صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2169
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: زن
ارسال سه‌شنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 11:53
 1 سال و 6 ماه پيش

بچه ها مي خوام براي آخرين بار در مورد اين اتفاقاتي كه توي تالار رخ داده بنويسم:
من مدت زيادي نيست كه به جمع دوستانه شما اضافه شدم ولي توي اين مدت تقريبا با روحيه همه شما با توجه به ارسالهاي قشنگ و متفاوتتون ، آشنا شدم
همه ما اگر اينجا دور هم جمع شديم براي فرار از استرس ها و فشارهاي زندگي واقعيمون بوده و هست
تالار براي ما جائي بوده كه توش غم ها و دلتنگي هامون رو فراموش كنيم با هم زندگي كنيم ولي از يه نوع ديگه
خيلي كمتر پيش مياد كه ما همديگه رو ببينيم و يا باهم تلفني صحبت كنيم و تنها رابطه ما از طريق نوشتنه
و يكي از بزرگترين ايرادهائي كه اين نوشتن ها داره ، اينه كه احساس رو به خوبي منتقل نمي كنه
هر كسي نوشته رو با حسي كه اون لحظه خودش داره مي خونه و بعد سوء تفاهم ها پيش مياد و اتفاقاتي مي افته نظير همين هائي كه مي بينيم

Not talking Not talking
اول از دخترها شروع مي كنم،‌شماها هميشه به خاطر داشتن احساس لطيفتون ، ارسالهاتون حاوي كلي عاطفه است ،‌دوست دارين اين همه احساس رو به همه منتقل كنيد ولي خب ذات پسرها با ما فرق مي كنه
بيشتر آقايون دلشون مي خواد حتي به گريه تلخ دخترها بخندن و همه چي رو عادي جلوه بدن ، دلشون مي خواد همون يه لحظه رو خوش باشن حتي اگه اين خوشي به قيمت لطمه خوردن روح كسي ديگه باشه
اين ماهيت و ذات مردهاست ،‌عمدي نيست ولي دست خودشون هم نيست
اگه غير از اين باشن ،‌بايد به اونا شك كنيم

در مورد حكيم ، مجيد، امير حسين و كريديت فور ايران
دنياي بيروني ما پر از كثافت كاريهاي سياسي ، گندهاي اقتصادي ، چاپلوسي هاي اسلامي
هر لحظه ، همه جا ما ذهن و روحمون ناگريزه كه با اين مسائل درگير باشه و ما هيچ راه فراري نداريم
اين مملكت با خون ريخته شده هزاران بيگناه كشته شده در جنگ ، انقلاب و ..... آباد نشده و پس با خورد شدن اعصاب ما و بحث هاي بيخودي كه حتي آخرش هم نتيجه درست و حسابي نداره ،‌ آباد نخواهد شد
اين بحث ها و طرفداري از نظام هاي بيگانه و خارجي و ساير دولتها ، زير سوال بردن احمدي نژاد و كابينه اش در يه حد معقول كه دولت بفهمه جوونهاي مملكت در جريان همه اتفاقات جاري هستن ، معقولانه است ولي اينكه بخوايم اينجا اعتقادات خودمون رو به ديگران و به اجبار بقبولانيم ما هم مي شيم يكي در حد همين آدم هاي زبون نفهمي كه اختيار دولت ما رو در دست دارن
پس بيخود و بي جهت بحثهاي الكي ايجاد نكنيم تا بقيه دوستهاي ما دلخور نباشن
ما اينجائيم براي اينكه فراموش كنيم توي دنياي واقعي همه اين مسائل رو مي بينيم و اعصابمون خورد مي شه

در مورد كساني كه از سانسورهاي غريب آشنا دلخورن و رفتن
تالار يه سري قوانين داره ، يه سري محدوديت ها كه خيلي هم ناراحت كننده نيست
ما كه از وقتي كه بدنيا اومديم ياد گرفتيم كه اين رو رعايت كنيم ،‌ يه سري كارها رو انجام بديم ، يه سريها رو انجام نديم
ديگه قانوني كه غريب براي تالار تصويب كرده كه سخت تر از قوانين بيرون از تالار نيست
اگه دلتون از جاي ديگه پره ، الكي از سانسورها بهونه نگيريد Shame on you

