| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 06 خرداد 1384، ساعت 22:03 |
|
 |
3 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
يه جمعه ديگه هم گذشت و به عدد شمارشگر جمعه ها يکي اضافه شد:
14
14؛ به عدد 14 معصوم. ان شاء الله به حق 14 معصوم، خدا ظهور 14مين معصوم رو نزديکتر کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 خرداد 1384، ساعت 19:48 |
|
 |
3 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
چه روزها كه يك به يك غروب شد نيامدي
چه بغض ها كه در گلو رسوب شد نيامدي
خليل آتشين سخن تبر به دوش و بت شكن
خداي ما دوباره سنگ و چوب شد نيامدي
براي ما كه خسته ايم و دل شكسته ايم نه!
ولي براي عده اي چه خوب شد نيامدي
تمام طول هفته را در انتظار جمعه ام
دوباره صبح، ظهر، غروب شد نيامدي ....
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 خرداد 1384، ساعت 0:01 |
|
 |
3 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
از غـم دوسـت در اين ميـکده فــرياد کشـم
دادرس نيست که در هجر رخش داد کشم
داد و بيـداد که در محفـل ما رندى نيســت
که برش شــکوه برم، داد ز بيــداد کشـــم
شـــاديم داد، غمم داد و جفــا داد و وفـــا
با صفـــا منت آن را کـه به مـن داد کشــم
عاشــقم، عاشــق روى تو نه چيـــز دگرى
بار هجــران و وصـالت به دل شــاد کشــم
مُردم از زندگـى بى تو که با من هســـتى
طرفه سرى است که بايد بر استاد کشـم
ســــــالها مىگذرد، حادثـــــــهها مى آيد
انتـظار فـرج از نيمـــــه خـــــــرداد کشــــم
روح الله الموسوي الخميني
شمارشگر جمعه ها باز هم يكي بيشتر شد:
15 |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 21 خرداد 1384، ساعت 0:07 |
|
 |
3 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
"در انتظار تو چشمم سپيد گشت و غمي نيست
اگر قبـــــول تو افتد، فـــــــداي چشــــم سياهت"
16
شانزدهمين جمعه هم سپري شد و انتظار به پايان نرسيد.... |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 28 خرداد 1384، ساعت 0:48 |
|
 |
3 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
"كاشــكي خـــاك حــــريم حــــرمت مــــي بودم
مي خـــرامــيدي و مـن در قــدمت مــــي بودم
بي غم عشق تو صد حيف ز عمري كه گذشت
پيـــش از اين كاش گرفتــــــار غــمت مي بودم"
17
و باز هم يه جمعه ديگه و جهان همچنان در انتظار مصلح. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 04 تير 1384، ساعت 0:58 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
"اشك تلخ از ديدگان هر لحظه مي ريزد مرا
از دل خونين هزاران ناله برخيزد مرا
از غم هجران و شوق وصلت اى آرام جان
گريه ها و خنده ها با هم در آميزد مرا"
http://zohoor.blogspot.com
18
باز هم يه حمعه ديگه گذشت .... |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 04 تير 1384، ساعت 1:37 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
شهادت نفس زكيّه
نفس زكيّه لقب فردى از دودمان رسول خدا ـ صلّى اللّه عليه وآله وسلم ـ است وى پس از ظهور و قبل از قيام حضرت بقيّة اللّه ـ ارواحنا فداه ـ مظلومانه به شهادت مى رسد. در روايات از او به «غلام» تعبير شده كه شايد حكايت از نوجوان يا جوان بودن وى دارد. نفس زكيّه نيز او را ناميده اند زيرا بدون هيچ جرمى، تنها به خاطر رساندن پيام شفاهى حضرت مهدى ـ ارواحنا فداه ـ به مردم مكه كشته مى شود.
از حضرت باقر ـ عليه السلام ـ روايت شده است:
قائم به ياران خود مى فرمايد: مكّه طالب من نيستند لكن من نزد آنان كسى را خواهم فرستاد تا با ايشان احتجاج كند . . . آنگاه يكى از ياران خود را مى طلبد و به وى مى فرمايد: نزد مردم مكه برو و به ايشان بگو! . . . من پيام آور ـ مهدى ـ نزد شمايم. او مى گويد: ما خاندان رحمت و مركز رسالت و خلافتيم. ما دودمان محمّد و فرزند پيامبران هستيم. همانا ـ در طول زمان ـ بر ما ظلمها روا شده و ما را پايمال كرده و بر ما قهر نموده اند و حق ما را از زمان رحلت پيامبر ـ صلّى اللّه عليه وآله وسلّم ـ تا حال به ستم گرفته اند. ما اينك شما را به يارى مى طلبيم! ما را يارى كنيد!
چون اين جوان پيام را مى رساند او را گرفته و بين ركن و مقام سر مى برند و او نفس زكيه است([1]).
امام صادق ـ عليه السلام ـ فرمود:
وليس بين قيام قائم آل محمّد وبين قتل النفس الزكيّة إلاّ خمس عشرة ليلة([2]).
بين قيام قائم آل محمّد و شهادت نفس زكيه جز 15 شب فاصله نيست.
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 11 تير 1384، ساعت 1:00 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
يه جمعه مثل خيلي از جمعه هاي ديگه يا شايد متفاوت از خيلي روزهاي مشابه. متفاوت از او جهت كه يه روز ديگه ست و شبيه از اون جهت كه يه انتظار مشترك باز هم ادامه پيدا كرد و به سرانجام نرسيد....
19 |
|
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 197 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 تير 1384، ساعت 1:14 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
در هــوايــت بـي قـرارم روز و شـب - - - سـر ز کــويـت بــر نــدارم روز و شـب
زان شبي که وعده کردي روز وصل - - - روز و شب را مي شمارم روز و شـب
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 11 تير 1384، ساعت 1:39 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
جمعه شب که خواستم مطابق معمول موضوع "پايان انتظار" رو به روز کنم و شمارشگر جمعه ها را يکي افزايش بدم، ديدم هيچ کدوم از چند تا اکونت اينترنتم کار نمي کنه. مجبور بودم تا بعد از ساعت 12 شب منتظر بمونم تا يکي از اکونتهام که روزانه 2 ساعت هست براي روز بعد فعال بشه و بتونم ازش استفاده کنم. اين اتفاق چندين بار ديگه هم افتاده بود؛ اما خوشبختانه چون ساعت تالارهاي گفتمان يک ساعت عقب هست، هميشه تاريخ افزايش شمارشگر همون روز جمعه مي افتاد. اين بار چون خيلي خسته بودم، تصميم گرفتم بخوابم و حدود 10 دقيقه قبل از ساعت 1 نيمه شب ساعت گذاشتم که بيدار شم و شمارشگر رو افزايش بدم. اما هر چي تلاش کردم، باز هم اينترنت وصل نشد و درست موقعي وصل شد که چند ثانيه از ساعت 1 گذشته بود و در نتيجه بر خلاف هميشه زمان پيغام 12:00 روز شنبه ثبت شد. تو اين اتفاق يه درس بزرگ براي من بود. اگه به خواب غفلت نرفته بودم و زودتر سعي کرده بودم شمارشگر رو به روز کنم، اين سنت چند هفته اي شکسته نمي شد و شمارشگر روز جمعه افزايش پيدا مي کرد. من به خواب رفتم. مثل خيلي هاي ديگه. خواب غفلتي که خيلي از شيعيان رو در خودش فرو برده.... |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3504 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 تير 1384، ساعت 18:46 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ...اما هر چي تلاش کردم، باز هم اينترنت وصل نشد و درست موقعي وصل شد که چند ثانيه از ساعت 1 گذشته بود و در نتيجه بر خلاف هميشه زمان پيغام 12:00 روز شنبه ثبت شد.... |
قبول دارم...خیلی دردناکه |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1195 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 17 تير 1384، ساعت 21:30 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
درست ميبينم؟ يه counter؟ يه سري؟ خوب قاعدتاً بر اساس اعدادي که نوشته شده ميبايست عدد بعدي اين باشه:
20
اما تا جايي که من ميدونم بينهايت سري رو ميشه داشت که اعداد اولش با اعداد فوق الذکر يکي باشند.
هر هفت روز هم داره ميره بالا، به جز مورد که شايد اشتباهي بوده، پس احتمالاً حدس من در مورد اينکه شمارش بعدي امروز بوده درسته؛ البته باز مطابق همون اصل ميشه گفت که هر تاريخ ديگهاي هم براي ادامهء مطلب ميشد داشت و ممکنه که حدس من غلط باشه.
خوب حالا چرا از 25 فوريه 2005 شروع شده؟ چرا يک روز، يک هفته، يک ماه ديرتر يا زودتر نبوده؟
نميدونم؛ فقط ميدونم که من هميشه از شمردن خسته ميشدم، چون هيچ وقت به آخرش نميرسيدم. يا شايد به خاطر اينکه تا هر جا که شمرده بودم هر کس ديگهاي ميتونست با هر روال ديگهاي مثلاً يکي در ميون يا حتي بيقاعده ادامه بده و نظم من رو به هم بريزه.
