صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

مجموع ارسالها: 594
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 20:37
 1 سال و 5 ماه پيش

بهتره آدم به بچه خودش بگه ميزنم تو دهنت اگر حرف مفت بزني ( اگر لازم شد هم بزنه) نه اينکه بهش بگه تو بچه من نيستي!

دفاع از خاتمي خيلي بهتر دفاع از حسين درخشانه!

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 7220
ارسال شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 21:11
 1 سال و 5 ماه پيش

سالم نوشته بود:
بهتره آدم به بچه خودش بگه ميزنم تو دهنت اگر حرف مفت بزني ( اگر لازم شد هم بزنه) نه اينکه بهش بگه تو بچه من نيستي!

دفاع از خاتمي خيلي بهتر دفاع از حسين درخشانه!

البته الزاما بدترين حرف خاتمي از بهترين حرف حسين درخشان بهتر نيست! Shame on you

1
1
0
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

مجموع ارسالها: 594
ارسال شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 22:14
 1 سال و 5 ماه پيش

منظورت چيه بهترين حرف حسين درخشان؟
ببين ! سه روز ديگه تا راما مونده ! بعد کلي برات افشاگري مي کنم!
اينم ببيني بدنيست!مافياي 4

تازه بعضي چيزاي بي تربيتي هم هست که نمي شه همينجوري گفت سايت رو بلاک مي کنن!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 7220
ارسال شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 22:42
 1 سال و 5 ماه پيش

سالم نوشته بود:
منظورت چيه بهترين حرف حسين درخشان؟
ببين ! سه روز ديگه تا راما مونده ! بعد کلي برات افشاگري مي کنم!
اينم ببيني بدنيست!مافياي 4

تازه بعضي چيزاي بي تربيتي هم هست که نمي شه همينجوري گفت سايت رو بلاک مي کنن!

واضح هست! يعني اينکه من تصور ميکنم بعضي از حرفهاي حسين درخشان "درست" هستند! فکر ميکنم کسي نتونه ثابت کنه که "همه" حرفهاي يک انسان غلط هست.

"رژيم ايران بايد سلاح اتمي داشته باشه. انتخاب ديگه‌اي هم وجود نداره. امروز منافع ايران با منافع رژيم اسلامي مشترکن... اگه شما بخواين تو اون منطقه استقلال داشته باشين انتخاب ديگه‌اي به جز داشتن سلاح اتمي به عنوان سلاح بازدارنده نخواهيد داد"
اين جمله حسين درخشان هست که توي نوشته لينکت بهش گير داده شده. هر چند که اين جمله نبايد به صراحت بيان بشه، ولي انصافا هر ايراني ميهن پرستي دوست نداره کشورش قوي باشه؟ آيا غير از اينه که يکي از پارامترهاي قدرت، همين بمب اتمي هست؟ اتفاقا من حتي اعتقاد دارم که حاکمان ايران اگر بمب اتم نداشته باشن، يا حداقل براي به دست آوردنش تلاش نکرده باشن، خائن و احمق هستند! ...

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
ارسال يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 11:36
 1 سال و 5 ماه پيش

اميرحسين نوشته بود:

lاین اینجوری خلافِ مصالحِ دمکراتیکه. این چه وضعیی که شما انجام می‌دهید؟ چند نفرید که هاو و هو می‌کنید، آقا!
کاری نکنید بگم....کاری نکنین بگم بیرونتون بکنند. آدم باشید![/color]
[/b]

اقا اين چه وضعيه بياد از برادر احمدي نژاد ياد بگيريد کمترين توجهي به ما نميکرد انکار ته سالن انسان نبودند به جاش اي اين نوچههاش مارو مورد لطف خود قرار دادند اي اين لگدهاي زيبايشان به بدن زمخت ما اصابت کرد و در اخر بيشتر کساني رو هم که اون اخر وايستاده بودن يا الان تو اوين راههاي کمال رو مي اموزند(شعبه 3 پلي تکنيک) يا تعليق تحصيلي شدن

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
ارسال يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 14:55
 1 سال و 5 ماه پيش

s_mr66 نوشته بود:
اميرحسين از قول خاتمی نوشته بود:

lاین اینجوری خلافِ مصالحِ دمکراتیکه. این چه وضعیی که شما انجام می‌دهید؟ چند نفرید که هاو و هو می‌کنید، آقا!
کاری نکنید بگم....کاری نکنین بگم بیرونتون بکنند. آدم باشید!

اقا اين چه وضعيه بياد از برادر احمدي نژاد ياد بگيريد کمترين توجهي به ما نميکرد انکار ته سالن انسان نبودند به جاش اي اين نوچههاش مارو مورد لطف خود قرار دادند اي اين لگدهاي زيبايشان به بدن زمخت ما اصابت کرد و در اخر بيشتر کساني رو هم که اون اخر وايستاده بودن يا الان تو اوين راههاي کمال رو مي اموزند(شعبه 3 پلي تکنيک) يا تعليق تحصيلي شدن

حالا یکی ندونه ممکنه حرف‌های شما رو قبول کنه، ولی جداً خودتون هم این رو باور کردین که اون آخری‌ها رو گرفتن؟ بعضی وقت‌ها تلقین باعث چه عجایبی می‌شه...
به نظر من کار احمدی‌نژاد که به معدود مخالفان پرخاش نکرد، کار صحیحی بود. اگر او می‌خواست به آن‌ها جواب دهد، می‌توانست؛ ولی به جای این‌کار تحمل کرد..

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 08 خرداد 1386، ساعت 12:02
 1 سال و 5 ماه پيش

اميرحسين نوشته بود:
s_mr66 نوشته بود:
اميرحسين از قول خاتمی نوشته بود:

کاری نکنید بگم....کاری نکنین بگم بیرونتون بکنند. آدم باشید!

حالا یکی ندونه ممکنه حرف‌های شما رو قبول کنه، ولی جداً خودتون هم این رو باور کردین که اون آخری‌ها رو گرفتن؟ بعضی وقت‌ها تلقین باعث چه عجایبی می‌شه...
به نظر من کار احمدی‌نژاد که به معدود مخالفان پرخاش نکرد، کار صحیحی بود. اگر او می‌خواست به آن‌ها جواب دهد، می‌توانست؛ ولی به جای این‌کار تحمل کرد..

من باور نکردم من به چشمام ميبينم که دارن تمام صداها مخالف رو از دانشگاه حذف ميکنند(دوستان احسان منصوري هم به دانشجويان اوين پيوست)

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
ارسال سه‌شنبه 08 خرداد 1386، ساعت 13:04
 1 سال و 5 ماه پيش

s_mr66 نوشته بود:
من باور نکردم من به چشمام ميبينم که دارن تمام صداها مخالف رو از دانشگاه حذف ميکنند(دوستان احسان منصوري هم به دانشجويان اوين پيوست)

آخه کسی که با نگهبان درگیر می‌شه، طبق قانون به ۱ تا ۳ سال زندان محکوم می‌شه. بعدش هم ایشون به عنوان حلقه‌ی ارتباطی در جریان نشریات توهین‌آمیز شناخته شدن. این احتمال هم که این نشریات کار فرد دیگری بوده باشه، فرافکنیه، چون اصلاً روند نوشته‌های این نشریات همین‌طوری بوده، و قبلاً هم توهین کرده بودن، اما کسی معترض نشده بود.

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 08 خرداد 1386، ساعت 22:55
 1 سال و 5 ماه پيش

اميرحسين نوشته بود:
s_mr66 نوشته بود:

آخه کسی که با نگهبان درگیر می‌شه، طبق قانون به ۱ تا ۳ سال زندان محکوم می‌شه. بعدش هم ایشون به عنوان حلقه‌ی ارتباطی در جریان نشریات توهین‌آمیز شناخته شدن. این احتمال هم که این نشریات کار فرد دیگری بوده باشه، فرافکنیه، چون اصلاً روند نوشته‌های این نشریات همین‌طوری بوده، و قبلاً هم توهین کرده بودن، اما کسی معترض نشده بود.

بي چاره احسان اش نخورده و دهن سوخته (بهانه ديگري ندارن به بابک هم انک جاسوس بودن وهمکاري به شبکه هاي امريکايي ميزدند(بابک که پيام اور 20 اذز بود))
در مورد درگيري دين من مسيحي نيست که اگه منو زدن اون ور صورتمو بکنم بگم اين ور هم بزن من مسلمونم اگر کسي مرا زد به همان صورت مجازات ميشود
به گوري چشم دشمنان ارزش هاي انقلاب دانشجو زنده است و فرياد مي زند
دانشجو ميميرد ذلت نمي پزيرد

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 22:40
 1 سال و 2 ماه پيش

اين رو بازتاب نوشته، حيفم اومد اينجا نزنم؛ تقديم به وحيد Wink

خاتمي، خاتمي، هر کار بخواي مي‌کنيم

سيدمحمد خاتمي گفت: «من عطاي قدرت را به لقاي آن بخشيدم تا قدرتمندان احساس نکنند کسان ديگري مدعي هستند و مزاحم آنها هستند».
با توجه به اين جمله، به پرسش‌هاي زير پاسخ دهيد.
۱ـ چه کسي از سال ۷۶ تا ۸۴ رئيس‌جمهور ايران بود؟
الف) بخشنده عطا ب) دارنده لقا ج) قدرتمندان د) مزاحمان

۲ـ عطاي قدرت را چه وقت به لقاي آن مي‌بخشند؟
الف) وقتي آن را داشته باشند ب) وقتي دسترسي به لقا هنوز مقدور باشد
ج) هر وقت به جلب توجه نياز باشد د) هر وقت حاج آقا بفرمان!

۳ـ چرا قضيه فوق سالبه به انتفاع موضوع است؟
الف) چون گوينده هيچ وقت قدرتي نداشته که بخواهد آن را ببخشد
ب) چون گوينده رسما هيچ قدرتي ندارد
ج) چون «لقاي» مربوطه بي‌نياز از بخشش ديگران است
د) چون گوينده خودش سالبه به انتفاع موضوع است، قضيه‌اش هم بهکذا.

۴ـ گزاره فوق را در کدام راستا ارزيابي مي‌کنيد؟
الف) استاده‌ام چو شمع ب) ننه من غريبم ج) قهر، قهر، تا روز قيامت د) ديگي که واسه من نمي‌جوشه ...

اين يکي هم درباره تيم فوتبال اصلاحات باحاله! Mr. Green

3
-2
5
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1103
اعتبار کسب شده: 5816
ارسال شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 23:30
 1 سال و 2 ماه پيش

عبود محترم تالار

ميدونم که بهترين شيوه برخورد با افرادي مثل شما جواب ندادن به چرندياتيه که توي تالار از سايت کاملا معتبر و صد در صد حرفه اي بازتاب Copy & Paste مي کنيد. ولي با اين وجود واقعا نمي تونم خودم رو کنترل کنم و به مطلب زير، که شما به نام تيم فوتبال اصلاحات لينکش رو گذاشتين اشاره اي نکنم.

نقل قول:
بک راست: سعيد حجاريان ملقب به «حجارونا»، با هوشمندي فراوان و ابتلا به معلوليت حرکتي

شما که شخص تحصيلکرده و با سوادي هستين. چطور فراموش کردين که همين آقايون بودن که آقاي حجاريان رو مبتلا به معلوليت حرکتي کردن. اگر دعاي ملت و همت بلند يه جراح مقيم خارج نبود حالا حجارياني هم نبود که بازتاب بتونه به معلوليت حرکتيش بخنده. Not talking Not talking Not talking Not talking Not talking

خواهشا شخصيت خودتون رو تا حد سايت بازتاب پايين نياريد. Shame on you Shame on you Shame on you Shame on you Shame on you

2
0
2
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 23:52
 1 سال و 2 ماه پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
عبود محترم تالار

ميدونم که بهترين شيوه برخورد با افرادي مثل شما جواب ندادن به چرندياتيه که توي تالار از سايت کاملا معتبر و صد در صد حرفه اي بازتاب Copy & Paste مي کنيد. ولي با اين وجود واقعا نمي تونم خودم رو کنترل کنم و به مطلب زير، که شما به نام تيم فوتبال اصلاحات لينکش رو گذاشتين اشاره اي نکنم.

نقل قول:
بک راست: سعيد حجاريان ملقب به «حجارونا»، با هوشمندي فراوان و ابتلا به معلوليت حرکتي

شما که شخص تحصيلکرده و با سوادي هستين. چطور فراموش کردين که همين آقايون بودن که آقاي حجاريان رو مبتلا به معلوليت حرکتي کردن. اگر دعاي ملت و همت بلند يه جراح مقيم خارج نبود حالا حجارياني هم نبود که بازتاب بتونه به معلوليت حرکتيش بخنده. Not talking Not talking Not talking Not talking Not talking

خواهشا شخصيت خودتون رو تا حد سايت بازتاب پايين نياريد. Shame on you Shame on you Shame on you Shame on you Shame on you

شازده محترم تالار

بنده هيچ وابستگي به سايت بازتاب ندارم و به همين دليل وقتي چيزي از اونجا نقل مي‌کنم لينکش رو هم مي‌گذارم تا هر کس علاقه داره بتونه نقدش کنه.
اگر اون طنزي که دنبالکش رو گذاشتم، مناسب گذاشتن در تالار مي‌دانستم، خود مطلب رو مي‌گذاشتم.

اما حالا که دوست داريد خودمون رو در حد يک سايت ساده با برخي عقايد و مشي خاص (که طنزهاش اينقدر روي اعصاب شما راه ميره) پائين نياريم، چطوره در مورد نامه خاتمي به ديک چني و زير سوال بردن استقلال کشور توسط ايشان و پرونده تحت پيگرد کميسون اصل 90 ايشون درباره جرم خيانتشون بپردازيم. Shhh يا اينکه چطوره در مورد سعيدجان حجاريان شما و ... . بقول سالم:
سالم نوشته بود:
دفاع از خاتمي خيلي بهتر دفاع از ...

سعيد حجاريانه! Wink

اصلا ولش کن، بيا در مورد موضوعات وزين‌تري مثل هري پاتر صحبت کنيم. Wink حتي مي‌تونيم چندتا عکس از يانگونم هم بگذاريم. Mr. Green

2
-1
3
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خداحافظ تالار
1
پاسخها: 39 بیننده: 1842 نویسنده: اهورا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است احمدي نژاد vs خاتمي..
1
پاسخها: 5 بیننده: 501 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خداحافظ اهورا
1
پاسخها: 13 بیننده: 428 نویسنده: اهورا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خداحافظ دوستان
1
پاسخها: 49 بیننده: 1280 نویسنده: مسافر کوير

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید