| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 بهمن 1386، ساعت 0:54 |
|
 |
3 ماه پيش |
|
|
| |
اي پادشه خوبان ،
داد از غم تنهايي ،
دل بي تو به جان آمد ،
وقت است که باز آيي ...
وقت است که باز آيي ...
وقت است که باز آيي ...
الهم عجل لوليک الفرج ...
منبع : وبلاگ www.donya-vaysa.blogfa.com
156 |
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 23:55 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
علامة اميني(ره) صاحب کتاب گرانسنگ الغدير ميفرمودند: «در سفري به سوريه، دانشمندان آن ديار، به ملاقات من آمدند. در مجلسي از بزرگان اهل سنّت آن منطقه، يکي از آنان به من رو کرد و گفت: آيا در اسلام جز ولايت و امامت، اصلي ديگر وجود ندارد که تو فقط دربارة ولايت و غدير و مفاهيم مربوطه مينويسي؟ آيا اسلام، توحيد ندارد، معاد ندارد، نبوّت، قرآن، اخلاق و احکام ندارد؟ من هر چه فکر کردم که به اين فرد سنّي در مجمعي از اهل سنّت چه جوابي بدهم که دندانشکن باشد، چيزي به ذهنم نيامد. قلباً به حضرت اميرالمؤمنين(ع) متوسّل شدم که من در اين جمع، زبان شما اهلبيت هستم، مرا ياري دهيد تا بتوانم از منطق شما دفاع کنم. به عنايت مولا به ذهنم رسيد که به اين حديث شريف استناد کنم. لذا روايت: «من مات و لم يعرف إمام زمانه مات ميتّةً جاهليه» را خواندم مدارک آن را بيان کرده، معناي آن را توضيح دادم و گفتم: اين کار که فقط از ولايت ميگويم و مينويسم، سليقة من نيست، بلکه فرمايش رسول خدا(ص) در اين حديث است که کسي که ولايت ندارد، از توحيد، نبوت، معاد، قرآن و احکام بهرهاي نميبرد. آنها در مقابل اين استدلال من ساکت شدند».*
157 |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط وحيد در تاريخ شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 0:03 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 0:01 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
3 سال پيش اين موضوع ايجاد شد. روز کنکور کارشناسي ارشد بود. دقيقاً مثل امروز. 4 روز ديگه دقيقاً مي شه 3 سال. حال و هواي همه چيز نسبت به اون موقع عوض شده؛ اما انتظار هر چي کهنه تر باشه، ارزشش بيشتره. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 10:49 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
| 3 سال پيش اين موضوع ايجاد شد. روز کنکور کارشناسي ارشد بود. دقيقاً مثل امروز. 4 روز ديگه دقيقاً مي شه 3 سال. حال و هواي همه چيز نسبت به اون موقع عوض شده؛ اما انتظار هر چي کهنه تر باشه، ارزشش بيشتره. |
انشا ا... ارزش انتظار شما همچنان بيشتر و بيشتر بشود. (که ميشود.)
قديميا فکر ميکردن که دو چيزه که هرچي کهنهتر بشه بهتر ميشه:
1. شراب
2. دوست
حالا سومي رو هم بهشون اضافه کنيد:
1. شراب
2. دوست
3. انتظار |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
خورشيد خانم  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 1156 محل سکونت: آسمان سن: 22 جنسيت: زن |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 0:31 |
|
 |
2 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
ذوالجناحا عصر ما چون عصر عاشورا مباد
دشت را چرخي بزن بنگر سوار ما چه شد
158
|
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 اسفند 1386، ساعت 1:57 |
|
 |
2 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 16 اسفند 1386، ساعت 23:48 |
|
 |
2 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
آيا حضرت مهدي (ع) به دنيا آمده يا درآينده متولد مي شود؟
مهدويت: عده اي از اهل سنت به مهدي نوعي اعتقاد دارند اما براي عقيده خود دليلي از حديث و آيات ارايه نکرده اند.
خبرگزاري شبستان: يکي از مسائل بحث برانگيز و مورد اختلاف شيعه و سني درباره امام عصر(عج) مهدي شخصي و مهدي نوعي است. اهل سنت معتقدند: مهدي نوعي است و هنوز به دنيا نيامده است اما در آينده متولد مىشود و بعد از بزرگ شدن قيام مىکند و حکومت جهانى واحد تشکيل مىدهد.
مثلا شبراوى شافعى در الاتحاف در اين باره مىگويد: شيعه عقيده دارد مهدى موعود که احاديث صحيحه در رابطه با او وارد شده، همان پسر حسن عسکرى خالص است و در آخرالزمان ظهور خواهد کرد ولى صحيح آن است که او هنوز متولد نشده و در آينده متولد شده و بزرگ مىشود و او از اشراف آل البيت الکريم است. (1)
ابن ابى الحديد در شرح نهجالبلاغه ذيل خطبه 16مىگويد: اکثر محدثين عقيده دارند مهدى موعود از نسل فاطمه(ع) است و اصحاب ما معتزله آن را انکار ندارند و در کتب خود به ذکر او تصريح کردهاند و شيوخ مابه او اعتراف کردهاند. فقط فرق آن است که او به عقيده ما هنوز متولد نشده و بعدا متولد خواهد گرديد. (2)
اهل سنت بر اين مدعي دليلى از احاديث يا آيات اقامه نکردهاند. فقط شهرتى است که در ميان ايشان به وجود آمده و اين از نتايج منزوى شدن اهل بيت(ع) و برگشتن خلافت اسلامى از آنهاست چرا که در اکثر کتب حديثي اهل سنت احاديث آمده است که: مهدى موعود(ع) دوازدهمين امام از ائمه دوازدهگانه و نهمين فرزند امام حسين(ع) و چهارمين فرزند امام رضا(ع) و فرزند بلافصل امام حسن عسکرى(ع) است و آن حضرت در سال 255 هجرى در نيمهشعبان در شهر سامرا از مادرى به نام نرجس به دنيا آمده است.
بنابراين شيعه و اهل سنت در مهدى موعود شکى ندارند و هر دو عقيده به مهدى شخصى دارند. منتها، دورانهاى تاريک و انزواى اهل بيت و عصر حکومتسياه بنىاميه و بنىعباس مانع از آن شد که اهل سنت چيزى را که در کتابهاى خود نوشته و نقل کردهاند در ميان خود شهرت بدهند و مانند شيعه منتظر آمدن مهدى شخصى(ع) باشند. (3)
منبع: شبستان
http://www.shabestan.ir/newsdetail.asp?newsid=86121215061228
چند وقت پيش در جريان جنگ سي و سه روزه حزب الله و رژيم صهيونيستي، يه عده از مسلمونهاي شمال آفريقا ادعا کرده بودن سيد حسن نصرالله موعود آخر زمانه. قاعدتاً اون ادعا بر اساس چنين اعتقادي بايد شکل گرفته باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
شنبه 25 اسفند 1386، ساعت 0:59 |
|
 |
2 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
الان يکي از دوستان بهم گفت که هفته گذشته يادم رفته شمارشگر رو به روز کنم. تازه متوجه فراموشکاريم شدم.
"بي عمر زنده ايم و از اين بس عجب مدار
روز فراق را که نهد در شمار عمر؟"
159،
160 |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 1156 محل سکونت: آسمان سن: 22 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 15:07 |
|
 |
2 ماه پيش |
|
|
| |
نهم ربيع الاول ، سالروز آغاز امامت حضرت ولي عصر عليه السلام در حقيقت امتداد غدير بلکه خود غديري ديگر است.
شايسته است در اين چنين روزي با امام زمان عليه السلام بر اساس مفاد روايات و دعاها بويژه دعاي "عهد" پيماني دوباره بست معرفت، محبت، ولايت و اطاعت برخي از اصول اين پيمان نسبت به حضرت صاحب الزمان عليه السلام است.
ولايت امام زمان عليه السلام به عنوان سرپرستي وحاکميت وي بر افراد جامعه هست و اين ولايت رکن و اساس دين است همچنين کليد گشايشگر و راهنماي انسان مسلمان در همه ابعاد دين ميباشد.
معرفت، محبت و ولايت امام عليه السلام، زمينهساز عهد و پيمان با ايشان است، چرا که عشق و ولايت بدون مسووليت پذيري هوسي بيش نيست. عهد، التزام و نوعي تعهد پذيري در مقابل شخص يا کاري ميباشد و بايد خود را به وظايفي که نسبت به امام زمان عليه السلام داريم ملتزم سازيم وبا ايشان براي انجام آرمانهايش عهد ببنديم وکساني ميتوانند در عصر ظهور به اين عهدها عمل کنند که در عصر غيبت به پيمان خود با امام عصر عليه السلام عمل کرده باشند. عهد و اطاعت، تجلي و نمود عشق و محبت است و زمينهسازي براي ظهور ايشان، بسط عدالت و فرهنگ عدل پذيري در جامعه و نهادينه کردن آن است
منبع |
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 01 فروردين 1387، ساعت 21:36 |
|
 |
1 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
"اي خوش آن بهاري که تو در حضور باشي ..." |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 02 فروردين 1387، ساعت 23:54 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
از امروز 52 جمعه رو تا پايان سال در پيش رو داريم
مولاي من!
نمي دونم تو يکي از اين جمعه ها چشممون به ديدارتون روشن ميشه يا نه
با تموم وجودم ازتون ميخوام منتظرانتون رو بيشتر از اين چشم به راه نگه نداريد
اي نگهت خواستگه آفتاب
بر من ظلمتزده يک شب بتاب
پرده برانداز ز چشم ترم
تا بتوانم به رخت بنگرم
اي نفست يار و مددکار ما
کي و کجا وعدهي ديدار ما ...
161
|
|
|
|
|
|
|
 |
سايه  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 26 مهر 1386 مجموع ارسالها: 3 اعتبار کسب شده: 157 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 04 فروردين 1387، ساعت 12:53 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
روزها بگذشت و تقويم زمان تکميل شد
سالمان با صوت حول حالنا تحويل شد
باز هم بر ما به خاک افتادگان درگهت
صبح غمگين بدون حضرتت تحميل شد |
|
_________________ از تو بودن را برايم عادتي ساخته اي که بي تو بودن را باور ندارم.
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 23:55 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
"اي کاش که انتظار معني مي شد
بي تابي جويبار معني مي شد
وقتي که سحر شکوفه صبح دميد
با آمدنت بهار معني مي شد"
162 |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 22:59 |
|
 |
1 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
"شب هجرانت اي دلبر، شب يلداست پنداري
رخت نوروز و ديدار تو عيد ماست پنداري"
163 |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
جمعه 23 فروردين 1387، ساعت 23:58 |
|
 |
1 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
"نمي گويم کجا در ناکجايي
بگو جانا، بگو جانا، کجايي
شب و روز از دل سرگشته پرسم
تو اي پيداي نا پيدا کجايي"