ولي ميدونم يه روش ديگه براي شمردن، براي سريها هست که دچار اين مشکل نميشه.
مثال:
سري فيبوناچي؛ هيچ وقت کسي نميتونه قاعدهاش رو به هم بريزه؛ چون فرمول داره.
k[0]=0
k[1]=1
k[n]=k[n-1]+k[n-2]
خوب روند هفتگي اين سري معلومه، هر چند واضح نيست چرا هفتگي! ولي مقدار اوليه، يا به عبارت ديگه عنصر اول آرايه معلوم نيست چه دليلي داشته. ظاهراً فاصله از تاريخ خاصي رو بيان ميکنه، مثلاً از گذشته؛ اما اسم counter (پايان انتظار) بيشتر به اين ميمونه که اين تاريخ در آينده است.
پس چرا شمارش معکوس انجام نداده؟
مثلاً از 10، 100، 1024، يا 3254 شروع نکرده يکي يکي کم کنه؟ خوب شايد نميدونسته که تا کي بايد منتظر باشه، يعني از چند بايد شروع کنه. اما اينجوري که خيلي خسته ميشه، شايد ببره!
يه سري وقايع تاريخي هم در کنارش گفته شده که به نظر ميرسه در آينده باشه؛ به اين دليل ساده که در گذشته نبوده.
خوب من از pointerهاي C يه چيزهايي يادم مونده. اونجا وقتي دوتا اشارهگر رو از هم کم ميکنيم، تفاوت مقدار آدرسها رو نميده؛ تعداد عناصر فاصله بين اونها رو ميده. مثلاً:
int a[10];
int *b=&a[3];
int *c=&a[7];
cout<< c-b;
نميشه اختلاف آدرس [a[3 و [a[7، ميشه تعداد عناصر بين اونها! يعني به جاي 16 (بازاي sizeof(integer)=4 bytes) ميشه 4.
خوب ميشه وقايع تاريخي امروز رو از اين وقايع تاريخي در آينده کم کنيم و بعد تقسيم بر 7 کنيم تا بدونيم شمارنده معکوس ما بايد از چند شروع کنه. مگر نه وقايع تاريخي اشاره به گذران روز و شب ما دارند؟ اينجوري آدم خسته نميشه از شمردن، چون ميدونه کي تموم ميشه، چون نگران اين نخواهد بود که هر جا شمارشش رو ول کنه کسي بياد با يه ترتيب ديگهاي ادامه بده و بگه خوب بينهايت سري رياضي ميشه داشت که اعداد اولش با شمارش فعلي يکي باشن.
چون اونوقت فرمول داره.
حالا بعد از اين حرفا؛ اصلاً قراره منتظر چي باشيم؟ يا کي؟ يا چه اتفاق و واقعه عجيب يا مهمّي؟
مگر بعد از اعصار کشف سنگ و آتش و آهن و چرخ و الفبا و ماشين تايپ و کامپيوتر، جا براي پيشرفت مونده؟ چند صد سال هم هست که کسي ادعاي پيامبري نکرده، ظاهراً ديگه طرفدار نداره. همه همينجان! همه چيز هم هست يا داره ساخته ميشه، اينها فقط زمان ميخواد، انتظار نميخواد. انتظار وقتي معني داره که يهو يه چيزي خارج از روال اتفاق بيافته. مثلاً مامانِ من در 5 سال گذشته منتظر من بوده چون در اين 5 سال روال اين بوده که من خونه نباشم.
خدا هم که همين نزديکيهاست، همينجا، لاي اين شببوها؛ پاي آن کاج بلند! ديگه از اون مهمتر کي ميخواد بياد؟ خليفهاش؟ اونهم که (بلانسبت) مائيم! يادم نمياد از کس ديگري نام برده باشه.
آها! شايد قيامته! ولي خوب اونهم که دير و زود داره؛ سوخت و سوز نداره. تازه شمردنش که کار ما نيست؛ عوضش ما هر کدوممون يه قيامت براي خودمون داريم. حالا يه عدهاي قيامت شخصيشون با قيامت عمومي همزمان شروع ميشه که خيلي مهم نيست.
پس چيه؟
بهشته؟ خوب اونهم که از قيامت نزديکتره، فقط بر خلاف قيامت شرط داره، هر وقت مردي اگه خوب بودي ميري پيش حوري خانوم.
نبود؟ يکي منو راهنمايي کنه؛ لطفاً. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 18 تير 1384، ساعت 0:47 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
اينم يه جمعه ديگه. شمارشگرمون باز هم يکي زياد شد:
20
آيا واقعاً ما اين جمعه رو منتظر ظهور بوديم؟ آيا من امروز منتظر بودم يا الان، آخر شب، از روي عادت اومدم يکي به شمارشگر اضافه کنم و بعد بگيرم با خيال راحت بخوابم؟ اين انتظاره؟ ما واقعاً منتظر ظهور امام زمانمون هستيم؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 25 تير 1384، ساعت 0:04 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
"از دست عزيزان چه بگويم؛ گله اي نيست
گر هم گله اي هست، دگر حوصله اي نيست
در حسرت ديدار تو آواره ترينم
هر چند كه تا منزل تو فاصله اي نيست ..."
يك بار ديگه، يه جمعه ديگه، يه انتظار ديگه كه باز هم به سر نيومد ....
21 |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 25 تير 1384، ساعت 1:21 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
Doost e azizam Active neveshte bood:
حالا بعد از اين حرفا؛ اصلاً قراره منتظر چي باشيم؟ يا کي؟ يا چه اتفاق و واقعه عجيب يا مهمّي؟
مگر بعد از اعصار کشف سنگ و آتش و آهن و چرخ و الفبا و ماشين تايپ و کامپيوتر، جا براي پيشرفت مونده؟ چند صد سال هم هست که کسي ادعاي پيامبري نکرده، ظاهراً ديگه طرفدار نداره. همه همينجان! همه چيز هم هست يا داره ساخته ميشه، اينها فقط زمان ميخواد، انتظار نميخواد. انتظار وقتي معني داره که يهو يه چيزي خارج از روال اتفاق بيافته. مثلاً مامانِ من در 5 سال گذشته منتظر من بوده چون در اين 5 سال روال اين بوده که من خونه نباشم.
خدا هم که همين نزديکيهاست، همينجا، لاي اين شببوها؛ پاي آن کاج بلند! ديگه از اون مهمتر کي ميخواد بياد؟ خليفهاش؟ اونهم که (بلانسبت) مائيم! يادم نمياد از کس ديگري نام برده باشه.
آها! شايد قيامته! ولي خوب اونهم که دير و زود داره؛ سوخت و سوز نداره. تازه شمردنش که کار ما نيست؛ عوضش ما هر کدوممون يه قيامت براي خودمون داريم. حالا يه عدهاي قيامت شخصيشون با قيامت عمومي همزمان شروع ميشه که خيلي مهم نيست.
پس چيه؟
بهشته؟ خوب اونهم که از قيامت نزديکتره، فقط بر خلاف قيامت شرط داره، هر وقت مردي اگه خوب بودي ميري پيش حوري خانوم.
نبود؟ يکي منو راهنمايي کنه؛ لطفاً.[/quote]
Oon ghesmati ro ke hazf kardam dalilesh in bood ke takhasosi bood va man chizi azashsar dar nayavardam be ghol e khodemoon (Savadesh ro nadashtam
Man daneshjooy e mohandesi computer nistam va dar had e estefade ye reshte ye khodam az computer midoonam na bishtar, vali oon ghesmati ro ke entekhab kardam
dalilesh ine ke mifahmam va movafegham
ba khoda moamele nemitavan kard, hata entezar e bish az had e ma ham tasiri dar paki e roohemoon nadare,
shode ke khodemoon ro hesabresi konim? koja hesadat kardim? koja doroogh goftim? koja az pishraft e digaran narahat shodim? che vaght nesbat be moshkel e digaran bi tafavot boodim? cheghadr khodemoon ra bartar doonestim? Aya tazahor va ria dar karemoon dashtim, jeloye digaran sajdehamoon toolanitar naboode? fekr nakonim ke gonah e kabire nadarim, bayad morahgeb e gonahay e koochak bood ke aslan gahi nemifahmim key va koja mortakeb shodim,
be nazar e man agar mazhab hast fagaht baraye pak shodan e rooh e ma ast o bas vagarna hata dar pas e saniehay e entezar bedoon e pak shodan va khales shodan khahim mand.
Va agar zan bashi hata dar behesht ham tabeezhai hast.................. : :
Man ham mesl e active e aziz RAHNAMAEI MITALABAM |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|