| نویسنده |
پیغام |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 01 شهريور 1384، ساعت 18:43 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
منبع: سایت بازتاب
گزارش زير، متن كامل نطق يكي از نمايندگان به نام «م ـ ف» است كه در حمايت از كابينه پيشنهادي ايراد شده است. جملات داخل پرانتز، صحبتهاي غيررسمي ناطق در گفتوگو با نمايندگان يا هيأت رئيسه است كه براي رعايت امانت آورده شدهاند. هرگونه جدي بودن نطق و ناطق، پيشاپيش تكذيب ميشود!
بسماللهالرحمنالرحيم
خواهران و برادران گرامي، سلامعليكم
همانگونه كه مستحضريد، اينجانب «م ـ ف»، نماينده مردم نجيب و شهيدپرور منطقه ساحلي يزد در استان چهارمحال و بويراحمد ميباشم كه همواره و هميشه از مدافعان رئيسجمهور جديد بوده و خواهم بود.
وقتي مدافع رئيسجمهور هستم، يعني مدافع كابينت ايشان هم هستم و خيلي بيشتر هم خواهم بود و خداوند شاهد است كه اگر قاتل مرحوم ابوي بنده هم الان به عنوان وزير پيشنهادي مطرح بود، باز هم من از همه وزرا حمايت ميكردم، چه رسد به آنكه ايشان در دريا به رحمت خدا پيوست و اصلا قاتلي ندارد كه زبانم لال، جايي معرفي شود! چه رسد به وزراي پيشنهادي كه آنطور كه شنيدهام، همه آنها آدمهاي پاك و شريف و متعهد و نمازخوان هستند و حداكثر امنيتي و اطلاعاتي بودهاند كه «آن هم نور علي نور» است.
(آهاي آقاي نمايندهاي كه داري توي راهرو مجلس راه ميري، برو بنشين سر جات برادر! من نميدانم اين چه جور اداره كردن مجلس است كه همه دارند راه ميرند و با هم حرف ميزنند!).
من در اينجا حاضرم از تمام بيست و چند وزير پيشنهادي با استدلالات دهان و دندانشكن، دفاع كنم، ولي افسوس كه وقت كم است و به همين خاطر از چند وزيري كه احساس ميكنم در حق آنان اجحاف بيشتري شده است، مدافعه ميكنم.
نخستين وزير مظلوم، وزير پيشنهادي وزارت علوم است كه حقا، سقراط زمانه ماست و همانگونه كه سقراط، زندگي و مرگش در راه علم و دانش بود، اين عزيز دل برادر هم ميگذراند! تازه سقراط، رئيس شوراي شهر آتن نبود، ولي اين علامه، رئيس شوراي شهر هم بوده است. من از آقايان ـ و رويم به ديوار ـ خواهران معزز و مكرمه خواهش ميكنم، دستكم يك بار سوابق اين عزيز را مطالعه بفرماييد و يك حساب دو، دوتا چهارتايي داشته باشيد تا درجه هوش و استعداد اين عزيز، دستتان بيايد. ايشان بنا بر همان سوابق منتشرشده، تاكنون بيش از صد مقاله در كنفرانسهاي علمي جهان ارائه داده و بيش از 85 مقاله در مجلات علمي بينالمللي به چاپ رساندهاند؛ آن هم در رشته رياضي! «ماشاءالله»، «هزار ماشاءالله»! والله آقاي انيشتين ده تا مقاله هم نتوانست در مجلات علمي بينالمللي به چاپ برساند و آنوقت به خاطر آنكه صهيونيست بود، با لابي اسرائيليها اين همه مشهور شده است و اسكار هم گرفته، ولي اين عزيز دل ما آنوقت متهم است كه فلان! آقا غرضورزي تا كجا، بيانصافي تا به كي؟! چه كسي گفته، ارائه فوقفوقش دويست مقاله علمي تخصصي در زمينه رياضيات در طول ده، دوازده سال، غيرممكن است؟ با چه متر و معياري دائما ميگويند «نميگنجد»؟ به نظر ما كه ميگنجد، آدم بايد ظرفيت داشته باشد!
اين «مرگ بر منافق»ي كه از سوي برخي از تماشاچيان عزيز سر داده ميشود، زياد هم بيراه نيست. آدم بايد منافق باشد كه بخواهد مثلا نزديك به سي مورد از سوابق درخشان همين برادر عزيز ـ از عضويت در آموزشوپرورش بگيريد تا عضويت در هيأت منصفه مطبوعات ابرشهر كرمان ـ را نديده بگيرد و بعد انگشت بگذارد روي مركز بينالمللي كمبريج كه زندگينامه ايشان را چاپ كرده؛ حالا مدرسه خصوصي يا دانشگاه، چه فرقي ميكند؟ مهم «كمبريج» است كه بوده!
وزير بعدي، وزير پيشنهادي براي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است. مرحبا! مرحبا به اين حسن سليقه! احسنت! خواهران و برادران، همانطور كه خود شما هم ميدانيد، اصل هر كار و به خصوص وزارت، «جنم» است. آيا صلاحيت اين پهلوان عرصه فرهنگ، بينظير نيست؟ آيا جز اين بوده كه بر اثر خدمات ارزنده فرهنگي روزنامه ايشان، نه تنها روزنامه مذكور، بار وزارت ارشاد را بر دوش ميكشيد، بلكه باري را هم از روي دوش ديگر وزارتخانهها برداشته بود؟
علاوه بر اينها، همانگونه كه مستحضريد، ايشان راه و ساختمان هم خوانده است و دوره فرماندهي و ستاد را هم گذرانده! حيف كه الان وقتش نيست، والّا خود بنده طرحي ارائه ميدادم كه چند وزارتخانه مثل دفاع و ارشاد و مسكن و از اين حرفها را در هم ادغام كنند، همه را بدهند دست ايشان. افسوس كه وقت تنگ است و فلان!
گزينه بعدي، همين وزير نفت پيشنهادي خودمان است. ايشان كه انصافا ديگر اول مظلوم وزراست. از يك طرف شايعه ساختهاند كه خانه ايشان، دو ميليارد تومان ميارزد، از طرف ديگر، بهتان ميزنند كه رفيقباز و فاميلسالار است و از طرف ديگر، ميگويند كه اصلا تخصص ندارد. اصلا ميشود يك آدمي، نه تخصص داشته باشد و نه تعهد؟ همه ميدانيم كه امكان دارد، پس نتيجه ميگيريم كه دروغ است. تازه مسئله خانه را من در جريان هستم. از بيخ و بن، غرضورزي است. كار هم كار يك بنگاهي نامرد است كه چو انداخت اين خانه دو ميليارد بيشتر نميارزد! نامرد ميخواهد بالا بكشد... ! حالا بگذريم. گذشته از اينها، دوستان و آشنايان ايشان كه در وزارت نفت هستند، بر دو قسمند؛ يا توسط ايشان به كار گماشته نشدهاند كه ربطي به ايشان ندارد و يا اينطور نيست كه اين ثابت ميكند كه ايشان آدم نانرسان و مثبتي است و پيشاپيش، اصل «مهرورزي» رئيسجمهور را رعايت ميكردهاند! كه فبها الفلان!
تازه چه كسي گفته كه ايشان در نفت تخصص ندارد؟ شما اگر فعاليتها و سوابق اجرايي اين برادر را بخوانيد، متوجه ميشويد كه همه سوابق ايشان در زمينه نفت بوده است. مثلا رئيس سازمان چاي يا قائممقام وزارت معادن و فلزات يا مشاور رئيس كل ديوان عدالت اداري يا عضو عامل سازمان صنايع بنياد يا رئيس هيأت مديره شركت فرش ايران و فلان و... همه و همه به طور مستقيم با نفت و روغن مرتبط هستند، منتها چشم باطنبين ميخواهد كه...
(آقاي رئيس اين ديگه چه وضعيه، يك برادري ميگه «مرگ بر منافق»، از مجلس بيرونش ميكنين. اونوقت اون نمايندهه داره به من پوزخند ميزنه، هيچي بهش نميگين؟!).
گذشته از همه اينها، ايشان سرپرست شهرداري تهران هم بوده است كه همين خود براي اثبات كفايت ايشان در وزارت نفت و يا هر جاي ديگر كافيست. ولي من براي آنكه لگد محكمي بر دهان ياوهگويان منافق بزنم، برخي از سوابق ديگر ايشان را هم گفتم.
راجع به وزير پيشنهادي آموزشوپرورش هم چون وقت كم است، حرف نميزنم و فقط اميدوارم اين عزيز كه عمري را در روزنامهها گذرانده است، بتواند صنعت هنر روزنامه ديواري را كه يكي از اركان پرورشي ـ آموزشي وزارت آموزشوپرورش است، متحول كند. انشاءالله!
(آقا اينقدر حرف نزن... چي؟ ... خودتي!... فحش نده، فحش بلدم و فلان ها! تذكرت را هم بذار سر كوزه)
در همينجا و با توجه به ضيق وقت از جناب رئيس ميخواهم، آن بندهخدايي را كه به منافقها فحش ميداد، سريعا به صحن مجلس برگردانند كه شديدا لازم است!
و اما آخرين مورد، وزير پيشنهادي امور خارجه است كه اصلا هم عنصر نامطلوبي نبوده است. ايشان جدا ميتواند نگين اين دولت باشد، چراكه اولا شايد تنها وزيري باشد كه همه معترفند، دستكم چند سالي در وزارتخانه پيشنهادي سابقه دارد كه البته انشاءالله حسن سابقه هم بوده و ثانيا چون سخنگوي ستاد آن يكي كانديداي رئيسجمهوري هم بوده، فراجناحي بودن كابينه اثبات ميشود، حالا طرز فكرش با مجموعه رياستجمهوري همخوان نيست كه نيست. اصلا رئيسجمهور ميگويد هست. ما بشويم كاسه داغتر از فلان و بگوييم نيست؟!...
(آقاي رئيس هي نگيد وقت تمومه... آقا شنيدم... ولي تا يكي كه قرار بوده شعار بده «مرگ بر منافق»، شعارشو نده، من حرفامو تموم نميكنم... اصلا جهنم و ضرر! خودم ميگم «مرگ بر منافق»!).
والسلام عليكم و رحمةالله و بركاته
(نيگرش دارين تا من بيام... حالا ديگه به من پوزخند ميزني؟... با رئيسجمهور مخالفت ميكني؟... به مقامات فحش ميدي؟... آي نفسكش!). |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 شهريور 1384، ساعت 9:39 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
البته فحاشي و حتي دعوا هم در تمام مجلس هاي دنيا چيز غير عادي نيست و وجود داره وحتي
در سال 1987 در مجلس کشور افريقاي جنوبي دعواي شديدي بين نمايندها اتفاق افتاد که به
بستري شدن و مصدوم شدن تعداد زيادي خاتمه يافت. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |