| نویسنده |
پیغام |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 20:37 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بهتره آدم به بچه خودش بگه ميزنم تو دهنت اگر حرف مفت بزني ( اگر لازم شد هم بزنه) نه اينکه بهش بگه تو بچه من نيستي!
دفاع از خاتمي خيلي بهتر دفاع از حسين درخشانه! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7220 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 21:11 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| سالم نوشته بود: |
بهتره آدم به بچه خودش بگه ميزنم تو دهنت اگر حرف مفت بزني ( اگر لازم شد هم بزنه) نه اينکه بهش بگه تو بچه من نيستي!
دفاع از خاتمي خيلي بهتر دفاع از حسين درخشانه! |
البته الزاما بدترين حرف خاتمي از بهترين حرف حسين درخشان بهتر نيست! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 22:14 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
منظورت چيه بهترين حرف حسين درخشان؟
ببين ! سه روز ديگه تا راما مونده ! بعد کلي برات افشاگري مي کنم!
اينم ببيني بدنيست!مافياي 4
تازه بعضي چيزاي بي تربيتي هم هست که نمي شه همينجوري گفت سايت رو بلاک مي کنن! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7220 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 22:42 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| سالم نوشته بود: |
منظورت چيه بهترين حرف حسين درخشان؟
ببين ! سه روز ديگه تا راما مونده ! بعد کلي برات افشاگري مي کنم!
اينم ببيني بدنيست!مافياي 4
تازه بعضي چيزاي بي تربيتي هم هست که نمي شه همينجوري گفت سايت رو بلاک مي کنن! |
واضح هست! يعني اينکه من تصور ميکنم بعضي از حرفهاي حسين درخشان "درست" هستند! فکر ميکنم کسي نتونه ثابت کنه که "همه" حرفهاي يک انسان غلط هست.
"رژيم ايران بايد سلاح اتمي داشته باشه. انتخاب ديگهاي هم وجود نداره. امروز منافع ايران با منافع رژيم اسلامي مشترکن... اگه شما بخواين تو اون منطقه استقلال داشته باشين انتخاب ديگهاي به جز داشتن سلاح اتمي به عنوان سلاح بازدارنده نخواهيد داد"
اين جمله حسين درخشان هست که توي نوشته لينکت بهش گير داده شده. هر چند که اين جمله نبايد به صراحت بيان بشه، ولي انصافا هر ايراني ميهن پرستي دوست نداره کشورش قوي باشه؟ آيا غير از اينه که يکي از پارامترهاي قدرت، همين بمب اتمي هست؟ اتفاقا من حتي اعتقاد دارم که حاکمان ايران اگر بمب اتم نداشته باشن، يا حداقل براي به دست آوردنش تلاش نکرده باشن، خائن و احمق هستند! ... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 11:36 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
lاین اینجوری خلافِ مصالحِ دمکراتیکه. این چه وضعیی که شما انجام میدهید؟ چند نفرید که هاو و هو میکنید، آقا!
کاری نکنید بگم....کاری نکنین بگم بیرونتون بکنند. آدم باشید![/color]
[/b] |
اقا اين چه وضعيه بياد از برادر احمدي نژاد ياد بگيريد کمترين توجهي به ما نميکرد انکار ته سالن انسان نبودند به جاش اي اين نوچههاش مارو مورد لطف خود قرار دادند اي اين لگدهاي زيبايشان به بدن زمخت ما اصابت کرد و در اخر بيشتر کساني رو هم که اون اخر وايستاده بودن يا الان تو اوين راههاي کمال رو مي اموزند(شعبه 3 پلي تکنيک) يا تعليق تحصيلي شدن |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 14:55 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
| اميرحسين از قول خاتمی نوشته بود: |
lاین اینجوری خلافِ مصالحِ دمکراتیکه. این چه وضعیی که شما انجام میدهید؟ چند نفرید که هاو و هو میکنید، آقا!
کاری نکنید بگم....کاری نکنین بگم بیرونتون بکنند. آدم باشید! |
اقا اين چه وضعيه بياد از برادر احمدي نژاد ياد بگيريد کمترين توجهي به ما نميکرد انکار ته سالن انسان نبودند به جاش اي اين نوچههاش مارو مورد لطف خود قرار دادند اي اين لگدهاي زيبايشان به بدن زمخت ما اصابت کرد و در اخر بيشتر کساني رو هم که اون اخر وايستاده بودن يا الان تو اوين راههاي کمال رو مي اموزند(شعبه 3 پلي تکنيک) يا تعليق تحصيلي شدن |
حالا یکی ندونه ممکنه حرفهای شما رو قبول کنه، ولی جداً خودتون هم این رو باور کردین که اون آخریها رو گرفتن؟ بعضی وقتها تلقین باعث چه عجایبی میشه...
