صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3375
اعتبار کسب شده: 4078
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 14 ارديبهشت 1384، ساعت 9:44
 3 سال پيش

سایت اطلاع رسانی هجدهمین نمایشگاه کتاب تهران:

http://www.tibf.co.ir

---------------------------------------------------------

البته من شخصا فکر میکنم نمایشگاه کتاب به این شکلش کارایی چندانی نداره؛ مخصوصا برای دانشجوهای رشته های فنی و مهندسی. تمام کتابهای جدید و تخصصی نمایشگاه کتاب به سادگی از اینترنت قابل سفارشه و جالب اینه که کتاب خریداری شده در بیشتر اوقات حداکثر سه روزه به دست مشتری میرسه البته اگه استکبار تحريمتون نکرده باشه! به هر حال اگه شما حتی روز دوم یا سوم برید نمایشگاه کتاب تهران، تمام کتابهای به درد خورش فروش رفته.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3375
اعتبار کسب شده: 4078
ارسال چهارشنبه 13 ارديبهشت 1385، ساعت 20:00
 2 سال پيش

از ارسال مطلب بالا يک سال گذشته، ولي لينکش هنوز همونه و دغدغه هاي من هنوز همونها! اين هم يک کاريکاتور جالب از روزنامه شرق:

پيك نيك فرهنگى
جمال رحمتى

Image

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 6268
ارسال پنجشنبه 14 ارديبهشت 1385، ساعت 9:01
 2 سال پيش

من يه خبرهايي در مورد اين که مبلغ قابل توجهي بن رايگان خريد کتاب خارجي از نمايشگاه کتاب تهران توزيع شده شنيدم. کسي جزئياتش رو نمي دونه؟

1
1
0
روياآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 07 بهمن 1382
مجموع ارسالها: 311
اعتبار کسب شده: 273
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 12:44
 2 سال پيش

غريب آشنا نوشته بود:
من يه خبرهايي در مورد اين که مبلغ قابل توجهي بن رايگان خريد کتاب خارجي از نمايشگاه کتاب تهران توزيع شده شنيدم. کسي جزئياتش رو نمي دونه؟

خواب ديدين، خير باشه Mr. Green

غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4948
اعتبار کسب شده: 9885
ارسال يکشنبه 15 ارديبهشت 1387، ساعت 22:12
 12 روز و 18 ساعت پيش

تحريم ميکنم پس هستم!

از آنجايي که اصولا در اين مملکت بي تحريم کاري پيش نمي رود و يا داريم تحريم مي شويم يا مي کنيم و با وجود اينکه همه به کلمه ي تحريم حساسيت پيدا کرده اند انگار ملت عشق کتاب در اعتراض به سياست هاي ارشاد و وضعيت چاپ و نشر و تکثير و توزيع و توزين و توليد و توشيح و توديع و توقيف و تووقيح(واژه ي جديد با ريشه ي فرانسوي به معني برخورد با کتاب هاي وقيحه) و توقبيح (برخورد با کتاب هاي قبيحه) کتاب دست به تحريم نمايشگاه زده اند و شايعاتي از عدم فروش مطلوب کتاب هاي نواشر! به گوش مي رسد. نظرات عده اي از برادران و خواهران تحريمي را جويا شديم:

1. شما چرا تحريميديد؟
يک برادر عصباني: چرا نتحريمم. من که نمي تونم از پيتزاي زن و بچه ام بزنم کتاب بخرم. مسوولين بايد فکري به حال ما بکنند. ما به پيتزاي شب محتاجيم چطور کتاب جلدي نه هزار تومان بخريم. انتشارات خوارزمي ساعت به ساعت برچسب هاشو عوض مي کنه. پونزده نفر استخدام کرده فقط تف مي زنن، برچسب مي چسبونن پشت کتابهاش. اعتراض هم که مي کنيم مي گن قيمت جهاني درخت بالا رفته. آخه خدا رو خوش مياد. داستايوفسکي هم بود خودش جنايت و مکافات رو نه هزار تومن نمي خريد جاش مي رفت پيتزا غروب پيتزا استيک بزرگ مي خورد شش هزار و هفتصد با سالاد مي کرد هشت هزار و هفتصد تازه سيصد براش مي موند که خطي سوار شه باهاش برگرده مسکو. نه. خدا رو خوش مياد.

2. شما چرا نمايشگاه کتاب رو تحريم کرديد؟
يک جوان جوياي نام: ادبياتي که مديران انتشاراتش فلاني و فلاني و فلاني باشند، منتقدينش فلاني و فلاني و فلاني باشند، نويسندگانش فلاني و فلاني و فلاني باشند، طراحان جلدش فلاني و فلاني باشند، کتابفروش اش فلاني باشد، لوازم التحرير فروش اش فلاني باشد، خوانندگانش فلاني و فلاني و فلاني باشند، نوازندگانش...بهترين نويسندگاش هدايت ها باشند و همه اش باند بازي و سند سازي و کک به تنبان اندازي باشد و پشت پرده ي اين ادبيات دلارهاي نفتي رد و بدل شود و همه ي نويسنده ها با شخصيت هاي داستان هاي خود رابطه داشته باشند و اختلاس هاي چند صد هزار ميليارد پوندي شعرا را شاهد هستيم من يکي نيستم، اصلا ديگي که براي من نجوشه مي خوام سر سگ توش بجوشه. همين جا هم اعلام مي کنم از مراسم پولشويي و پول پارتي روشنفکران و نخبگان ادب و فرهنگ اين مرز و بوم فيلم و عکس و اسلايد و انيميشن و پانتوميم و ميکرو فيلم و باند صدا و عکس هوايي و تصاوير ماهواره اي و سند منگوله دار کتبي و شفاهي و دکلمه و مدرک زنده و مرده و رو به موت دارم که به زودي افشا مي کنم.

3. شما چرا از نمايشگاه اومدين کتاب نخريدين؟
يک آقاي شاد: به نام خدا. مگه فروشي بود؟

4. شما چرا نرفتين امسال نمايشگاه؟
يک آقاي سيگاري: ما داريم ميريم. از پنجشنبه تو ترافيک رسالت گير کرديم. فقط خواستم از مسوولين تشکر کنم بابت جابجايي محل نمايشگاه. يک پيشنهاد هم دارم اونم اينه که سال آينده نمايشگاه کتاب رو تو بازار بزرگ يا کوچه مروي برگزار کنيد که ترافيک ايجاد نشه يک وقت. باز هم تشکر مي کنم از شما و برنامه ي خوبتون و لبخندهاي مجريتون.

5. خواهر! شما چرا نمايشگاه رو تحريم کرديد؟
خواهر گزارشگر: با سلام. از زماني که ديسکوها و نايت کلاب ها و کاباره ها رو بستن و اتوبوس ها و متروها رو جدا کردن و پروژه ي قطار هوايي هم متوقف شده ما مي رفتيم نمايشگاه تا لااقل اونجا با چهار تا مرد زير يک سقف نفس بکشيم که امسال عزيزان زحمتکش گشت ارشاد دم در هستند و به خدمت رساني به مردم مشغولند. من فقط خواستم از اين طريق به اين عزيزان خسته نباشيد بگم که تو سرما و گرما يار و مددکار مردم هستند.

6. شما چرا نمايشگاه رو تحريم کرديد؟
جوان جاهل: من نمايشگاه رو تحريم نکردم نمايشگاه منو تحريم کرد. من رفتم نمايشگاه. دم در گرفتن پرتم کردن بيرون که با اين قيافه نمي توني بري تو. من هم تو اون شلوغي شال گردنم رو گم کردم ديگه نمي تونم تو انظار آفتابي شم.

7. شما چرا تحريم کرديد؟
آقايي پنجاه ساله: با سلام و خسته نباشيد. من با اين کارم خواستم به شوراي امنيت بگم شوراي امنيت! فکر کردي خودت فقط مي توني تحريم کني؟ نه. خودت فقط نمي توني تحريم کني. ما هم مي تونيم. اصلا حالا که اينطور شد ديگه اصلا از اتوبان رسالت غرب هم رد نمي شم. پسرم رو هم نمي ذارم بره فري کثافت يا هات چاکلت نوبخت. مترو و بي آر تي رو هم تحريم مي کنم. روي روزنامه سبزي پاک کردن رو هم تحريم مي کنم. با کتاب توي سر مگس زدن رو هم تحريم مي کنم.

8. شما چرا تحريم کرديد؟
کميسر مولدووان: من يک زماني متهم مي کردم حالا فقط تحريم مي کنم. ببينيد اگر ما شرکت نکنيم در نمايشگاه و اونجا خر پر نزنه، آقاي ارشاد متوجه اشتباهش ميشه و مياد از نويسنده ها و ناشرها معذرت خواهي مي کنه و اونوقت حتا به کتاب هاي پاسخ به پرسش هاي جنسي و هفده روش جلوگيري و مادام بوواري مجوز مي ده و ما به هدفمون مي رسيم.

9. آيا شما هم نمايشگاه کتاب تهران رو تحريم کرديد؟
کاندوليزا رايس: بله. من هرسال يکي از تفريحات سالم ام اين بود که برم نمايشگاه کتاب تهران که امسال متاسفانه ميسر نشد چون به من ويزا ندادند و گفتند با توجه به شرايط اقتصادي بد آمريکا و بيکاري و شيوع ايدز و آلودگي هوا در ايالات متحده شايد شما بري ايران و ديگه برنگردي. حالا اگه خدا بخواد سال آينده براي نمايشگاه لوازم خانگي و يراق آلات اقدام مي کنم که برم.

10. شما تحريم کردي؟
شکسپير: نه به خدا. من اصلا اهل قهر و ناز و اين حرف ها نيستم. قرار بود در نمايشگاه امسال کتاب جديد من رونمايي بشه به نام اتللو که الان چهارصد پونصدساله تو ارشاد مونده. عزيزان گفتن ياگو رو کم کن، دزدموناش رو حذف کن، آخرش هم شمع رو بکن لامپ کم مصرف که يک پيامي هم داشته باشه که من همه ي اين تغييرات رو دادم. ولي شب نمايشگاه با خبر شدم تو يک صحنه اتللو کمربند ايمني نمي بنده و بدآموزي داره که بهش مجوز ندادن. اين شد که نيومديم. تا سال آينده سعي مي کنم جلد رومئو و ژوليت رو چاپ کنم و در نمايشگاه شرکت داشته باشم.

11. شما چرا تحريم کردي شما که اين روزها از تيم اخراج شدي و وقت اضافي داري؟
يک فوتباليست: چي چي کردم؟
تحريم.
همان فوتباليست: نه بابا! ما کوچيکتر از اونيم که بخوايم از اين کارا بکنيم. من از همين جا به هوادارا مي گم من برمي گردم مثل اي کي يو سان.
تيتر درشت خبر ورزشي: فلاني: من اي کي يو سانم، افشين قطبي شينوسکه! Mr. Green

12. مثل اينکه شما هم نمايشگاه کتاب امسال رو نرفتين؟
عباس آقا: نمايشگاه اصلا با طبع من جور نيست مينيمال نيست، خيلي زياديه، شلوغه، پر از وراجيه، پر از حواشيه که ميشه حذف اش کرد. به نظر من نمايشگاه بايد يک غرفه باشه و يک کتاب اون هم خلاصه اي باشه که من از فرهنگ لغت دهخدا تهيه کردم در هزار و سيصد صفحه و دو کلمه. بعد از اجراي اوپرا و فروش عکسم تو حراج کريستي و به راه راست هدايت کردن ژوليت بينوش و زدودن زوايد از ادبيات کهن مون برنامه ي بعديم کارگرداني يک خيمه شب بازي تو ايستگاه فضايي ميره که داره مقدماتش فراهم مي شه. تا برم برگردم هم دوربين ديجيتالم رو تو خونه روشن مي ذارم، وقتي برگردم يه فيلم هفتصد ساعته دارم که به احتمال زياد تو افتتاحيه ي کن 2010 پخش ميشه. Confused

13. شما چرا شرکت نمي کني؟
وحيد هاشميان: ببينيد. من پارسال شرکت کردم و همين نمايشگاه باعث شد من به تمرين هاي پيش از فصل نرسم و بشوم ذخيره ي ثابت و ردم بيفته رو نيمکت. امسال نميام. آقاي دايي هست، آقاي همايون بهزادي هست، کريم باوي و فرشاد پيوس و آرش برهاني و استيون هاوکينگ ووو.

14. شما هم تحريم کردي کتاب خريدنو؟
يک آقاي آگاه: نخير. خوندنشو تحريم کردم. ديدم امسال سرانه ي کتابخوني مون شده دو دقيقه در روز يا سال يا قرن، فرقي نمي کنه. به هرحال خيلي زياد شده. ممکنه چشم بخوريم. من نمي خونم که کم شه.

منبع: وبلاگ ورطه

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اينجا تهران است ....
2
پاسخها: 11 بیننده: 757 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] بيستمين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران
1
پاسخها: 7 بیننده: 227 نویسنده: نبي
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است چهارمين گردهمايي عمومي كاربران تالارهاي گفتمان (تهران)
2
پاسخها: 106 بیننده: 2881 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سفر انوشه انصاري به ايستگاه بين المللي فضايي
1
پاسخها: 25 بیننده: 880 نویسنده: Omid

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید