| نویسنده |
پیغام |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 671 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 مهر 1383، ساعت 11:18 |
|
 |
3 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
آيا کسي هست که با اين نرم افزار آشنايي داشته باشه؟
POWER Station Fortran IV
يه برنامه نوشته شده هست که بايد يه کمي تغيير پيدا کنه. |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 12 دي 1385، ساعت 17:16 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من يه مشكليه كه يه مدت رو سيستمم دارم الان دوباره ويندوز نصب كردم و كلي باهاش ور رفتم نشد!!!
گزينه install complex script right- to – left language توو قسمت تنظيمات زبان كنترل پنل غير فعاله و من با بعضي برنامه ها از جمله ديكشنري كه خيلي هم لازمش دارم نمي تونم كار كنم! 3 ماه پيش که اين ويندوز رو نصب کردم مشکلي نداشتم ولي بعد از اينکه پاکش کردم و دوباره همون رو نصب کردم اين مشکل پيش اومده!(ويندوزم سرويس پک 3 هست بتا ويستا ايکس پي و ديکشنري هم آريانپوره که با تنظيمات زبان فارسيش خوانا ميشه !! )
پيشنهادي داريد؟؟؟ |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4957 اعتبار کسب شده: 9319 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 12 دي 1385، ساعت 21:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
روي کامپيوتر من هم غيرفعاله! البته خوشبختانه قبلا چک خورده، اما به هر حال نميتونم کمکي بهت بکنم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 12 دي 1385، ساعت 21:18 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
من يه مشكليه كه يه مدت رو سيستمم دارم الان دوباره ويندوز نصب كردم و كلي باهاش ور رفتم نشد!!!
گزينه install complex script right- to – left language توو قسمت تنظيمات زبان كنترل پنل غير فعاله و من با بعضي برنامه ها از جمله ديكشنري كه خيلي هم لازمش دارم نمي تونم كار كنم! 3 ماه پيش که اين ويندوز رو نصب کردم مشکلي نداشتم ولي بعد از اينکه پاکش کردم و دوباره همون رو نصب کردم اين مشکل پيش اومده!(ويندوزم سرويس پک 3 هست بتا ويستا ايکس پي و ديکشنري هم آريانپوره که با تنظيمات زبان فارسيش خوانا ميشه !! )
پيشنهادي داريد؟؟؟ |
غير فعاله منظورت اينه كه اصلاً نمي شه انتخابش كرد و چك مارك زد؟ كاربر اگه ادمين نباشه، غير فعال هست. اگه ادمين باشه قاعدتاً بايد فعال باشه و بشه چك مارك زد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 12 دي 1385، ساعت 22:02 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
مرسي بچه ها از توجه و جوابتون! امروز مجبور شدم براي کشف و در نهايت برطرف شدن اين مشکل 3 بار ويندوزاي مختلف نصب کنم!
قضيه اينه که نسخه اي از ويستا که نصب مي کردم تنظيمات آدمين و زبان و همه چيش خودکاره و نيازي به دخالت کاربر براي نصب و تنظيمات نداره و مشکل از اينجا بود !
گزينه من غير فعال بود در عين حال فارسي خودکار نصب ميشد!
من يه ويندوز سرويس پک 2 قديمي نصب کردم و ديدم مشکل از گزينه :
select a language to match the language version of the non-unicode program u want to use
از advanced tab بود من اينو دستکاري کردم توي وستا به فارسي بود و باز اين گزينه غير فعال اينجا دستکاريش کردم همراه با instal east asian language و ديدم غير فعال شد و باز انگليسيش کردم و آسيا رو غير فعال و درست شد!
بهر حال ربط کم و بيش عجيب و کمي هم منطقي با اينا داشت و درست شد!
ولي روي ويستا نه! چون ديفالتاي در نظر گرفته شده باعث قاطي شدن شده ....
بهر حال ممنون ولي خيلي وقتم رو گرفت |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 17:34 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بچه ها وقتي نوت بوک رو به کامپيوتر وصل مي کنيم با کابل رابط براي ترنسفر اطلاعات مثل کوول ديسک ميشناستش ؟يا کار اضافه اي لازمه؟ نميدونم چرا نميشناسه؟! |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 1572 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 17:47 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
با کابل شبکه وصلش ميکني ؟
کابلت کراسه يا ...؟
يه کم توضيح بده ببينيم ميتونيم برات کاري کنيم . |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 18:23 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 18:59 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2092 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 19:18 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
مرسي بچه ها از توجه و جوابتون! امروز مجبور شدم براي کشف و در نهايت برطرف شدن اين مشکل 3 بار ويندوزاي مختلف نصب کنم!
قضيه اينه که نسخه اي از ويستا که نصب مي کردم تنظيمات آدمين و زبان و همه چيش خودکاره و نيازي به دخالت کاربر براي نصب و تنظيمات نداره و مشکل از اينجا بود !
گزينه من غير فعال بود در عين حال فارسي خودکار نصب ميشد!
من يه ويندوز سرويس پک 2 قديمي نصب کردم و ديدم مشکل از گزينه :
select a language to match the language version of the non-unicode program u want to use
از advanced tab بود من اينو دستکاري کردم توي وستا به فارسي بود و باز اين گزينه غير فعال اينجا دستکاريش کردم همراه با instal east asian language و ديدم غير فعال شد و باز انگليسيش کردم و آسيا رو غير فعال و درست شد!
بهر حال ربط کم و بيش عجيب و کمي هم منطقي با اينا داشت و درست شد!
ولي روي ويستا نه! چون ديفالتاي در نظر گرفته شده باعث قاطي شدن شده ....
بهر حال ممنون ولي خيلي وقتم رو گرفت  |
دروود
منهم چند بار اين مشکل رو داشتم....
مشکل مال موقع نصب ويندوز هستش.....اگر موقع نصب اين گزينه رو فعال کني(تيک بزني)
instal east asian language که کنارش هم نوشته زبان هاييتي...درست ميشه...
اما بايد همون موقع زبان و کيبرد فاسي رو هم انتخاب کني....بالاي همون گزينه...يک گزينه
ديگه هم هست که الان يادم نمياد چي بود....اما اون رو هم فعال کن....
بعد از اتمام نصب زبان فارسي ..زبان دوم مورد استفاده ميشه.....
اما نکته عجيب براي من اينجا بود که يک باز يک سيستمم سخت افزاري داشت...و يک باباي
ديگه برام ويندوز نصب کرد....و وقتي خواستم زبان فارسي رو روش نصب کنم...اصلا و ابدا
جواب نميداد.....وقتي هم که به زور و بلا و استفاده از سي دي هاي ويندوز هاي مختلف
براي نصب زبان فارسي اقدام کردم ....با هزار زور و بلا نصب شد...اما خيلي از فايل هاي
txt .و word pad رو نميتونست...اينکد کنه...و مجبور شدم ..دوباره ويندوز رو به همون روش
بالا نصب کنم...
|
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 19:44 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 529 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 21:16 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اولا کابلي که براي اينکار استفاده ميشه، يه کابل معمولي usb نيست، ثانيا احتياج به نرمافزار مناسب داريد، مثلا Move Me.
يه راه ديگه استفاده از يه کابل شبکه است که کراس بسته شده (2 رو با 6 و 1 رو با 3 جابجا کن). تنظيمات مبهمي هم نداره. همينکه کابل شبکه رو وصل کني کافيه. ميتوني دستي ip بدي تا سريعتر همديگه رو ببينن. بعدش هر چي خواستي share کن و خلاص. اگر فايروالت رو هم غير فعال کني بهتره. |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 21:40 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
البته الان NIC و hub و switch های جدید همشون اتوماتیک Internal Crossover رو انجام میدن بنابراین لازم نیست کابل رو کراس ببندی مستقیم یک به یک ببندی هم کار میکنه |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 22:11 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
تشکر بچه ها , عبود و اسکار عزيز
امتحان مي کنم ...کابل قبلا بستم حالا روي اين هم اگه خواستن امتحان مي کنم ببينم چطوريه
مرسي از توجه و راهنماييتون |
|
|
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 312 اعتبار کسب شده: 831 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 دي 1385، ساعت 20:13 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
در شبکه ي domain ، روي کامپيوتر سرور ( windows server 2003 ) مي خواهيم folder يي را share کنيم به گونه اي که تنها client هاي خاصي از شبکه ( با computer name هاي مشخص ) به آن دسترسي داشته باشند.
يعني حتي اگر کاربر ِ مجاز به دسترسي به آن پوشه ، از روي کامپيوتر خويشتن به کامپيوتري ديگر عزيمت نمود ، ديگر بدان پوشه دسترسي نداشته باشد.
چگونه مي توان ؟ آيا کسي هست که مرا ياري کند ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|