نيازمند يک برنامه recovery file هستم! که اطلاعات هارد fdisk شده رو برگردونه! اطلاعاتمم فايل هاي آفيس هست بيشتر! مخصوصا اکسل!
متاسفانه يک مورد برنامه از سايت persianwarez گرفتم ولي نه کرکش باز کرد و نه پيدا کرد تا جايي که تست کردم!!
اصل مشکل اينجاست که يه سري فايل اکسل که محتويات و حتي اسم فايل فارسي بوده از روي ويندوز رايت کرديم backup گرفتيم. حالا که سيستم رو پاک کرديم و از اول نصب کرديم و مي خوايم فايلهاي اکسل رو باز کنيم نميشه؟!
هم اسم فايلها اجق وجق شده ! و هم خطا ميده که the file has not recognizable format
و توضيحاتي از اين دست! و به هيچ صراطي مستقيم نيست!
اطلاعات مهمي دارن فايلهاي اکسل و حجمشون تغييري نکرده! فقط هم عنوانها اجق شده و هم فايل باز نميشه!
هر چي ميکشيم از اين زبون شيرين فارسي و تداخلات نرم افزاري با هاشه!
صد در دنيا هزار در آخرت خير ببينه هر کي که کمکي انتقادي پيشنهادي بتونه بده !
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
نيازمند يک برنامه recovery file هستم! که اطلاعات هارد fdisk شده رو برگردونه! اطلاعاتمم فايل هاي آفيس هست بيشتر! مخصوصا اکسل!
متاسفانه يک مورد برنامه از سايت persianwarez گرفتم ولي نه کرکش باز کرد و نه پيدا کرد تا جايي که تست کردم!!
اصل مشکل اينجاست که يه سري فايل اکسل که محتويات و حتي اسم فايل فارسي بوده از روي ويندوز رايت کرديم backup گرفتيم. حالا که سيستم رو پاک کرديم و از اول نصب کرديم و مي خوايم فايلهاي اکسل رو باز کنيم نميشه؟!
هم اسم فايلها اجق وجق شده ! و هم خطا ميده که the file has not recognizable format
و توضيحاتي از اين دست! و به هيچ صراطي مستقيم نيست!
اطلاعات مهمي دارن فايلهاي اکسل و حجمشون تغييري نکرده! فقط هم عنوانها اجق شده و هم فايل باز نميشه!
هر چي ميکشيم از اين زبون شيرين فارسي و تداخلات نرم افزاري با هاشه!
صد در دنيا هزار در آخرت خير ببينه هر کي که کمکي انتقادي پيشنهادي بتونه بده !
هيچ ربطي به تنظيمات کد نمايش زيان نداره. اگر backup رو برگردوندي و فايلها خراب هست، فايلها Encrypt بوده اند و طبيعتاً هيچ کس، به جز کاربري که اونها رو ايجاد کرده، در صورتي که رمز عوض نشده باشه نمي تونه اونها رو باز کنه. لذا مهم نيست اسمشون به چه زباني باشه، بيخود تلاش نکنيد، فقط با شناسه کاربري که اونها رو رمز کرده وارد سيستم بشين و فايلها رو صحيح و سالم باز کنيد. (به اميد اينکه فايلهاي بازيابي شده رو تغيير نداده باشين)
اگر فايلهايي که از روي هارد برگردوندي باز نميشه، به اين دليل هست که برخي از فايلهايي جديد ايجاد شده اند و يا به طور موقت ايجاد شده اند، بر روي سکتورهاي فايلهايي که بازيابي شده اند اطلاعات ذخيره کردن. مواظب باش اگه ميخواي اطلاعات رو بازيابي کني: 1- هيچ برنامه اي روي هاردي که ميخواي اطلاعاتش رو بازيابي کني نصب نکن، هيچ فايل روش کپي نکن، ترجيحاً حتي با ويندوزش بالا نيا. بلکه هارد رو به يک سيستم ديگه متصل کن. 2- اطلاعات بازيابي شده رو حتماً روي يک هارد ديگه بريز، نه توي يه فولدر ديگه روي همون هارد.
براي بازيابي فايلهاي آفيس من نرم افزار Office DocumentsRescue رو پيشنهاد ميکنم.
اميدوارم تا حد نسبتاً خوبي موفق باشي. (کاملش محاله!)
نرم افزارهاي مايکروسافت تقريباً هيچ مشکلي با زبون فارسي ندارن.
در مورد ساير برنامه ها هم هر چي ما ميکشيم از دست برنامه نويسهاي فارسي زبوني هست که يک ريزه تلاش نميکنن بفهمن چطور برنامه با سازگاري خوب با زبان مادريشون ايجاد کنن.
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید