| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4434 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 22:08 |
|
 |
9 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
صبحي که تاپيک "خداحافظ تالار" را ديدم و اسم آلفا جلوي اون بود به خودم گفتم حتما يکي خدافظي کرده و آلفا هم اومده نظر داده تا اين که نه ! ديدم خود آلفا خداحافظي کرده ، باورم نشد ، به مراحم هميشگي سراب هم گفتم اون هم تعجب کرد و داشت در مورد اين که هميشه توي تالار مسخره بازي در مياره انتقاد مي کردو مي گفت مثل اين که خدا من را فقط براي مسخره بازي آفريده يا يه چي تو همين مايه ها ! هاروارد هم چند دقيقه بعد به جمع دوتاييمون اضافه شد و وقتي گفتم آلفا خداحافظي کرده گفت : به سلامتي ، بالاخره فضا جوري نبود که بتونم جوابي به اين تاپيک بدم و نمي دونستم هم چي بايد بگم ؟ همون جوري که حالا نمي دونم چي بگم ؟! به هر حال در هر دوره اي براي همه ما پيش مياد که بخوايم از تالار جدا بشيم ! شايد تصميم بگيريم که ديگه هيچ وقت به تالار بر نگرديم و مصمم مصمم مي شيم و توي تالار هم اعلام مي کنيم اما نود درصد مواقع جواب نميده و با گذشت زمان تصميممون عوض ميشه ! به همين خاطر هر وقت برام مشکلي پيش اومده و نمي خواستم به تالار سر بزنم جايي اعلام نمي کردم مي رفتم وبعد يه مدتي بر مي گشتم ! به هر حال هر کسي زماني اين نياز و فشار را روي خودش مي بينه که از تالار بره و با توجه به اراده و عادتي که به تالار کرده پس از مدتي برمي گرده ، به همين خاطر تصميمي که آلفا گرفته را اصلا عجيب نمي دونم و يه چيز طبيعي مي دونم گرچه از زماني که آلفا کاربر تالار شده خيلي فعال بوده و با راه اندختن مسابقه زيباي "بهترين عنوان براي اين عکس" و پست ها و عکساي زيبايي که توي تالار گذاشته به تالار حال و هواي جديدي داده و رونقي به تالار بخشيده ! حتي زماني که اوضاع تالار خيلي به هم ريخته بود و کاربراي قديمي تالار کمتر پست مي گذاشتند با پستايي که مي فرستاد تالار را از اون وضع و فضا بيرون مي اورد مي تونست همون موقع ها که وضعيت تالار را ديد همچين تصميمي بگيره و اين که حالا همچين تصميمي گرفته که اوضاع تالار داره به روال عادي برميگرده نشونه علاقه و وفاداري اون به تالاره ، هر زماني هم که مديران تالار ازش کمکي مي خواستند بدون هيچ بهانه و منتي انجام ميداد ، تعريف کردن از آلفا به گفتن و نوشتن من نيست و خودتون بهتر از من با پستاي مبتکرانه و متفاوت آلفا و فعاليت اون در اين مدت آگاه هستيد ، يه بار ديگه مي گم آلفا در زنده نگه داشتن و رونق تالار نقش به سزايي داشته و داره ، اميدوارم آلفا هر چه زودتر باز به جمعمون برگرده و ما را زياد دلتنگ خودش نکنه و هر جا که هست براش آرزوي موفقيت و شادي و پيروزي مي کنم . |
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 22:35 |
|
 |
9 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
خوب آلفا يه کاربر خوب و جدي و غيره است...و مانيز نهايت تاسف و تاثرخود را بخاطر فقدان آن عزيزاز دست رفته بدين وسيله ابراز داشته و براي بازماندگان محترم و غيره شان ازخدواند منان و غيره صبر جميل و غيره آرزومنديم..اميد که هرچي مي خواد خاک اون عزيزباشه بقاي عمر خودش بشه...وزنده شه و نميره...و بياد ونره و بمونه وغيره....و بازماندگان هم بي خود نخوان اداي صبر جميل دربيارن و از اين صحبتا که نمونش هست و غيره و اطلاعيه ترحيم بدن و غيره....
البته به نظر من که همه به يه اندازه خوب هستن و هر کس در موقعيتي که هست حتما داره بهترين حالتو انجام ميده...حالا يکي جدي هست و ابتکار و خلاقيت داره و مسابقه برگذار ميکنه و يکي اينا رو نداره و تقصيري هم نداره .....و مياد و به همه چي گند ميزنه... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2164 اعتبار کسب شده: 3344 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 10:12 |
|
 |
9 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
اصلا از اين خداحافظي و من دارم مي رم ،خوشم نمياد
اميدوارم آلفاي عزيز هر جا که هست ،موفق باشه و هيچ وقت دوستان تالاريش رو فراموش نکنه |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1865 اعتبار کسب شده: 4600 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 23:33 |
|
 |
7 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
فکر کنم اگر يه مدت نباشم بهتره.
اين چند وقت سرم يه کم شلوغ شده .
راستش يه کار جديد پيدا کردم.باورتون ميشه؟ توي يک تيم فوتبال مشغول به کار شدم.نيمه وقته .قضيه اش اينه که يه مدت پيش توي يک دوره کلاس مربي گري و امادگي جسماني شرکت کردم , حالا از طرف همون موسسه برام اين کار جديد پيدا شده.پولش هم برام مهم نيست.مهم اينه که همکاراي خوبي اونجا دارم.اونقدر فضاي کار جديدم رو دوست دارم که فکر نکنم به اين زودي ازش دل بکنم.
اميدوارم باز هم ببينمتون.
راستي اين هم عکس همکارام توي اين تيم فوتباله. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2164 اعتبار کسب شده: 3344 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 12:20 |
|
 |
7 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3127 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 22:05 |
|
 |
7 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
پس از حذف مخاطب و بدل شدن به تنها خوانندهي متن خود، نوشتن جرأت و جسارت عجيبي ميطلبد. فکر کنم اگر من هم يه مدت نباشم بهتره (هنوز يقين ندارم). ننوشتن بيتفاوتي نيست! اين هديهي به مخاطب است، هديهاي ناخواسته.
باقي بقايتان. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1025 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 13:56 |
|
 |
7 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
متن من، متن تو
متن تحرک زمونه
متني که تشنه رو
به چشمه مي رسونه |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3341 اعتبار کسب شده: 3877 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 1:48 |
|
 |
7 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3127 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 20:38 |
|
 |
7 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
هنوز به يقين نرسيده ام (نميدانم کجاي کار لنگيده است) در آينده پاي درخت ارغوان پير که تازه گل داده ، بالاي تپهاي نه بلند نه کوتاه، زير نور خورشيدي که تازه بيدار شده ، لاي کمي باد دلايل ننوشتنم را مفصلا برايتان خواهم نوشت. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3341 اعتبار کسب شده: 3877 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 2:44 |
|
 |
7 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
زير سايه ي درختي بي برگ و خشک ,در حالت ايستاده ي نشسته ,زير نو ر مهتابي خورشيد ,با قلمي بي نو ک
برايمان از ننوشتنت بنويس |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|