صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
اهوراآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 آبان 1382
مجموع ارسالها: 480
اعتبار کسب شده: 108
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 22 مهر 1383، ساعت 15:10
 3 سال و 9 ماه پيش

اکتيو نوشته بود:
اهورا نوشته بود:

اگر منظور شما رو از "يکي از بچه ها" درست فهميده باشم، بايد بگم که با نظرت اصلا موافق نيستم. ايشون از نظر سطح علمي بالاتر از اينه که نياز به خوشخدمتي به استادا داشته باشه.
ضمنا شما هم اگر بيشتر در جو تز بچه هاي ارشد که در اين دو سال اخير مطرح شده قرار بگيري و يه سري هم به دانشگاهاي ديگه بزني، خواهي فهميد که در اين مدت تزهاي آبکي کم نبوده و من هم از بابت نمره هايي که به اين تزها ميدن کلم رو به ديوار مي کوبم. Brick wall Brick wall Brick wall

اولاً سطح علمي از اخلاق علمي جداست. ثانياً برداشت ما نسبت به ديگران از سطح علمي واقعي آنها جداست. بله، امسال دفاعيه‌هايي وجود داشت که پروژه‌هاي متناظرشون پارسال 13.5 گرفتند. اما دوست من در اون جلسات اصلاً اظهارنظر نکرد و در حين و بعد از دفاع کلي تشويق کرد!
من واقعاً متأسفم که مجبور شدم حرفهايي رو که بايد خصوصي به دوستم مي‌گفتم تو جمع اظهار کردم، ولي حرفهاي بي‌ربطي مطرح شد که توهين محسوب مي‌شد و حقش بود که ازشون دفاع به عمل بياد.
اين ادعا که "من کل کار علمي ايشون رو زير سؤال بردم" خيلي ادعاي مسخره‌اي است. تازه! در اون جلسه دانشجويان ديگري هم سؤال کردن که سطح علميشون بالاتر از اين دوست ما بود. مگر سواد دوست ما از استادش بيشتره که ايشون هم، با اين که سؤال پرسيده بودند، نمره عالي دادن؛ ولي دوست ما نمره 14 ميده؟ اگر بودي متوجه مي‌شدي که چقدر بچه‌هاي ارشد از ايراد اين دوست ما و نحوه سؤال کردنش عصباني شده بودند. متأسفانه انسانها نمي‌تونن خوب اغراض شخصي رو از لحن صداشون حذف کنن.
فراموش نکنيم که: العلم حجاب الاکبر

ببين عزيز من!
من قصد دفاع کردن الکي از کسي رو ندارم. بلکه با نظر کلي دوستمون که سطح تزها پايينه موافقم و بايد جلوي اين قضيه گرفته بشه. کاري که از دست من يا بقيه هم برمياد اينکه اولا تز خودمون آبکي نباشه و واقعا روش کار کنيم و ثانيا از تزهاي آبکي انتقاد کنيم. در عين حال که معتقدم نبايد لحن انتقادمون توهين آميز باشه.
يه نکته اي رو که دوست دارم بهش دقت کني (خصوصا شما که هنوز هم اکتيو هستي) اينه که سطح علمي بخش ما رو به زواله. براي فهميدن اين موضوع هم يه نگاه به موضوع تزها در اين چند سال اخير بنداز وهمينطور دفاع هاي انجام شده.
من در يکي از جلسات دفاع از مدافع شنيدم که گفت تنها يک ماه روي تز وقت گذاشتم. و در دفاع ديگري هم ديدم که دانشجوي مدافع نتايج الگوريتم خودش رو با الگوريتم هاي ديگر روي داده هاي متفاوت مقايسه مي کرد و اين يعني فاجعه.
بدتر از اينها اينکه به قول خودت يه استاد کلي سر دفاع ايراد ميگيره و بعدش يه نمره خوب ميده که سرتاپا تناقضه.
حالا بجاي اينکه بشينيم سر جلسه دفاع و الکي به به و چه چه کنيم و از قبل قرار بگذاريم که از مدافع چه سوال هايي بپرسيم يک ذره واقع بين باشيم و در جهت پيشرفت انتقاد کنيم.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
اعتبار کسب شده: 1195
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 22 مهر 1383، ساعت 17:12
 3 سال و 9 ماه پيش

به هر حال اشکال من راجع به سطح علمي نبود، به اخلاق علمي بود.
وقتي کسي با دادن يک پوينتر کاملاً مشخص به کار علمي يک نفر (که به نظر من که در جريان کارشون بودم، جزو تزهاي داراي سطح بالا در مقايسه با بعضي ديگر بود) ايراد مي‌گيره، يک نظر کلي نداده! به شخص ايراد گرفته! اونهم در جايي که طرف مقابل بيخبر هست و طبيعتاً نمي‌تونه از خودش دفاع کنه. و البته در جاي نامربوطي هم اين حرف رو زده. يعني يک بحث جديدي رو باز کرده که خوب مي‌بايست بيجواب نمونه.
بين کسايي که در بخش کامپيوتر از سطح علمي من باخبر هستند، يکيش همين دوست ماست که من هم از سطح علمي ايشون باخبر هستم. حداقل قبل از شما با ايشون آشنا شدم و با هم دوست هستيم. من از ايشون اين انتقاد رو کردم که چرا در جلسه دفاع کساني که براي تزشون 1 ماه کار کردن و حتي اسلايدهاشون خيلي مشکل داشت ايراد نگرفتن و به کسي که بيش از 1.5 سال تمام روي تزشون کار کردن و از اون تز 3 مقاله در آوردن که 2تاش براي ارائه در کنفرانس کرمان و لهستان و يکيش براي چاپ در کنفرانس انگليس پذيرفته شده نمره 14.5 دادن؟
Confused: Confused: Confused: Confused: Confused: Confused:

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4967
اعتبار کسب شده: 9596
ارسال چهارشنبه 22 مهر 1383، ساعت 17:17
 3 سال و 9 ماه پيش

ميشه يه نفر اسامي اين "اين" و "اون" و "کسي" و ... رو بگه؟

من فقط فهميدم يکي به يکي گير داده، يکي مقاله داده، يکي فراري بوده و اومده همه چي رو به هم ريخته، و سطح علمي CSE پايين اومده!!! Brick wall Brick wall Brick wall

ميشه يه کم شفاف سازي کنيد آدم بفهمه چي ميخونه؟؟؟

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 514
ارسال چهارشنبه 22 مهر 1383، ساعت 23:53
 3 سال و 9 ماه پيش

اکتيو نوشته بود:
بين کسايي که در بخش کامپيوتر از سطح علمي من باخبر هستند، يکيش همين دوست ماست که من هم از سطح علمي ايشون باخبر هستم.

ايول، بچه ها رفتن تو کار سطح علمي و اينجور چيزها! Wink Mr. Green

احسان نوشته بود:
ميشه يه نفر اسامي اين "اين" و "اون" و "کسي" و ... رو بگه؟

من فقط فهميدم يکي به يکي گير داده، يکي مقاله داده، يکي فراري بوده و اومده همه چي رو به هم ريخته، و سطح علمي CSE پايين اومده!!! Brick wall Brick wall Brick wall

ميشه يه کم شفاف سازي کنيد آدم بفهمه چي ميخونه؟؟؟

من هم که يه بار بهت گفتم:
از بس که خنگي! Brick wall

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3387
اعتبار کسب شده: 3504
ارسال پنجشنبه 23 مهر 1383، ساعت 11:24
 3 سال و 9 ماه پيش

اکتيو نوشته بود:

اولاً سطح علمي از اخلاق علمي جداست. ثانياً برداشت ما نسبت به ديگران از سطح علمي واقعي آنها جداست. بله، امسال دفاعيه‌هايي وجود داشت که پروژه‌هاي متناظرشون پارسال 13.5 گرفتند. اما دوست من در اون جلسات اصلاً اظهارنظر نکرد و در حين و بعد از دفاع کلي تشويق کرد!
من واقعاً متأسفم که مجبور شدم حرفهايي رو که بايد خصوصي به دوستم مي‌گفتم تو جمع اظهار کردم، ولي حرفهاي بي‌ربطي مطرح شد که توهين محسوب مي‌شد و حقش بود که ازشون دفاع به عمل بياد.
اين ادعا که "من کل کار علمي ايشون رو زير سؤال بردم" خيلي ادعاي مسخره‌اي است. تازه! در اون جلسه دانشجويان ديگري هم سؤال کردن که سطح علميشون بالاتر از اين دوست ما بود. مگر سواد دوست ما از استادش بيشتره که ايشون هم، با اين که سؤال پرسيده بودند، نمره عالي دادن؛ ولي دوست ما نمره 14 ميده؟ اگر بودي متوجه مي‌شدي که چقدر بچه‌هاي ارشد از ايراد اين دوست ما و نحوه سؤال کردنش عصباني شده بودند. متأسفانه انسانها نمي‌تونن خوب اغراض شخصي رو از لحن صداشون حذف کنن.
فراموش نکنيم که: العلم حجاب الاکبر

