| نویسنده |
پیغام |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 11:53 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 11:56 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
هر کي مي خواد بره، بره. ما که ناراحت نميشيم
هر کي هم اومد، به ما چه. ما خوشحال نميشم.
فقط خدا کنه خوبي و خوشي هيچ وقت نره و بدي و ناراحتي هيچ وقت نياد |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 13:55 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
بابا اينا مي خوان ازدواج کنن براي همينم نميان وگرنه قهر کشکه. خود منم اگه مثل اونا ازدواج مي کردم ديگه رنگمم نمي ديديد. |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 17:45 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 18:57 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7220 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 21:33 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1132 اعتبار کسب شده: 3864 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 22:43 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3731 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1386، ساعت 0:26 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
مصی جون خيلی عالی گفتی مرسی از وقتی که برای بيان همه ی اين حرفها گذاشتی
من ازت قدر دانی ميکنم
ولی راستش, من خيلی وقت پيشا گفته بودم که هر کی بره ديگه هيچ سعيی برای برگشتنش نميکنم
اونی که ميتونه بره, به هر دليل منطقی يا غير منطقی که داشته باشه, ميزان وابستگيش و نشون ميده
بودن و موندن و دوست داشتن که التماسی نيست, بايد از ضمير آدم بيرون بياد
روزی به يک دوست ميگفتم
توی زندگيم, هيچ وقت, هيچ وقت حتی از زمان بچگيم, ياد ندارم با کسی قهر و آشتی کرده باشم
از مهمترين آدمها توی زندگی بگير, تا پيش پا افتاده ترين, حتی بعد از بحث و جدال
تا اونجايی که در توانم باشه, هم احترام ميذارم و هم تحمل ميکنم
ولی وقتی بی حرمتی ببينم, يا هر چيزی که ديگه نتونم تحملش کنم
وقتی برم ديگه رفتم
برگشتی توی کارم نيست
پس با همين ديد به ديگران هم نگاه ميکنم که بهتره قبل از هر تصميمی, حسابی با خودشون clear باشن که چيکار ميخوان بکنن
توی يک رابطه, حالا ميخواد دوستی ساده باشه, يا چيزای مهمتر manner و شخصيت و طرز فکر آدما مهمه
توی اين تالار به ميزان کم و زياد و توی رشته های مختلف همه تحصيلکرده هستن
ولی تحصيلات هيچ کس به درد من يکی نميخوره, اگه بلد نباشه چه جوری توی يک جمع contribute کنه
فرقی نميکنه توی دنيای مجازی يا حقيقی کسی که نتونه حرف آدم و بفهمه نتونه درست انتقاد کنه يا انتقاد بپذيره
يا احساسات آدم و بفهمه و بلد نباشه احترام رو بپذيره و احترام بذاره به درد من يکی نميخوره
نه با مدرک آدمها ميشه حرف زد نه از مدرکشون ميشه love & attention گرفت
هر وقت توی تاريخ يکی پيدا شدن که عاشق جدول مندليف شد, يا برای قانون پاسکال غش کرد
يا شيفته ی Coulomb's law شد من هم به آدما به صرف مدرکشون attention نشون خواهم داد
Spirit, chemistry, يه نيرويی که بتونه وجود آدم و پر کنه يه حرفی که توی دل آدم بشينه, يه منطقی که مثل زبون بين الملل همه بفهمنش
اين و توی forum و زندگی واقعی ميخوايم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 336 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1386، ساعت 18:39 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
من معمولا هر روز يک سرس يه تالار ميزنم و چند تا مطلب رو هم که شده مي خوانم اما مشغله شغلي من اينقدر زياده که کم وقت مي کنم چيزي بنويسم ..اما باور کنيد وقتي نوشته هاتون رو مي خوانم لذت مي برم و روحيه مي گيرم هر کدوم از شما با نوشته هاتون خستگي رو از من مي گيره و گاهي وقتها لبخند رو به لبهام مياره و به نظر من حيفه که اين جمع صميمي و خوب بخواد متلاشي و ويران بشه يا سايه کدورت روش بيوفته قدر تمام اين لحظات رو بدونيد و براي هم دوستاي خوبي باشيد ..از هم انتقاد کنيد و نظرات تون رو بگيد اما به هم توهين و بي حرمتي نکنيد و به شخصيت هم احترام بگذاريد اين کار خيلي ساده است . |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1219 اعتبار کسب شده: 6048 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 14:57 |
|
 |
11 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3424 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 15:34 |
|
 |
11 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
alpha با اين همه پست ! انتظار همچين حرکتي رو نداشتم!
مي دونين! من قول دادم تا زنده ام! و تا وقتي تو تالار جا باشه ( مثلا رک خود احسان بگه برم!) موندنيم! حتي اگه سالي يک پست بزنم!
پست مانيسا رو بخون! اين باعث شده در حالي که خيلي کم پست مي ذاره ولي هنوزم پيش ماست.
در حالي که ميني تقريبا ديگه نيست! (و ناراحتم از دستش!)
به هر حال! با دنياي آنلاين خداحافظي نمي کني که! به نظرم در هر حالتي مي توني پست بذاري!!
و رفتنت به طور کامل موجه نيست! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 828 اعتبار کسب شده: 8948 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 16:05 |
|
 |
11 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6868 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 19:25 |
|
 |
11 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
ALPHA به جرأت از بهترين و مسئوليت پذير ترين کاربراني هست که تالارهاي گفتمان به خودش ديده. افتخار مي کنم که خارج از تالار سابقه دوستي باهاش دارم و با واسطه بنده جمع دوستانه مون همچين کسي رو ديده. دليل رفتنش رو نمي دونم؛ اماي مدونم هر چي که هست، از نظر خودش موجهه. پس چونه زدن فايده اي نداره. اميدوارم هر جا که هست موفق باشه و به زودي زود به جمعمون برگرده. تالارهاي گفتمان هيچ وقت ALPHA رو فراموش نمي کنه. اميدوارم ALPHA هم خاطرات خوشش رو در تالارهاي گفتمان از ياد نبره.
به اميد ديدار و خدا نگهدار. |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 21:05 |
|
 |
11 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
دروود
الفا جان ميتوني فعاليتت رو کمتر کني.و هر وقت تونستي!! پست بزاري.
بنظرم اينجوري هم ميشه.و نيازي به ترک کامل تالار نيست.
بهر حال موفق باشي و منتظر بازگشتت هستيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 21:52 |