به نظر من کار احمدینژاد که به معدود مخالفان پرخاش نکرد، کار صحیحی بود. اگر او میخواست به آنها جواب دهد، میتوانست؛ ولی به جای اینکار تحمل کرد.. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 08 خرداد 1386، ساعت 12:02 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين از قول خاتمی نوشته بود: |
کاری نکنید بگم....کاری نکنین بگم بیرونتون بکنند. آدم باشید! |
حالا یکی ندونه ممکنه حرفهای شما رو قبول کنه، ولی جداً خودتون هم این رو باور کردین که اون آخریها رو گرفتن؟ بعضی وقتها تلقین باعث چه عجایبی میشه...
به نظر من کار احمدینژاد که به معدود مخالفان پرخاش نکرد، کار صحیحی بود. اگر او میخواست به آنها جواب دهد، میتوانست؛ ولی به جای اینکار تحمل کرد.. |
من باور نکردم من به چشمام ميبينم که دارن تمام صداها مخالف رو از دانشگاه حذف ميکنند(دوستان احسان منصوري هم به دانشجويان اوين پيوست) |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 08 خرداد 1386، ساعت 13:04 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| من باور نکردم من به چشمام ميبينم که دارن تمام صداها مخالف رو از دانشگاه حذف ميکنند(دوستان احسان منصوري هم به دانشجويان اوين پيوست) |
آخه کسی که با نگهبان درگیر میشه، طبق قانون به ۱ تا ۳ سال زندان محکوم میشه. بعدش هم ایشون به عنوان حلقهی ارتباطی در جریان نشریات توهینآمیز شناخته شدن. این احتمال هم که این نشریات کار فرد دیگری بوده باشه، فرافکنیه، چون اصلاً روند نوشتههای این نشریات همینطوری بوده، و قبلاً هم توهین کرده بودن، اما کسی معترض نشده بود. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
سهشنبه 08 خرداد 1386، ساعت 22:55 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| من باور نکردم من به چشمام ميبينم که دارن تمام صداها مخالف رو از دانشگاه حذف ميکنند(دوستان احسان منصوري هم به دانشجويان اوين پيوست) |
آخه کسی که با نگهبان درگیر میشه، طبق قانون به ۱ تا ۳ سال زندان محکوم میشه. بعدش هم ایشون به عنوان حلقهی ارتباطی در جریان نشریات توهینآمیز شناخته شدن. این احتمال هم که این نشریات کار فرد دیگری بوده باشه، فرافکنیه، چون اصلاً روند نوشتههای این نشریات همینطوری بوده، و قبلاً هم توهین کرده بودن، اما کسی معترض نشده بود. |
بي چاره احسان اش نخورده و دهن سوخته (بهانه ديگري ندارن به بابک هم انک جاسوس بودن وهمکاري به شبکه هاي امريکايي ميزدند(بابک که پيام اور 20 اذز بود))
در مورد درگيري دين من مسيحي نيست که اگه منو زدن اون ور صورتمو بکنم بگم اين ور هم بزن من مسلمونم اگر کسي مرا زد به همان صورت مجازات ميشود
به گوري چشم دشمنان ارزش هاي انقلاب دانشجو زنده است و فرياد مي زند
دانشجو ميميرد ذلت نمي پزيرد |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 22:40 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
اين رو بازتاب نوشته، حيفم اومد اينجا نزنم؛ تقديم به وحيد
خاتمي، خاتمي، هر کار بخواي ميکنيم
سيدمحمد خاتمي گفت: «من عطاي قدرت را به لقاي آن بخشيدم تا قدرتمندان احساس نکنند کسان ديگري مدعي هستند و مزاحم آنها هستند».
با توجه به اين جمله، به پرسشهاي زير پاسخ دهيد.
۱ـ چه کسي از سال ۷۶ تا ۸۴ رئيسجمهور ايران بود؟
الف) بخشنده عطا ب) دارنده لقا ج) قدرتمندان د) مزاحمان
۲ـ عطاي قدرت را چه وقت به لقاي آن ميبخشند؟
الف) وقتي آن را داشته باشند ب) وقتي دسترسي به لقا هنوز مقدور باشد
ج) هر وقت به جلب توجه نياز باشد د) هر وقت حاج آقا بفرمان!
۳ـ چرا قضيه فوق سالبه به انتفاع موضوع است؟
الف) چون گوينده هيچ وقت قدرتي نداشته که بخواهد آن را ببخشد
ب) چون گوينده رسما هيچ قدرتي ندارد
ج) چون «لقاي» مربوطه بينياز از بخشش ديگران است
د) چون گوينده خودش سالبه به انتفاع موضوع است، قضيهاش هم بهکذا.
۴ـ گزاره فوق را در کدام راستا ارزيابي ميکنيد؟
الف) استادهام چو شمع ب) ننه من غريبم ج) قهر، قهر، تا روز قيامت د) ديگي که واسه من نميجوشه ...
اين يکي هم درباره تيم فوتبال اصلاحات باحاله! |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1103 اعتبار کسب شده: 5816 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 23:30 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 23:52 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|