| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 25 تير 1384، ساعت 11:50 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
Va agar zan bashi hata dar behesht ham tabeezhai hast.................. : :
|
اين جمله از کيه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 27 تير 1384، ساعت 20:44 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
Az sedayedel dige eeeeeeeeeeeee
Nazari? pishnahadi, Enteghadi? Ershadi? kholase hame joor e sarapa ba goosh e jan mishenavim. |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 تير 1384، ساعت 23:35 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
غريو آسمانى
نداى آسمانى از روشنترين علامتها براى ظهور حضرت مهدى ـ ارواحنا فداه ـ و حركت جهان شمول اوست.
واقعيّت اين است كه رخداد پرشكوهى چون ظهور امام مهدى ـ ارواحنا فداه ـ پيش از رخ دادن يك اعلام جهانى آنهم در روشنترين معنا و مفهوم مى طلبد و از آنجا كه اين حركت جهانى بوده و براى تمام جهان بشريت است مى بايست همه در يك زمان از نزديك شدن و قريب الوقوع بودن آن باخبر شوند از امام صادق ـ عليه السلام ـ آمده است كه «يسمعه كل قوم بألسنتهم» هر قومى به زبان خود آنرا مى شنود.
حال بجاست كه به برخى احاديث در اين باره اشاره كنيم:
از مجموع روايات چنين بدست مى آيد كه اين فريادها متعدد است اولين ندا در ماه رجب و دوم در ماه رمضان و سوم در ماه محرم شنيده مى شود. امام رضا ـ عليه السلام ـ فرموده اند:
ينادون في رجب ثلاثة أصوات من السماء صوتاً منها: ألا لعنة اللّه على الظالمين والصوت الثاني: ازفت الآزفة يا معشر المؤمنين . . . والصوت يرى بدن في قرن الشمس يقول: انّ اللّه بعث فلاناً فاسمعوا له وأطيعوا([1]).
]مردم[ در ماه رجب سه فرياد از آسمان خواهند شنيد نخست آنكه: همانا لعنت خدا بر ظالمان. فرياد دوم: اى مؤمنان! قيامت فرا رسيد. و فرياد ديگر اينكه در كنار قرص خورشيد بدنى را مشاهده مى كنند كه فرياد مى زند: خداوند فلانى ]امام عصر ـ ارواحنا فداه ـ [ را برانگيخته است به فرمانش گوش فرا دهيد و بر اطاعتش گردن نهيد.
امّا پيرامون ندايى كه در ماه رمضان در شب بيست و سوم توسط جبرئيل در آسمان طنين مى افكند اين است.
امام باقر ـ عليه السلام ـ فرمودند:
ينادي مناد من السماء . . . باسم القائم ـ عليه السلام ـ فيسمع مَن بالمشرق ومَن بالمغرب، لا يبقى راقدٌ إلاّ استيقظ، ولا قائم إلاّ قعد ولا قاعِد إلاّ قام على رِجْلَيه، فَزَعاً مِن ذلك الصوت، فرحم اللّه من اعتبر بذلك الصوت فأجاب فإنَّ الصوت الأول هو صوت جبرئيل الروح الأمين.
ثمّ قال ـ عليه السلام ـ : «الصوت في شهر رمضان، في ليلة جمعة، ليلة ثلاث وعشرين، فلا تشكّوا في ذلك واسمعوا وأطيعوا.
وفي آخر النهار، صوت الملعون إبليس، ينادي: «ألا! إنّ فلاناً قُتل مظلوماً». ليشكّك النّاس ويفتنهم، فكم في ذلك اليوم مِن شاكّ مُتحيّر قد هوى في النّار.
فإذا سمعتم الصوت في شهر رمضان، فلا تشكُّوا فيه، إنّه صوت جبرئيل وعلامة ذلك أنّه ينادي باسم القائم وإسم أبيه حتّى تسمعه العذراء في خِدرها، فتحرّض أباها وأخاها على الخروج».
ثمّ قال ـ عليه السلام ـ : «لابدّ مِن هذين الصورتين قبل خروج القائم ـ عليه السلام ـ ».([2])
نداكننده اى از آسمان بنام قائم آل محمّد ـ صلّى اللّه عليه وآله وسلم ـ ندا مى دهد و همه كسانى كه در شرق و غرب عالم هستند مى شنوند، خفته اى نمى ماند جز اينكه بيدار مى گردد و ايستاده اى جز اينكه مى نشيند و نشسته اى جز اينكه وحشت زده بپا مى خيزد.
پس درود خدا بر كسانى كه از آن نداى آسمانى پند و اندرز گيرند چرا كه نداگر اوّل جبرئيل است و ندا، نداى اوست.
