صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3390
اعتبار کسب شده: 3438
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 10 خرداد 1384، ساعت 19:17
 3 سال و 1 ماه پيش

JFLAP يک برنامه جاوا با رابط کابر گرافيکي براي مطالبي هست که در درس نظريه زبانها و ماشين ها مطرح ميشد!
در اين نرم افزار انواع automata، گرامر و عبارتهاي منظم (Regular Expression) تعريف شده و با ويرايشگرهايي که در اين نرم افزار وجود داره، به راحتي چند کليک موس ميشه مثلا يک NDA رو به DFA معادلش تبديل کرد و حتي DFA رو ساده کرد و ده ها کار ديگه! Dancing

JFLAP کاملا مجانيه و از آدرس زير قابل دريافته:

http://www.cs.duke.edu/~rodger/tools

JFLAP رو به همه توصيه ميکنم، مخصوصا اون دسته از دانشجوياني که درس نظريه زبانها و ماشين ها رو گرفته اند!

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3453
ارسال سه‌شنبه 10 خرداد 1384، ساعت 19:37
 3 سال و 1 ماه پيش

اين نرم افزار به درد اون موقع که جوون بوديم و با مهندس تحيري درس نظريه زبانها و ماشينها داشتيم مي خورد. يادش بخير. به نظر من يکي از قشنگ ترين درسهاي دانشگاهي بود. انصافاً مهندس تحيري هم که الان با خانم بچه ها اون ور آب هستن، خيلي خوب تدريسش کرد. (البته تا اون جايي که ما خبر داريم، علي الحساب فقط خانم دارن و خبري از بچه ها نيست!) فکر کنم اولين درسي بود که تو بخش کامپيوتر تدريس مي کرد. اولش با بچه ها خيلي اذيتش کرديم؛ اما بعد با هم خيلي رفيق شديم. ايشالله هر جايي که هست، هميشه شاد و موفق باشه.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3390
اعتبار کسب شده: 3438
ارسال چهارشنبه 10 مرداد 1386، ساعت 6:16
 11 ماه و 24 روز پيش

از خدا پنهون نيست از شما چه پنهون که يک مدتيه دوباره افتادم به نظريه خوندن و حل مسائل آي کيو سوزش! تقريبا مطمئنم از نظر همه کساني که با نظريه زبانها و ماشينها سر و کار داشتند، نه من تنها، ويژگي و تفاوت اصلي اين درس با بقيه دروسي که گذرونديم، مسائل معما گونه و خلاقيت طلبشه.
امشب ميخواستم براي تست گرامري که براي يه زبان مستقل از متن نوشته بودم، چند تا مثال ازش توليد کنم که يادم به اين تاپيک افتاد و اينطور شد که با JFLAP ديداري تازه کردم. بعد از دو سال، تغييرات خيلي جالب و قابل تقديري کرده. اولينش اينه که الان JFLAP يک سايت رسمي داره: www.jflap.org Applause دوم اينکه يک کتاب هم با همين عنوان براش نوشتند! Shocked
و سوم اينکه ماشينهاي ميلي و مور و لم تزريق (pumping lemma) هم به نرم افزار اضافه شدند (که البته لم تزريق فقط جنبه آموزشي داره. اينطوري نيست که يه زبون بهش بديم و بتونه ثابت کنه که منظم يا مستقل از متن نيست). علاوه بر اين، احساسم بهم ميگه که قابليتهاي (جزئي) ديگه هم بهش اضافه شده! Angel خلاصه من خيلي کيف کردم. خواستم به شما هم بگم تا اگه به مباحث علاقه مند بوديد يه سري بهش بزنيد Smile

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تبديل انواع تاريخ
2
پاسخها: 4 بیننده: 625 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سوال در مورد موس
1