در مورد اميد عزيز
اميد جان تو كه مرد نامرئي تالاري و همه نوشته ها رو مي خوني
خودت خوب مي دوني كه هر جا و هر وقت كه دلت خواسته به هر كسي گير دادي
در موارد احساسي به دخترها ،‌در موارد اعتقادي به بعضي كاربرا ، در موارد علمي به بعضي ديگه اشون
كساني كه روحيه تو رو خوب مي شناسن دلخور نمي شن و موندن ولي خيلي ها طاقت يه سري نظرات رو نداشتن و همه رو توهين تلقي كردن و رفتن
تو عزيزترين كاربر در تالار براي مني و خودت هم خوب مي دوني ، ولي من اونچه رو كه از بچه ها ديدم و شنيدم ،‌مطرح كردم
پس توئيكه دست به انتقادت عاليه بايد ميزان انتقاد پذيريت هم بالا باشه
و در برابر نظراتي كه فقط از روي حسادت و بي جنبه بودن بعضي كاربرها در برابر موفقيتهاي چشمگير تو ،‌ارائه مي شه ، مقاوم تر از اين باشي

در آخر
همه كساني كه با رفنتون ،‌خواستين ميزان ناراحتي خودتون رو نشون بدين اگه مي موندين و خيلي واضح و َاشكار علت دلخوري رو مطرح مي كردين بهتر بود
تا اينكه اينجوري ، خداحافظي كنيد و جو تالار رو به هم بريزيد
الان براي همه سوال پيش اومده كه سحر چشه،‌اميد چرا نيست،‌مهربان چرا اينجوري خداحافظي كرده،‌اگه من در جريان تك و توك مسائل هستم و يه سري از معدود كاربران ، دليل بر اين نيست كه بقيه رو توي كف رفتنتون بذاريد و بي صدا خداحافظي كنيد

من به عنوان يه بزرگتر (از نظر سني) لازم دونستم يه بار ديگه به همه دوستان يادآوري كنم كه همه ما در زندگي هاي واقعي خودمون درگيريهاي خيلي مهم تر از درگيرهاي تالار داريم
پس فقط دو يا سه روز مي تونيم به عنوان يه دوست براي دلخوري شماها وقت بذاريم و بعد به مرور زمان همه چيز روال خودش رو طي مي كنه
و اگه تالار براي شما واقعا ارزش داشته باشه ، اين شما هستيد كه از نظر روحي آسيب مي بينيد و ...

ضمنا ، جناب آقاي مسافر كوير دليل نبودن شما در تالار ، هيچ وقت براي من قانع كننده نبوده و نخواهد بود و من اميدوارم هر چه زودتر با سر زدن به تالار به اكثر دلخوريها خاتمه بدي Twisted Evil

اميدوارم اين پست من حمل بر بي ادبي نباشه ، و از مطرح شدن يه سري واقعيت ها ي تلخ هيچ كس دلخور نشه

3
3
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382
مجموع ارسالها: 702
ارسال سه‌شنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 11:56
 1 سال و 6 ماه پيش

هر کي مي خواد بره، بره. ما که ناراحت نميشيم Wink
هر کي هم اومد، به ما چه. ما خوشحال نميشم. Not talking
فقط خدا کنه خوبي و خوشي هيچ وقت نره و بدي و ناراحتي هيچ وقت نياد

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
ارسال سه‌شنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 13:55
 1 سال و 6 ماه پيش

بابا اينا مي خوان ازدواج کنن براي همينم نميان وگرنه قهر کشکه. خود منم اگه مثل اونا ازدواج مي کردم ديگه رنگمم نمي ديديد. Confused

3
1
2
honeyآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 982
ارسال سه‌شنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 17:45
 1 سال و 6 ماه پيش

نقل قول:
بابا اينا مي خوان ازدواج کنن براي همينم نميان وگرنه قهر کشکه. خود منم اگه مثل اونا ازدواج مي کردم ديگه رنگمم نمي ديديد.

ازت خوشم مياد ستاره غريب که همه چيز رو يه جوري به مسئله ازدواج ربط ميدي Laughing Applause
خودمونيم وسيع فکر ميکني ا ااااااااااا Wink يعني همه چيز رو در نظر ميگيري Wink

با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 18:57
 1 سال و 6 ماه پيش

عسل جون همه بايد يه روز بريم ديگه. دير و زود داره اما سوخت و سوز نداره Wink Crying or Very sad Crying or Very sad

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 7220
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 21:33
 1 سال و 6 ماه پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
بابا اينا مي خوان ازدواج کنن براي همينم نميان وگرنه قهر کشکه. خود منم اگه مثل اونا ازدواج مي کردم ديگه رنگمم نمي ديديد. Confused

نياز به يه داوطلب ايثارگر داريم Think d'oh!

2
2
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1132
اعتبار کسب شده: 3864
ارسال سه‌شنبه 25 ارديبهشت 1386، ساعت 22:43
 1 سال و 6 ماه پيش

احسان نوشته بود:
ستاره’ غريب نوشته بود:

نياز به يه داوطلب ايثارگر داريم Think d'oh!

منظورت اينه که براي عمليات انتحاري احتياج به چند نفر شهادت طلب داري؟؟

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3365
اعتبار کسب شده: 3731
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 26 ارديبهشت 1386، ساعت 0:26
 1 سال و 6 ماه پيش

مصی جون خيلی عالی گفتی Applause مرسی از وقتی که برای بيان همه ی اين حرفها گذاشتی
من ازت قدر دانی ميکنم Applause Applause Applause
ولی راستش, من خيلی وقت پيشا گفته بودم که هر کی بره ديگه هيچ سعيی برای برگشتنش نميکنم
اونی که ميتونه بره, به هر دليل منطقی يا غير منطقی که داشته باشه, ميزان وابستگيش و نشون ميده Not talking
بودن و موندن و دوست داشتن که التماسی نيست, بايد از ضمير آدم بيرون بياد Confused
روزی به يک دوست ميگفتم
توی زندگيم, هيچ وقت, هيچ وقت حتی از زمان بچگيم, ياد ندارم با کسی قهر و آشتی کرده باشم Cool
از مهمترين آدمها توی زندگی بگير, تا پيش پا افتاده ترين, حتی بعد از بحث و جدال
تا اونجايی که در توانم باشه, هم احترام ميذارم و هم تحمل ميکنم
ولی وقتی بی حرمتی ببينم, يا هر چيزی که ديگه نتونم تحملش کنم
وقتی برم ديگه رفتم
برگشتی توی کارم نيست

پس با همين ديد به ديگران هم نگاه ميکنم Cool که بهتره قبل از هر تصميمی, حسابی با خودشون clear باشن که چيکار ميخوان بکنن
توی يک رابطه, حالا ميخواد دوستی ساده باشه, يا چيزای مهمتر manner و شخصيت و طرز فکر آدما مهمه
توی اين تالار به ميزان کم و زياد و توی رشته های مختلف همه تحصيلکرده هستن
ولی تحصيلات هيچ کس به درد من يکی نميخوره, اگه بلد نباشه چه جوری توی يک جمع contribute کنه
فرقی نميکنه توی دنيای مجازی يا حقيقی کسی که نتونه حرف آدم و بفهمه نتونه درست انتقاد کنه يا انتقاد بپذيره
يا احساسات آدم و بفهمه و بلد نباشه احترام رو بپذيره و احترام بذاره به درد من يکی نميخوره
نه با مدرک آدمها ميشه حرف زد نه از مدرکشون ميشه love & attention گرفت Mr. Green
هر وقت توی تاريخ يکی پيدا شدن که عاشق جدول مندليف شد, يا برای قانون پاسکال غش کرد Razz
يا شيفته ی Wink Coulomb's law شد من هم به آدما به صرف مدرکشون attention نشون خواهم داد
Spirit, chemistry, Dancing يه نيرويی که بتونه وجود آدم و پر کنه يه حرفی که توی دل آدم بشينه, يه منطقی که مثل زبون بين الملل همه بفهمنش
اين و توی forum و زندگی واقعی ميخوايم Dancing

1
1
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 336
ارسال چهارشنبه 26 ارديبهشت 1386، ساعت 18:39
 1 سال و 6 ماه پيش

من معمولا هر روز يک سرس يه تالار ميزنم و چند تا مطلب رو هم که شده مي خوانم اما مشغله شغلي من اينقدر زياده که کم وقت مي کنم چيزي بنويسم ..اما باور کنيد وقتي نوشته هاتون رو مي خوانم لذت مي برم و روحيه مي گيرم هر کدوم از شما با نوشته هاتون خستگي رو از من مي گيره و گاهي وقتها لبخند رو به لبهام مياره و به نظر من حيفه که اين جمع صميمي و خوب بخواد متلاشي و ويران بشه يا سايه کدورت روش بيوفته قدر تمام اين لحظات رو بدونيد و براي هم دوستاي خوبي باشيد ..از هم انتقاد کنيد و نظرات تون رو بگيد اما به هم توهين و بي حرمتي نکنيد و به شخصيت هم احترام بگذاريد اين کار خيلي ساده است .

1
1
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1219
اعتبار کسب شده: 6048
ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 14:57
 11 ماه و 3 روز پيش

يادمه به بعضي از بچه هاي تالار قول داده بودم تا روزي که ميتونم توي تالار بمونم.
اما عليرغم ميل باطنيم ديگه نمي تونم به تالار سربزنم.
راستش اين اتفاق قرار بود 3 ماه پيش بيافتاد ولي خوشبختانه 3 ماه ديگه هم توي اين تالار موندم.
فقط خواستم اين پست رو بگذارم که بدونيد رفتنم بخاطر دلخوري از کسي بين بچه هاي تالار نيست.
ربطي به درس و سربازي و مرگ Shocked و اين حرفها هم نداره اما يه دليل محکم داره که نمي تونم جلوش وايسم.
حالا ميخوايد بگيد ميخواي کلاس بزاري يا خودتو لوس کني و از اين حرفا، بگيد . مهم نيست.
مهم اينه که من توي اين تالار خيلي چيزها ياد گرفتم. خيلي دوستان خوبي پيدا کردم و در کنار بچه هاي گلش لذت بردم.
اگر يه وقت براي کسي دلخوري پيش آوردم اميدوارم که منو ببخشه.
الان هم که دارم ميرم بايد بگم که راه سختي رو در پيش دارم. نمي دونم کي بر مي گردم. اما قول ميدم اگر تونستم دوباره بر گردم. اما حالا حالاها منتظرم نباشيد ... Very Happy Cool
اميدوارم که اين آخرين پستم توي تالار نباشه.

برام دعا کنيد ...
و خداحافظ

دوستدار شما ... ALPHA

3
3
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1274
اعتبار کسب شده: 3424
ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 15:34
 11 ماه و 3 روز پيش

alpha با اين همه پست ! انتظار همچين حرکتي رو نداشتم!
مي دونين! من قول دادم تا زنده ام! و تا وقتي تو تالار جا باشه ( مثلا رک خود احسان بگه برم!) موندنيم! حتي اگه سالي يک پست بزنم!
پست مانيسا رو بخون! اين باعث شده در حالي که خيلي کم پست مي ذاره ولي هنوزم پيش ماست.
در حالي که ميني تقريبا ديگه نيست! (و ناراحتم از دستش!) Razz
به هر حال! با دنياي آنلاين خداحافظي نمي کني که! به نظرم در هر حالتي مي توني پست بذاري!!
و رفتنت به طور کامل موجه نيست! Twisted Evil

2
2
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 828
اعتبار کسب شده: 8948
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 16:05
 11 ماه و 3 روز پيش

اصلا برام قابل درک نيست که چطور کسي بدون دلخوري از تالار مي خواد بره!

چون اگه آدم از دست کسي يا کساني دلخور نشه گزينه ديگه اي نمي مونه واسه سر نزدن به تالار
نمي تونم باور کنم که مثلا دسترسي به اينترنت نخواهي داشت و چون مطمئنم الان ديگه تو هر ده کوره اي هم باشي
حداقل با موبايلت ميتوني به اينترنت وصل شي در نتيجه مطمئنم وقتي وارد دنياي مجازي بشي 5 دقيقه وقت داري که سري به تالار بزني فقط ميمونه پست زدن که اونم نمي تونم درک کنم يکي سر بزنه تالار رو بخونه اما ننويسه !! Shocked

در هر حال خبر بدي بود و دلم گرفت يه بار ديگه هم ميگم از معدود کسايي بودي که تعداد ارسالهات با زدن اراجيف زياد نشده بود و راهت بيراه نبود!

لطفا به تالار برگرد ! Crying or Very sad Crying or Very sad

2
2
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 6868
ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 19:25
 11 ماه و 2 روز پيش

ALPHA به جرأت از بهترين و مسئوليت پذير ترين کاربراني هست که تالارهاي گفتمان به خودش ديده. افتخار مي کنم که خارج از تالار سابقه دوستي باهاش دارم و با واسطه بنده جمع دوستانه مون همچين کسي رو ديده. دليل رفتنش رو نمي دونم؛ اماي مدونم هر چي که هست، از نظر خودش موجهه. پس چونه زدن فايده اي نداره. اميدوارم هر جا که هست موفق باشه و به زودي زود به جمعمون برگرده. تالارهاي گفتمان هيچ وقت ALPHA رو فراموش نمي کنه. اميدوارم ALPHA هم خاطرات خوشش رو در تالارهاي گفتمان از ياد نبره.

به اميد ديدار و خدا نگهدار. Smile

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2175
ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 21:05
 11 ماه و 2 روز پيش

دروود

الفا جان ميتوني فعاليتت رو کمتر کني.و هر وقت تونستي!! پست بزاري.

بنظرم اينجوري هم ميشه.و نيازي به ترک کامل تالار نيست.

بهر حال موفق باشي و منتظر بازگشتت هستيم.

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 21:52
 11 ماه و 2 روز پيش

آلفا جونم درکت مي کنم . زيادم سخت نيستا ميري زن مي گيري
بچه دار ميشي
خلاصه يادت نمي مونه تالار چي بود ؟!!!
سر سفرهء عقدت منم دعا کن.بدجور محتاج دعا هستم.نگو دارم چرت و پرت ميگم که لجم درمياد و پا ميشم ميام اونجا و چنان پس گردني بهت مي زنم که تا کرج پشتک زنان بياياااااااااا
-----------------------------------------------------------------------
اميدوارم تو کارات موفق باشي و گاهي کابوس منو ببيني و در يادت باشم . شايد منم به زودي خداحافضي کنم چون تصميم دارم برم دانشگاه.ولي هنوزم معلوم نيست مي رم يا نه !!!
هميشه منتظر بازگشتت هستيم.
زهره
----------------------------------------
------------------------------------------------------------------
----------------------------------------

نقل قول:
احسان نوشته بود:
ستاره’ غريب نوشته بود:
بابا اينا مي خوان ازدواج کنن براي همينم نميان وگرنه قهر کشکه. خود منم اگه مثل اونا ازدواج مي کردم ديگه رنگمم نمي ديديد.

نياز به يه داوطلب ايثارگر داريم

منظورت اينه که براي عمليات انتحاري احتياج به چند نفر شهادت طلب داري؟؟

از خدات باشه که اگه تو (احسان)يا تو(تيتان) اومديد يه نگاه اجمالي بهتون بکنم.بابا دايي من شبيه پويا همون خوانندهه هستش خواهرم شبيه لعيا زنگنه.خودم اما قيافم فتوژ نيک و منحصر به فرده.من کجا مي تونم يه نفر رو پيدا کنم که به من بخوره. آق احسان برو جلو بوقتو بزن.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است بّچه ها خداحافظ
1
پاسخها: 6 بیننده: 336 نویسنده: تنها با تمام دردها
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خداحافظ