آنگاه فرمود: اين ندا، در ماه مبارك رمضان، شب جمعه و در شب 23 ماه خواهد بود از اينرو در آن ترديد نكنيد، آن را بشنويد و اطاعت كنيد. و در پايان روز نداى ابليس طنين مى افكند كه مى گويد: «بهوش باشيد كه فلانى مظلوم كشته شده». تا بدينوسيله بذر ترديد بيافشاند و مردم را به فتنه افكند و آن روز، ترديدكنندگان حيرت زده اى كه به آتش دوزخ سقوط كنند، بسيارند.
بنابراين، هنگامى كه نداى آسمانى را در ماه رمضان شنيديد، در آن ترديد نكنيد چرا كه نداى فرشته ى امين است و علامت آن اين است كه بنام قائم ـ عليه السلام ـ و پدر گرانقدرش ندا مى دهد، ندايى كه دوشيزگان در سراپرده ى خويش آن را مى شنوند و پدران و برادران خويش را براى حركت از خانه و پيوستن به امام مهدى ـ عليه السلامـ تشويق مى نمايند.
و امّا ندايى كه در ماه محرّم به گوش مى رسد و آن ماهى است كه حضرت بقية اللّه ـ ارواحنا فداه ـ از مكّه خروج مى كنند و روز اوّل قيام آن حضرت است كه جبرئيل بر صخره اى از بيت المقدس فرود مى آيد (در آن هنگام كه سفيانى مشغول بدترين جنايات خود در ملأ عام است) و ندا مى دهد:
يا عباد اللّه! اسمعوا ما أقول انّ هذا مهدي آل محمّد خارج من أرض مكّة فأجيبوه([3]).
اى بندگان خدا! آنچه مى گويم بشنويد اين مهدى آل محمّد است كه از مكّه ظهور كرده او را پاسخ گوييد و فرمانش را اطاعت كنيد.
http://emammahdi.com/farsi/htmls/imam%20mahdi/zohur/neshaneh.htm
امام صادق(ع) مي فرمايد:.
(ينادي مناد من السماء اول النهار، يسمعه كل قوم بالسنتهم، اَلا ان الحق في علىّ وشيعته، ثم ينادي ابليس لعنه اللّه في آخر النّهار من الأرض، اَلا ان الحق في عثمان و شيعته، فعند ذلك يرتاب المبطلون(4).).
در ابتداي روز، گوينده اي در آسمان ندا مي دهد كه آگاه باشيد كه حق با علي و شيعيان اوست. پس از آن، در پايان روز، شيطان كه لعنت خدا بر او باد، از روي زمين فرياد مي كند كه حق با عثمان و پيروان اوست، پس در اين هنگام، باطل گرايان به شك مي افتند.
(اذا نادي مناد من السماء انّ الحق في آل محمد(ص) فعند ذلك يظهر المهدي علي افواه الناس ويشربون حبه، ولايكون لهم ذكر غيره(5).).
هرگاه گوينده اي از آسمان صدا بزند كه حق با اولاد محمد(ص) است، در آن هنگام، ظهور مهدى(ع) به سر زبانها مي افتد، به گونه اي كه غير از او، ياد نمي كنند.
http://www.balagh.org/LIB/farsi/11_tarikh/01/14_masoum/masoum_14/ceshm%20be%20rahe%20mahdi/10.htm#00015
[4]. (كتاب الغيبة)، شيخ طوسي 453/، 454؛ (بحارالأنوار)، ج52/288، 290.
[5]. (تاريخ مابعد الظهور) 176/. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 مرداد 1384، ساعت 0:32 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
"هی شعر انتظار
هی شعر و انتظار
دهها هزار ناله و صدها هزار آه
هی شعر بی دروغ
هی شعر بی نقاب
چشمان منتظر
دلهای بی قرار
صدها هزار شاعر مسکين بی پناه
انبوه نامه های بيا و بيا به باد
تشبيه های بی شمار تو و روی خوب ماه
يک لحظه بيشتر نمانده است اما
از دست لحظه های جدايی امان امان
بيچاره قلب های ترک خورده از عطش
بيچاره اين دل تنهای بی گناه ..."
http://einshinghaf.persianblog.com
22 |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 مرداد 1384، ساعت 19:35 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
Az sedayedel dige eeeeeeeeeeeee
Nazari? pishnahadi, Enteghadi? Ershadi? kholase hame joor e sarapa ba goosh e jan mishenavim.  |
چند روز پيش در جمع کوچکي بودم و يک نفر که فرد مذهبي و متفکري هم هست، درباره بهشت چيزي گفت. من سريع ياد جمله شما افتادم و گفتم: "و اگر زن باشي در بهشت هم تبعيض هايي هست..."، اون طرف چشماش رو گرد کرد و متعجب گفت: "از کيه؟ " من هم گفتم: "نميدونم، توي اینترنت ديدم". اون کمي فکر کرد و گفت: "بعضي ها فکر ميکنند ميتونند خدا رو محاکمه کنند!" و ادامه داد: "حتي اگر با معيارهاي خودمون بسنجيم، تبعيض جايي معني داره که مقايسه اي در کار باشه".
من ديگه گير ندادم، اما فکر کنم منظورش اين بود که اگه بهشت زن و مرد از هم جدا باشه، تبعيض هم بي معني ميشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 06 مرداد 1384، ساعت 3:27 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 06 مرداد 1384، ساعت 22:40 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
Vaghti azatoon porsid in jomle az kie chera nagoftin az "sedayedel" man ke behetoo
gofteh boodam? |
براي اينکه اون شخص عضو تالار نبود و شما رو نميشناخت. وگرنه من که يادم بود
| نقل قول: |
| baghie dige be gardan e oon zisalahin va saheb nazarani ke ba birahmi tooye tarikh e donya va vagheiatha dast bordand va baray e mardom gereftari dorost kardand |
The Words 'I Love You'- Chris de Burgh:
So many hearts have been broken by the lies of history
And so many arms are still open for that final mystery
We must show respect for all the rest, and what a man believes.
اين آهنگ کريس دي برگ فوق العاده است. مخصوصا آخرش:
But there’s one destination that always is here to be found;
So come with me, and you will see the light that shines for eternity,
...
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 08 مرداد 1384، ساعت 0:39 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
خورشيد در جمعه اي ديگر غروب كرد و منتظران همچنان چشم به طلوع آدينه اي ديگر دارند در انتظار تلألو پرشكوه ظهور.
23 |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 10 مرداد 1384، ساعت 17:07 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
يكي ديگر از نشانه هاي ظهور قتل فرمانرواي عربستان بنام عبدالله مي باشد كه در ماه ذي الحجه روي خواهد داد . امام صادق در اين زمينه مي فرمايد : هركس براي من مرگ عبدالله را تضمين كند من ظهور قائم را براي او تضمين مي كنم … همچنين از آن حضرت روايت شده است كه : زمانيكه مردم در سرزمين عربستان در حال وقوف مي باشند سواري با شتر سبك سير به آنجا وارد مي شود و مرگ خليفه را خبر مي دهد و با مرگ او فرج آل محمد و گشايش كار تمام مردم فرا مي رسد . بحار 52 ص 210 و 240
http://mouood.com/modules.php?name=News&file=article&sid=451
رجوع شود به: "امير عبدالله، جانشين ملك فهد شد."
http://www.persianbb.com/viewtopic.php?p=8618&sid=7ac41173daf8790378fcfefabe123471#8617 |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ يکشنبه 23 مرداد 1384، ساعت 16:09 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 21 مرداد 1384، ساعت 19:50 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اگر ملک عبدالله که بعد از مرگ فهد در عربستان به پادشاهي رسيده همون عبدالله معروفي باشه که در روايات اسمش ذکر شده، با توجه به سن بالايي که داره مي شه اميدوار بود تا ظهور ان شاءالله زمان زيادي باقي نمونده باشه. از اين به بعد مي تونيم با انگيزه بيشتري جمعه ها رو بشمريم.
متأسفانه چند مدت دسترسي به اينترنت نداشتم. براي همين جمعه قبل به يکي از دوستان تلفني گفتم که شمارشگر جمعه هاي تالارهاي گفتمان رو افزايش بده که ظاهراً يادش رفته. اين هفته بايد شمارشگر رو دو تا افزايش بدم.
24
25 |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ شنبه 22 مرداد 1384، ساعت 18:02 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 21 مرداد 1384، ساعت 20:28 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
اتفاقا من میخواستم براتون شماره بزنم ولی از ابتدا شما تنها کسی بوديد که شمارش میکرديد نخواستم این رسم را بر هم بزنم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 195 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 مرداد 1384، ساعت 1:51 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
الان تفالي به ديوان خواجه اهل راز ، لسان الغيب حافظ شيرازي زدم اين غزل اومد:
کرشـمه اي کـن و بازار ساحـري بشـکن * * * بغـمزه رونق و ناموس سـامـري بشکن
بـه بــاد ده سر و دستار عـالـمي يعـنـي * * * کلاه گـوشـه به آيـيـن ســروري بشکن
بـه زلــف گـوي کـه آييـن دلـبـــري بـگــذار * * * به غمزه گوي که قلب ستمگري بشکن
برون خرام و ببر گوي خوبي ازهمه کس * * * ســزاي حـــور بـده رونـق پـــري بشکن
بـه آهـــوان نظــر شــيـر آفـتـــاب بـگــيـر * * * بـه ابـروان دو تـا قـوس مشتري بشکن
چو عطر ساي شود زلف سنبل از دم باد * * * تـو قيـمتش به سر زلف عنبـري بشکن
چو عندليب فصاحت فرو شـد اي حـافـظ * * * تـو قــدر او به سخـن گفتـن دري بشکن
اينم شاهد فال :
بـالا بلــنـد عـشــوه گـر نـقــش بــاز مـن * * * کــوتـــاه کــرد قــصــه زهــــد دراز مـن
ديـدي دلا کـه آخـر پيــري و زهــد عـلم * * * با مـن چـه کرد ديـده معشـوقه بـاز مـن
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 22 مرداد 1384، ساعت 16:37 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| اتفاقا من میخواستم براتون شماره بزنم ولی از ابتدا شما تنها کسی بوديد که شمارش میکرديد نخواستم این رسم را بر هم بزنم |
رسم انتظار، رسمي نيست که به يه شخص يا يه گروه تعلق داشته باشه. تمام کائنات منتظر ظهور موعود هستن. شمارشگر جمعه هاي تالارهاي گفتمان هم هيچ مالکي جز موعود منتظر نداره. |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 مرداد 1384، ساعت 16:53 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من که واقعا گيج شدم |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 529 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 مرداد 1384، ساعت 17:37 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
اگر ملک عبدالله که بعد از مرگ فهد در عربستان به پادشاهي رسيده همون عبدالله معروفي باشه که در روايات اسمش ذکر شده، با توجه به سن بالايي که داره مي شه اميدوار بود تا ظهور ان شاءالله زمان زيادي باقي نمونده باشه. از اين به بعد مي تونيم با اتگيزه بيشتري جمعه ها رو بشمريم.
|
در طول تاريخ خيلي از نشانههاي ظهور چند بار اتفاق افتادهاند اما ظهور عقب افتاده. شايد دليلش آماده نبودن مردم بوده. بنابراين تا زمانيکه نشانههاي حتمي (مثل صيحههاي آسماني و قيام خراساني و يماني و سفياني و ...) ظاهر نشن نميشه اينطور نتيجهگيري کرد. روايتي رو که شخصي از امام صادق (ع) در مورد زمان ظهور پرسيد و امام او رو با نقل داستاني از يکي از علماي بنياسرائيل متوجه اخلاق عمومي مردم زمانه کرد، بياد بياريد (قبلا توي يکي تالارها نوشتم). اگر به اون داستان توجه کنيد متوجه ميشيد که حداقل الان زمان ميزان (ترازو) نيست (نميدونم شايد چند ماه ديگه بشه). اما اين رو هم مد نظر بگيريد که بعضيها تا بحال امام زمان رو به چشمشون ديدن و تعدادشون هم کم نبوده. به عبارت ديگه براي بعضيها ظهور اتفاق افتاده و اين موضوع شايد به اين دليل بوده که اونها از زمانه خيلي جلوتر بودن.
اگر به هدف خلقت انسان و تحولات چند هزار ساله تاريخ نگاه کنيم، جهت مناسب رو براحتي ميشه تشخيص داد. راهي که عقل، منطق، فلسفه و هر روش ديگري که در زندگي با اون راحت هستيد، تاييدش کرده. متاسفانه بعد از قرنها تمدن بشري و آمدن پيامبران و انديشمندان گوناگون، امروزه بيش از همه بربريت (لذت محوري) طرفدار داره. البته لذت محوري براي يه انسان سالم مايه پيشرفته اما براي بيماري که ذائقه اون به هم ريخته و غذاي خوشمزه و سالم رو تلخ ميدونه يک سم مهلکه. ما امروز خيلي ساده داريم دستاوردهاي مهم تمدن بشري رو به باد ميديم در حاليکه توجه به تاريخ و بلکه حتي ساعتي قدم زدن در گورستان و يا تفکر درباره مرگي که در هر 24 ساعت حداقل يک بار به سراغمون مياد (يعني خواب) ميتونه چشمهاي ما رو باز کنه. چرا بايد خودمون رو معطل ديگران کنيم؛ اين کلام امام خميني (ره) رو بخونيد:
"بايد از اين راه رفت، چاره نيست، ما را ميبرند، منتها ما را ميبرند از اون ور، بايد خودمون بيدار بشيم و از اون راه مستقيمي که بايد، بريم، ... و بايد راه بيفتيم چاره نيست، شما جوانها بهتر ميتوانيد اين راه را پيدا کنيد، ... بهتر ميتوانيد تهذيب نفس کنيد."
تا بحال به اين فکر کرديد که چطور ميشه ظهور رو بر امام زمان واجب کرد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|