| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 مرداد 1384، ساعت 16:05 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
فعلا نسخه بتاش رو داشته باشيد تا وقتي full ش برسه!
ftp://ftp.symantec.com/misc/sabu/nav_beta_2006/NAV_2006b.exe |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ چهارشنبه 05 مرداد 1384، ساعت 21:02 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 مرداد 1384، ساعت 20:25 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
يعني قبل از سال 2006 |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 مرداد 1384، ساعت 20:30 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
يعني قبل از سال 2006  |
اين نسخه بتا هست! |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 دي 1384، ساعت 14:07 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
کسي يه کرک مناسب واسه Norton AntiVirus 2006 Beta سراغ نداره؟ کرکهايي که من پيدا کردم، هيچ کدوم جواب نمي دن! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Pegasus  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 آذر 1384 مجموع ارسالها: 55 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران عزيز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 08 دي 1384، ساعت 17:34 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
این هم کلی link برای کرک Norton antivirus 2006 : ( البته کلی link رو بعد از آوردن link زیر می بینید )
ضمنا خودfull version این antivirus هم تو این link برا download گذاشته شده ..... |
|
_________________ << کاش که مي شد تو زندگي ما خودمون باشیم و بس -- تنها براي یک صدا حتي براي یک نفس >>
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 08 دي 1384، ساعت 20:03 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
من مجموعه کاملش رو دارم، در اولين فرصت آپلودش ميکنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 دي 1384، ساعت 20:09 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| Pegasus نوشته بود: |
این هم کلی link برای کرک Norton antivirus 2006 : ( البته کلی link رو بعد از آوردن link زیر می بینید )
ضمنا خودfull version این antivirus هم تو این link برا download گذاشته شده .....  |
من نسخه بتا رو چند روز پيش از خود سايت Symantec گرفتم که داره کم کم مهلت 15 روزه اش تموم مي شه. خودم تو سايتهاي کرک کلي دنبال کرکهاش گشتم و خيلي هاش رو هم امتحان کردم. اما جواب نمي دادن. ضمناً نمي خوام از اول نسخه کرک شده کاملش رو داونلود کنم. اگه کسي کرک امتحان شده اي که جواب مي ده داره، يه ندايي بده. خدا خيرتون بده. شب جمعه ست. ثواب داره! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Pegasus  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 آذر 1384 مجموع ارسالها: 55 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران عزيز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 09 دي 1384، ساعت 0:33 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
البته بسته به نظر خودتون داره, ولی ما که چندتا از antivirus ها مثل : Mcafee , norton , panda, ... رو با هم برای یه system امتحان کردیم , تنها panda 2006 بود که خیلی از بقیه کامل تر و دقیق تر scan کرد و به نتیجه رسید .
مگه اینکه norton با این نسخه ی جدیدش معجزه کنه .... |
|
_________________ << کاش که مي شد تو زندگي ما خودمون باشیم و بس -- تنها براي یک صدا حتي براي یک نفس >>
|
|
|
|
|
 |
آرتميس زبون بسته!
مجموع ارسالها: 3 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 0:13 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
قابل توجه دوستان : مايکروسافت ، نورتون رو به سرقت رمزهاي ورود کاربران متهم کرده باور نداريد ويندوزتون رو آپديت کنيد . |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 شهريور 1385، ساعت 3:13 |
|
 |
3 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
ببخشید آقا من یک سوالی دارم
من نورتون فول 2006 را گرفتم و نصب کردم
وقتی که اینستال تمام شد ری استارت نکردم و زدم که بعدا ری استارت بشه
اما از اون موقع تا حالا بیش از 40 بار کامپیوتر رو خاموش یا ری استارت کردم
ولی باز هم وقتی کامپیوتر بالا میاد میگه که باید کامپیوتر رو ری استارت کنید تا نورتون بتونه کار کنه
می خواهم uninstal كنم باز هم همین رو میگه
می خواهم ری ایسنتال کنم باز هم همین رو میگه
شما بگید من چه کار کنم
با تشکر |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 16 شهريور 1385، ساعت 3:17 |
|
 |
3 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| ice.plus نوشته بود: |
ولی باز هم وقتی کامپیوتر بالا میاد میگه که باید کامپیوتر رو ری استارت کنید تا نورتون بتونه کار کنه
شما بگید من چه کار کنم
با تشکر |
به نظر من بزن از بيخ و بن هر جوري كه به ذهنت مي رسه نورتون رو پاك كن و يه آنتي ويروس ديگه نصب كن!
من مدتيه از Bit Defender Internet Security استفاده مي كنم. خيلي كامل و خوبه و از همه چيزش هم كاملاً راضيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 شهريور 1385، ساعت 3:19 |
|
 |
3 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ice.plus نوشته بود: |
شما بگید من چه کار کنم
با تشکر |
به نظر من بزن از بيخ و بن هر جوري كه به ذهنت مي رسه نورتون رو پاك كن و يه آنتي ويروس ديگه نصب كن!
من مدتيه از Bit Defender Internet Security استفاده مي كنم. خيلي كامل و خوبه و از همه چيزش هم كاملاً راضيم. |
تو که اصلا نمیخواد جواب بدی
بعدشم مشکلم همین پاک کردنشه |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|