من ديگه نميخواستم به تو جواب بدم. ولي چون ميبينم احسان چيزي متوجه نشده، و براي اطلاع بقيه دوستان چند تا نکته رو خلاصه و مفيد ذکر ميکنم:

1. البته عجيب نيست که جناب اکتيو اينجوري غيرتي شده و هرچي از دهنش در اومده به من گفته، (فقط به خاطر اينکه سر جلسه چند تا سوال پرسيدم) دوستاني که بيشتر در بخش بودند ميدونند که اکتيو در حضور همه اين خانم رو "مامان" صدا ميزد.

2. جنابي که هنوز اکتيوي! به شما حق ميدم که ندوني من سال گذشته در جلسات دفاع شرکت کردم. شما فقط امسال در جلسه دفاع مامانت شرکت کردي.
"عبود" خيلي خوب يادشه که من سال گذشته بعد از جلسه دفاع يک بنده خدايي که در همين حد بهروزي بود؛ من هم سوال پرسيدم و بعدش هم رفتم روي آگهي تز اون آقا که نوشته بود "جلسه دفاع از پايان نامه ...." کلمه "پايان نامه" رو خط زدم و جاش نوشتم Homework . چون واقعا اين نمونه کارها چيزي بيشتر از Homework نيست. (البته بعدا از اون کارم پشيمون شدم و هنوز هم پشيمونم)
تا اونجايي که يادمه من سر همه جلسات دفاع سوال ميپرسم. اين حرف رو ميتونم با دليل و مدرک ثابت کنم. سال گذشته و امسال هم توي اين بخش در بيشتر از 10 جلسه دفاع شرکت کردم.

3. اگه کسي بتونه يک کار علمي رو در يک ژورنال تحت ISI چاپ کنه يعني يک حرف براي گفتن داشته. از نظر علمي مقاله توي کنفرانس ارزشي نداره. مگر اينکه کنفرانس بين المللي باشه که در اين صورت نيم نمره داره.
براي اينکه ژورنال هاي معتبر ISI رو ببينيد اينجا رو کليک کنيد: www.isinet.com
و براي اطلاع يا ثبت نام در کنفرانسهاي بين المللي ماهانه در اينجا ثبت نام کنيد: www.conferencealerts.com

4. من معتقدم که وقتي يک تز بي سر وته و بي معني از آب در مياد استاد بيشتر از دانشجو مقصره. بعد از جلسه دفاع اون روز هم به بچه ها گفتم که معلومه استاد مربوطه حتي نگاه هم به اين تز نکرده. چون اشتباهات خيلي تابلويي داشت (که بعدا اگه دوست داشتيد همه رو رو ميکنم. خوشبختانه گزارش تز هم هست و ميشه حرفهام رو ثابت کنم =D{ )

5. شخصي که اکتيو ادعا ميکنه يک و نيم سال روي تز وقت گذاشته بود، در اين سه سال توي دانشگاه هاي آزاد اطراف شيراز مشغول جمع آوري پول براي عمل جراحي ...، پر کردن دندان و سفر به انگلستان بود.
چيزي که من تخمين ميزنم اين تز بين يک تا دو هفته وقت برده بود.
d'oh!

در حال پروازند...

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
اعتبار کسب شده: 1195
ارسال پنجشنبه 23 مهر 1383، ساعت 12:00
 3 سال و 9 ماه پيش

نقل قول:
عبود" خيلي خوب يادشه که من سال گذشته بعد از جلسه دفاع يک بنده خدايي که در همين حد بهروزي بود؛ من هم سوال پرسيدم و بعدش هم رفتم روي آگهي تز اون آقا که نوشته بود "جلسه دفاع از پايان نامه ...." کلمه "پايان نامه" رو خط زدم و جاش نوشتم Homework . چون واقعا اين نمونه کارها چيزي بيشتر از Homework نيست. (البته بعدا از اون کارم پشيمون شدم و هنوز هم پشيمونم)

خوب بيجا کردي
نقل قول:
. اگه کسي بتونه يک کار علمي رو در يک ژورنال تحت ISI چاپ کنه يعني يک حرف براي گفتن داشته. از نظر علمي مقاله توي کنفرانس ارزشي نداره. مگر اينکه کنفرانس بين المللي باشه که در اين صورت نيم نمره داره.

پس ميدوني مقاله در کنفرانس بين‌المللي يعني چي!
نقل قول:
. جنابي که هنوز اکتيوي! به شما حق ميدم که ندوني من سال گذشته در جلسات دفاع شرکت کردم. شما فقط امسال در جلسه دفاع مامان جون شرکت کردي.

من امسال در 5-6 تا از جلسات دفاع شرکت کردم متن 4 تاشون رو هم کامل خوندم و پارسال 2-3 تا از جلسات شرکت کردم.
نقل قول:
mehdi haji: ----- -----! motmaen bash baz mibinamet,
mehdi haji: va ------- -------

خيلي دلم مي‌خواست چرندياتي رو که تو ياهو مسنجر برام نوشتي مي‌تونستم بذارم تو تالار تا بچه‌ها بفهمن مولانا ام... چيکارست! شايد بيشتر مشتري گيرت بياد! ولي مرد اين حرفا نيستي؛ وگرنه خودت تو تالار مي‌نوشتي.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 23 مهر 1383، ساعت 20:11
 3 سال و 9 ماه پيش

لطفا بگيد در کدوم جلسات تز شرکت داشتيد (اسم ارائه دهنده + موضوع تز)
و درباره اين هم مايليم بدونيم که چطور خانم بهروزي شد مامان شما ؟

متشکرم.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3582
ارسال پنجشنبه 23 مهر 1383، ساعت 20:40
 3 سال و 9 ماه پيش

هر چند دوست ندارم آزادي بيان رو محدود کنم، اما فکر مي کنم بحث داره زيادي منحرف و مشکل ساز ميشه. از طرفين مباحثه درخواست مي کنم که بحث رو يا به سمت صحيح هدايت کنن و يا خاتمه بدن. پيشاپيش از همکاري شما کمال تشکر را دارم!

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 23 مهر 1383، ساعت 23:55
 3 سال و 9 ماه پيش

يک نکته جالب ديگه هم اينه که خانم ر.ب. مدرک ليسانسشون رو سالها پيش از دانشگاه آزاد شيراز گرفتند.
و در تلاش هستم تا تعداد واحدهايي رو که ايشون در سه سال گذشته به تدريس در سپيدان، جهرم و ... مشغول بودند به دست بيارم و ان شاء الله اطلاعات دقيق و شفافي رو خدمت شما ارائه کنم.

:vic: :vic: :vic:

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3582
ارسال شنبه 25 مهر 1383، ساعت 11:44
 3 سال و 9 ماه پيش

براي آخرين بار مي گم اگه به اين بحث مسخره و بي نتيجه و غير مؤدبانه خاتمه ندين، خودم مجبور مي شم تمومش کنم.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 25 مهر 1383، ساعت 12:58
 3 سال و 9 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
براي آخرين بار مي گم اگه به اين بحث مسخره و بي نتيجه و غير مؤدبانه خاتمه ندين، خودم مجبور مي شم تمومش کنم.

يکي از نکاتي که در کنفرانس ICT2004 دکتر عيسي زاده و دکتر توحيدي بسيار برش تاکيد ميکردند اين بود که در يک جامعه اطلاعاتي کسي نميتونه حرف مفت بزنه. چون خيلي راحت دستش رو ميشه. به مثال هاي زير توجه کنيد:

مثال 1. کسي نميتونه بگه من سر هشت تا جلسه تز شرکت کردم در حاليکه حتي موضوع يکيش رو ندونه.
مثال 2. اگه يک نفر که معلوم نيست از کجا و با چه وضعيتي، سالها پيش يک مدرک بي ارزش گرفته باشه، بياد ادعا کنه من توي فلان کنفرانس معتبر مقاله ارائه دادم، توي همون جامعه، يک نفر هم پيدا ميشه که خوب ميدونه کنفرانس هاي معتبر بين المللي کي و کجا برگزار ميشند: www.conferencealerts.com

با رشد اينترنت، جامعه ما هم خواه نا خواه داره به يک جامعه اطلاعاتي تبديل ميشه و در مرحله بعدي هم ممکنه ايده جامعه دانش مدار هم محقق بشه. در يک جامعه دانش مدار ارزش افراد به علمشونه.
من فکر ميکنم ما بايد همه کمک کنيم که جامعه ما به اون سمت حرکت کنه. لازمه اينکار هم اينه که از هم ديگه سوال کنيم و مسائل رو باز کنيم. با کتمان مشکلات چيزي درست نميشه.

دوست عزيز، غريب آشنا! اگه اکتيو جواب سوالي رو که پرسيدم داد، که داد. اگه نداد مجبورم خودم جواب رو پيدا کنم و در اختيار همه بذارم.
:vic:

در حال پروازند...

1
1
0
فراريآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 26 بهمن 1382
مجموع ارسالها: 8
اعتبار کسب شده: 107
ارسال شنبه 25 مهر 1383، ساعت 15:45
 3 سال و 9 ماه پيش

فلفلو نوشته بود:
فراري نوشته بود:

از اينکه موجب رونق اين قسمت شدم؛ خيلي خوشحالم.!!!؟

اومدي بلوا به پا کردي و خوشحالم هم هستي X-( Wink

تو کاري جز گير دادن به من هم بلدي ؟؟؟!!!! Confused Confused

1
1
0
Aliآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

مجموع ارسالها: 49
اعتبار کسب شده: 102
ارسال يکشنبه 26 مهر 1383، ساعت 17:28
 3 سال و 9 ماه پيش

اول سلام،
از بعد جشن تولد تالار قول داده بودم ديگه با اين آيدي وارد نشم. چون همه فهميدن ماله منه...
ولي حيفم اومد يه مختصري توضيح ندم.

اما بعد،
جناب آقاي حاجي:
فکر مي کنم عامل شروع اين تشنج بي سابقه در تالار ( اگه در مورد سابقش اشتباه مي کنم ببخشيد) اين جمله ي کمي توهين آميز شما بود که:
نقل قول:
در اين هفته مقدس، بنده در جلسه دفاع يکي از همين دوستاني که 19.25 گرفته حضور داشتم (حالا اسم نميارم که آبروش بره) همه هم شاهد بودم که با يک بحث کوتاه کل تز اين بنده خدا رو بردم زير سوال. جوري که فکر ميکردم الان ممکنه بهش زير 14 بدن. اما فردا که اومدم بخش و شنيدم 19.25 گرفته سرم رو زدم به ديوار

راستش با شناختي که اکثر دوستان شما از شما دارند، اين طرز اظهار نظر نسبت به افراد بزرگتر از شما پسنديده نبود.
همان مطلب:
نقل قول:
پس يک نکته ديگه اينه:
هرچي بيشتر ميتونيد اعضاي خانواده تون رو بياريد سر جلسه دفاع.
اينجوري استادها توي رو در واسي ميافتند و مجبورند بالاي 19 به شما بدند

باز هم اين بيشتر به يک بي احترامي مستقيم به اعضاي خانواده دانشجو شبيه تا يک شوخي تالار گفتماني.
نقل قول:
دوستاني که بيشتر در بخش بودند ميدونند که اکتيو در حضور همه اين خانم رو "مامان" صدا ميزد.

باز خيلي ربط اين قضييه رو به هفته دفاع مقدس نفهميدم و فکر مي کنم کاملا بي جا مطرح شده. اينکه آقاي X خانم Y رو چي صدا مي کنه واقعا مطلب قابل بحثي در تالار يا حداقل اين موضوع تالار نيست.

نقل قول:
جنابي که هنوز اکتيوي! به شما حق ميدم که ندوني من سال گذشته در جلسات دفاع شرکت کردم. شما فقط امسال در جلسه دفاع مامانت شرکت کردي.
"عبود" خيلي خوب يادشه که من سال گذشته بعد از جلسه دفاع يک بنده خدايي که در همين حد بهروزي بود؛ من هم سوال پرسيدم و بعدش هم رفتم روي آگهي تز اون آقا که نوشته بود "جلسه دفاع از پايان نامه ...." کلمه "پايان نامه" رو خط زدم و جاش نوشتم Homework

دوباره و دوباره دفاع يک دانشجوي کارشناسي ارشد نبايد اينقدر تشنج زا باشه که ما کنترل لحن نگارش خودمون رو از دست بديم. اگر شما واقعا احساس مي کنيد سطح علمي و اين جور چيز ها مشکل داره فکر نمي کنم راه حلش بد و بيراه گفتن به سطح علمي يک هم رشته اي فارغ التحصيل باشه، اين مشکل اگر واقعا دنبال حل آن باشيم بايد با برگزاري جلسات بين اساتيد و دانشجويان ارشد در حال تحصيل حل بشه.

نقل قول:
شخصي که اکتيو ادعا ميکنه يک و نيم سال روي تز وقت گذاشته بود، در اين سه سال توي دانشگاه هاي آزاد اطراف شيراز مشغول جمع آوري پول براي عمل جراحي ...، پر کردن دندان و سفر به انگلستان بود.
چيزي که من تخمين ميزنم اين تز بين يک تا دو هفته وقت برده بود.

نقل قول:

يک نکته جالب ديگه هم اينه که خانم ر.ب. مدرک ليسانسشون رو سالها پيش از دانشگاه آزاد شيراز گرفتند.
و در تلاش هستم تا تعداد واحدهايي رو که ايشون در سه سال گذشته به تدريس در سپيدان، جهرم و ... مشغول بودند به دست بيارم و ان شاء الله اطلاعات دقيق و شفافي رو خدمت شما ارائه کنم.

و نهايتا باز اينکه زندگي خصوصي ديگران چگونه ميگذره واقعا جايي تو تالار گفتمان نداره. حتي اگه همه مطالب ذکر شده درست باشه، که متاسفانه شخصا به غلط بودن بعضي از اخبار ذکر شده اطمينان دارم. اگر اشتباه نکنم ايشان براي جمع آوري اطلاعات مورد نياز براي پروژه شان سفري به تهران داشتند و اگر در ايران زندگي کرده باشيد مطلع هستيد که سفر يک خانم مجرد به شهرستان چه مشکلاتي به همراه دارد. جالبه بدونيم علت پذيرش سختي هاي اين سفر از طرف ايشان اصرار استاد راهنما براي استفاده از داده هاي واقعي درون ايران بوده است. ضمنا تاريخ اين سفر به بهمن ماه سال گذشته بر مي گردد. پس اين تز واقعا ظرف 2 هفته آماده نشده.

به هر حال آقاي حاجي، اميدوارم اين مشاجرات که شديدا باعث ناراحتي بعضي از دوستان و کاهش احترام اين تالار شد، واقعا فقط به خاطر افزايش سطح علمي اين بخش باشه و ما در کنار اين بحث ها ياد بگيريم تنها راه رفع هر عيبي نشان دادن آن با انگشت نيست.

اميدوارم اين آخرين پست در اين موضوع باشه
---
دوستدار شما ...
ali

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382
مجموع ارسالها: 702
اعتبار کسب شده: 191
ارسال يکشنبه 26 مهر 1383، ساعت 22:01
 3 سال و 9 ماه پيش

فراري نوشته بود:

تو کاري جز گير دادن به من هم بلدي ؟؟؟!!!! Confused Confused

آره Wink
خوب کاري نکن که ديگران بهت گير بدن Silenced

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اولين سوپر کامپيوتر ايراني در دانشکده مهندسي دانشگاه شيراز
1
پاسخها: 27 بیننده: 2099 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خوره هاي کامپيوتر!
1
پاسخها: 10 بیننده: 437 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دفاع!
2
پاسخها: 38 بیننده: 3066 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اندر فوايد دفاع عبود!
1
پاسخها: 10 بیننده: 535 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان