مي رسد. خواستم يادآوري کرده باشم. - هرکس هرچه مي خواهد بگويد. من اين آدم را دوست دارم! - اگر در دنيا 5-3 آدم مثل او باشد، مي توان در مقابل آمريکا قد علم کرد. قبل از سخنراني اش مي گويد خدا مرا آفريده و من بنده ي عاجز او هستم. خدايا! يار و ياورش باش. - يک کلمه بگويم: آدم است. - حيف که بيش از يکي دو تا رهبر جسور و درستکار مانند او در دنيا وجود ندارد. رهبران ما يک صدم او هم نيستند. - در انتخابات پيش رو، رأي ام را به احمدي خواهم داد! - مرد که مي گويند، اين است. حرکت کن که هيچ کس نمي تواند جلوي تو را بگيرد. - از زندگي خودم خجالت کشيدم. شبيه بودن به رسول الله اين گونه است. خداوند به او استقامت دهد. او را الگوي رهبران سني ما کند. آمين. - روزي خواهد آمد که آن شخص خوابيده (منظورش عکس اول است)، دنيا را اداره خواهد کرد. - ملت ايران انقلاب کرد و با خونش از دينش محافظت کرد. اين رهبر را هم خدا به عنوان لطف به آنها داد. نشدني است که تنبلي کنيم و بخوابيم، در عين حال انتظار چنين رهبري را داشته باشيم. - حيران اين آدم ام! بي ارزشي ماديات را به رخ تمام دنيا مي کشد. - دلش بزرگتر از حجم اش است! - .... در مقابل اين پيام ها، تعداد معدودي از کاربران هم به نقد احمدي نژاد پرداخته اند. - اينکه براي رئيس جمهور ايران اين قدر پيام نوشته شود، برايم قابل درک نيست. فکر نمي کردم کسي که زن ها را شکنجه مي کند، اين همه طرفدار داشته باشد! - يک تبليغات چي بزرگ است! بايد به او تبريک گفت! - بدانيد که احمدي نژاد از بوش خطرناک تر است. اگر دست او باشد، در همين لحظه ريشه ي همه ي سني ها را مي کند. ساده نباشيد! - جناب سردبير! براي چه از کسي که ملتش را اذيت مي کند، خبر مي نويسيد؟ - در حالي که ما دنبال آزادي بيشتر هستيم، انگار در کشور، کساني هستند که دوست دارند مانند ايران، انقلاب اسلامي رخ دهد. مرزها باز است. اين دوستان بفرمايند بروند ايران!
منبع |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2149 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 16:41 |
|
 |
9 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4858 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آذر 1386، ساعت 18:36 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
salambarhame  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 16 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: يه جاي خوب! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 13 آذر 1386، ساعت 2:37 |
|
 |
9 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
رضا ولي زاده که چهارشنبه گذشته از سوي دادسراي انقلاب و با شکايت دولت بازداشت شده است، عصر شنبه به بند متهمان موادمخدر زندان قزل حصار منتقل شد.اين روزنامه نگار و وبلاگ نويس که به دليل انتشار خبر استفاده گارد حفاظت محمود احمدي نژاد از 4 سگ 600 ميليون توماني بازداشت شده، تحت نظارت ماموران، از داخل زندان خبر مربوط به سگ هاي 600 ميليون توماني گارد حفاظت احمدي نژاد را از وبلاگ خود حذف و توضيحي را جانشين آن کرد.
نزديکان اين وبلاگ نويس روز گذشته گفتند بازپرس براي ازادي وي وثيقه تعيين کرده، اما تا طي مراحل کارشناسي، او بايد در زندان بماند. نيما ولي زاده برادر اين روزنامه نگار هم به روزنامه اعتماد ملي گفته است: "صبح روز شنبه براي پيگيري وضع برادرم به دادسراي انقلاب مراجعه کرديم که مسئولان پس از ارائه وثيقه 50 ميليوني تعيين شده از سوي دادسرا، به دليل اينکه سند در گرو بانک بود آن را نپذيرفتند".
به گفته وي، رضا از روز شنبه به صورت ناگهاني و بدون اطلاع خانواده اش از زندان اوين به بند متهمان مواد مخدر در زندان قزل حصار منتقل شده است.
توضيح از زندان
در اين ميان اما يک اتفاق ديگر هم افتادکه حاکي از آن است که بازجويان طي 3 سال گذشته دوره هاي آموزش اينترنت و وبلاگ نويسي را نيز از سر گذرانده اند.
جمعه شب گذشته، در حالي که رضا ولي زاده هم چنان در زندان بود، خبر مربوط به سگ هاي 600 ميليوني از وبلاگ وي حذف و يادداشتي با عنوان "توضيح يک خبر" در وبلاگ او به نام "ايستگاه" منتشر شد.
دراين يادداشت آمده بود: "انتشار خبر مربوط به تيم حفاظت رييس جمهور احمدينژاد، بازتابهاي گوناگوني داشت و اين بازتابها، مساله سادهاي را ناگهان به موضوعي بحثبرانگيز و پرحاشيه بدل ساخت.اما صرف نظر از اظهار نظرهاي متفاوت و گاه متضاد که ميتواند براي هر خبري وجود داشته باشد، اين خبر نيز مثل بسياري ديگر از اخبار مربوط به احمدينژاد، به سرعت دستاويز عدهاي شد براي انتقاد از عملکرد رييس جمهور".
در ادامه توضيح منسوب به اين روزنامه نگار زنداني که با ادبياتي مشابه ساير "اعتراف نامه هاي اجباري" نوشته شده، آمده است: "برخي از رسانههاي خارجي متصل به گروههاي ضد نظام، راديوهاي بيگانه و سايتها و وبلاگهاي داخلي منتقد احمدينژاد و... با سوء استفاده از خبر ايستگاه، از ماجرايي که اصولا نکته عجيبي در آن نميديدم، جريان بزرگي ساختند تا رييس جمهور را تخريب کنند و اين مساله سبب شد من خبر مذکور را حذف کنم".
در توضيح منسوب به اين روزنامه نگار 32 ساله که در بازداشت به سر مي برد، دلايلي نيز براي حذف خبر سگ هاي بمب ياب گارد حفاظت محمود احمدي نژاد ذکر شده و آمده است: "قصد من از انتشار آن خبر، صرفا اطلاعرساني بوده است. به عنوان يک روزنامهنگار که در تمام عمر مطبوعاتيام هرگز در حوزه سياست کار نکردهام و همواره به عنوان خبرنگار ادب و هنر فعاليت داشتهام، موضوعاتي از اين دست را به عنوان مسائلي جذاب و جديد که از اساس، مناسب وبلاگند تا رسانههاي رسميتر و فراگيرتر، صرفا اخباري ميدانم که ميتوانند در فضاي کم و بيش خصوصي وبلاگ مطرح شوند، بنابراين مايل نيستم خبرم به موضوعي براي سوء استفاده رسانههاي هدفمند تبديل شود".
از نکات مهم ديگر اين توضيح آن است که در آن تاکيد شده که "مطابق فتواي برخي از علما، استفاده کاري از سگ در مواردي نظير جستوجوي زندهها در زلزله و مواردي از اين دست، کشف مواد مخدر و مواد منفجره بلامانع است". اين جمله البته تکرار توضيح "يک مقام مسئول در يگان حفاظت از مسئولان کشور" به خبرگزاري فارس وابسته به نهادهاي امنيتي است که پيشتر گفته بود: "براي استفاده از سگهاي آموزش ديده نيز مجوز شرعي لازم از مراجع عظام کسب شده و در استفتاء انجام شده نيز تاکيد شده است که استفاده از سگ تعليم ديده براي فحص و مباحث بازرسي در مواقع لزوم اشکال شرعي ندارد".
اتهامي براي سکوت
حذف خبر خريد 4 سگ 600 ميليوني براي حفاظت از رئيس دولت مدعي ساده زيستي از وبلاگ رضا ولي زاده و انتشار توضيحات قبلي "يک مسئول گارد ويژه حفاظت از احمدي نژاد" منتشر شده در خبرگزاري فارس، بازتاب هاي مختلفي در ميان وبلاگ نويسان داشت.اغلب وبلاگ نويسان "پيام وبلاگ نويسي از زندان" را دريافت کردند.
در همين ارتباط وبلاگ براي آزادي رضا ولي زاده طي ياداشتي نوشت: "در اينکه رضا ولي زاده؛ نه چريک بود و نه به چريک بازي اعتقاد داشت، کسي شک ندارد.آنچه که امروز در وبلاگ ايستگاه منتشر شده است، با اطلاع و هماهنگي با ولي زاده و خانواده محترمش بوده است".
اما همزمان سايت "بازنگار"که مديريت آن را رضا ولي زاده بر عهده دارد از دسترسي خارج شد.
امروز همچنين سازمان گزارشگران بدون مرز، با انتشار بيانيه اي "دستگيري پي در پي وب نگاران معترض به ناکارايي سياست هاي احمدي نژاد را" محکوم کرد. اين سازمان در بيانيه خود نوشت: "هر انتقاد از رئيس جمهور و اطرافيان وي منجر به سلب آزادي از وب نگاران مي شود. اينترنت به سنگري براي دفاع از آزادي در ايران تبديل شده است. اما دولت اين بيان آزاد را بر نمي تابد و آن را اقدام عليه امنيت ملي مي داند. اتهام مضحکي که فقط براي به سکوت وادار کردن معترضان است".
منبع: roozonline.com دوشنبه 12 آذر 86 |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1030 اعتبار کسب شده: 6435 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آذر 1386، ساعت 10:34 |
|
 |
9 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 531 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آذر 1386، ساعت 14:47 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
تقاد تند اکبر اعلمي نماينده تبريز در مجلس از عملکرد دولت احمدي نژاد جنجال زيادي به پا کرده و برخي محافل حامي دولت درخواست مجازات او را مطرح کرده اند. اعلمي که در حال حاضر عضو فراکسيون اقليت مجلس هفتم به شمار مي آيد از آن طيف از نمايندگان اصلاح طلب مجلس ششم هم بود که انتقادات تندي را عليه کابينه خاتمي بيان مي کرد و همين مساله موجب شده بود تصوير او در مجلس ششم دائماً از صدا و سيما پخش شود، اما از روزي که دولت احمدي نژاد بر سر کار آمده است به رغم اينکه مورد انتقادات تند اعلمي قرار گرفته است ولي به ندرت خبري در اين زمينه از صدا و سيما پخش مي شود. با اين وجود اعلمي از معدود نمايندگان اصلاح طلبي به شمار مي آيد که طي دو سال گذشته انتقادات تندي را عليه شخص احمدي نژاد و کابينه اش بر زبان جاري ساخته است و حتي يک بار در صدد بر آمد طرح سوال از رئيس جمهور را تهيه کند اما اقدام او بي نتيجه ماند.
همين مساله باعث شد تا روابط اعلمي با دولت احمدي نژاد و حاميانش به شدت تحت تاثير قرار گيرد و اينک تازه ترين انتقادات اعلمي از دولت احمدي نژاد تبعات زيادي را براي اين نماينده مجلس در پي داشته است.
اعلمي هفته گذشته به دعوت دفتر حزب اعتماد ملي در شهر زنجان سخناني ايراد کرد که همين سخنان موجب اعتراض شديد اصولگرايان حامي دولت به او شده است.
برخي رسانه هاي حامي دولت خواستار اخراج او از مجلس و عدم تاييد صلاحيتش براي انتخابات بعدي شدند و معاون پارلماني احمدي نژاد هم سخنان اعلمي را انتخاباتي خواند. برخي سايت هاي اينترنتي هم حملات تندي را به راه انداختند.
● سخنان اعلمي
اما اعلمي در سخنراني خود در زنجان گفت؛ امروزه در کشور ما دو نوع تحليل و ارائه وضعيت کشور وجود دارد؛ يک نوع تحليل و ارائه وضعيت توسط آقاي احمدي نژاد و صدا و سيما و برخي نهاد هاي حامي دولت انجام مي شود که به ملت مي گويند، الحمدلله، شرايط داخلي و خارجي کشور بسيار خوب است، امن و امان است، گراني نيست، فرهنگ ما در اوج اعتلا است و اسامي مفسدان هر روز از جيب آقاي احمدي نژاد بيرون مي آيد و خوشبختانه ديگر فاسدي در کشور نداريم. در باب سياست خارجي هم هيچ خطري ايران را تهديد نمي کند. امريکا و ديگر کشورهاي قدرتمند غلط مي کنند که تهديدي براي ايران باشند.
اعلمي با بيان اينکه اين نوع تحليل، سهل الوصول ترين پاسخ به افکار عمومي از سوي يک مسوول است، افزود؛ عنوان حکومت ما جمهوري اسلامي است و مردم که به ما راي داده اند، انتظار دارند که ما پا جاي پاي قديسان صدر اسلام بگذاريم. پس نبايد يک مسوول مردم را اين گونه عوام پندارد که هرچه بگويد، همه قبول کنند.
اعلمي با بيان اينکه مشکل ايران و امريکا مشکل انرژي هسته يي نيست، گفت؛ امريکا با نظام ما مخالف است و تلاش دارد که ما را در جهان منزوي کند.
اين نماينده مجلس هفتم با اشاره به اينکه من به هيچ وجه امريکايي يا اسرائيلي نيستم و اين حرف هايم حمايت از آنها نيست، گفت؛ متاسفانه در کشور ما به راحتي به افراد برچسب هاي مختلف زده مي شود.
اعلمي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري گفت؛ ايشان فرمودند که اگر در مساله يي کوتاه بياييم آنها هرگز دست از سر ما نمي کشند و نبايد هيچ امتيازي به آنها بدهيم.
عضو کميسيون سياست خارجي و امنيتي مجلس با اشاره به مولفه هاي قدرت امريکا در ابعاد مختلف نظامي و اقتصادي گفت؛ تنها مولفه يي که ما را نسبت به امريکا در موضع قوي تر قرار داده، حمايت مردمي است که بايد آن را حفظ کنيم. من هم رژيم اسرائيل را مشروع نمي دانم و آن را رژيمي غاصب مي دانم، ولي بايد به گونه يي رفتار کرد که در عرصه بين المللي جايگاه نظام اسلامي حفظ شود و به خطر نيفتد. اينکه بگوييم رژيم اسرائيل بايد از بين برود، اين امر در صورتي ممکن است که اصل نظام جمهوري اسلامي را حفظ کنيم و با سياست هاي غلط آن را به خطر نيندازيم.
اعلمي سپس به تحليل وضعيت داخلي کشور پرداخت و با انتقاد از تورم سرسام آور گفت؛ قدرت خريد مردم به شدت پايين آمده به طوري که من نماينده، قدرت خريد يک مسکن را نه تنها ندارم، بلکه اگر ده دوره هم نماينده شوم و تمام حقوق خودم را هم جمع کنم و اصلاً هزينه نکنم،فقط مي توانم يک آپارتمان چند متري در تهران بخرم.
اعلمي با انتقاد از سياست هاي دولت گفت؛ آقاي احمدي نژاد و دولت وي کشور را از طريق آزمون و خطا اداره مي کنند.
اعلمي با انتقاد از تخريب حدود سه دهه از تاريخ انقلاب اسلامي توسط برخي از مسوولان دولت نهم گفت؛ اين دولت تصور مي کند همه کساني که در طول اين سه دهه در اين مملکت کار کرده اند، خائن بوده و هستند و آسمان دهان باز کرده و دولت آقاي احمدي نژاد را براي نجات اين کشور به زمين فرستاده و به همين خاطر است که يکي از هواداران ايشان از آقاي احمدي نژاد به عنوان معجزه هزاره سوم ياد مي کند. به هر حال، اين دولت با عملکرد خودش بر دامنه نارضايتي هاي مردم افزوده و به رغم اينکه درآمد کشور در مقايسه با گذشته چند برابر شده است، ولي قدرت خريد مردم به شدت پايين آمده است. مردم از حيث معيشت به شدت در تنگنا هستند. اما مسوولان عمده وقت شان در سفرهاي استاني مي گذرد. من نماينده که يک مسوول جزء در جمهوري اسلامي هستم با پنج ساعت خواب در شبانه روز براي ايفاي وظيفه نمايندگي وقت کم مي آورم و بعد اين آقايان که مدعي اند ديگران ۲۷ سال خورده اند و چپاول کرده اند و اينها مي خواهند کشور را درست کنند، چطور تمام وقت شان را در سفرهاي استاني مي گذرانند؟، به خدا از اين کارها چيزي در نمي آيد و فقط تبليغات زودرس است.
اعلمي با بيان اينکه نظام ما مرکب از سه قوه مقننه، مجريه و قضائيه است، آن را به يک سه پايه که تساوي پايه هاي آن موجب ثبات آن مي شود، تشبيه کرد و گفت؛ اگر يکي از پايه هاي اين سه پايه کوتاه يا ديگري بيش از اندازه خود بلند شود، نظام را دچار مشکل خواهد کرد. ثبات اين نظام با دو شرط است؛ يکي اينکه هر سه پايه بر اساس مهندسي قانون اساسي از اقتدار لازم برخوردار باشد و هر سه پايه، اندازه خود را داشته باشند و هيچ کدام به بهانه تقويت ديگري کوتاه نشود و دوم اينکه نيروي محرکه اين نظام بر اساس اصل ۶ و ۵۶ قانون اساسي يعني مردم همچنان با نشاط و انگيزه در صحنه حضور داشته باشند. در اين صورت است که مولفه اقتدار ملي شکل مي گيرد و ثبات نظام پابرجا مي ماند.
اعلمي با انتقاد از عملکرد برخي از نمايندگان مجلس گفت؛ متاسفانه امروز قوه مقننه به عنوان يکي از پايه هاي اين سه پايه در اندازه خود ظاهر نمي شود و چندين متر کوتاه تر شده و مجلسي که بايد در راس امور باشد کاملاً در حاشيه قرار گرفته است. اعلمي افزود؛ طبق قانون اساسي اگر يک سوم نمايندگان، رئيس جمهوري را براي اداي توضيح به مجلس احضار کنند، رئيس جمهوري موظف است در مجلس حضور پيدا کند. ما سوالي را از رئيس جمهوري مطرح کرديم که ۱۶ محور داشت و همين دوستان مدعي اصولگرايي نتوانستند حتي به يکي از محورها خدشه يي وارد کنند. اعلمي در پاسخ به اينکه آيا شما قبلاً هم چنين انتقادهايي را مي کرديد، گفت؛ دوستاني که مرا مي شناسند، مي دانند که من حب و بغض سياسي ندارم، در زمان خاتمي هم وقتي آقاي خاتمي کابينه اش را معرفي کرد، تند ترين نطق را عليه کابينه آقاي خاتمي کردم. در آن موقع صدا و سيماي آقاي لاريجاني سه بار اين نطق مرا پخش کرد، در حالي که الان من در مجلس داد مي زنم و موضع گيري مي کنم، ولي صداوسيماي آقاي ضرغامي حتي يک کلمه آن را پخش نمي کند،
اعلمي با بيان اينکه من به رغم اينکه براي آقاي خاتمي در ۳۶ شهر سخنراني کردم و ايشان را آدمي دلسوز، علاقه مند به کشور و منافع ملي و مهم تر از همه انساني سالم و معتقد به آزادي سياسي مطرح در قانون اساسي مي دانم و هنوز هم به ايشان ارادت دارم، ولي هرگز او را پيغمبر نکردم. من آن زمان، تند ترين انتقادها را عليه دولت ايشان داشتم و وزير نفت ايشان را عاصي کردم و بسياري از وزراي او را به مجلس کشيدم.
اعلمي با تاکيد بر اينکه من هيچ گونه حب و بغض سياسي ندارم، گفت؛ من آرزو مي کردم که اي کاش آقاي احمدي نژاد مي توانست يک صدم آن مدينه فاضله يي را که در ذهن من بود تحقق بخشد، اما متاسفانه عملکرد ايشان به گونه يي نيست که قابل دفاع باشد، نه در سياست خارجي و نه در سياست داخلي. اما متاسفانه برخي نهادهايي که زماني در مقابل مجلس ششم مي ايستاده اند الان همگي دست به يکي کرده و از دولت آقاي احمدي نژاد، هر کاري که مي کند دفاع مي کنند،
اعلمي با انتقاد از وعده و وعيدهاي احمدي نژاد در سفرهاي استاني گفت؛ الان آقاي رئيس جمهوري به اردبيل رفته و قول افزايش بودجه اين استان را داده است، ما خوشحال مي شويم که بودجه استان ها افزايش يابد، اما آقاي احمدي نژاد با کدام مجوز چنين قول هايي را به مردم مي دهد؟، مگر نه اينکه بودجه بايد در مجلس تصويب بشود؟ مجلس ما را از راس امور به قعر امور پرتاب کرده اند. لذا مي بينيد که امروز وزير آموزش و پرورش را استيضاح مي کنند و دو روز قبل از اينکه وزير به مجلس بيايد، در نظرسنجي بيش از ۷۰ درصد موافق با استيضاح هستند، يک روز بعد از آن وزير به مجلس مي آيد و نتيجه نظرسنجي برمي گردد. امروز آقاي نماينده امضا مي کند و فردا امضا را پس مي گيرد، بعد ما هر سال براي شهيد مدرس سالگرد مي گيريم و مي گوييم که نماينده بايد مثل مدرس باشد. حضرت عباسي آيا واقعاً بعضي تحمل مي کنند کسي در مجلس مدرس وار عمل کند؟
اعلمي با بيان ويژگي هاي مجلس مطلوب گفت؛ زماني مجلس مي تواند کارآمد باشد و موجب ثبات نظام شود که نمايندگان واقعي مردم و عصاره هاي فضايل ملت در مجلس اکثريت بيابند.
اعلمي با انتقاد از عملکرد برخي از احزاب کشور گفت؛ در عين اينکه من نظام حزبي را قبول دارم، ولي معتقدم احزاب بايد بر اساس برنامه يارگيري کنند و بعد قدرت را در دست گيرند و خودشان را مسوول و ملزم بدانند که در برابر مردم کارنامه ارائه دهند و پاسخگو باشند، ولي اگر غير از اين باشد ديري نخواهد گذشت که احزاب بر اساس سرسپردگي نيرو مي گيرند، هر که سرسپرده تر، اصلاح طلب تر يا اصولگراتر، احزاب بايد شايسته ترين، توانمندترين، متخصص ترين و سالم ترين افراد را عضوگيري و براي رقابت ها به مردم معرفي کنند. اگر اين گونه باشد براي رقابت در مجلس امثال اعلمي ضعيف، بي سواد و ناتوان را معرفي نمي کنند، مردم هم به اعلمي راي نمي دهند بلکه به برنامه راي مي دهند. اگر مجلسي بر اساس رقابت ها و برنامه هاي حزبي تشکيل شود و نيروهاي توانمند وارد مجلس شوند و برنامه خوب بنويسند و خوب هم اجرا شود، در اين صورت کشور نجات پيدا مي کند. در اين صورت ديگر اگر ۳۵۰ ميليارد تومان در شهرداري تهران جابه جا شد و مجلس خواست تحقيق و تفحص کند، نمي گويند اعلمي سياسي برخورد مي کند، من نمي گويم خدايي نکرده سوء استفاده شده ولي معلوم نيست که چه شده؟، به قول آقاي چمران که سعي کرده اند عنواني پيدا کنند، هزينه هاي فاقد سند،
اعلمي با اشاره به برخوردهايي که با برخي از شهرداران مناطق تهران بعد از دوم خرداد شد، گفت؛ نمي خواهم بگويم که آنها پيغمبر بودند ولي آنها را به جرم اينکه يک دستگاه کامپيوتر را به يکي از مراکز مذهبي داده بودند به زندان انداختند. اگر نظام پارلماني مبتني بر نظام حزبي باشد، مو را از ماست بيرون مي کشند.
اعلمي در پاسخ به اين سوال که به چه کساني براي مجلس بايد راي داد، گفت؛ من مي گويم به نيروهاي اصلاح طلب راي دهيد. البته اصلاح طلبي با اصولگرايي واقعي منافات ندارد و بالعکس، مگر مي شود کسي اصلاح طلب ولي فاقد اصول باشد؟ از اين روست که من مي گويم سعي کنيد به افراد اصلاح طلب توانمند سالم و داراي فکر و برنامه راي دهيد.
گزارش: روزنامه اعتماد |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4858 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 20:15 |
|
 |
8 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
از قضيهي «دولتهاي عربي خليج» که باسوادان عربيدان! تابناک به «خليج عربي» ترجمه کردن، بگذريم. امروز يک مطلب جالب ديدم که مسئلهي سابقهي طولاني وزراي کابينهي اصلاحات رو نقد ميکنه. خودتون بخونيد:
دولت نهم؛ بلايي که از آسمان نازل شد!
«انتقاد از دولت هاي گذشته» انتقادي است که به دولت نهم وارد مي شود. بويژه رئيس جمهور متهم مي شود به اينکه براي سرپوش نهادن به ضعف دولتش، فرافکني کرده و عملکرد دولتهاي گذشته را در ايجاد اين وضعيت موثر مي داند. گذشته از اينکه اين انتقادات - هم انتقاد از گذشته و هم انتقاد از «انتقاد از گذشته» - تا چه اندازه مستند و درست هستند، ابزار بکار گرفته شده در بيان انتقاد از «انتقاد از گذشته» جالب توجه است. براي مثال اعضاي دولت هاي هفتم و هشتم (کابينه هاي آقاي خاتمي) در بيان فضائل خود، تاکيد دارند که «انتقاد از عملکرد گذشتگان کار پسنديده اي نيست و ما(دولت آقاي خاتمي) نيز عملکرد دولت آقاي هاشمي رفسنجاني را زير سئوال نبرديم». اينان، اين خصيصه را نشانگر «منصف»، «روشنفکر» و «چيزفهم» بودن خود مي دانند که دولت کنوني از آنها بي نصيب است. راست هم مي گويند. ما در 8 سال فعاليت دولت هاي آقاي خاتمي نديديم که عملکرد دولت سازندگي مورد انتقاد قرار گيرد. ولي يک پرسش بي پاسخ وجود دارد که در فضاي هيجاني سخنراني هاي اصلاح طلبانه قابل طرح نيست و آن اينکه «مگر کابينه خاتمي چيز ديگري غير از کابينه هاشمي بود؟». کدام تفاوت اساسي ميان بدنه اصلي دولت خاتمي و دولت هاشمي وجود داشت؟ غير از اينکه دولت هاشمي را «دولت سازندگي» و دولت خاتمي را «دولت اصلاحات» نام نهادند. البته مقصود از اين بيان، يکسان جلوه دادن تمام خصائص نيست.
براستي در دوره آقاي خاتمي، چه کساني بايد از چه کساني انتقاد مي کردند؟ نوع تعامل آقاي هاشمي با آقاي خاتمي و دولتش در 8 سال دوره اصلاحات نيز بوضوح نشان داد که کابينه خاتمي ادامه جريان فکري کابينه هاشمي است اما با تابلوي جديد. خود آقاي خاتمي براي دوره اي وزير ارشاد آقاي هاشمي بود. تيم اقتصادي دولت آقاي خاتمي و اساساً تفکر اقتصادي حاکم بر دولت ايشان چيزي جز نرم افزار کارگزاران سازندگي و ياران هاشمي نبود. اعضاي ديگر دولت خاتمي نيز يا قبلاً عضو کابينه هاشمي بودند يا متعلق به جريان فکري ايشان. مگر عطاء الله مهاجراني، عبدلله نوري، مصطفي معين، محسن نوربخش، غلامحسين کرباسچي، محمد هاشمي، حسن حبيبي، مصطفي هاشمي طباء، محمدرضا عارف، حسين مرعشي و ... مي توانستند گذشته را زير سئوال ببرند؟ اتفاقاً در آن صورت متعجب مي شديم از اينکه کسي چنين مغلطه اي را پيش بياورد. البته مي شد با عنوان دهن پرکنِ«خودانتقادي» دست به انتقاد از گذشته زد ولي اين را هم نديديم.
وضع موجود، محصول فرايندي است که در گذشته -فارغ از اينکه چند سال يا چند دهه باشد - طي شده و اين امري بديهي است. بازخوردهاي يک سياست کلان فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي، دفعتاً بروز نمي کنند بلکه قطعاً در آينده قابل لمس خواهند بود. بسياري از گفتارهايي که انتقاد از گذشته تلقي مي شوند، به واقع انتقاد مستقيم از گذشته نيستند بلکه توصيف وضع موجودند. زمانيکه مولفه هاي شرايط کنوني توصيف مي شود، در يک نتيجه گيري منطقي، عناصري از گذشته نيز دخالت مي يابند و مگر مي شود وضع موجود را براي خوشايند گذشتگان سانسور کرد؟
دست اندرکاران دولت هاي پيشين نمي توانند راهي جز اين داشته باشند که يا وضع موجود را کاملاً مطلوب توصيف دهند يا ادعا کنند که وضع موجود، يکباره شکل گرفته و دولت نهم مسبب تمام معضلات کنوني است.
آنها مي توانند با صداي بلند فرياد کنند که «اين دولت نهم، از روزي که بر سرکار آمد، تمام شاغليني را که ما به آنها کار داده بوديم، از کار بيکار کرد و براي همين ميليونها بيکار روي دست جامعه مانده است!» يا اينکه بگويند «دولت نهم زيرساختهاي اقتصادي را، که ما بنياد نهاده بوديم، در عرض چند ماه ويران کرد براي همين اقتصاد به هم ريخت و تورم بالا زد»! همچنين مي توانند دولت نهم را متهم کنند به اينکه «تمام کارخانجات توليدي را تعطيل کرد و اقتصاد را وابسته به واردات کرد» آنها مي توانند مدعي شوند که «ما در دوره حاکميتمان، در سيستم آموزشي کشور تحولي ايجاد کرديم که محصول آن، دانش آموزان کاربلد و دانشجويان متخصص بودند ولي اين دولت به محض روي کار آمدن، مغز اينها را از دانش خالي کرد و بدرد نخورشان نمود»! دست اندرکاران دولت هاي سازندگي و اصلاحات مي توانند چنين مدعي شوند که «ما فرهنگ مبتني بر اخلاق را در زندگي روزمره مردم نهادينه کرده بوديم ولي دولت عدالتخواه با يک اشاره و با استفاده از فن چشم بندي، اخلاق را در جامعه به خاک و خون کشيد»! متفکران و متوليان اقتصاد در دولت هاي جنابان هاشمي و خاتمي مي توانند ادعا کنند که «ما کلي مسکن براي مردم و جمعيتي که بعدها قرار بودند بيايند، ساخته بوديم که طي يک عمليات حساب شده و توطئه آميز، توسط احمدي نژاد و همکارانش به تلي از خاک تبديل شدند براي همين امروز مشکل مسکن داريم»! و در يک کلام، آنها مي توانند ادعا کنند که «براي عقوبت جماعتي که تصميمي غير از خواست ايشان گرفتند، خداوند نيز تمام بلاياي اقتصادي و اجتماعي را در روز 3 تير 84 بر سرشان نازل کرد»! و ...
منبع: عصر تدبير |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4250 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 20:37 |
|
 |
8 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| اين هم دو تصوير از سايت خبري مهر mehrnews.com که رئيس جمهور ايران را در کنار نام جعلي "خليج عربي" نشان ميدهند |
در واقع اونجمله اينجوري معني ميشه..: کشورهاي عربي خليج.
و جداي معنيش...اين ذلت و خاري تا به حال در هيچ يک از دولت هاي ايران به وجود نيومده بوده.
مخصوصا اينکه اثري از پرچم ايران نيست و احمدي نژاد فقط براي پاچه خواري تشريف برده به
نشست کشورهاي عربي.......> ايران.((البته وقتشه که ديگه ايران رو هم اينجوري بناميم تا با شرايط و حال و روزش
نزديک تر باشه(( جمهوري اسلامي عربي ايران))
......................................................................
ششمين جشنواره دانشجويان بسيجي در دانشگاه تربيت مدرس با چند اتفاق غيرمنتظره شکل جالبي به خود گرفت چرا که از يک سو مهمترين سخنران آن يعني «محمود احمدي نژاد» از حضور در دانشگاه خودداري کرد و هيچ توضيحي هم درباره عدم حضور او داده نشد و از سوي ديگر زماني که نوبت به سخنراني عبدالله جاسبي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي رسيد، تمام مقامات دولتي حاضر در سالن به همراه 50 دانشجوي بسيجي محل را ترک کردند. در آخرين تحول هم مناظره کلامي شديدي بين دانشجويان بسيجي باقي مانده در سالن با جاسبي درگرفت. اما اولين اتفاق زماني رخ داد که به جاي احمدي نژاد يکي از معاونان او و رئيس بنياد ملي خبرگان سلام دولت را به دانشجويان بسيجي رساند. اين درحالي بود که نه تنها خبر حضور رئيس جمهور توسط خبرگزاري هاي مختلف کشور انتشار يافته بود بلکه پلاکاردهاي بزرگي در خير مقدم گويي به او تحت عنوان «مقدم حاج محمود احمدي نژاد را به دانشگاه تربيت مدرس گرامي مي داريم» نصب شده بود. اما احمدي نژاد نيامد و پلاکاردها هم به ناچار جمع آوري شد.
تابناک. |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 282 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 دي 1386، ساعت 18:20 |
|
 |
8 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
جاسبي رو عشق است !!!
با اينکه دانشجوي آزادم و نميخام سر به تنه هيچکدومشون باشه ولي از اينکه
جلوي رييس جمهور ايستاد و دست به شهريه ها نزد خيلي باهاش حال کردم !!
به زيبايي اين رو اثبات کرد که رييس جمهور در مملکت ايران فقط (خودم سانسور کردم !! )
و عملا قدرت انجام هيچ کاري رو سر خود نداره! |
|
_________________ شريعتي:
و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 5:46 |
|
 |
8 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
از دولت مهر ورزي شروع شد...به شيوه نفت سر سفره مردم ...و دولت نماينده صاحب الزمان ادامه يافت.
حاله نور حول محور جمجمه ديدن و نيروي ويژه الهي در هنگام سخنراني کار رابجايي نرساند و
اينک:
دکتر احمدي نژاد در سخنراني پيش نشده خود در جمع زائران ايراني بيت الله الحرام، دخالت امام زمان(عج) را در عرصه مديريت جهاني کاملا آشکار و واضح دانست و تاکيد کرد که بدون لطف و عنايت خاصه ايشان، عزت و عظمت کنوني ملت ايران در جهان امروز، امکان پذير نبود.
رييس جمهور در سخنان خويش جلسه دانشگاه کلمبيا و مسئله هسته اي را نمونه هايي از امدادها و عنايات آشکار امام عصر (عج) دانست.
متن کامل سخنان دکتر محمود احمدي نژاد، رييس جمهور کشور، که روز عيد سعيد قربان، در بعثه مقام معظم رهبري در سرزمين منا ايراد شد، به اين شرح است:
اللهم عجل لوليک الفرج واجعلنا من خير اعوانه وانصاره والمستشهدين بين يديه ............
سپاسگزارم خداي بزرگ را و با همه وجود خوشحال هستم که اين توفيق را عنايت کرد که در روز عيد سعيد قربان و در بهترين مکان عالم به محضر شما عزيزان مؤمنان و موحدان و پيروان اسلام ناب محمدي برسم.
عيد سعيد قربان را تبريک عرض ميکنم به همه شما حجاج عزيز، همه امت اسلامي و همه موحدان عالم.
بناي من البته بر صحبت نبود. گمانم اين بود که جشن است و بايد بياييم در جشن و سرور شرکت کنيم و استفاده کنيم از سخنان علما و بزرگان و بعد هم ذکر مصيبت اباعبدالله الحسين (ع)، اما فرمودند مطالبي را با شما در ميان گذارم.
...
...
...
امروز هم آقا و مولايمان دنيا را مديريت ميکند. البته بشر هنوز به جايي نرسيده است که از همه لطف امام و از همه فيض وجودش بهره ببرد. اما امام مديريت ميکند. به دنيا نگاه کنيد، بعضي فکر ميکنند حوادث اتفاقي است يا حاصل کار کسي ديگر است. به شما ميخواهم بگويم که خدا شاهد است ما روزانه، مديريت امام را در عرصه جهاني ميبينيم.
شما که خودتان ميآييد اينجا، موفقيد و با ملل گوناگون در تماسيد، تغيير حال مردم را متوجه نميشويد؟ من به کشورهاي گوناگوني سفر ميکنم، با ملل گوناگون و با شخصيتهاي مختلف [در ارتباط هستم]، يک دو حادثه را بگذاريد جزييتر تعريف کنم. شايد براي بعضي شنيدني باشد.
يکي اين ماجرايي بود که به نيويورک رفتيم، يکي از آنها هم [مسئله توان] هستهاي است. ميخواهم بدانيد مديريت از آن کيست؟ در خبرها بود که امسال رفتيم به نيويورک. سال گذشته که رفتيم، خانمي رييس دانشکدهاي، همين دانشگاه کلمبيا، قبل از اين که برويم، نامه نوشته بود و به سفارت دعوت کرده بود.
نوشته بود ما از فلاني دعوت ميکنيم بيايد در دانشگاه ما سخنراني کند. پاسخ ما منفي بود، چون وقت، تنظيم نبود. ديديم نميشود، بايد يک روز بيشتر در آنجا بمانيم. بعد که رفتيم، اين خانم به محل اقامت ما مراجعه کرد. گفت فلاني اين دعوت شخصي من نيست دعوت اساتيد و دانشجويان اين دانشگاه است. اينها ميخواهند حرفهايتان را بشنوند. وقتي اين را شنيدم، ديدم تکليف است و پاسخ نبايد منفي باشد؛ رفتيم.
جمعه صبح، به وقت آنجا ساعت 9 قرار گذاشته شد. ساعت 11 شب جمعه پيغام دادند که دولت امريکا گفته است، نميتوانيم امنيت را برقرار کنيم. بعد، مصاحبه کرديم و گفتيم که دولتي که نميتواند در نيويورک امنيت را برقرار کند، چطور ميتواند در عراق امنيت برقرار کند. معلوم است چقدر آشفتگي در دنيا پيدا ميشود و ريشه اين در کجاست.
امسال که ميخواستيم برويم آنجا، اينها يک دامي طراحي کردند که ما برويم در آن دام و از موضع دانشگاه و علم، يک کيفرخواست عليه ملت ايران و انقلاب اسلامي صادر کنند و زمينه را براي تعدي و تعرض خودشان بر ملت ايران آماده کنند.
سه مرحله قرار داده بودند يا سه تور که در هر کدام بيفتيم، کار تمام باشد. ما رسيديم به آنجا، همکاران گفتند فلاني، يک هفته است سه شبکه تلويزيوني اينجا به شدت عليه انقلاب و ملت ايران تبليغ ميکنند. تبليغات بسيار قوي، بسيار پيچيده و بسيار تند و خشن.
مسئولي بهصراحت گفته بود: فلاني براي چه ميآيد اينجا، بايد دستگير و محاکمه شود. ديگري گفته اين هماني است که ميخواهد بمب اتم بسازد و امريکا را نابود کند؛ بياييد و اجتماع کنيد، نگذاريد سخنراني کند. ديگري ميگفت: با همين صراحت کلام: اين رييس دانشگاه غلط کرده است چنين جسارتي کرده. براي چه فلاني را دعوت کرده است
براي چه اينها را تنظيم کردند؟ باور من اين است که اين فضا را درست کردند تا ما اين فضا را ببينيم و انصراف بدهيم. به محض اينکه ميگفتيم نميآييم، شبکههاي جهاني صهيونيستي شروع به تبليغات ميکردند و حرفهايي که آنها زده بودند، ميشد تيتر يک اخبار دنيا عليه ملت ايران. بالأخره رفتيم آنجا ديديم خيلي فضا سرد است.
تور دوم اين بود که وقتي آن فضا و اهانتها را ببينيم، انصراف بدهيم و جلسه را ترک کنيم. و تور سوم اين بود که اعصابمان به هم بريزد و قادر به پاسخگويي به آن حرفهاي بيربط نباشيم. براي همه چيز هم فکر کرده بودند.
شايد جالب باشد که بشنويد بليطها را براي عدهاي خاص توزيع کرده بودند. وقتي رسيديم، عدهاي مراجعه کردند، ايراني و غيرايراني، گفتند ما دانشجوي اين دانشگاهيم اما به ما کارت نميدهند، برويم داخل. يعني بليطها مخصوص عدهاي خاص بود. از اروپا، صهيونيستها نيرو آورده بودند. حتي وزير رژيم صهيونيستي در آنجا بود، براي قرص و محکم کردن دل صهيونيستها.
وقتي ما رفتيم آنجا، گزارش دادند 27 شبکه جهاني مستقيماً خبر را پخش ميکنند. همه طراحيها را کرده بودند. کشوري که آن وضع دولت و موضعگيريهاي دولتش بر عليه ايران است.
چه کسي مديريت کرد اين صحنهاي را که آنها همه هزينههايش را داده بودند؟ چه کسي اين را 180 درجه برگرداند و عليه آنها تبديل کرد؟
آنجا 27 دقيقه آقايي صحبت کرد. از اولين کلمه تا آخرش توهين بود. هر چه فحش بود، عليه ما فهرست کرد. بدترين کلمات را تنظيم کرده بود با همان هدف اوليه.
حال خودم را ميگويم برايتان در آنجا، نشسته بودم و به آقايي که اينها را ميخواند، تبسم ميکردم. بعد دوستان از من پرسيدند چرا ميخنديدي؟ آن قدر فضا سنگين بود که دوستاني که پايين نشسته بودند، يادداشت دادند که متن سخنرانيات را کنار بگذار، جواب اين توهينها را بده. من ميخنديدم.
گفتم يک لحظه به ياد خدا ميافتادم؛ به قدرت خدا، به حاکميت خدا، به اينکه همه امور به دست خداست و اينها چقدر ذليل و عاجزند. پيش خودم ميگفتم خدايا چه سيلياي ميخواهي به اينها بزني که اين طور جسارت و بيادبي ميکنند؟
کمي ميگذشت؛ ياد مولايمان حضرت ولي عصر ميافتادم. عرض ميکردم آقا ميدانم که اين صحنه را جمع و جور ميکنم. يقين دارم که شما نوکرتان را در وسط اين جبهه تنها نميگذاريد. اصلا خودتان داريد مديريت ميکنيد. با پاي خودمان آمديم. چه کسي صحنه را تنظيم کرده است؟
با خودم ميگفتم بيا جلو؛ خوب داري ميآيي. تازه در تيررس ميآيي! و ديديد که چه شد. ما يک ريال هم خرج نکرديم. حتي ماشينهايي که ما را بردند، از آن خودشان بود. ما فقط دو ساعت وقت گذاشتيم. فکر ميکردند برنامهشان کارساز شده است.
بلافاصله بوش پشت تلويزيون آمد، گفت: خيلي خوب شد. ما نشان داديم که کشور آزادي هستيم و احمدينژاد هم بايد بفهمد که امريکا هم خيلي کشور گندهاي است. تا دو سه ساعت بعد از اين مراسم هم، همان آهنگ قبل از مراسم را اجرا ميکردند.
اما به يکباره متوجه شدند که عجب اوضاع در حال زيرورو شدن است. تلفنهاي سفارت، تمام آدرسهاي اينترنتي جايي که ما مستقر بوديم، اشغال بود؛ مردم خود امريکا تلفن ميزدند که ما از شما عذرخواهي ميکنيم، ما اينها را قبول نداريم و از آنها بيزاريم. همين الان هم براي ما مينويسند که تشکر ميکنيم.شما ما را بيدار کرديد. اينها نميگذاشتند ما بفهميم در دنيا چه خبر است ادامه به کجا رسيده است؟ همين کانديداهاي رياست جمهوري در امريکا هفت هشت ماه پيش، وقتي شروع کردند، همه در مقابل جمهوري اسلامي موضع ميگرفتند، اما بعد از اين حادثه، مسابقه گذاشتند از آن طرف حرف بزنند. نه اينکه از ما خوششان بيايد، البته اميدواريم اصلاح شده باشند، اما باورم اين است که فشار ملت امريکا دست به گريبانشان شده است.
چه کسي تدبير و مديريت کرد اين صحنه را؟ خيلي ناسپاسي است انسان اين صحنهها را ببيند و به حساب خود و گروهي و فلان شخصيت بگذارد. اين عين ناشکري است که انسان دست تدبير مولايش را ببيند و تشکر نکند. الان در دنيا هر جايي که ميرويم، اين دست را ميبينيم.
منبع: bfnews.ir
روو نيست که سنگپاي قزوينه |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 12:48 |
|
 |
8 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
تصحيح ميشود.
حاله نه وووو هاله
تا شما باشي که ديگه امکان ويرايش رو حذف نکني. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 17:45 |
|
 |
8 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
موعود و عقايد صهيونيزم
جالبه که مجيد هم در موضوع «پايان انتظار» چند تا عکس گذاشته که يکيش متنش اينه:
| نقل قول: |
| «من يهوه هستم و آناني که منتظر من باشند خجل نخواهند گرديد» اشعيا، 23:49 |
به انتظار اعتقاد داره، ولي از اون نوعي که خودش دوست داره! و به اين اعتقاد در نگاه ديگران، فحش ميده و اون رو نادرست ميخونه. جالبه بدونين که مسيحيت صهيونيستي (Christian Zionism) که امروزه در بين پروتستانها گسترش زيادي پيدا کرده، تأکيد داره که مسيح ظهور ميکنه و براي اين که اين امر اتفاق بيافته، بايد دولت يهودي در اورشليم (بيت المقدس) تشکيل بشه. براي آشنايي با اين موضوع، مقالهي «مسيحيت صهيونيستي، از نظر تا عمل» از دکتر استفان سايزر رو ببينيد.
حالا مقايسه کنين بين موعودگرايي که بشر رو به خير و درستي فرا ميخونه، با موعودگرايي که هدفش تشکيل حکومت در فلسطين و بيرون راندن مسلمانان، ساکنين اصلي اونجاست. |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 |