صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 1148
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 01 مهر 1383، ساعت 1:16
 3 سال و 7 ماه پيش

هفته دفاع مقدس با شور و نشاط خاصي در بخش کامپيوتر دانشگاه شيراز برگزار شد. به گزارش خبرگزاري MDGHVRBC، دانشجويان ارشد اين بخش با برقراري جلسات دفاع از پايان نامه خود در اين هفته سعي در زنده نگهداشتن ياد و خاطره آن شدند و لگد محکمي توي دل استکبار جهاني زدند و نشان دادند که در هر لحظه براي دفاع آماده اند. Wink

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
فراريآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 26 بهمن 1382
مجموع ارسالها: 8
اعتبار کسب شده: 107
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 18 مهر 1383، ساعت 11:49
 3 سال و 7 ماه پيش

عبود نوشته بود:
هفته دفاع مقدس با شور و نشاط خاصي در بخش کامپيوتر دانشگاه شيراز برگزار شد. به گزارش خبرگزاري MDGHVRBC، دانشجويان ارشد اين بخش با برقراري جلسات دفاع از پايان نامه خود در اين هفته سعي در زنده نگهداشتن ياد و خاطره آن شدند و لگد محکمي توي دل استکبار جهاني زدند و نشان دادند که در هر لحظه براي دفاع آماده اند. Wink

چرا کسي براي اين نامه جوابي!! يا در اين قسمت مطلبي ننوشت؟؟...

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382
مجموع ارسالها: 701
اعتبار کسب شده: 177
ارسال شنبه 18 مهر 1383، ساعت 12:43
 3 سال و 7 ماه پيش

فراري نوشته بود:

سالي 1 بار به تالار سر مي زني و گير هم مي دي. Wink

جهت اطلاع ، آنان که در اين ميدان دفاع حضور داشتند و به تاريخ پيوستند عبارتند از :

آقاي تاج بخش 20
آقاي ولي زاده 19.75
آقاي پاشنه طلا 19.5
خانم بهروزي 19.25
خانم شادي 19
آقاي قاسم زاده 18.75

يادشان گرامي باد @};-

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
اعتبار کسب شده: 2078
ارسال شنبه 18 مهر 1383، ساعت 15:31
 3 سال و 7 ماه پيش

و راهشان پر رهرو باد! :rol:

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3375
اعتبار کسب شده: 4088
ارسال شنبه 18 مهر 1383، ساعت 23:10
 3 سال و 7 ماه پيش

فلفلو نوشته بود:

جهت اطلاع ، آنان که در اين ميدان دفاع حضور داشتند و به تاريخ پيوستند عبارتند از :

آقاي تاج بخش 20
آقاي ولي زاده 19.75
آقاي پاشنه طلا 19.5
خانم بهروزي 19.25
خانم شادي 19
آقاي قاسم زاده 18.75

يادشان گرامي باد @};-

در اين هفته مقدس، بنده در جلسه دفاع يکي از همين دوستاني که 19.25 گرفته حضور داشتم (حالا اسم نميارم که آبروش بره)؛ همه هم شاهد بودم که با يک بحث کوتاه کل تز اين بنده خدا رو بردم زير سوال. جوري که فکر ميکردم الان ممکنه بهش زير 14 بدن. اما فردا که اومدم بخش و شنيدم 19.25 گرفته سرم رو زدم به ديوار Brick wall

به دوستاني که فوق نيامدند يک مژده بدم: مينيمم نمره تز در بخش ما 18 است Very Happy
يک نکته جالب ديگه هم بگم: آقايي که ميبينيد 18.75 گرفته، بيشتر از همون نفري کار کرده بود که 19.25 گرفته. اما... متاسفانه مادر و پدر و خواهر و برادرش رو نياورده بود سر جلسه...

پس يک نکته ديگه اينه:
هرچي بيشتر ميتونيد اعضاي خانواده تون رو بياريد سر جلسه دفاع.
اينجوري استادها توي رو در واسي ميافتند و مجبورند بالاي 19 به شما بدند.

توصيه هاي mhaji رو جدي بگيريد Shame on you

در حال پروازند...

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 20 مهر 1383، ساعت 18:05
 3 سال و 7 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
فلفلو نوشته بود:

آقاي تاج بخش 20
آقاي ولي زاده 19.75
آقاي پاشنه طلا 19.5
خانم بهروزي 19.25
خانم شادي 19
آقاي قاسم زاده 18.75

يادشان گرامي باد @};-

در اين هفته مقدس، بنده در جلسه دفاع يکي از همين دوستاني که 19.25 گرفته حضور داشتم (حالا اسم نميارم که آبروش بره)؛ همه هم شاهد بودم که با يک بحث کوتاه کل تز اين بنده خدا رو بردم زير سوال. جوري که فکر ميکردم الان ممکنه بهش زير 14 بدن. اما فردا که اومدم بخش و شنيدم 19.25 گرفته سرم رو زدم به ديوار Brick wall

به دوستاني که فوق نيامدند يک مژده بدم: مينيمم نمره تز در بخش ما 18 است Very Happy
يک نکته جالب ديگه هم بگم: آقايي که ميبينيد 18.75 گرفته، بيشتر از همون نفري کار کرده بود که 19.25 گرفته. اما... متاسفانه مادر و پدر و خواهر و برادرش رو نياورده بود سر جلسه...

پس يک نکته ديگه اينه:

1- 2 ماه قبل از اين هفته که يکي ديگر از دانشجويان ارشد دفاع داشت، برادر ارجمند جناب آقاي مهندس يکي از بچه ها اندکي قبل از دفاع در اتاق استاد مشاور ايشان (دکتر ذوالقدر) حضور يافته بود و ضمن پياده‌سازي سياست زپف (زيرآب، پاپوش، فرار) خود را پيش استاد شيرين مي فرمودند. ايشان که ادعايشان به خر هم صدماتي وارد مي‌کند، ايرادهايي را که شنيده بود دکتر ذوالقدر در جلسه پيش دفاع مطرح کرده است، در نزد استاد تکرار کرده بود که خود را مثلاً با ايشان همنظر Brick wall Brick wall Brick wall نشان دهند.

2- در جلسه دفاعيه اي که ايشان ايرادهاي شاهکار Mr. Green خود را مطرح کردند، تنها گفتند که "در اين زمينه فلان چيز هم هست، بهمان چيز هم هست." که البته خوب زحمت کشيدند، معلوم شد که ضمن خرخوانيهاي مداوم برخي از مطالب درس ژنتيک خود را به خاطر داشتند و در دفاعيه مربوط به شبکه عصبي از آنها سؤال فرمودند. البته بعد از جلسه دفاع، يکي از بچه هاي شکمو 7-8 تا شيريني خورد، 5-6 تا ديگه رو هم انگولک کرد!

3- مقاله همان بنده خدا که يکي از بچه ها در آن ايراد وارد فرمودند در سمپوزيوم AI لهستان براي ارائه پذيرفته شده است!

4- آقاي مهندس يکي از بچه ها، نـ...يده شب دراز است! آسياب به نوبت! پاچه خواري هم حدي داره!

5- دوست من، 1.5 سال پيش که ...، يکبار خصوصي و دوستانه و البته سرپوشيده بت گفتم که: "دماغت خيلي بزرگه. Liar " باز بت پيشنهاد مي کنم که عملش کني، چون دماغ پر از باد نمي ذاره آدم راحت نفس بکشه.

1
1
0
اهوراآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 آبان 1382
مجموع ارسالها: 480
اعتبار کسب شده: 111
ارسال سه‌شنبه 21 مهر 1383، ساعت 15:28
 3 سال و 7 ماه پيش

اکتيو نوشته بود:
mhaji نوشته بود:
فلفلو نوشته بود:

آقاي تاج بخش 20
آقاي ولي زاده 19.75
آقاي پاشنه طلا 19.5
خانم بهروزي 19.25
خانم شادي 19
آقاي قاسم زاده 18.75

يادشان گرامي باد @};-

پس يک نکته ديگه اينه:

1- 2 ماه قبل از اين هفته که يکي ديگر از دانشجويان ارشد دفاع داشت، برادر ارجمند جناب آقاي مهندس يکي از بچه ها اندکي قبل از دفاع در اتاق استاد مشاور ايشان (دکتر ذوالقدر) حضور يافته بود و ضمن پياده‌سازي سياست زپف (زيرآب، پاپوش، فرار) خود را پيش استاد شيرين مي فرمودند. ايشان که ادعايشان به خر هم صدماتي وارد مي‌کند، ايرادهايي را که شنيده بود دکتر ذوالقدر در جلسه پيش دفاع مطرح کرده است، در نزد استاد تکرار کرده بود که خود را مثلاً با ايشان همنظر Brick wall Brick wall Brick wall نشان دهند.

2- در جلسه دفاعيه اي که ايشان ايرادهاي شاهکار Mr. Green خود را مطرح کردند، تنها گفتند که "در اين زمينه فلان چيز هم هست، بهمان چيز هم هست." که البته خوب زحمت کشيدند، معلوم شد که ضمن خرخوانيهاي مداوم برخي از مطالب درس ژنتيک خود را به خاطر داشتند و در دفاعيه مربوط به شبکه عصبي از آنها سؤال فرمودند. البته بعد از جلسه دفاع، يکي از بچه هاي شکمو 7-8 تا شيريني خورد، 5-6 تا ديگه رو هم انگولک کرد!

3- مقاله همان بنده خدا که يکي از بچه ها در آن ايراد وارد فرمودند در سمپوزيوم AI لهستان براي ارائه پذيرفته شده است!

4- آقاي مهندس يکي از بچه ها، نـ...يده شب دراز است! آسياب به نوبت! پاچه خواري هم حدي داره!

5- دوست من، 1.5 سال پيش که ...، يکبار خصوصي و دوستانه و البته سرپوشيده بت گفتم که: "دماغت خيلي بزرگه. Liar " باز بت پيشنهاد مي کنم که عملش کني، چون دماغ پر از باد نمي ذاره آدم راحت نفس بکشه.

اگر منظور شما رو از "يکي از بچه ها" درست فهميده باشم، بايد بگم که با نظرت اصلا موافق نيستم. ايشون از نظر سطح علمي بالاتر از اينه که نياز به خوشخدمتي به استادا داشته باشه.
ضمنا شما هم اگر بيشتر در جو تز بچه هاي ارشد که در اين دو سال اخير مطرح شده قرار بگيري و يه سري هم به دانشگاهاي ديگه بزني، خواهي فهميد که در اين مدت تزهاي آبکي کم نبوده و من هم از بابت نمره هايي که به اين تزها ميدن کلم رو به ديوار مي کوبم. Brick wall Brick wall Brick wall

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4948
اعتبار کسب شده: 9885
ارسال سه‌شنبه 21 مهر 1383، ساعت 16:11
 3 سال و 7 ماه پيش

من که از بحثتون سر در نياوردم.
اما يادتون باشه بعد از اينکه خوب سرتون رو به ديوار کوبيديد، از من هم به خاطر اين شکلک( Brick wall ) تشکر کنيد!! Very Happy =D{

1
1
0
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 657
ارسال سه‌شنبه 21 مهر 1383، ساعت 16:43
 3 سال و 7 ماه پيش

من سر جلسه دفاع مربوطه نبودم و نميدونم mhaji از چي ايراد گرفت. ولي اينو ميدونم که mhaji هرگز (تکرار ميکنم، هرگز) آدمي نيست که بخواد بره زيرآب کسي رو بزنه و بهتره بگم اصلا به اين کار احتياجي نداره.
از او گذشته من فکر نمي کنم سووال پرسيدن از ارايه کننده، سر جلسه دفاع اشکالي داشته باشه. چه اصلا" نفس برگزاري چنين جلسه اي همينه. اگه قرار بود يه نفر بياد بگه من اين کارا رو کردم بعدشم بدون هيچ حرفي نمرش رو بهش بدن همون بهتر که جلسه دفاع از پايان نامه نداشه باشيم و نمره رو از روي همون گزارش رد کنن بره، کسي هم متوجه نشه!

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 1148
ارسال سه‌شنبه 21 مهر 1383، ساعت 17:18
 3 سال و 7 ماه پيش

احسان نوشته بود:
من که از بحثتون سر در نياوردم.

از بس که خنگي ! Brick wall Silenced

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4948
اعتبار کسب شده: 9885
ارسال سه‌شنبه 21 مهر 1383، ساعت 17:31
 3 سال و 7 ماه پيش

سيب نوشته بود:
من سر جلسه دفاع مربوطه نبودم و نميدونم mhaji از چي ايراد گرفت. ولي اينو ميدونم که mhaji هرگز (تکرار ميکنم، هرگز) آدمي نيست که بخواد بره زيرآب کسي رو بزنه و بهتره بگم اصلا به اين کار احتياجي نداره.
از او گذشته من فکر نمي کنم سووال پرسيدن از ارايه کننده، سر جلسه دفاع اشکالي داشته باشه. چه اصلا" نفس برگزاري چنين جلسه اي همينه. اگه قرار بود يه نفر بياد بگه من اين کارا رو کردم بعدشم بدون هيچ حرفي نمرش رو بهش بدن همون بهتر که جلسه دفاع از پايان نامه نداشه باشيم و نمره رو از روي همون گزارش رد کنن بره، کسي هم متوجه نشه!

چه حالي ميده سوال کردن توي جلسه دفاع سيب!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 21 مهر 1383، ساعت 19:00
 3 سال و 7 ماه پيش

عن قريب است که عذاب آسماني بر باطل پيشگان فرود آيد :O d'oh!
چگونه است که از ميان شما ، افرادي پيدا شده اند که حقانيت و کرامات
مولانا mhaji را ناديده گرفته ، به بهانه اي انگشت اتهام به سوي او دراز کرده اند.
مولانا تا کنون بارها اين سخنان را در ميان جمع و تنها با حضور شخص مورد نظر
مطرح نموده اند و اين ايرادات هيچگاه به قصد تحقير نبوده و جنبه مباحثه علمي داشته.
نمي دانم چرا برخي کاسه داغ تر از آش شده اند و جو را مسموم مي کنند.
يکي نيست بگويد هان اي کچل! Wink برو به فکر سر کچلت باش که به مو حساسيت دارد Very Happy

1
1
0
فراريآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 26 بهمن 1382
مجموع ارسالها: 8
اعتبار کسب شده: 107
ارسال چهارشنبه 22 مهر 1383، ساعت 10:07
 3 سال و 7 ماه پيش

فلفلو نوشته بود:
فراري نوشته بود:

سالي 1 بار به تالار سر مي زني و گير هم مي دي. Wink

آقاي تاج بخش 20
آقاي ولي زاده 19.75
آقاي پاشنه طلا 19.5
خانم بهروزي 19.25
خانم شادي 19
آقاي قاسم زاده 18.75
يادشان گرامي باد @};-
[/color]

از اينکه موجب رونق اين قسمت شدم؛ خيلي خوشحالم.!!!؟

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 22 مهر 1383، ساعت 11:02
 3 سال و 7 ماه پيش

فراري نوشته بود:

از اينکه موجب رونق اين قسمت شدم؛ خيلي خوشحالم.!!!؟

اومدي بلوا به پا کردي و خوشحالم هم هستي X-( Wink

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 22 مهر 1383، ساعت 12:07
 3 سال و 7 ماه پيش

اهورا نوشته بود:

اگر منظور شما رو از "يکي از بچه ها" درست فهميده باشم، بايد بگم که با نظرت اصلا موافق نيستم. ايشون از نظر سطح علمي بالاتر از اينه که نياز به خوشخدمتي به استادا داشته باشه.
ضمنا شما هم اگر بيشتر در جو تز بچه هاي ارشد که در اين دو سال اخير مطرح شده قرار بگيري و يه سري هم به دانشگاهاي ديگه بزني، خواهي فهميد که در اين مدت تزهاي آبکي کم نبوده و من هم از بابت نمره هايي که به اين تزها ميدن کلم رو به ديوار مي کوبم. Brick wall Brick wall Brick wall

اولاً سطح علمي از اخلاق علمي جداست. ثانياً برداشت ما نسبت به ديگران از سطح علمي واقعي آنها جداست. بله، امسال دفاعيه‌هايي وجود داشت که پروژه‌هاي متناظرشون پارسال 13.5 گرفتند. اما دوست من در اون جلسات اصلاً اظهارنظر نکرد و در حين و بعد از دفاع کلي تشويق کرد!
من واقعاً متأسفم که مجبور شدم حرفهايي رو که بايد خصوصي به دوستم مي‌گفتم تو جمع اظهار کردم، ولي حرفهاي بي‌ربطي مطرح شد که توهين محسوب مي‌شد و حقش بود که ازشون دفاع به عمل بياد.
اين ادعا که "من کل کار علمي ايشون رو زير سؤال بردم" خيلي ادعاي مسخره‌اي است. تازه! در اون جلسه دانشجويان ديگري هم سؤال کردن که سطح علميشون بالاتر از اين دوست ما بود. مگر سواد دوست ما از استادش بيشتره که ايشون هم، با اين که سؤال پرسيده بودند، نمره عالي دادن؛ ولي دوست ما نمره 14 ميده؟ اگر بودي متوجه مي‌شدي که چقدر بچه‌هاي ارشد از ايراد اين دوست ما و نحوه سؤال کردنش عصباني شده بودند. متأسفانه انسانها نمي‌تونن خوب اغراض شخصي رو از لحن صداشون حذف کنن.
فراموش نکنيم که: العلم حجاب الاکبر

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اولين سوپر کامپيوتر ايراني در دانشکده مهندسي دانشگاه شيراز
1
پاسخها: 27 بیننده: 1945 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خوره هاي کامپيوتر!
1
پاسخها: 10 بیننده: 411 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دفاع!
2
پاسخها: 38 بیننده: 3035 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اندر فوايد دفاع عبود!
1
پاسخها: 10 بیننده: 518 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا