| نویسنده |
پیغام |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1242 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 0:55 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
می نی این دید optimistic بود یا realistic? تا کی خودمو گول بزنم؟!! [/ltr] |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 1:01 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
It could be both Nabi jan. Doesn't really matter, could be optimist, or realist.
You have to fool yourself as long as it takes.
Sooner or later, you'll move on.
Just don't make the same mistake again, you should have learned from this looserish event.. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1242 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 1:11 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
قبوله! من خودمو گول می زنم!
و به loser بودنم ادامه می دم!
و no new relation
تا وقتی که یکی از چند شرط دارای gf بودن رو داشته باشم ، مثل پول کافی! استقلال کامل و ...!
حیف که هیچ کی نمی تونه نبی بودن منو adore کنه همچنان که من نسبت به سارا اینطور بودم |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 1:16 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
I wish you will find that especial one. But, finding someone to adore you as NABI, and not as a rich handsome BF is too good to be true azize nazanin.
Enjoy your life as it is and do your best to be flexible with the situation.
All the best. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4821 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 4:17 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
و تجربه واسه من برعکس عمل می کنه!
عشق یک طرفه معنی نداره؟!!! |
عشق بنا بر تعریف! دو طرفه است. منظورم اینه که معمولاً به علاقهی دوطرفه گفته میشه. برای علاقهی یک طرفه هم کلمهی شیدایی بهتره.
در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی
خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی
دل که آئینهی شاهیست غباری دارد
از خدا میطلبم صحبت روشن رائی
این پست یک کم برام خاطره انگیزه، چرا که به دورهی قبلی عضویتم در تالار، یعنی چند سال پیش برمیگرده، و یکی از قدیمیترین ارسالهام تو صفحهی قبل هنوز به یادگار مونده. یادش به خیر. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 10:11 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
[quote="نبي"]آره بیاس ، مطمئنا چیزهايي مونده! ولی کلا دیگه همه چیز تموم شده! و این اذیت و آزار نبود. واقعا خیلیا واسش بهتر از من بودن!
به می نی: می نی قضیه خیلی طویل بود! ولی همین بس که یه جورایی عشق یک طرفه شده بود و واسم خیلی ضربه داشت. و بلاخره مجبور شدم به توصیه امید و صدای دل و بیاس و .... تموم کنم! الان خیالم راحت تره ولی خوب relation جدیدی نتونسته جای اونو بگیره و خودم هم فکر نکنم به دل نشینی اون باشن! فعلا حالا حالاها یه loser تمام عیارم و هیچ دوستی و رابطه ای ندارم. حالا ببینیم آیندمون اینوره آبه یا اونور[/quote] |
نبي جان شايد تو خود آب باشه ها |
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4417 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 10:49 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
نبی جان, برادر من
ماجرا رو قاطی نکن
اين جاده ی دوست داشتن, خيلی پيچ و خم داره, مثل جاده ی چالوس ميمونه
بايد حواست باشه وگرنه نرسيده به سياه بيشه, توی اون پيچ و خم ها شوت ميشی توی دره
ببين
وقتی دو نفر آدم هستند, کی يکی اون يکی رو دوست داره
بعدش اون يکی اين يکی رو دوست داره
ماجرا اينجوری ميشه که
اشکال نداره اگه يکی کمتر دوست داره, يکی بيشتر
اشکال کار اونجاست که نفر سومی توی کار باشه
ببين, اصولاً دوست داشتن, هميشه روی يک دونه خط بايد بمونه
اگه نفر سوم يا چهارمی بياد وسط, و سطح درست بشه, ديگه وضع خرابه
يه روز مثلث ميشه, يه روز مربع ميشه, يه روز ..... خلاصه شکل و شمايل به هم ميريزه
اونی که من گفتم, در جايی بود که طرف پذيرای عشقت باشه تا بتونی اکسيژن رو از توی ريه هاش در بياری و خودت به ريه بکشی
به به چه شود
اکسيژنه حسابی متبرک شود
ولی وقتی طرفت حواسش يه جای ديگه بود, ديگه نبايد از خودت خيار شور ساندويچ درست کنی که
ولش کن
simple as that
کدوم عقل سالمی گفته که
عشق از وجود آدم درست ميشه, بعد آدم بره التماس کنه که تو رو خدا مرگ مادرت بذار دوست داشته باشم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|