| نویسنده |
پیغام |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 13 ارديبهشت 1384، ساعت 23:35 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
تبريک به قبول شدگان مرحله اول:
خانمها: فرانک زندي - سارابانو قهرماني - شهلا نعمتي - درنوش ذنوبي
آقايان: وحيد دانشمند - علي نيک نشان - محمد طاهري
.... |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط مهفام در تاريخ چهارشنبه 14 ارديبهشت 1384، ساعت 7:52 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 ارديبهشت 1384، ساعت 23:46 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اين بچه ها هم مجاز شدن:
حميد رضا معدلي، سيد بهروز نصيحت کن (البته اين که گفتن نداشت! ) |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 ارديبهشت 1384، ساعت 0:48 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
امير خادم حسيني هم مجاز شده. شما کس ديگه اي سراغ ندارين مجاز شده باشه؟ ظاهراً بر خلاف انتظار متأسفانه وضعيت قبولي مرحله اول بچه هاي بخش چندان رضايت بخش نبوده. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 14 ارديبهشت 1384، ساعت 13:43 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
محمد طاهري رو هم به ليست مجازها اضافه کنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 14 ارديبهشت 1384، ساعت 15:32 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
و همچنين خانم سميرا خنشا و خانم صفورا ذاکري. |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 ارديبهشت 1384، ساعت 22:47 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
ضمن تبريک به همه بچه ها، ازتون صميمانه و ملتمسانه خواهش مي کنم که دانشگاه امير کبير نزنيد!
التماس مي کنم، تمنا مي کنم! جون خودتون! شما را به خدا!
اگه جونتون رو دوست داريد! |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 15 ارديبهشت 1384، ساعت 0:00 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
خانم آيدا خزاعي هم مجاز شده که از قلم افتاده بود. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7220 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 15 ارديبهشت 1384، ساعت 13:20 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
هفت جفت کفش آهني ... هفت کلاه آهني ... هفت عصاي آهني بايد بپوشد و از هفت دريا و هفت کوه بگذرد ... آنجا که در ته هر دره اي اژدهايي خفته است که در هر نفسش همه ي جنبندگاه هفت دره ي مجاور را به کام مي کشد و ...*
منم به نوبه خودم به همه بچه ها تبريک ميگم.
هر کي خواست بياد پلي تکنيک بسم الله!
اومدنتون با خودتونه، رفتنتون با کرام الکاتبين!
اگه يه وقت خدا نکرده خواستيد بزنيد پلي تکنيک ، با توجه به تذکره حکيمانه بالا، پيشاپيش اين اقلام رو تهيه کنيد:
هفت جفت کفش آهني، هفت کلاه آهني و هفت عصاي فولادي! به علاوه عمر نوح و صبر ايوب!
باشد که رستگار شويد!
اما خدائيش اگه اومديد اينجا، ظرف مدت کوتاهي به يک papaer generator حرفهاي تبديل ميشيد!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 15 ارديبهشت 1384، ساعت 20:28 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| مهفام نوشته بود: |
تبريک به قبول شدگان مرحله اول:
خانمها: فرانک زندي - سارابانو قهرماني - شهلا نعمتي - درنوش ذنوبي
آقايان: وحيد دانشمند - علي نيک نشان - محمد طاهري
.... |
چرا اديت کردين؟
اسم کيو حذف کردين؟
کي پورسانت داده که شيريني نده؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7220 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 ارديبهشت 1384، ساعت 9:47 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
وحيد: 71 (هوش)
--------------------------------
خدائيش امسال اون وقتي رو که پارسال داشتم، ندارم! خودتون با زبون خوش بيائيد و رتبه هاتون رو بنويسيد! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 16 ارديبهشت 1384، ساعت 11:33 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خودم:
هوش مصنوعي: 71
معماري کامپيوتر: 121
نرم افزار: 160
درنوش ذنوبي:
هوش مصنوعي: 11
معماري کامپيوتر: 84
نرم افزار: 110
محمد طاهري:
آي تي: 15
هوش مصنوعي: 81
حميدرضا معدلي:
نرم افزار: 78
شهلا نعمتي:
معماري کامپيوتر: 190 |
|
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در شنبه 17 ارديبهشت 1384، ساعت 0:32 ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 16 ارديبهشت 1384، ساعت 11:50 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
براي اونايي که به خاطر مشکلات "جستجو" ی تالار منو نفرين ميکنن!!!
سال پيش در همين روزها اين موضوع کليد خورد:
نتايج کنکور کارشناسي ارشد 1383
نکته خيلي جالبش اسامي مشترک دو ليست هست! و اين که پارسال حميد معدلي، رتبه بهتري نسبت به امسال به دست آورده بود! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 16 ارديبهشت 1384، ساعت 13:35 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
جدا از رتبه 71 که بايد يه شيريني حسابي بخاطرش بدي .... آواتار خوشحالت مبارک! |
|
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
 |
جمعه 16 ارديبهشت 1384، ساعت 13:38 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
جناب اکتيو : من هيشکي رو حذف نکردم اتفاقا تا بشه اضافه مي کنم که شيريني بيشتر گيرم بياد.
راستي رتبه آقاي نيک نشان چي شد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 16 ارديبهشت 1384، ساعت 14:24 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اولاً ببينيم و تعريف کنيم که امساليها چقدر شيريني ميدن!
پيرارسال که کسي شيريني نداد، پارسال هم که فقط من بودم.
ثانياً که شما به خاطر شيريني هم حاضر نيستي بياي دانشگاه، از بس درگير ماديّات شدي!
ما که رفتيم، اما از بقيه هم شيريني گيرت نمياد.
مستر نيک نشان هم ظاهراً شماره داوطلبيش رو گم کرده!
(اين شکلکه که سر به ديوار ميزنه کجاست؟) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|