| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 آذر 1383، ساعت 22:09 |
|
 |
3 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اينجا فکر شما خوانده مي شود!
http://freepersia.com/mindreader.htm |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 30 آذر 1383، ساعت 23:49 |
|
 |
3 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
فقط مراقب باشيد که اعداد کوچکتر از 10 رو انتخاب نکنيد، چون ديگه نميتونه فکرتون رو بخونه. ضمنا اگه رياضيتون ضعيفه، يادتون باشه که حاصل جمع و تفريقتون هميشه بايد مضرب 9 بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
Naghmeh Garmsiri  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 03 آبان 1382 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 08 دي 1383، ساعت 9:58 |
|
 |
3 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
خيلي ساده س.يه الگوريتم آسون پشت اين مساله وجود داره!
پيشنهاد مي کنم روش فکر کنيد |
|
_________________ با احترام! هيچکي.
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 دي 1383، ساعت 23:13 |
|
 |
3 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| Naghmeh Garmsiri نوشته بود: |
خيلي ساده س.يه الگوريتم آسون پشت اين مساله وجود داره!
پيشنهاد مي کنم روش فکر کنيد |
صبح بخير خانم مارپل! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
موضوع مرتبطی یافت نشد.
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |